Beyaz Erkek Gömlek 5500 Alınmaya Değer Mi ?

Elmas

Bilgili
Beyaz Erkek Gömlek 5500 En İyi Fiyatı Nerede Bulabilirim?
Beyaz Erkek Gömlek 5500 Şu Andaki Değeri 399.9 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

Beyaz Erkek Gömlek 5500 Kullanıcı Memnuniyeti Nasıl?

Beyaz Erkek Gömlek 5500 Hakkında yaklaşık 1245 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4 .

Beyaz Erkek Gömlek 5500 Ürün Özellikleri

Beyaz Erkek Gömlek 5500 Ürününün Satıcısı, Madmext Beyaz Erkek Gömlek 5500 ürününü 399.9 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

Beyaz Erkek Gömlek 5500 Kullanıcı Geri Bildirimleri
399.9 Tl ye satışta olan Beyaz Erkek Gömlek 5500 Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
1245 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4

Yorum: 1.70 68 kilo S beden tam oldu kalitesi güzel 👍
İsim: Ferhat K.
Tarih: 16 Haziran 2022
Beden: Beden:S
Satıcı: Madmext

Yorum: çok güzel 1.78 75 kilo m beden tam oldu
İsim: M** B**
Tarih: 05 Ağustos 2022
Beden: Beden:M

Yorum: Kalıbı normal olduğu için kendi bedeninizi almanızı tavsiye ederim. Ürün çok kaliteli.
İsim: **** ****
Tarih: 06 Mayıs 2023
Beden: Bilgi Yok

Yorum: Harika bir ürün ya hem gri hem beyaz aldım 181 72 kiloyum m beden tam oldu Satıcı güvenilir ve hemen sorulara yanıt veriyor ve destek oluyor
İsim: Semih s.
Tarih: 12 Mayıs 2022

Yorum: Kargo çok hızlıydı, eşime aldım çok beğendi.1.83 boy, 78 kg ya L beden tam oldu. Teşekkürler
İsim: Y** Ş** K**
Tarih: 07 Ağustos 2022
Beden: Beden:L

Yorum: kısa süre içinde elime ulaştı çok kaliteli duruşu var abime aldım çok beğendi 🤌🏻👌🏻
İsim: M** Ç**
Tarih: 01 Haziran 2022
Beden: Beden:XL

Yorum: Bayıldık, eşime aldım gayet güzel oldu.
İsim: A** A**
Tarih: 19 Haziran 2022

Yorum: Oğluma aldım. Rahat, ütüsü kolay
İsim: E** G**
Tarih: 16 Eylül 2022

Yorum: eşime aldim cok begendi kaliteli 1.86 boy 89 kilo eşim gobekli biri degil surekli spor yapiyor bol giyinmeyi sevmiyor ama darda degil m beden tam oldu
İsim: D** Ç**
Tarih: 16 Mart 2023

Yorum: ürün çok kaliteli eşim için aldım çok yakıştı tam bedeninizi alabilirsiniz
İsim: s** e**
Tarih: 06 Haziran 2022

Yorum: Çok güzel kumaşı yumuşacık oluşu çok begendim eşimin kendi bedenini aldım istediğimz gibi oldu tam yazlık bir gömlek
Tarih: 07 Haziran 2022

Yorum: Kumaşı ve rahatlığı çok iyi. Kendi bedeninizi alabilirsiniz.
İsim: B** C**
Tarih: 17 Haziran 2022

Yorum: Nişanlıma almıştım, kumaşı dökümü çok güzel
İsim: K** T**
Tarih: 07 Şubat 2023

Yorum: Esıme aldık 2 rengi nide cok begendı cok güzel tam beden alın
İsim: Ş** D**
Tarih: 28 Mayıs 2022

Yorum: eşime aldım çok beğendik
Tarih: 08 Mayıs 2023
Beden: Bilgi Yok

Yorum: ürün kumaşı gayet iyi. 178 boy, 80 kiloyum, tişörtlerde falan M giyerim ama yorumlardan sonra L aldım tam oldu. ipeksi yumuşak bir hissi var. normalde gömlek giyen biri değilim ama kız arkadaşım gömlek seviyor diye aldım ve bana yakıştığını söyledi :))
İsim: mehmet a.
Tarih: 02 Ağustos 2022

Yorum: Eşime aldık çok beğendi
İsim: B** ç**
Tarih: 21 Mart 2023

Yorum: Eşime aldım harika
İsim: P** Ç**
Tarih: 19 Mart 2023

Yorum: çok güzel beğendim herkes kendi bedenini alsın bence
İsim: HAMZA İ.
Tarih: 08 Ağustos 2022

Yorum: ürünü hediye aldım. kumaşını beğendim yazın rahat olur diye düşünüyorum. xs bedeni de olsa güzel olurdu
İsim: H** Ö**
Tarih: 06 Temmuz 2022
Beden: Beden:S

