LeylaGökyüzü
Bilgili
Bariesun Moisturizing Cream Unscented Spf50 50 ml Satın Alır Mısınız?
Bariesun Moisturizing Cream Unscented Spf50 50 ml Şu Andaki Fiyatı 639.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
Bariesun Moisturizing Cream Unscented Spf50 50 ml Gerçekten İyi Mi?
Bariesun Moisturizing Cream Unscented Spf50 50 ml Hakkında yaklaşık 33 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3 .
Bariesun Moisturizing Cream Unscented Spf50 50 ml Teknik Detaylar
_x000D_
_x000D_
_x000D_
Uriage Bariesun Spf 50+ Creme Sans Parf 50 Ml Parfüm Içermeyen Hassas Ciltler Için Güneş Koruyucu Krem _x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
Uriage Bariesun spf 50+ creme sans parf 50 ml Parfüm İçermeyen Hassas Ciltler İçin Güneş Koruyucu Krem Güneş Koruyucu Renkli Krem. Anında sağlıklı bir ışıltıve çok yüksekUVB-UVA- mavi ışık korumas ısağlar. Foto yaşlanmayı önlemeye yardımcıdır. Yüksek seviye bariyer etkisive Dry touch & parlaklık giderici etki sağlar.Suya karşı dayanıklıdır. Normal,açık ve hassas ciltler için uygundur. _x000D_
_x000D_
Nasıl Kullanılılır: Günde istenilen ihtiyaç doğrultusunda kullanım sıklığı belirlenebilir.Güneşe çıkmadan önce, güneşten etkilenebilecek alanı derinlemesine kaplamaya yetecek miktarda, Ürün Özellikleri Güneş Koruyucu Krem. Anında sağlıklı bir ışıltı ve çok yüksek UVB-UVA- mavi ışık koruması sağlar. Foto yaşlanmayı önlemeye yardımcıdır. Yüksek seviye bariyer etkisi ve Dry touch & parlaklık giderici etki sağlar. Suya karşı dayanıklıdır. Normal, açık ve hassas ciltler için uygundur. _x000D_
_x000D_
Anında sağlıklı bir ışıltı! _x000D_
_x000D_
Çok yüksek UVB-UVA- mavi ışık koruması _x000D_
_x000D_
Foto yaşlanmayı önlemeye yardımcı _x000D_
_x000D_
Yüksek seviye bariyer etkisi _x000D_
_x000D_
Dry touch & parlaklık giderici etki _x000D_
_x000D_
Suya karşı dayanıklı _x000D_
_x000D_
Etkiler: _x000D_
_x000D_
30 dakikada nemlendirme _x000D_
_x000D_
Işıltılı ten , Eşitlenmiş cilt, İpeksi / yağlı olamayan / yapışkan his bırakmayan yüzey, _x000D_
_x000D_
Bariyer etkisi, Ultra hafif yapı. _x000D_
_x000D_
Genel Özellikler Renkli Cilt Koruyucu Güneş Kremi _x000D_
_x000D_
CİLT KALKANI TEKNOLOJİSİ _x000D_
_x000D_
SPIRULINA + TERMAL SU _x000D_
_x000D_
KROMOZOMLARI KORUR&FOTO YAŞLANMAYI ÖNLER _x000D_
_x000D_
BARIÉSUN ÇEKİRDEK FORMÜL: [URIAGE TERMAL SU] + DNA KORUYUCU UVIŞINLARININ SEBEP OLDUĞU OKSİDATİF STRESE KARŞI KORUR +[TELOMER KORUYUCU PATENT] _x000D_
_x000D_
FOTO YAŞLANMAYI ÖNLER HÜCRESEL TAHRİBATI AZALTIR TELOMER EKSİKLİĞİ OLUŞUMUNU KISITLARKEN AYNI ZAMANDA UV & MAVİ IŞIĞIN BU ZARARLI ETKİLERİNİ ÖNLER _x000D_
_x000D_
[BARIESUN PATENTİ] +EPİDERMİS İÇEİRİSİNDE BULUNAN FİLTRELERİN GEÇİRGENLİK ORANINI KISITLAR VE FOTO KORUMAYI EN UYGUN HALE GETİRİR + PVP & POLİKUATERNİYUM KOMBİNASYONU+[VIT E & DENİZ SÜNGERİ ] _x000D_
_x000D_
Geri Dönüştürülebilir ANTİOKSİDAN KURULUK KARŞITI +GERİ DÖNÜŞTÜRÜLEBİLİR AMBALAJ & AZALTILMIŞ PLASTİK KULLANIMI: _x000D_
_x000D_
KARTON TÜP _x000D_
_x000D_
-40% PLASTİK _x000D_
_x000D_
100% _x000D_
_x000D_
GERİ DÖNÜŞTÜRÜLEBİLİR _x000D_
_x000D_
GERİ DÖNÜŞTÜRÜLMÜŞ TÜP SONRASI _x000D_
_x000D_
-10% HAM PLASTİK _x000D_
_x000D_
İNCE KAPAK _x000D_
_x000D_
-9% PLASTİK _x000D_
_x000D_
_x000D_
Bariesun Moisturizing Cream Unscented Spf50 50 ml Ürününün Satıcısı, Uriage Bariesun Moisturizing Cream Unscented Spf50 50 ml ürününü 639.0 Tl'den Satılmaktadır.
