Ela
Bilgili
Bd2056wfvn F Enerji Sınıfı 522 Lt Nofrost Üstten Donduruculu Buzdolabı En İyi Fiyatı Nerede Bulabilirim?
Bd2056wfvn F Enerji Sınıfı 522 Lt Nofrost Üstten Donduruculu Buzdolabı Mevcut Fiyatı 26650.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
Bd2056wfvn F Enerji Sınıfı 522 Lt Nofrost Üstten Donduruculu Buzdolabı Kullanıcı Deneyimleri Nasıl?
Bd2056wfvn F Enerji Sınıfı 522 Lt Nofrost Üstten Donduruculu Buzdolabı Hakkında yaklaşık 19 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .
Bd2056wfvn F Enerji Sınıfı 522 Lt Nofrost Üstten Donduruculu Buzdolabı Detaylı Açıklama
Bd2056wfvn F Enerji Sınıfı 522 Lt Nofrost Üstten Donduruculu Buzdolabı Ürününün Satıcısı, Profilo Bd2056wfvn F Enerji Sınıfı 522 Lt Nofrost Üstten Donduruculu Buzdolabı ürününü 26650.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Bd2056wfvn F Enerji Sınıfı 522 Lt Nofrost Üstten Donduruculu Buzdolabı Yorum Ve Değerlendirmeler
26650.0 Tl ye satışta olan Bd2056wfvn F Enerji Sınıfı 522 Lt Nofrost Üstten Donduruculu Buzdolabı Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
19 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6
Yorum: sağlam ve kısa zamanda ulaştı teşekkürler
İsim: N** A**
Tarih: 03 Nisan 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: EGENİN EFESİ
Yorum: çok beğendim gayet geniş kullanışlı
İsim: S** S**
Tarih: 14 Temmuz 2023
Satıcı: EnUygunAdres
Yorum: çok başarılı kaliteli ferah ve büyük Profilo kalitesi ortada anlatmayagerek yok.
İsim: G** P**
Tarih: 18 Mart 2023
Satıcı: BİRTEK AVM
Yorum: Ürün uzun biraz normalden ama güzel o kadar büyük değil yani uzun amageniş degil
İsim: H** D**
Tarih: 09 Ocak 2024
Satıcı: Miyolo
Yorum: urun gayet güzel
İsim: a** b**
Tarih: 07 Eylül 2023
Yorum: Boyut olarak ideal daha önceki çok bilinen yerli markaya göre kesinlikledaha iyi çok sessiz çalışıyor boyutuna göre iç hacmi başarılı tavsiye ederim
İsim: M** T**
Tarih: 20 Nisan 2023
Yorum: Buzdolabı aldım dolap iyi fakat kusurlu ürün geldi çalışmıyor
İsim: Kenan A.
Tarih: 24 Ağustos 2024
Satıcı: Dınkırcı Avm
Yorum: ic hacmini kalitesini ve indirimini cok begendik kullanimda memnunkaldik ve saticida hemen gonderim yapti acikcasi magazadan gidipaldigimizda bile bu kadar hizli gelmiyor tesekkur ederizzz
İsim: H** Ö**
Tarih: 01 Aralık 2023
Satıcı: Tıklakapında
Yorum: alacak arkadaşlar kargo süresini göz önünde bulundursun 1 hafta daelime ulaştı bir puan o yüzden kırdım ürün gayet geniş paketlemesigüzel satıcı ilgili şimdilik bir sıkıntı yok
İsim: İsa H.
Tarih: 01 Ekim 2023
Satıcı: BELEKLONA
Yorum: urun cok begendim ama kargo husran asansor arizaliydi biz cikaramayizdediler 1 saat ugrastik
İsim: **** ****
Tarih: 01 Eylül 2024
Satıcı: Horuz Avm
Bd2056wfvn F Enerji Sınıfı 522 Lt Nofrost Üstten Donduruculu Buzdolabı Sıkça Sorulan Sorular
Soru: ürünün soğutucu kısmı hacmi nedir acaba?
