Bd2186wfan 687l No-frost Buzdolabı Bu Ürünü Almalı Mı-

Nurdan

Bilgili
Bd2186wfan 687l No-frost Buzdolabı Alınması Gereken Bir Ürün Mü?
Bd2186wfan 687l No-frost Buzdolabı Şuanki Fiyatı Ne Kadar 43700.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

Bd2186wfan 687l No-frost Buzdolabı Kaç Kişi Olumlu Yorum Yapmış?

Bd2186wfan 687l No-frost Buzdolabı Hakkında yaklaşık 27 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.1 .

Bd2186wfan 687l No-frost Buzdolabı Teknik Detaylar

Bd2186wfan 687l No-frost Buzdolabı Ürününün Satıcısı, Profilo Bd2186wfan 687l No-frost Buzdolabı ürününü 43700.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

Bd2186wfan 687l No-frost Buzdolabı Son Yorumlar
43700.0 Tl ye satışta olan Bd2186wfan 687l No-frost Buzdolabı Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
27 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.1

Yorum: mutfakta guzel durdu 🤗ic aydinlatmasi guzel sessiz çalışıyorbakalim.ilerleyen gunlerde gorucez artik performansini
İsim: E** ç**
Tarih: 20 Aralık 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Kalev Home

Yorum: dolap güzel geniş kullanışlı tavsiye ederim
İsim: **** ****
Tarih: 28 Ağustos 2022
Satıcı: İNDİRİM365

Yorum: Buzdolabı iyi, fiyat performans ürünü.
İsim: S** K**
Tarih: 23 Ocak 2022
Satıcı: ÜLKEA

Yorum: Çok büyük ve kullanışlı
İsim: E** d**
Tarih: 15 Ocak 2023
Satıcı: İNDİRİM365

Yorum: İlk defa İnternetten beyaz eşya aldım.çok tedirgin oldum ama çok şükürgüzel, hasarsız geldi. Ürün bayağı büyük geniş. Motor kısmı açık kapalıdiyorlar ama servise sordum yeni modellerde hararetten dolayıkapatılmıyormuş benim için sorun değildi. Ses seviyesi düşük değil ilkgün rahatsız etti sesi ama alıştık.
İsim: E** G**
Tarih: 05 Kasım 2022
Satıcı: ZERDAHOME

Yorum: Çok büyük ve güzel ürün.kapılarınızı ölçüp alın.Kapı kolunu çıkarınca 80cm oluyor
İsim: M** a** A**
Tarih: 18 Ekim 2022
Satıcı: ZERDAHOME

Yorum: geniş ve kullanışlı kaliteli
İsim: M** D**
Tarih: 17 Eylül 2022
Satıcı: MegaTeknoloji

Yorum: Yaklaşık bir haftadır kullanıyorum. Büyük ve kullanışlı bir ürün. Firmahemen kargo yaptı. Kargo süresi lojistik olduğu için uzadı. Ürünü kargogörevlileri eve kadar çıkardılar. Kapıdan geçmediği için giriştebırakmak zorunda kaldım. Servis içeri alıp kurdu teslimden sonraki gün.
İsim: N** K**
Tarih: 15 Ekim 2022
Satıcı: ENiyifiyat

Yorum: ürünüm dün geldi teşekkür ederim ambalajı gayet güzeldi kurulumu dayapıldı. Ama yanları sıcak oluyo bu normal mi ?
İsim: g** e**
Tarih: 17 Eylül 2022

Yorum: Bulunduğum ilde 13.500’e satılırken 8.600 gibi bir rakama satın almakmüthiş bir güzellik oldu. Profilo müşteri hizmetlerini aradım hemenservis gönderdiler, garantiyi de 3+ 4 yıl olarak 700 TL civarı birücrete uzattım tadından yenmez hale geldi. Ceva lojistik isimli yabancımenşeli bir kargo firması getirdi. Asansöre sığmasaydı nasıl olacaktıdediğimdDevamını Oku
İsim: İlker Ç.
Tarih: 23 Aralık 2021

Yorum: ürün harika teslimat gecikti
İsim: Z** D**
Tarih: 28 Mayıs 2022
Satıcı: karakuslar ıskenderun

Yorum: Ürün tarafımıza çok hızlı bir şekilde teslim edildi. Horoz lojistikfirması ile gönderim sağlandı, firma çalışanları ürünü taşımakistemediler ama ikna ettim yardımcı olmaları için. Satıcı çok ilgili vekurulum için hızlı şekilde Profilo yetkili servisten randevu alıyorlar.Ürün boyutu ortalama 4 kişilik aileler için yeterlidir.
İsim: A** G**
Tarih: 04 Şubat 2022
Satıcı: TEKNOPA

Yorum: buzdolabı büyük eve girmedi horoz lojistik beş kuruş etmez
İsim: m** c** t**
Tarih: 18 Ocak 2022
Satıcı: TEKNOPA

Yorum: Firmaya zamanında gönderimi için teşekkür ediyorum! Lakin CEVA LOJİSTİKFİRMASINI aldığım ürünü daireme çıkarmadığı için KINIYORUM! Adamlarutanmadan “-İSTERSEN İADE ET!” deme lüksüne dahi sahipler! Bu utanmazlojistik elemanları bu gücü kimden alır TRENDYOL’a sorarım! Bu türfirmalarla çalışmamanızı ve müşterinizi mağdur etmemenizi tavsiye ederim!
İsim: İ** K**
Tarih: 22 Aralık 2021

Yorum: Hasarlı geldin ne Profilo nede Trendyol umursadı kendi kendimeürünlerine sahip çıkmadılar
İsim: Metin Ö.
Tarih: 24 Eylül 2023

