BAŞARI ELEKTRONİK

Idil

Bilgili
BAŞARI ELEKTRONİK Hakkında Tüm Bilgiler
BAŞARI ELEKTRONİK SANAYİ VE TİCARET A. Ş.

Başarı Elektronik 10 700 m2'si kapalı, 30 000 m2'lik alana sahip olan Ankara - Akyurt'taki Mesut Kaan Üretim Tesisleri'nde faaliyetini sürdürmektedir.

Tamamen yerli olarak tasarım ve üretimi gerçekleştirilen:
KAAN BA Serisi Elektronik Elektrik Sayaçları, (Yeni)
KAAN 100 Serisi Elektronik Elektrik Sayaçları, ayrıca çeşitli cihaz üreticilerine elektronik kart dizgi ve cihaz üretim hizmeti verilmektedir.

Başarı Elektronik üretim tesisleri 1994 yılında inşa edilmiş ve Başarı Elektronik Sanayi ve Ticaret A. Ş., 1999 yılındaki yeniden yapılanma ile birlikte Başarı Holding bünyesinde teknoloji ve üretim ağırlıklı çalışmalarına başlamıştır.

Elektrik Sayaçları,
Plastik Sayaç Pano ve Kutuları,
Elektronik Kartlar

+903124095050
basari.com.tr

BAŞARI ELEKTRONİK adresi nerede?
BAŞARI ELEKTRONİK adresi: ESENBOĞA KARAYOLU 28. KM, BALIKHİSAR KÖYÜ MEVKİİ ANKARA / AKYURT
BAŞARI ELEKTRONİK İletişim Bilgileri:
+903124095050 | basari.com.tr

Adres: ESENBOĞA KARAYOLU 28. KM, BALIKHİSAR KÖYÜ MEVKİİ ANKARA / AKYURT
BAŞARI ELEKTRONİK Telefon: +903124095050

BAŞARI ELEKTRONİK online alışveriş imkanı sunuyor mu?
Evet, BAŞARI ELEKTRONİK online alışveriş imkanı sunuyor. basari.com.tr

BAŞARI ELEKTRONİK Telefon Numarası Kaçtır?
Telefon Numarası: +903124095050

BAŞARI ELEKTRONİK Hizmet Kategorileri:
BAŞARI ELEKTRONİK, ESENBOĞA KARAYOLU 28. KM bölgesinde elektronik hizmetleri vermektedir.

BAŞARI ELEKTRONİK :
elektronik

BAŞARI ELEKTRONİK hakkında verilen bilgiler, hizmetler ve çalışma saatleri konusunda detaylı bir perspektif sunmaktadır. Olası güncellemeler için BAŞARI ELEKTRONİK resmi iletişim kanallarını takip etmeyi unutmayın.
BAŞARI ELEKTRONİK hakkında daha fazla bilgi almak için bu bağlantıdan iletişime geçebilirsiniz.