Yorum: Abime aldık gayet güzel
Tarih: 24 Mayıs 2022

Yorum: Eşime aldım ürün kalitesi efsane 🥳
İsim: tarifimnefis
Tarih: Fenomen
Beden: 20 Ağustos 2022

Yorum: tam yazlık çok çok sevdik kendi bedeninizi alabilirsiniz
İsim: H** Y**
Tarih: 22 Mayıs 2022

Yorum: Tam bedeninizi alın
İsim: V** M**
Tarih: 27 Nisan 2022

Yorum: mükemmel harika ötesi. kocama aldım çok beyendi. diger renklerini de sipariş vericem. kocam 175 boy 75kg xl sipariş verdim. hafif bol durdu kocam da öyle seviyor. aynı resimdeki gibi. satıcıya teşekkürler
İsim: Firuza I.
Tarih: 08 Temmuz 2022

Yorum: oğluma aldım çok begendi severek giyiyor tam bedeninizi almanızı tafsiye ederim
İsim: hacer u.
Tarih: 11 Ağustos 2022

Yorum: Tek kelimeyle harika kesinlikle tavsiye ediyorum eşime aldım çok beğendi
İsim: Ş** A**
Tarih: 14 Temmuz 2022

Yorum: ürün çok güzel tavsiye ederim kendi bedeninizi alın bence
İsim: Büşra D.
Tarih: 17 Haziran 2022

Yorum: eşime aldım tam beden alabilirsiniz biraz vücudu sarıyo kumaşı dokusu çok güzel tam yazlık bir ürün
Tarih: 29 Nisan 2022

Yorum: kendi bedeninizi alın. abime aldım çok begendi. esnek kumaşı var
İsim: A** C**
Tarih: 29 Haziran 2022

Beyaz Erkek Gömlek 5500 Ürünle İlgili Sıkça Sorulan Sorular

Soru: Kalıbı nasıl? 184 boy 84 kg hangi beden almalıyım?
Cevap: Değerli Müşterimiz, vermiş olduğunuz bilgilere göre L beden uygun görülmektedir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: 177 boy 70 kilo hangi bedeni önerirsiniz kalıp olarak dar mı
Cevap: Değerli Müşterimiz, vermiş olduğunuz bilgilere göre M beden uygun görülmektedir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: 185 boy 80 kilo
Cevap: Değerli Müşterimiz, vermiş olduğunuz bilgilere göre L beden uygun görülmektedir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: 1.78 boy 66 kg hangi beden önerirsiniz
Cevap: Değerli Müşterimiz, vermiş olduğunuz bilgilere göre M beden uygun görülmektedir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: 170 95 kg birisine hangi bedeni önerirsiniz slim fit olmasın aşırı bolda olmasın
Cevap: Değerli Müşterimiz, vermiş olduğunuz bilgilere göre XL beden uygun görülmektedir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: 1.85 boy 87 kg hangi beden uygun
Cevap: Değerli Müşterimiz, vermiş olduğunuz bilgilere göre XL beden uygun görülmektedir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: 173 boy 69 kiloya hangi beden uygun
Cevap: Değerli Müşterimiz, vermiş olduğunuz bilgilere göre m beden uygun görülmektedir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: XXL üretmiyormusunuz
Cevap: Değerli Müşterimiz, ürün stoklarımız belirli aralıklar ile güncellenmektedir. Sizleri yanıltmamak adına net bir bilgi veya tarih belirtilememektedir. Size uygun bedenin üzerine gelerek gelince haber ver butonuna tıklayabilirsiniz. İyi günler dileriz.

Soru: 1.85 ve 65 kılo hangi beden?

Soru: boy 1.77 kilo 78 hangi beden uygun

Soru: boy 183 kilo 193 hangi bedeni tercih etmeliyim
Cevap: Değerli Müşterimiz, vermiş olduğunuz bilgilere göre 2XL beden uygun görülmektedir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: 170boy 71kg hangi beden
Cevap: Değerli Müşterimiz, vermiş olduğunuz bilgilere göre m beden uygun görülmektedir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: merhaba, 170 boy , 53 kg . hangi beden onerirsiniz?
Cevap: Değerli Müşterimiz, vermiş olduğunuz bilgilere göre S beden uygun görülmektedir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: 1.80 90 kiloya hangi beden önerirsiniz

Soru: 175-58 beden?
Cevap: Değerli Müşterimiz, vermiş olduğunuz bilgilere göre S beden uygun görülmektedir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: 185 boy 95 kilo göbek var hafif salaş olck şekilde hangi beden uyar

Soru: 1.77 boy 85 kğ?

Soru: boy 176 kılo 92 hangı beden olur

Soru: 1.87 boy 100 kg

Soru: 180 boy 73 kg hangi beden?