Bariesun Moisturizing Cream Unscented Spf50 50 ml En Son Yapılan Yorumlar
639.0 Tl ye satışta olan Bariesun Moisturizing Cream Unscented Spf50 50 ml Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
33 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3
Yorum: her zaman severek kullandığım bir ürün kuru ciltler için Şiddetle tavsiye ederim
İsim: Leyla Ş.
Tarih: 19 Mart 2022
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Bakım Kutusu
Yorum: fondötenli güneşkıremi bayıldım çok güzel bir ürün
İsim: **** ****
Tarih: 15 Ağustos 2022
Yorum: Cok guzel bir ürün Teşekkürler
İsim: S** G**
Tarih: 11 Eylül 2024
Yorum: su bazlı olmasını sevdim, kışın kullanıyorum. Sadece kokusu hoşuma gitmiyor ama sürdükten sonra kalmıyor. Nemlendirmesi güzel cildim orta kurulukta, yaşadığım yer nemsiz çünkü. Bana nemlendirmesi yetiyor 2-3 saatte tekrar sürmem gerekiyor. Biterse tekrar alır mıyım? Alırım.
İsim: S** K** R**
Tarih: 21 Şubat 2023
Satıcı: KOZMEVİT
Yorum: Bu markanın tüm ürünlerini severek kullanıyorum
İsim: E** A**
Tarih: 12 Eylül 2022
Yorum: Bukadar iyi bi ürün olduğunu tahmin etmiyordum. Çok güzel nemlendiriyor,cilde sürerken dokusu pürüzsüz, kalıcılığı da çok iyi ben ikinciyi de sipariş verdim umarım fiyatı yukseltmezler
İsim: E** Ç**
Tarih: 16 Ağustos 2024
Yorum: başarılı bir ürün tşkler
İsim: s** a**
Tarih: 10 Eylül 2022
Yorum: Beklentimin üzerinde çıktı, cildimde çok çabuk sivilce olur ve iz kalır. Ancak bu güneş kreminde hiçbir sorun yaşamadım.
İsim: E** G**
Tarih: 13 Temmuz 2024
Satıcı: Kozvit
Yorum: 2. nci alışım çok memnunum Teşekkürler
İsim: Filiz K.
Tarih: Elite Üye
Beden: 28 Nisan 2023
Satıcı: DERMOHOUSE
Yorum: super iz birakmiyor once beyaz sonra renksize donuyor
İsim: inara m.
Tarih: 25 Mart 2023
Yorum: Beyazlık bırakıyor ama koruması iyi
İsim: h** k**
Tarih: 29 Kasım 2022
Yorum: çok memnunum
İsim: N** Ö**
Tarih: 19 Haziran 2023
Satıcı: Vitazon
Yorum: ilk kez aldım kullanıyorum, şu an güneşle ilgili bir sorun yaşamadım, kullandıkça güncelleyeceğiö.
