Beyaz Kabartma Çizgi Polo Yaka Triko Tişört - 2403 Satın Alır Mısınız ?

Beyaz Kabartma Çizgi Polo Yaka Triko Tişört - 2403 En Ucuzu Nerede Bulunur?
Beyaz Kabartma Çizgi Polo Yaka Triko Tişört - 2403 Şu Anki Değeri 292.99 Tl'ye

Selam millet

Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @Nevin

Bununla ilişkili olarak

- Polo Assn., Cacharel ve Pierre Cardin markalarını bulunduran AYDINLI Grub'un, bölgemizde örme kumaş ve boyahane faaliyetlerini sürdüren Aymoda Kumaş Fabrikası geleneksel moral motivasyon gecesi düzenledi. 2 milyon dolar ek yatırım ile üretim kapasitesini arttıran AYDINLI Grub'a OSB Bölge Müdürümüz Osman OKTAY teşekkür
- Dünyanın en pahalı tişörtü Fransız bir lüks giyim firması olan Hermes tarafından timsah derisinden üretilmektedir. Tişörtün fiyatı 91.500 dolardır
- Çoğu standart tişört, kumaşına ve bedenine bağlı olarak 6 ila 8 ons ( yaklaşık 140 ila 230 gram ) ağırlığındadır

İşine yarayabilir diye düşündüm

Selamlar

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Konuya dair bir ekleme daha

- Dünyanın en pahalı tişörtü Fransız bir lüks giyim firması olan Hermes tarafından timsah derisinden üretilmektedir. Tişörtün fiyatı 91.500 dolardır
- Polo Assn., Cacharel ve Pierre Cardin markalarını bulunduran AYDINLI Grub'un, bölgemizde örme kumaş ve boyahane faaliyetlerini sürdüren Aymoda Kumaş Fabrikası geleneksel moral motivasyon gecesi düzenledi. 2 milyon dolar ek yatırım ile üretim kapasitesini arttıran AYDINLI Grub'a OSB Bölge Müdürümüz Osman OKTAY teşekkür
- Polo Assn. markası, Aydınlı Grup bünyesine 1997 yılında katıldı. Aydınlı Grup'un ana lisans anlaşması ile sahip olduğu bir Amerikan markası olan U.S

Umarım beğenirsin

Selam, nasılsınız?

Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Nevin

Bir başka noktadan

- US Polo Assn. Markası Amerika Birleşik Devletleri'nde polo sporunun yönetim organı olan Birleşik Devletler Polo Birliği'nin (USPA) resmi markasıdır
- İdeal tişört boyu kalçanın ortasında bitmeli, ön ve arka uzunluk dengeli olmalı, kollar omuzdan dirseğe kadar olan mesafenin ortasında bitmeli ve kesimi vücuda uygun olmalıdır . Kişisel tercihlerinizi de göz önünde bulundurarak, kendinizi en rahat ve şık hissedeceğiniz tişört boyunu seçebilirsiniz
- Ortalama bir tişörtün ağırlığı 200 gram (0,2 kg) ise , 1 kilogram yaklaşık 5 tişörte denk gelir . Daha ince tişörtler (150 gram) ise kilogram başına yaklaşık 6-7 tişörte karşılık gelir

İşine yarar umuduyla paylaştım

Selam ekip, kolay gelsin

Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Nevin

Bu konuyla bağlantılı olarak

- Temel tişörtler genellikle 113 ila 170 gram (4 ila 6 ons) ağırlığındadır
- Gömlekler için "ağır kumaş" terimi, genellikle metrekare başına 6 ons (oz./yd.²) veya metrekare başına 180 gramdan (GSM) daha ağır olan, daha kalın ve yoğun bir kumaşı ifade eder . Ağır kumaştan üretilen tişörtler genellikle metrekare başına 6 ons (oz./yd.²) veya metrekare başına 180 gramdan (GSM) daha ağırdır
- Timsah logosu, gömleğin alt yırtmacıyla yanlış hizalanmış. Orijinal Lacoste polo tişörtlerinde timsah, gömleğin sol tarafının ortasında yer alır. Yakanın alt dikişi ile ikinci düğme arasına dikilmiştir ; düşük kaliteli sahte ürünlerde timsah genellikle alt dikişle hizalanır

İşe yaraması ümidiyle paylaştım

Herkese iyi çalışmalar

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Nevin

Kısaca eklemek gerekirse

- Gömlekler için "ağır kumaş" terimi, genellikle metrekare başına 6 ons (oz./yd.²) veya metrekare başına 180 gramdan (GSM) daha ağır olan, daha kalın ve yoğun bir kumaşı ifade eder . Ağır kumaştan üretilen tişörtler genellikle metrekare başına 6 ons (oz./yd.²) veya metrekare başına 180 gramdan (GSM) daha ağırdır
- Timsah logosu, gömleğin alt yırtmacıyla yanlış hizalanmış. Orijinal Lacoste polo tişörtlerinde timsah, gömleğin sol tarafının ortasında yer alır. Yakanın alt dikişi ile ikinci düğme arasına dikilmiştir ; düşük kaliteli sahte ürünlerde timsah genellikle alt dikişle hizalanır

İşe yaraması dileğiyle sundum