Yorum: aldığımız ürün ile gelen ürün tamamen farklı satıcı ile irtibat kurdukçözüm bulunamadı Trendyol böyle insanlarla nasıl iş yapıyor anlamıyorumşu dakikadan itibaren trenyolu artık kullanmicam
İsim: t** e**
Tarih: 22 Aralık 2022
Satıcı: CazipAlışveriş

Yorum: hatalı geldi gövdede ezik var malesef firmada kabul etmediği içintüketici mahkemesine şikayette bulundum
İsim: S** U**
Tarih: 09 Kasım 2022

Yorum: Ürünü aldıktan sonra satıcı ile iletişime geçtim lakin cevapvermedi.ürün defolu geldi.sadece iade kabul ediyorlar değişim yok.fiyat4 bin tl artmış.neden 4 bin tl daha verip alayım ki.Anlayacağınız memnunkalmadım.Tavsiye etmiyorum.
İsim: m** v** e**
Tarih: 17 Ekim 2022
Satıcı: EGENİN EFESİ

Bd2186wfan 687l No-frost Buzdolabı Sıkça Sorulan Ve Yanıtlanan Sorular

Soru: Kaç litre olduğunu öğrenebilir miyim
Cevap: merhabalar, 687 litre brüt , 641 litre net hacimi var efendim ürünün

Soru: merhaba ürünü alcam ama bulunduğum ilçede profılo bayisi yok hıc kurulumu nasıl olacak.olur kı ılerde bı sorun olursa garantisi ıle kim ılgılenecek
Cevap: Merhaba en yakın bayiden kurulum için geliniyor olması gerekiyor. Yani daha doğrusu bu konu hakkında eğer kesin bir bilgi almak isterseniz profilo yetkili servisinden daha net bir bilgi alıp siparişinizi o şekilde oluşturabilirsiniz.

Soru: merhaba ürünun 10 yıl motor garantisi var mı
Cevap: Merhaba Değerli Müşterimiz, üründe 10 yıl Kompresör garantisi vardır. İyi günler dileriz

Soru: Merhaba Wi-Fiye bağlanıyor mu
Cevap: merhaba efendim. maalesef bağlanmıyor home connect özelliği mevcut değil. dilerseniz mevcut olan modellerimiz vardır.

Soru: Merhaba, profilo Türkiye garantili mi?
Cevap: Merhabalar Profilo Türkiye garantili

Soru: ürün de dondurucu ve soğutucu net hacimleri kaç?
Cevap: Merhaba Değerli Müşterimiz, 493 litre soğutucu 148 litre dondurucu bölmesi hacmi vardır. iyi günler dileriz

Soru: Mrh hayırlı satışlar ürün nerenden gelmekte tekir Dağı corluya gelirmi gelirse almayı düşünüyorum yardım cinolirsaniz sevinirim
Cevap: Merhabalar ürün Hatay dan gönderim oluyor ve Türkiye’nin her yerine gönderim yapıyoruz ürün İçin servis yönlendirmesini de biz yapıyoruz üründe servis kurulum şartı vardır

Soru: net olarak kaç lt re
Cevap: merhabalar, ürünümüzün toplam 641 lt hacmi (493lt soğutucu, 148lt dondurucu) bulunmaktadır. bilgilerinize sunar, sağlıklı günler dileriz.

Soru: Merhabalar, buzdolabı genişlik tam olarak nedir? Yeni evimizin buzdolabı yeri genişlik 80 cm sığar mı acaba?
Cevap: merhaba; G/Y/D) 860 mm x 1860 mm x 800 mm

Soru: net hacimleri nelerdir?
Cevap: Merabalar net 641 litre

Soru: İyi Akşamlar ürünün boy derinlik ve genişlik ölçülerini öğrenebilir miyim?
Cevap: cihaz ölçüsü 1860 x 860 x 800 mm Net ağırlık 104,112 kg Ürünün ölçüleri bunlar efendim.

Soru: Hocam 687 litre değil mi bu ürün
Cevap: Merhaba Toplam hacim: 641 litredir.

Soru: 687 lt dimi dolap
Cevap: Merhabalar evet efendim 687 litre

Soru: xl dolaplar trk model değil mı ölçü ve litre olarak
Cevap: Merhabalar 687 litre brüt 641 litre net litre efendim. 600 litre üzeri dolaplar xxl serisi olarak geçiyor

Soru: merhaba dolabın eni boyu kaç santim oluyor yer acisindan baa büyük gözüktü gözüme
Cevap: Merhabalar genişlik 86 cm boy 186

Soru: bigboxe ecomode ve vitafresh teknolojisi varmi bu üründe
Cevap: Merhabalar özellikler bölümünden detaylı incelme yapabilirsiniz

Soru: Buzdolabınız XL diye mi geçiyor tam net hacmini öğrenebilir miyim 542 litre mi yoksa 687 litre mi
Cevap: 687 litre xl

Soru: Mutfak kapı genişliği 80 cm kapıdan geçermi bu buzdolabı
Cevap: Merhabalar. Geçmeyebilir fakat yetkili servis kapıyı çıkararak geçirmeye çalışabilir

Soru: Kac litre tam olarak sizden öğrenebiliriyim.. Ve ızmir e gönderimi iz varmi.. Nereden gelecek alırsak
Cevap: Merhabalar, 641 litre net hacmi efendim. İzmir Manisa aydın il ve ilçelerine kendi ekibimiz sevk ediyor ürünleri

Soru: buzdolabı alırsak bunun taşıması kurulumu nasıl oluyor
Cevap: Merhaba kargo şirketi evinize kadar bırakıyor sonrasında biz kurulumunu ücretsiz olarak yaptırıyoruz.

Bd2186wfan 687l No-frost Buzdolabı Görseller

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Bd2186wfan 687l No-frost Buzdolabı En Uygun Satış Linki