İsim: N** G**
Tarih: 04 Nisan 2023
Yorum: Başarılı bir ürün
İsim: H** A**
Tarih: 27 Şubat 2024
Yorum: Güzel ürün
İsim: B** C**
Beden: 12 Ağustos 2023
Yorum: kardeşim akne tedavisinde o yüzden dermokozmetik kullanıyor nemli bitişli bir ürün çok beğendik
İsim: S** Ç**
Tarih: 20 Haziran 2024
Yorum: Çox sağolun. ilk defedi alıram bu ürünü İnşallah yaxşı olar.
İsim: H** X**
Tarih: 29 Mayıs 2024
Yorum: koruması basarılı ama kir kir dökülmeler oldu ben begenmedım fazla vucuduma kullanıyorum sahılde.
İsim: D** Y**
Beden: 23 Nisan 2023
Yorum: Sürüşü ve ciltteki hissi gerçekten çok güzel. Yalnız biraz beyazlık bırakıyor ciltte. Günde tek sefer sürülürse çok sıkıntı değil, ama tavsiye edilen şekilde 2 saatte bir yenilendiğinde her defasında yüzdeki beyazlık da artıyor. Yazlık yerde sorun değil ama profesyonel ortamda sıkıntı. Yenileyebilmek için beyazlık bırakmayan bir güneş kremi daha alDevamını Oku
İsim: İ** İ**
Tarih: 23 Ağustos 2024
Yorum: Yukarıda gözüksün diye 5 puan veriyorum. Ürün bana teslim edildi diye gösteriyor fakat teslim almadım. Kargo şirketine ulaştım ilgilenicez dediler hala aradan 1 hafta geçti ses yok bir daha ulaştım 3-4 gün oldu hala ses yok.
İsim: Aydan M.
Tarih: 13 Aralık 2023
Yorum: Çok üzgünüm yorumlara bakarak büyük heveslerle almıştım ama hayal kırıklığı. Açık tenliyim kapatıcılığı var biraz ama saçma duruyor o beyazlık. Dağıtmakta çok zorlandım ve silgi gibi soyuldu normalde başka güneş kremlerinde bunu yaşamam. Ürünü nasıl bitireceğimi düşünüyorum param boşa gitmiş gibi. Cildim normal ama altına nemlendirsem nasıl durur bDevamını Oku
İsim: P** A**
Tarih: 24 Mayıs 2023
Yorum: Ürün soyuluyor önce altına sürdüğüm serum yüzünden sandım 3 kere deneyimledim her seferinde soyuldu serumsuz tertemiz yüzüme de denedim yine de soyuldu çöpe attım
İsim: Simay S.
Tarih: 02 Mayıs 2023
Yorum: Memnunum. Ürün vaktinde kargolandı. Teşekkürler..
İsim: T** K**
Tarih: 09 Eylül 2024
Yorum: Orjinalliğinden şüpheliyim ama güneş kremi güzel
İsim: Z** K**
Tarih: 06 Temmuz 2024
Bariesun Moisturizing Cream Unscented Spf50 50 ml Sıkça Sorulan Ve Yanıtlanan Sorular
Soru: merhaba skt nedir
Cevap: Merhaba; Şuan için elimizde mevcut olan stok miktarının skt: 06/25 iyi günler dileriz
Soru: Merhaba , kimyasal kokulara ve parfüm kokularına alerjim var ürünün içeriğinde koku ya da parfüm bulunuyor mu?
Cevap: Kokulu bir üründür
Soru: Merhabalar, son kullanma tarihi nedir?
Cevap: Merhaba, skt:2026 efendim
Soru: Merhaba, beyazlık bırakıyor mu?
Cevap: Merhabalar, kullanım talimatlarına uygun kullanıldığı sürece beyazlık bırakmamaktadır. Sağlıkla Kalın
Soru: Merhaba ürünün son kullanma tarihi nedir?
Cevap: Merhaba efendim, bu ürünün son kullanma tarihi 02/2025'tir. Bilginize sunarız.
