Barfiks Bench Squat Rack Standı ( Pro ) En Düşük Fiyat Nerede ?

Serap

Bilgili
Barfiks Bench Squat Rack Standı ( Pro ) En İyi Fiyatı Nerede Bulabilirim?
Barfiks Bench Squat Rack Standı ( Pro ) Şu Anki Fiyat Aralığı 2149.0 Tl'den Satılmaktadır.

Barfiks Bench Squat Rack Standı ( Pro ) Ürün Hakkında Memnuniyet Oranı Nedir?

Barfiks Bench Squat Rack Standı ( Pro ) Hakkında yaklaşık 6 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0 .

Barfiks Bench Squat Rack Standı ( Pro ) Ürünün Detayları

Barfiks Bench Squat Rack Standı ( Pro ) Ürününün Satıcısı, muscle monsters Barfiks Bench Squat Rack Standı ( Pro ) ürününü 2149.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

Barfiks Bench Squat Rack Standı ( Pro ) Kullanıcı Geri Dönüşleri
2149.0 Tl ye satışta olan Barfiks Bench Squat Rack Standı ( Pro ) Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
6 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0

Yorum: İlk izlenim olarak gayet sağlam. Umarım uzun ömürlü olur. Satıcıya ilgisi için teşekkür ediyorum. 210 cm olarak rica etmiştim kırmadı.
İsim: B** K**
Tarih: 20 Eylül 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: MUSCLE MONSTERS

Yorum: urun tam istedigumiz gibi cok begendik tavsiye ederim gayet saglam ve kullanisli gonul rahatligi ile alabilirsiniz
İsim: g** a**
Tarih: 03 Ağustos 2024

Yorum: Öncelikle satıcıya ilgisi için teşekkürler, ayaklara ekstra kaynak istedim yardımcı oldu ellerine sağlık. Ürün ise gayet kaliteli, profilleri kalın, montajı çok basit herhangi bir sallanması yok. Ev için gayet de yeterli bir ürün yüksek ağırlıklarda da sorun yaratmayacaktır.
İsim: Yasin E. Ö.
Tarih: 22 Ağustos 2024

Yorum: Satıcı son derece ilgili ürünü sağlam, kaynağı iyi, barfiks demiri ele güzel oturuyor. Tam bir fiyat/performans ürünü, kesinlikle öneriyorum.
İsim: R** A**
Tarih: 06 Ağustos 2024

Yorum: öncelikle satıcı gerçekten çok ilgili ürün gayet sağlam bu ürünü tercih etme sebebim ek kaynak olması malzeme kalitesi ve sağlamlığı ürün barfiks veya Bench esnasında sallanma yapmıyor güvensizlik oluşturmuyor kapladığı alan da gerçekten çok az şiddetle tavsiye ediyorum spor salonlarında yaptığım bir çok hareketi rahat bi şekilde evde yapabiliyorumDevamını Oku
İsim: **** ****
Tarih: 19 Ağustos 2024

Yorum: Ürün gayet kaliteli, kaynaklar detaylı yapılmış, kargolama hızı ve satıcının ilgisi inanılmaz
İsim: B** T**
Tarih: 01 Eylül 2024

Barfiks Bench Squat Rack Standı ( Pro ) Ürünle İlgili Merak Edilenler

Soru: Sehpa dahil mi ?
Cevap: Hayır değil hocam

Soru: kaç kg ye kadar taşıyor
Cevap: Aktif spor esnasında 150 kg kadar taşıma kapasitesi mevcuttur.

Soru: Merhaba kaç kg taşıma kapatesi var acaba?
Cevap: Aktif spor esnasında 150 kg kadar taşıma kapasitesi mevcuttur.

Soru: Bench dahil mi
Cevap: Hayır hocam sadece rack stand

Soru: Abi 120 cm bar kullanılır mı ( halter)
Cevap: Daha önce de yazmışmıydınız bana ? 120 ve 150 olarak soru sorab siz miydniz. ?