Cevap: Ölçüler bu şekildedir Soğutucu bölümü kapasitesi 410 litre Derin dondurucu bölümü kapasitesi 112 litre
Soru: Genişlik 70 cm doğrudur dimi
Cevap: Doğru efendim 1930 x 700 x 800 mm
Soru: Ben bu ürünü almak istiyorum ama evim köyde nasıl olacak peki
Cevap: Merkeze adres vereceksiniz köye kendiniz gotureceksiniz
Soru: Ürünün kapısının açılış yönünü kendimiz belirleye biliyor muyuz ? Yani mutfağım tezgahın yönüne doğru sağdan menteşeli mi ?
Cevap: Kapı yönü değişmiyor
Soru: 188cm uzunluk 83 cm genişlik sığar mi acaba?
Cevap: Merhaba ürünün ölçüleri 193x70 dir. Boyu sığmayabilir o yüzden.
Soru: Merhaba dolabın boyu ayarlanabiliyor mu? benim yerim 190 cm teşekkürler.
Cevap: Ürün Ölçüleri (Yükseklik x Genişlik x Derinlik) 1930 x 700 x 800 mm ürünün boyutları bu şekildedir efendim.
Soru: Aynı gün kurulum sağlayabilir misiniz servis tarafından? Ya da direkt teknik servisle yollayabilir misiniz
Cevap: Hangi şehirde yaşıyorsunuz bursa dışıysa 3 4 günde gelir kurulumu 1 gün sonra yapilir
Soru: enerji sınıfı yeterlimi
Cevap: Merhaba f enerji sınıfı bir üründür.
Soru: Soğutma kısmı kaç litre
Cevap: Derin dondurucu bölmesi hacmi 112l soğutma kısmı ise toplamda 410l ürünün toplam hacmi de 522 litredir.
Soru: Kahvaltılık koymak için sıfır derece bölmesi var mı?
Cevap: görsellerde gördüğünüz gibi efendim
Soru: Adana Yüreğir Levent gelirmi
Cevap: Merhaba, tüm Türkiyeye gönderimimiz mevcuttur.
Soru: Merhaba alıp da kurdurmak zorunda mıyım alsam da kapalı paket kalsa önümüzdeki sene kurdursam olmuyor mu
Cevap: Ürün vurk çıkarsa ne yapacaksiniz
Soru: Ürünün boyutları nelerdir
Cevap: Merhaba 193 cm yükseklik 70 cm genişliğindedir.
Soru: merhaba üründe buzlanma olmuyor değil mi ?
Cevap: merhaba buzlanma yapmaz efendim.
Soru: merhabalar ürününüzün enerji sınıfı F yazıyor ama eski sistemdeki A+ gibi mi değerlendiriliyor yoksa normalde F sınıfımi Açıklar mısınız rica etsem
Cevap: Eski tanımıyla A+ efendim şimdi ise kağıt üzerindeki tanımı F enerji sınıfı oldu yasa gereği
Soru: Profilo 2156 model buzdolabi ile farkı nedir
Cevap: 2056 2020 ÜRETİMİ 2156 2021 ÜRETİMİ AYNI ÜRÜN KODU GÜNCELLENMİŞTİR
Soru: Satıcı arkadaşım butip dolap ayarı nerden yapılıyor panel ışıkları gösterge hiçbir işaretyok
Cevap: Merhabalar belirtilen ayar mevcut değildir. Detaylı bilgi için kullanım kılavuzuna göz atabilirsiniz. iyi günler dileriz
Soru: #1790181512
Cevap: Merhaba bizde böyle bir sipariş bulunmamaktadır efendim.