Soru: Bu mat fluid ile aralarındaki fark nedir? İkisi de yağlı cilde uygun gibi ama farkı anlamadım
Cevap: Merhabalar, bu ürün normal, açık ve hassas ciltlerin kullanımına uygunudr, diğer ürün karma ve yağlı ciltlerin kullanıma uygundur. Sağlıkla Kalın
Soru: Merhabalar, ürün renksiz güneş kremi öyle değil mi yorumların birinde fondötenli yazılmış emin olmak istedim
Cevap: Merhabalar, ürün renksiz ve parfüm içermemektedir. Sağlıkla Kalın
Soru: İçindekileri yazar mısınız
Cevap: Merhabalar, Aqua (water, Eau), Dicaprylyl Carbonate, Methylene Bis-benzotriazolyl Tetramethylbutylphenol[nano], Ethylhexyl Triazone, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Diisopropyl Sebacate, Propylene Glycol Dicaprylate/dicaprate, Silica, C12-15 Alkyl Benzoate, Diisopropyl Adipate, Bis-ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Triacontanyl Pvp, Glycerin, C20-22 Alkyl Phosphate, C20-22 Alcohols, Decyl Glucoside, Butylene Glycol, Glucose, Xanthan Gum, Parfum (fragrance), Coco-glucoside, Benzoic Acid, Tetrasodium Edta, Coconut Alcohol, Hydrogenated Polydecene, Tocopheryl Acetate, O-cymen-5-ol, Trehalose, Propylene Glycol, Sodium Hydroxide, Citric Acid, Ascorbyl Tetraisopalmitate, Tocopherol, Spirulina Platensis Extract, Polyquaternium-51. Sağlıkla Kalın
Soru: Urun orijinal mi
Cevap: Evet, uriage markalı tüm ürünleri Türkiye ithalatçısı olan te-ha kozmetikten satın alıyoruz. Ürünler faturalı olarak bize gelir, ve size adınıza düzenlenen fatura ile sevk edilir.
Soru: Son kullanma tarihi nedir
Cevap: Merhaba, ürünün son kullanma tarihi 01.2026'dır. Sağlıklı günler dileriz.
Soru: açık ton var mi
Cevap: Merhaba efendim, bu ürün renksizdir. Light olarak geçenler açık tondur. Bilginize sunarız.
Soru: merhabalar. ürün başlığında parfüm içermeyen yazıyor fakat yukarda yazmış olduğunuz içerik listesinde parfüm yer alıyor. hangisi doğru?
Cevap: Merhabalar, içerik listesi doğrudur. Sağlıkla kalın
Soru: Güneş kreminin içerisinde uriage thermal water var mı?
Cevap: Merhabalar, ürün içerisinde thermal water bulunmaktadır. Sağlıkla kalın.
Soru: Merhaba, Gunde bir kere surmek yeterli midir, yoksa bir kac saatte bir tekrarlamak mi gereklidir? tesekkurler
Cevap: Merhabalar, ürünün 2 saatte bir yenilenmesi tavsiye edilmektedir. Sağlıkla Kalın
Soru: göze sürülebilir mi
Cevap: Merhabalar Sürebilirsiniz. Sağlıkla Kalın.
Soru: Merhaba ürün renklimi acaba
Cevap: Merhaba renksizdir iyi gunler
Soru: skt nedir acaba
Cevap: Merhaba.. Ürün skt 'si 09/2021 'dir.
Soru: yüz icinmi bu krem
Cevap: Merhabalar, Güneş koruyucu nemlendirici kokusuz krem. Çok yüksek oranda UVB-UVA- mavi ışık koruması sağlar. Foto yaşlanmayı önlemeye yardımcıdır. Normal, açık ve hassas ciltler için uygundur. Suya dayanıklıdır, gözlere zarar vermez. Hızla emilir ve mat bir yapıya sahiptir. E Vitamini ve Deniz süngeri içeriğine sahiptir. Sağlıkla Kalın.
Soru: Merhabalar ürün mineral mi kimyasal filtreli mi?
Cevap: Merhabalar, Ürün açıklamalarında belirtilmemiştir. Sağlıkla Kalın.
Soru: esmer tenler için uygun değil mi
Cevap: Merhabalar, Normal, açık ve hassas ciltler için uygundur. Sağlıkla Kalın.