Soru: Uzunluğu en fazla 210cm mi yapabiliyoruz?
Cevap: Evet hocam 210 cm e kadar yapabiliyoruz . Daha uzununu önermiyoruz zaten

Soru: Ürünün normal boyutları nasıl acaba
Cevap: 203 cm yükseklik , 100 cm ayaklar , genişlik 90 cm

Soru: merhabalar, aradaki mesafe kac cm? 150 cm bar kullanılabilir mi?
Cevap: Hocam uygun ama yinede ölçü verin size özel yapalım garanti olsun isterseniz

Soru: Zemine sabitlemek için altında vidalama yeri var mıdır
Cevap: Zemine sabitlemeye ihtiyacı yok bu ürünün hocam kaymaz bir yerde kullanın yeterli. Ama istersen önden arkadan açarım sabitleme için delik vidayla somunla sabitlersin

Soru: o şekilde özel yaptirabiliyorsak 65-70 cm aralığında yapabilir miyiz peki?
Cevap: Tabiki hocam bizde önce müşteriye ilgi alaka ve mutlu etme gelir fakat şöyle bir durum var . O kadsr dar olursa barfiks çok rahat olmaz . Eğer fark etmez derseniz yapalım?

Soru: kurulumu bizmi yapıyoruz acaba
Cevap: Evet kurulumu siz yapıyorsunuz ama şöyle söyleyeyim. 2 L bacak bütün olarak geliyor siz sadece ortada olan 2 ara boruyu 8 vida ile 10 dk da sıkıp kurabilirsiniz. Bir kişi tutsun sizde vidaları sıra ile iyice sıkın. Karşılıklı olarak sıra ile sıkın.

Soru: Merhaba ürün takım halinde mi geliyor hep sehpa hem askı demiri
Cevap: Merhabalar ürün sadece stand içerir. Sehpa ve ağırlıklar görsel amaçlıdır hocam

Soru: pro modelinden almayı düşünüyorum. Barbell asma cengellerini arttırma şansımız varmi.
Cevap: Artırma derken hocam? Nasıl yani

Soru: 5 sıra var. 8 sıra yapılabilir mi ?
Cevap: 8 çok fazla olur. 7 yapılabilir mesela ama nereye yapılsın istiyorsunuz mesela onu sordum . Veya ne için istiyorsunuz ona göre yapayım

Soru: merhaba, ₺1400 tllik modelinizle farkı nedir
Cevap: Malzeme 1. Sınıf ful ve daha kalın. Diğerinde L ayaklar arasında destek yok fakat bu ürünümüzde arada sallanmayı ve esnemeyi kesecek ek demir kaynak var . Buda sallanmayı minimuma indiriyor ve zamanla bu sallanma yorgunluğundan olan kırılmaların önüne geçiyor yani daha uzun ömürlü. Kendimde bu şekilde kullanıyorum öneririm.

Soru: ürünün enine boyu ne kadar acaba
Cevap: En 100 cm boy 200 . Ama isterseniz boyu 210 cm yapabiliyoruz

Soru: Selamün aleyküm hocam Barfix demirinde sallaninca denge bozulur mu? Ekstra ağırlığa gerek varmı ? Box torbasida aşmayı düşünüyorum 25-30 kg onda da sallaninca sıkıntı olur mu ?
Cevap: Aleykümselam hocam . Hocam profesyonel ürün olmadığı için ufak tefek illa sallanma olur ama antrenmanı bozacak gibi değil . Ürün gayet sağlam. Ürün barfiks bench Squat için yapıldı bunlar için konuşuyorum. Kum torbası için asabilirsiniz evet ama sizde takdir edersinizki mükemmel bir duruş olmayabilir çok şiddetli vurmalarda ama işinizi çoğunlukla görür

Barfiks Bench Squat Rack Standı ( Pro ) Görsel Galerisi

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Barfiks Bench Squat Rack Standı ( Pro ) En Uygun Satış Linki