Ayarlanabilir Teleskopik Masa Kenarlı Tablet Tutucu Telefon Tutucu 360° Oynar Başlık Tablet Tavsiye Eder Misiniz-

KumdanKale

Bilgili
Ayarlanabilir Teleskopik Masa Kenarlı Tablet Tutucu Telefon Tutucu 360° Oynar Başlık Tablet Bu Ürünü Almalı Mı?
Ayarlanabilir Teleskopik Masa Kenarlı Tablet Tutucu Telefon Tutucu 360° Oynar Başlık Tablet Mevcut Fiyatı 349.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

Ayarlanabilir Teleskopik Masa Kenarlı Tablet Tutucu Telefon Tutucu 360° Oynar Başlık Tablet Kullanıcı Memnuniyeti Nasıl?

Ayarlanabilir Teleskopik Masa Kenarlı Tablet Tutucu Telefon Tutucu 360° Oynar Başlık Tablet Hakkında yaklaşık 13 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5 .

Ayarlanabilir Teleskopik Masa Kenarlı Tablet Tutucu Telefon Tutucu 360° Oynar Başlık Tablet Teknik Açıklamalar

Ayarlanabilir Teleskopik Masa Kenarlı Tablet Tutucu Telefon Tutucu 360° Oynar Başlık Tablet Ürününün Satıcısı, MENFRY Ayarlanabilir Teleskopik Masa Kenarlı Tablet Tutucu Telefon Tutucu 360° Oynar Başlık Tablet ürününü 349.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

Ayarlanabilir Teleskopik Masa Kenarlı Tablet Tutucu Telefon Tutucu 360° Oynar Başlık Tablet Kullanıcı Geri Dönüşleri
349.0 Tl ye satışta olan Ayarlanabilir Teleskopik Masa Kenarlı Tablet Tutucu Telefon Tutucu 360° Oynar Başlık Tablet Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
13 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5

Yorum: Elime Sağalam ve hızlı kargolama olduğu için teşekkür ederim evime aldımişyerimede alıncam
İsim: m** d**
Tarih: 21 Nisan 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: TUĞRA ETİCARET

Yorum: gövde ve masaya bağlantı çok sağlam. tabletin oturduğu aparat plastik,şu an bir sorun yok ama uzun vadede sağlamlığına bakmak lazım. işimi çokkolaylaştıran bir ürün oldu.
İsim: **** ****
Tarih: 02 Ağustos 2024

Yorum: İşyerime aldım çalışırken güzel oluyor beğendim sağlam ürün kutuluteşekkürler iyi çalışmalar
İsim: M** K**
Tarih: 24 Nisan 2024

Yorum: Ürün gayet kaliteli herkese tavsiye ederim
İsim: B** E**
Tarih: 24 Nisan 2024

Yorum: yatak başı biraz kalın olduğu için tuttyramadım ama masada ipad içingayet başarılı, teşekkürler
İsim: sebnem e.
Tarih: 20 Mayıs 2024

Yorum: 12.9 u tutamıyor 10’’ belki
İsim: G** K**
Tarih: 18 Mayıs 2024

Yorum: Çok başarılı ipad için gemide kullanıyorum en ufak hareket yok gemisallaniyor o sabit
İsim: U** E** Ö**
Tarih: 10 Nisan 2024

Yorum: Hayal ettiğim gibi başarılı bir ürün teşekkürler kolay montaj olabiliyor
İsim: Ünsal B.
Tarih: 26 Mart 2024

Yorum: tam bir f/p ürünü kutusu ezik ve yırtıktı ama puan kırmıyacağım işinigörüyor 5 yıldız
İsim: mehmet b.
Tarih: 09 Ağustos 2024

Ayarlanabilir Teleskopik Masa Kenarlı Tablet Tutucu Telefon Tutucu 360° Oynar Başlık Tablet Merak Edilenler

Soru: normal telefon tutucu ile uyumlu mudur
Cevap: Evet efendim uyumludur

Soru: Ipad 12.9inç için uygun mudur?
Cevap: Biraz büyük gelebilir kol taşır tutucu taşımaya bilir

Soru: tepeden soru çözüm videosu çekmek istiyorum. titreme sorunu olur mu acaba?
Cevap: Merhaba, sıkma aparatı vardır. Masa titremedikçe sağlam bir şekilde tutar efendim

Soru: Merhaba, tabletim 11,5 inç 500 gr ağırlığında. Taşımada ve tutucuya uygun mudur ?
Cevap: Efendim ağırlığı taşır ürün fotoğraflarında başlığın kaç santim açılabildiğini gösteriyor elinizdekiyle karşılaştırma yapabilirsiniz

Soru: 6.5 mm diye biliyorum
Cevap: Olur efendim

Soru: Merhaba iPad 10.9 inç için uygun mu?
Cevap: Merhaba uygundur

Soru: İpad 10.2 inc için uygun mudur ?
Cevap: Merhaba uygundur keyifli alışverişler dilerim

Soru: Takı yaparken çekmek için kullanılabilir mi
Cevap: Evet efendim kullanılır uygundur

Soru: Selam, 11 inç Xiaomi tableti taşır mı?
Cevap: Merhaba taşır efendim

Soru: ipad Pro 11 inc icin uyumlu mu?
Cevap: Uyumludur efendim

Soru: Telefonu yatay şekilde de takıp kullanabiliyor muyuz? Min ölçü nedir?
Cevap: Evet efendim yatay bir şekilde kullanabilirsiniz ilan fotoğrafındaki gibide kullanabilirsiniz

Soru: iPhone telefonlar için uygun mudur ?
Cevap: Uygundur efendim

Soru: merhaba Samsung Galaxy tab s9 fe plus 12.4" için uygun mu ürün
Cevap: Kaç cm oluyor efendim en dar kısmı

Soru: hangi kargo ile çalışıyorsunuz
Cevap: Merhaba , önceliğimiz trednyolecpress efendim

Soru: ipad air 5 ile uygun olur mu, sağlam mı, kuşbakışı çekim için uygun mu,
Cevap: Uygundur efendim

Soru: Merhabalar ürün çok güzel de keşke kurulumu için de bi kağıt falan koysaydınız. Telefonun tutulacağı yerde top gibi başlık arkasına girmiyor. Yardımcı olurmusunuz ? Teşekkürler..
Cevap: Tabiki efendim yardımcı oluruz başlığın arka tarafındaki dönen sıkma aparatını çıkarıp topun olduğu yere koyarak o şekilde top başlığın arkasına rahat bir şekilde giderecektir sonra sıkma aparatını çevirin deneyin olmaz ise yardımcı oluruz tekrardan teşekkür ederiz

Ayarlanabilir Teleskopik Masa Kenarlı Tablet Tutucu Telefon Tutucu 360° Oynar Başlık Tablet Ürünün Fotoğrafları

1_org_zoom.jpg

2_org_zoom.jpg

3_org_zoom.jpg

4_org_zoom.jpg

5_org_zoom.jpg

6_org_zoom.jpg

7_org_zoom.jpg

8_org_zoom.jpg

Ayarlanabilir Teleskopik Masa Kenarlı Tablet Tutucu Telefon Tutucu 360° Oynar Başlık Tablet En Uygun Satış Linki