Bariesun Moisturizing Cream Unscented Spf50 50 ml Ürünün Detaylı Resimleri
Bariesun Moisturizing Cream Unscented Spf50 50 ml En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Bariesun Moisturizing Cream Unscented Spf50 50 ml Şu Andaki Fiyatı 639.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
Bariesun Moisturizing Cream Unscented Spf50 50 ml Gerçekten İyi Mi?
Bariesun Moisturizing Cream Unscented Spf50 50 ml Hakkında yaklaşık 33 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3 .
Bariesun Moisturizing Cream Unscented Spf50 50 ml Teknik Detaylar
_x000D_
_x000D_
_x000D_
Uriage Bariesun Spf 50+ Creme Sans Parf 50 Ml Parfüm Içermeyen Hassas Ciltler Için Güneş Koruyucu Krem _x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
Uriage Bariesun spf 50+ creme sans parf 50 ml Parfüm İçermeyen Hassas Ciltler İçin Güneş Koruyucu Krem Güneş Koruyucu Renkli Krem. Anında sağlıklı bir ışıltıve çok yüksekUVB-UVA- mavi ışık korumas ısağlar. Foto yaşlanmayı önlemeye yardımcıdır. Yüksek seviye bariyer etkisive Dry touch & parlaklık giderici etki sağlar.Suya karşı dayanıklıdır. Normal,açık ve hassas ciltler için uygundur. _x000D_
_x000D_
Nasıl Kullanılılır: Günde istenilen ihtiyaç doğrultusunda kullanım sıklığı belirlenebilir.Güneşe çıkmadan önce, güneşten etkilenebilecek alanı derinlemesine kaplamaya yetecek miktarda, Ürün Özellikleri Güneş Koruyucu Krem. Anında sağlıklı bir ışıltı ve çok yüksek UVB-UVA- mavi ışık koruması sağlar. Foto yaşlanmayı önlemeye yardımcıdır. Yüksek seviye bariyer etkisi ve Dry touch & parlaklık giderici etki sağlar. Suya karşı dayanıklıdır. Normal, açık ve hassas ciltler için uygundur. _x000D_
_x000D_
Anında sağlıklı bir ışıltı! _x000D_
_x000D_
Çok yüksek UVB-UVA- mavi ışık koruması _x000D_
_x000D_
Foto yaşlanmayı önlemeye yardımcı _x000D_
_x000D_
Yüksek seviye bariyer etkisi _x000D_
_x000D_
Dry touch & parlaklık giderici etki _x000D_
_x000D_
Suya karşı dayanıklı _x000D_
_x000D_
Etkiler: _x000D_
_x000D_
30 dakikada nemlendirme _x000D_
_x000D_
Işıltılı ten , Eşitlenmiş cilt, İpeksi / yağlı olamayan / yapışkan his bırakmayan yüzey, _x000D_
_x000D_
Bariyer etkisi, Ultra hafif yapı. _x000D_
_x000D_
Genel Özellikler Renkli Cilt Koruyucu Güneş Kremi _x000D_
_x000D_
CİLT KALKANI TEKNOLOJİSİ _x000D_
_x000D_
SPIRULINA + TERMAL SU _x000D_
_x000D_
KROMOZOMLARI KORUR&FOTO YAŞLANMAYI ÖNLER _x000D_
_x000D_
BARIÉSUN ÇEKİRDEK FORMÜL: [URIAGE TERMAL SU] + DNA KORUYUCU UVIŞINLARININ SEBEP OLDUĞU OKSİDATİF STRESE KARŞI KORUR +[TELOMER KORUYUCU PATENT] _x000D_
_x000D_
FOTO YAŞLANMAYI ÖNLER HÜCRESEL TAHRİBATI AZALTIR TELOMER EKSİKLİĞİ OLUŞUMUNU KISITLARKEN AYNI ZAMANDA UV & MAVİ IŞIĞIN BU ZARARLI ETKİLERİNİ ÖNLER _x000D_
_x000D_
[BARIESUN PATENTİ] +EPİDERMİS İÇEİRİSİNDE BULUNAN FİLTRELERİN GEÇİRGENLİK ORANINI KISITLAR VE FOTO KORUMAYI EN UYGUN HALE GETİRİR + PVP & POLİKUATERNİYUM KOMBİNASYONU+[VIT E & DENİZ SÜNGERİ ] _x000D_
_x000D_
Geri Dönüştürülebilir ANTİOKSİDAN KURULUK KARŞITI +GERİ DÖNÜŞTÜRÜLEBİLİR AMBALAJ & AZALTILMIŞ PLASTİK KULLANIMI: _x000D_
_x000D_
KARTON TÜP _x000D_
_x000D_
-40% PLASTİK _x000D_
_x000D_
100% _x000D_
_x000D_
GERİ DÖNÜŞTÜRÜLEBİLİR _x000D_
_x000D_
GERİ DÖNÜŞTÜRÜLMÜŞ TÜP SONRASI _x000D_
_x000D_
-10% HAM PLASTİK _x000D_
_x000D_
İNCE KAPAK _x000D_
_x000D_
-9% PLASTİK _x000D_
_x000D_
_x000D_
Bariesun Moisturizing Cream Unscented Spf50 50 ml Ürününün Satıcısı, Uriage Bariesun Moisturizing Cream Unscented Spf50 50 ml ürününü 639.0 Tl'den Satılmaktadır.