Beyaz Erkek Gömlek 5500 Ürünün Detaylı Resimleri

1_org_zoom.jpg

Beyaz Erkek Gömlek 5500 En Uygun Satış Linki

Bugün itibari ile baktığımda Beyaz Erkek Gömlek 5500 399,90 TL ile bulunuyor.
Beyaz Erkek Gömlek 5500 1267 Yorum Alarak Ortalama 5 üzerinden: ile Memnuniyet oranı almıştır.

Beyaz Erkek Gömlek 5500 alıcılar için gerçekten cazip bir seçenek. Çok tercih edilen Beyaz Erkek Gömlek 5500 teklif alışveriş deneyimi için ideal bir tercihtir.
Fırsatları kaçırmamak adına, bu ürünü incelemenizi öneririm. Bunu yaparken, mükemmel kalite ve geribildirim dikkate almak, doğru bir karar vermenizde yardımcı olacaktır.
Alışveriş dünyasında Beyaz Erkek Gömlek 5500 gibi Favori ürünler her zaman öne çıkmaktadır.

Sonuç olarak, baktığımda Beyaz Erkek Gömlek 5500 399,90 TL TL ile mevcuttur. daha fazla bilgi sahibi olmak ve alışverişin keyfini çıkarmak için ürün sayfasını ziyaret etmenizi tavsiye ederim. Eğer kaliteli bir ürün arıyorsanız, Beyaz Erkek Gömlek 5500 kesinlikle düşünmeniz gereken bir seçenek.

Beyaz Erkek Gömlek 5500 Şu Andaki Değeri 399.9 Tl Ye Trendyolda Satılıyor

Beyaz Erkek Gömlek

Selamlar, keyifli günler dilerim

Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu

Buna ilaveten

- Pamuk ; % 100 doğaldır, organiktir, sağlıklıdır, anti-alerjiktir, ısıya dayanıklıdır, yumuşaktır, kolay kırışmaz, polyester ve benzeri diğer kumaşlar gibi cildi tahriş etmez, yazın serin kışın sıcak tutar, sıvıyı hızlı emer ve terletmez

Dilerim yardımcı olur

Beyaz Erkek Gömlek

Selam

Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

Bu bağlamda ek olarak

- Gömlek seçerken sadece renk ve desenlere değil, vücut şeklinize de dikkat etmeniz gerekir. Gömleğin vücut yapınıza uygun olması ve göğüs kafesinizi sarması dikkat etmeniz gereken en önemli detaydır. Ancak rahat olması da önemlidir. Keten gibi hafif kumaşlar yaz için en ideal seçenektir
- Pamuk kumaşlar tamamen doğal bir yapıya sahiptir. Bu nedenle ciltte alerjik reaksiyon oluşturma riski çok azdır. Hava geçirgenliği yüksek olan özel yapısı sayesinde terlemeyi önler ve nemi emerek sıcak yaz aylarında konfor sağlar
- Polyester kumaşlar, pratiklik açısından günlük kullanımda öne çıkar. Hafif, dayanıklı ve kırışmayan yapısı sayesinde polyester gömlekler, bakımı kolay ve uzun ömürlüdür

İşe yararsa ne güzel

Beyaz Erkek Gömlek

Selam sevgili ekip

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Elmas

Konuya ek olarak

- Pamuk ; % 100 doğaldır, organiktir, sağlıklıdır, anti-alerjiktir, ısıya dayanıklıdır, yumuşaktır, kolay kırışmaz, polyester ve benzeri diğer kumaşlar gibi cildi tahriş etmez, yazın serin kışın sıcak tutar, sıvıyı hızlı emer ve terletmez

Belki işine yarar diye paylaştım

Beyaz Erkek Gömlek

Hey

@Elmas gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

Konuya ek olarak

- Yaz aylarında da tıpkı kış aylarında olduğu gibi kombinleri tamamlamak için gömleklerden faydalanılabilir. Yazın teninizi yakmayacak, hafif ve serin tutan kumaşlardan üretilen gömlekleri tercih edebilirsiniz. Bu kumaşlar arasında keten, saf pamuk, saf keten, viskon gömlek kumaşları tercih edilebilir
- %100 pamuk gömlek, hem erkekler hem kadınlar için sağlıklı ve dayanıklı bir seçenektir . Cildin nefes almasına izin verdiği için terlemeyi minimuma indirir. Özellikle sıcak havalarda vücut ısısını dengede tutarak ferah bir kullanım sunar
- Bir gömleğin değeri çoğu zaman dokumasında gizlidir. Yüksek dokuma sıklığı pürüzsüz ve dayanıklı bir yüzey yaratır. İnce ipliklerle sık dokunan kumaşlar daha hafif, zarif ve premium görünür. Dokunduğunuzda yumuşak, kaygan ve düzenli bir yüzey hissediyorsanız kaliteli bir gömleğe dokunuyorsunuz demektir

Umarım beğenirsin