Bella Notte Siyah Özel Bölgesi Açık Boyun Askılı Şık Vücut Çorabı Takımı 19502 Alınması Gereken Bir Ürün Mü ?

Elif Su

Bilgili
Bella Notte Siyah Özel Bölgesi Açık Boyun Askılı Şık Vücut Çorabı Takımı 19502 Satın Alır Mısınız?
Bella Notte Siyah Özel Bölgesi Açık Boyun Askılı Şık Vücut Çorabı Takımı 19502 Güncel Fiyatı 289.99 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

Bella Notte Siyah Özel Bölgesi Açık Boyun Askılı Şık Vücut Çorabı Takımı 19502 Gerçekten İyi Mi?

Bella Notte Siyah Özel Bölgesi Açık Boyun Askılı Şık Vücut Çorabı Takımı 19502 Hakkında yaklaşık 5 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0 .

Bella Notte Siyah Özel Bölgesi Açık Boyun Askılı Şık Vücut Çorabı Takımı 19502 Ürün Özellikleri

Bella Notte Siyah Özel Bölgesi Açık Boyun Askılı Şık Vücut Çorabı Takımı 19502 Ürününün Satıcısı, BESKAR Bella Notte Siyah Özel Bölgesi Açık Boyun Askılı Şık Vücut Çorabı Takımı 19502 ürününü 289.99 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

Bella Notte Siyah Özel Bölgesi Açık Boyun Askılı Şık Vücut Çorabı Takımı 19502 En Son Yapılan Yorumlar
289.99 Tl ye satışta olan Bella Notte Siyah Özel Bölgesi Açık Boyun Askılı Şık Vücut Çorabı Takımı 19502 Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
5 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0

Yorum: tek kelimeyle efsana
İsim: Y** G**
Tarih: 09 Eylül 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: BESKAR

Yorum: Bu kadar kaliteli beklemiyodum açıkçası bayıldım
İsim: E** y**
Tarih: 29 Ağustos 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: BESKAR

Bella Notte Siyah Özel Bölgesi Açık Boyun Askılı Şık Vücut Çorabı Takımı 19502 Ürüne Dair Sorular

Soru: midium beden almam gerekiyo uygun olurmu acaba standart bedeni tam olarak anlayamadım
Cevap: Merhaba, evet standart bedendir ve medium bedenlere de olur. Alabilirsiniz

Bella Notte Siyah Özel Bölgesi Açık Boyun Askılı Şık Vücut Çorabı Takımı 19502 Detaylı Fotoğraflar

1_org_zoom.jpg

2_org_zoom.jpg

Bella Notte Siyah Özel Bölgesi Açık Boyun Askılı Şık Vücut Çorabı Takımı 19502 En Uygun Satış Linki