Bariesun Moisturizing Cream Unscented Spf50 50 ml En Son Yapılan Yorumlar
639.0 Tl ye satışta olan Bariesun Moisturizing Cream Unscented Spf50 50 ml Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
33 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3
Yorum: her zaman severek kullandığım bir ürün kuru ciltler için Şiddetle tavsiye ederim
İsim: Leyla Ş.
Tarih: 19 Mart 2022
Yorum: fondötenli güneşkıremi bayıldım çok güzel bir ürün
İsim: **** ****
Tarih: 15 Ağustos 2022
Yorum: Cok guzel bir ürün Teşekkürler
İsim: S** G**
Tarih: 11 Eylül 2024
Yorum: su bazlı olmasını sevdim, kışın kullanıyorum. Sadece kokusu hoşuma gitmiyor ama sürdükten sonra kalmıyor. Nemlendirmesi güzel cildim orta kurulukta, yaşadığım yer nemsiz çünkü. Bana nemlendirmesi yetiyor 2-3 saatte tekrar sürmem gerekiyor. Biterse tekrar alır mıyım? Alırım.
İsim: S** K** R**
Tarih: 21 Şubat 2023
Yorum: Bu markanın tüm ürünlerini severek kullanıyorum
İsim: E** A**
Tarih: 12 Eylül 2022
Yorum: Bukadar iyi bi ürün olduğunu tahmin etmiyordum. Çok güzel nemlendiriyor,cilde sürerken dokusu pürüzsüz, kalıcılığı da çok iyi ben ikinciyi de sipariş verdim umarım fiyatı yukseltmezler
İsim: E** Ç**
Tarih: 16 Ağustos 2024
Yorum: başarılı bir ürün tşkler
İsim: s** a**
Tarih: 10 Eylül 2022
Yorum: Beklentimin üzerinde çıktı, cildimde çok çabuk sivilce olur ve iz kalır. Ancak bu güneş kreminde hiçbir sorun yaşamadım.
İsim: E** G**
Tarih: 13 Temmuz 2024
Yorum: 2. nci alışım çok memnunum Teşekkürler
İsim: Filiz K.
Beden: 28 Nisan 2023
Yorum: super iz birakmiyor once beyaz sonra renksize donuyor
İsim: inara m.
Tarih: 25 Mart 2023
Yorum: Beyazlık bırakıyor ama koruması iyi
İsim: h** k**
Tarih: 29 Kasım 2022
Yorum: çok memnunum
İsim: N** Ö**
Tarih: 19 Haziran 2023
Yorum: ilk kez aldım kullanıyorum, şu an güneşle ilgili bir sorun yaşamadım, kullandıkça güncelleyeceğiö.
İsim: N** G**
Tarih: 04 Nisan 2023
Yorum: Başarılı bir ürün
İsim: H** A**
Tarih: 27 Şubat 2024
Yorum: Güzel ürün
İsim: B** C**
Beden: 12 Ağustos 2023
Yorum: kardeşim akne tedavisinde o yüzden dermokozmetik kullanıyor nemli bitişli bir ürün çok beğendik
İsim: S** Ç**
Tarih: 20 Haziran 2024
Yorum: Çox sağolun. ilk defedi alıram bu ürünü İnşallah yaxşı olar.