Bd2056wfvn F Enerji Sınıfı 522 Lt Nofrost Üstten Donduruculu Buzdolabı Ürünün Fotoğrafları
Bd2056wfvn F Enerji Sınıfı 522 Lt Nofrost Üstten Donduruculu Buzdolabı En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Bd2056wfvn F Enerji Sınıfı 522 Lt Nofrost Üstten Donduruculu Buzdolabı Mevcut Fiyatı 26650.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
Bd2056wfvn F Enerji Sınıfı 522 Lt Nofrost Üstten Donduruculu Buzdolabı Kullanıcı Deneyimleri Nasıl?
Bd2056wfvn F Enerji Sınıfı 522 Lt Nofrost Üstten Donduruculu Buzdolabı Hakkında yaklaşık 19 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .
Bd2056wfvn F Enerji Sınıfı 522 Lt Nofrost Üstten Donduruculu Buzdolabı Detaylı Açıklama
Bd2056wfvn F Enerji Sınıfı 522 Lt Nofrost Üstten Donduruculu Buzdolabı Ürününün Satıcısı, Profilo Bd2056wfvn F Enerji Sınıfı 522 Lt Nofrost Üstten Donduruculu Buzdolabı ürününü 26650.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Bd2056wfvn F Enerji Sınıfı 522 Lt Nofrost Üstten Donduruculu Buzdolabı Yorum Ve Değerlendirmeler
26650.0 Tl ye satışta olan Bd2056wfvn F Enerji Sınıfı 522 Lt Nofrost Üstten Donduruculu Buzdolabı Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
19 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6
Yorum: sağlam ve kısa zamanda ulaştı teşekkürler
İsim: N** A**
Tarih: 03 Nisan 2023
Satıcı: EGENİN EFESİ
Yorum: çok beğendim gayet geniş kullanışlı
İsim: S** S**
Tarih: 14 Temmuz 2023
Yorum: çok başarılı kaliteli ferah ve büyük Profilo kalitesi ortada anlatmayagerek yok.
İsim: G** P**
Tarih: 18 Mart 2023
Yorum: Ürün uzun biraz normalden ama güzel o kadar büyük değil yani uzun amageniş degil
İsim: H** D**
Tarih: 09 Ocak 2024
Satıcı: Miyolo
Yorum: urun gayet güzel
İsim: a** b**
Tarih: 07 Eylül 2023
Yorum: Boyut olarak ideal daha önceki çok bilinen yerli markaya göre kesinlikledaha iyi çok sessiz çalışıyor boyutuna göre iç hacmi başarılı tavsiye ederim
İsim: M** T**
Tarih: 20 Nisan 2023
Yorum: Buzdolabı aldım dolap iyi fakat kusurlu ürün geldi çalışmıyor
İsim: Kenan A.
Tarih: 24 Ağustos 2024
Satıcı: Dınkırcı Avm
Yorum: ic hacmini kalitesini ve indirimini cok begendik kullanimda memnunkaldik ve saticida hemen gonderim yapti acikcasi magazadan gidipaldigimizda bile bu kadar hizli gelmiyor tesekkur ederizzz
İsim: H** Ö**
Tarih: 01 Aralık 2023
Satıcı: Tıklakapında
Yorum: alacak arkadaşlar kargo süresini göz önünde bulundursun 1 hafta daelime ulaştı bir puan o yüzden kırdım ürün gayet geniş paketlemesigüzel satıcı ilgili şimdilik bir sıkıntı yok
İsim: İsa H.
Tarih: 01 Ekim 2023
Satıcı: BELEKLONA
Yorum: urun cok begendim ama kargo husran asansor arizaliydi biz cikaramayizdediler 1 saat ugrastik
İsim: **** ****
Tarih: 01 Eylül 2024
Satıcı: Horuz Avm
Bd2056wfvn F Enerji Sınıfı 522 Lt Nofrost Üstten Donduruculu Buzdolabı Sıkça Sorulan Sorular
Soru: ürünün soğutucu kısmı hacmi nedir acaba?