İsim: H** X**
Tarih: 29 Mayıs 2024
Yorum: koruması basarılı ama kir kir dökülmeler oldu ben begenmedım fazla vucuduma kullanıyorum sahılde.
İsim: D** Y**
Beden: 23 Nisan 2023
Yorum: Sürüşü ve ciltteki hissi gerçekten çok güzel. Yalnız biraz beyazlık bırakıyor ciltte. Günde tek sefer sürülürse çok sıkıntı değil, ama tavsiye edilen şekilde 2 saatte bir yenilendiğinde her defasında yüzdeki beyazlık da artıyor. Yazlık yerde sorun değil ama profesyonel ortamda sıkıntı. Yenileyebilmek için beyazlık bırakmayan bir güneş kremi daha alDevamını Oku
İsim: İ** İ**
Tarih: 23 Ağustos 2024
Yorum: Yukarıda gözüksün diye 5 puan veriyorum. Ürün bana teslim edildi diye gösteriyor fakat teslim almadım. Kargo şirketine ulaştım ilgilenicez dediler hala aradan 1 hafta geçti ses yok bir daha ulaştım 3-4 gün oldu hala ses yok.
İsim: Aydan M.
Tarih: 13 Aralık 2023
Yorum: Çok üzgünüm yorumlara bakarak büyük heveslerle almıştım ama hayal kırıklığı. Açık tenliyim kapatıcılığı var biraz ama saçma duruyor o beyazlık. Dağıtmakta çok zorlandım ve silgi gibi soyuldu normalde başka güneş kremlerinde bunu yaşamam. Ürünü nasıl bitireceğimi düşünüyorum param boşa gitmiş gibi. Cildim normal ama altına nemlendirsem nasıl durur bDevamını Oku
İsim: P** A**
Tarih: 24 Mayıs 2023
Yorum: Ürün soyuluyor önce altına sürdüğüm serum yüzünden sandım 3 kere deneyimledim her seferinde soyuldu serumsuz tertemiz yüzüme de denedim yine de soyuldu çöpe attım
İsim: Simay S.
Tarih: 02 Mayıs 2023
Yorum: Memnunum. Ürün vaktinde kargolandı. Teşekkürler..
İsim: T** K**
Tarih: 09 Eylül 2024
Yorum: Orjinalliğinden şüpheliyim ama güneş kremi güzel
İsim: Z** K**
Tarih: 06 Temmuz 2024
Bariesun Moisturizing Cream Unscented Spf50 50 ml Sıkça Sorulan Ve Yanıtlanan Sorular
Soru: merhaba skt nedir
Cevap: Merhaba; Şuan için elimizde mevcut olan stok miktarının skt: 06/25 iyi günler dileriz
Soru: Merhaba , kimyasal kokulara ve parfüm kokularına alerjim var ürünün içeriğinde koku ya da parfüm bulunuyor mu?
Cevap: Kokulu bir üründür
Soru: Merhabalar, son kullanma tarihi nedir?
Cevap: Merhaba, skt:2026 efendim
Soru: Merhaba, beyazlık bırakıyor mu?
Cevap: Merhabalar, kullanım talimatlarına uygun kullanıldığı sürece beyazlık bırakmamaktadır. Sağlıkla Kalın
Soru: Merhaba ürünün son kullanma tarihi nedir?
Cevap: Merhaba efendim, bu ürünün son kullanma tarihi 02/2025'tir. Bilginize sunarız.
Soru: Bu mat fluid ile aralarındaki fark nedir? İkisi de yağlı cilde uygun gibi ama farkı anlamadım
Cevap: Merhabalar, bu ürün normal, açık ve hassas ciltlerin kullanımına uygunudr, diğer ürün karma ve yağlı ciltlerin kullanıma uygundur. Sağlıkla Kalın
Soru: Merhabalar, ürün renksiz güneş kremi öyle değil mi yorumların birinde fondötenli yazılmış emin olmak istedim
Cevap: Merhabalar, ürün renksiz ve parfüm içermemektedir. Sağlıkla Kalın
Soru: İçindekileri yazar mısınız
Cevap: Merhabalar, Aqua (water, Eau), Dicaprylyl Carbonate, Methylene Bis-benzotriazolyl Tetramethylbutylphenol[nano], Ethylhexyl Triazone, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Diisopropyl Sebacate, Propylene Glycol Dicaprylate/dicaprate, Silica, C12-15 Alkyl Benzoate, Diisopropyl Adipate, Bis-ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Triacontanyl Pvp, Glycerin, C20-22 Alkyl Phosphate, C20-22 Alcohols, Decyl Glucoside, Butylene Glycol, Glucose, Xanthan Gum, Parfum (fragrance), Coco-glucoside, Benzoic Acid, Tetrasodium Edta, Coconut Alcohol, Hydrogenated Polydecene, Tocopheryl Acetate, O-cymen-5-ol, Trehalose, Propylene Glycol, Sodium Hydroxide, Citric Acid, Ascorbyl Tetraisopalmitate, Tocopherol, Spirulina Platensis Extract, Polyquaternium-51. Sağlıkla Kalın
Soru: Urun orijinal mi
Cevap: Evet, uriage markalı tüm ürünleri Türkiye ithalatçısı olan te-ha kozmetikten satın alıyoruz. Ürünler faturalı olarak bize gelir, ve size adınıza düzenlenen fatura ile sevk edilir.
Soru: Son kullanma tarihi nedir
Cevap: Merhaba, ürünün son kullanma tarihi 01.2026'dır. Sağlıklı günler dileriz.
Soru: açık ton var mi
Cevap: Merhaba efendim, bu ürün renksizdir. Light olarak geçenler açık tondur. Bilginize sunarız.
Soru: merhabalar. ürün başlığında parfüm içermeyen yazıyor fakat yukarda yazmış olduğunuz içerik listesinde parfüm yer alıyor. hangisi doğru?
Cevap: Merhabalar, içerik listesi doğrudur. Sağlıkla kalın
Soru: Güneş kreminin içerisinde uriage thermal water var mı?
Cevap: Merhabalar, ürün içerisinde thermal water bulunmaktadır. Sağlıkla kalın.
Soru: Merhaba, Gunde bir kere surmek yeterli midir, yoksa bir kac saatte bir tekrarlamak mi gereklidir? tesekkurler
Cevap: Merhabalar, ürünün 2 saatte bir yenilenmesi tavsiye edilmektedir. Sağlıkla Kalın
Soru: göze sürülebilir mi
Cevap: Merhabalar Sürebilirsiniz. Sağlıkla Kalın.
Soru: Merhaba ürün renklimi acaba
Cevap: Merhaba renksizdir iyi gunler
Soru: skt nedir acaba
Cevap: Merhaba.. Ürün skt 'si 09/2021 'dir.
Soru: yüz icinmi bu krem
Cevap: Merhabalar, Güneş koruyucu nemlendirici kokusuz krem. Çok yüksek oranda UVB-UVA- mavi ışık koruması sağlar. Foto yaşlanmayı önlemeye yardımcıdır. Normal, açık ve hassas ciltler için uygundur. Suya dayanıklıdır, gözlere zarar vermez. Hızla emilir ve mat bir yapıya sahiptir. E Vitamini ve Deniz süngeri içeriğine sahiptir. Sağlıkla Kalın.
Soru: Merhabalar ürün mineral mi kimyasal filtreli mi?
Cevap: Merhabalar, Ürün açıklamalarında belirtilmemiştir. Sağlıkla Kalın.
Soru: esmer tenler için uygun değil mi
Cevap: Merhabalar, Normal, açık ve hassas ciltler için uygundur. Sağlıkla Kalın.
Bariesun Moisturizing Cream Unscented Spf50 50 ml Ürünün Detaylı Resimleri
Bariesun Moisturizing Cream Unscented Spf50 50 ml En Uygun Satış Linki
Uriage Bariesun Moisturizing Cream Unscented Spf50 50 ml Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Uriage Bariesun Moisturizing Cream Unscented Spf50 50 ml yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.