Cevap: Ölçüler bu şekildedir Soğutucu bölümü kapasitesi 410 litre Derin dondurucu bölümü kapasitesi 112 litre
Soru: Genişlik 70 cm doğrudur dimi
Cevap: Doğru efendim 1930 x 700 x 800 mm
Soru: Ben bu ürünü almak istiyorum ama evim köyde nasıl olacak peki
Cevap: Merkeze adres vereceksiniz köye kendiniz gotureceksiniz
Soru: Ürünün kapısının açılış yönünü kendimiz belirleye biliyor muyuz ? Yani mutfağım tezgahın yönüne doğru sağdan menteşeli mi ?
Cevap: Kapı yönü değişmiyor
Soru: 188cm uzunluk 83 cm genişlik sığar mi acaba?
Cevap: Merhaba ürünün ölçüleri 193x70 dir. Boyu sığmayabilir o yüzden.
Soru: Merhaba dolabın boyu ayarlanabiliyor mu? benim yerim 190 cm teşekkürler.
Cevap: Ürün Ölçüleri (Yükseklik x Genişlik x Derinlik) 1930 x 700 x 800 mm ürünün boyutları bu şekildedir efendim.
Soru: Aynı gün kurulum sağlayabilir misiniz servis tarafından? Ya da direkt teknik servisle yollayabilir misiniz
Cevap: Hangi şehirde yaşıyorsunuz bursa dışıysa 3 4 günde gelir kurulumu 1 gün sonra yapilir
Soru: enerji sınıfı yeterlimi
Cevap: Merhaba f enerji sınıfı bir üründür.
Soru: Soğutma kısmı kaç litre
Cevap: Derin dondurucu bölmesi hacmi 112l soğutma kısmı ise toplamda 410l ürünün toplam hacmi de 522 litredir.
Soru: Kahvaltılık koymak için sıfır derece bölmesi var mı?
Cevap: görsellerde gördüğünüz gibi efendim
Soru: Adana Yüreğir Levent gelirmi
Cevap: Merhaba, tüm Türkiyeye gönderimimiz mevcuttur.
Soru: Merhaba alıp da kurdurmak zorunda mıyım alsam da kapalı paket kalsa önümüzdeki sene kurdursam olmuyor mu
Cevap: Ürün vurk çıkarsa ne yapacaksiniz
Soru: Ürünün boyutları nelerdir
Cevap: Merhaba 193 cm yükseklik 70 cm genişliğindedir.
Soru: merhaba üründe buzlanma olmuyor değil mi ?
Cevap: merhaba buzlanma yapmaz efendim.
Soru: merhabalar ürününüzün enerji sınıfı F yazıyor ama eski sistemdeki A+ gibi mi değerlendiriliyor yoksa normalde F sınıfımi Açıklar mısınız rica etsem
Cevap: Eski tanımıyla A+ efendim şimdi ise kağıt üzerindeki tanımı F enerji sınıfı oldu yasa gereği
Soru: Profilo 2156 model buzdolabi ile farkı nedir
Cevap: 2056 2020 ÜRETİMİ 2156 2021 ÜRETİMİ AYNI ÜRÜN KODU GÜNCELLENMİŞTİR
Soru: Satıcı arkadaşım butip dolap ayarı nerden yapılıyor panel ışıkları gösterge hiçbir işaretyok
Cevap: Merhabalar belirtilen ayar mevcut değildir. Detaylı bilgi için kullanım kılavuzuna göz atabilirsiniz. iyi günler dileriz
Soru: #1790181512
Cevap: Merhaba bizde böyle bir sipariş bulunmamaktadır efendim.
Bd2056wfvn F Enerji Sınıfı 522 Lt Nofrost Üstten Donduruculu Buzdolabı Ürünün Fotoğrafları
Bd2056wfvn F Enerji Sınıfı 522 Lt Nofrost Üstten Donduruculu Buzdolabı En Uygun Satış Linki
Profilo Bd2056wfvn F Enerji Sınıfı 522 Lt Nofrost Üstten Donduruculu Buzdolabı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Profilo Bd2056wfvn F Enerji Sınıfı 522 Lt Nofrost Üstten Donduruculu Buzdolabı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.