Ayarlanabilir Bench Sehpası Ağırlık Sehpası, Mekik Sehpası, Fitness Egzersiz Sehpası, Bench Press Alınır Mı

Nihal

Bilgili
Ayarlanabilir Bench Sehpası Ağırlık Sehpası, Mekik Sehpası, Fitness Egzersiz Sehpası, Bench Press Alanlar Memnun Mu?
Ayarlanabilir Bench Sehpası Ağırlık Sehpası, Mekik Sehpası, Fitness Egzersiz Sehpası, Bench Press Güncel Fiyatı 4490.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

Ayarlanabilir Bench Sehpası Ağırlık Sehpası, Mekik Sehpası, Fitness Egzersiz Sehpası, Bench Press Ürün Hakkında Memnuniyet Oranı Nedir?

Ayarlanabilir Bench Sehpası Ağırlık Sehpası, Mekik Sehpası, Fitness Egzersiz Sehpası, Bench Press Hakkında yaklaşık 24 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4 .

Ayarlanabilir Bench Sehpası Ağırlık Sehpası, Mekik Sehpası, Fitness Egzersiz Sehpası, Bench Press Teknik Açıklamalar

_x000D_
Kalın minderli bölümler 180 dansite yoğunluktaki malzeme kullanılmıştır, alt tarafı 18 mm MDF malzeme ile desteklenmiştir. Minder altı komple 40*40 2 mm kalınlığında profil çerçeve ile desteklenmiştir. _x000D_
Dayanıklılık ve kullanım konforuna önem verilmiştir. _x000D_
Dambıl egzersizlerinizden optimum sonuç almanız için tasarlanmıştır. _x000D_
Güçlendirilmiş 40*40 2mm profilden imal edilmiştir. _x000D_
250 kg taşıma kapasitesi vardır. _x000D_
Özel olarak elektrostatik toz teksture nano teknoloji boya ile fırınlamıştır. _x000D_
Montaj için çelik dübeller ve alyan anahtar beraberinde gönderilecektir. _x000D_
2 yıl garantilidir. _x000D_
Kurulumu kolaydır. _x000D_
Satış sonrası destek servisi. _x000D_
_x000D_
_x000D_
Ürün Ölçüleri:_x000D_
_x000D_
Yükseklik: 45-110 cm >Genişlik: 40 cm >Derinlik: 100 cm >_x000D_
Küçük Minder: 30x25 cm >_x000D_
Büyük Minder: 70x25 cm >_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_

Ayarlanabilir Bench Sehpası Ağırlık Sehpası, Mekik Sehpası, Fitness Egzersiz Sehpası, Bench Press Ürününün Satıcısı, Duruh Ayarlanabilir Bench Sehpası Ağırlık Sehpası, Mekik Sehpası, Fitness Egzersiz Sehpası, Bench Press ürününü 4490.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.

Ayarlanabilir Bench Sehpası Ağırlık Sehpası, Mekik Sehpası, Fitness Egzersiz Sehpası, Bench Press Kullanıcı Yorumları
4490.0 Tl ye satışta olan Ayarlanabilir Bench Sehpası Ağırlık Sehpası, Mekik Sehpası, Fitness Egzersiz Sehpası, Bench Press Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
24 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4

Yorum: Ürün sorunsuz bir şekilde elime ulaştı hediyeniz içinde ayrıca teşekkür ederim. iyi satışlar
İsim: S** s** G**
Tarih: 20 Şubat 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Duruh Spor

Yorum: kargo elime çok hızlı ulaştı. paketleme çok iyi açmaya çalışırken otomatik olarak kardiyo yapıyorsunuz :) 87 kiloyum yüksek ağırlıklarla çalışıyorum yeteri kadar sağlam. gözünüz kapalı alabilirsiniz 👌🏻
İsim: ö** y**
Tarih: 15 Aralık 2022

Yorum: çok beğendik gerçekten ev için uygun fiyatı biraz fazla ama güzel ürün ıs görür
İsim: S** G**
Tarih: 27 Nisan 2023

Yorum: gayet kullanışlı memnunum
İsim: Arda Ş.
Tarih: 01 Şubat 2023

Yorum: Ürün elime sorunsuz ciziksiz ve çok iyi şekilde ulaştı gercekten dayanıklı ve kullanışlı emeği geçen herkesin eline sağlık. gönül rahatlığı ile alabilirsiniz sallanma sorunu vb durumlar olmuyor.
İsim: **** ****
Tarih: 10 Haziran 2023

Yorum: ürün kurulu geldi.gercekten çok sağlam ağır kilolarla çalışıyorum ne sallanma var nede ses.herkese tavsiye ederim.birde evde fazla yerde kaplamiyor
İsim: t** c**
Tarih: 12 Eylül 2022

Yorum: ürün 40 Ka 40 profilden imal edilmiş 2mm gayet sağlam ömürlük ambalaja sarılmış çiziksiz bir şekilde sapasağlam geldi hızlı teslimat yapıldı Ben 107 kg çalıştığım dambillar minimum 30 kg bu değerlerden Değerlendirdim ürünü
İsim: E** K**
Tarih: 05 Kasım 2022

Yorum: gayet guzel bir urun. guzel paketlenmis. sadece vidalarin altinda strec film olmasa daha iyi olurdu. onlari cikarmak zor oluyor
Tarih: 16 Kasım 2022

Yorum: Fazla yer kaplamıyor, iyi
İsim: H** G**
Tarih: 02 Aralık 2023

Yorum: çok iyi tam istediğim gibi
İsim: Kenan D.
Tarih: 28 Ocak 2023

Yorum: Birkaç günlük kullanım sonrası görüşlerim şu şekilde. Ayakları yere tam olarak basmıyor. Özellikle arka taraf sol kısmı yere temas etmiyor. Sırt kısmı oldukça hareketli yanlara çok kolay bir şekilde hareket ediyor ama güvensizlik yaratmıyor. Ev için kullanılabilir. Fiyat performans ürünü.
İsim: c** ö**
Tarih: 18 Şubat 2023

Yorum: Beklediğimden daha kötü kurarken boyası dökülüyor döşemesi emanet beklediğimin çok altında
İsim: C** K**
Tarih: 18 Ekim 2023

Yorum: ürün gayet sağlam ve kaliteli duruyor, demirin iç kısmında hafif pas gözüktüğü için ve demirler birbirine geçerken zor geçtiği için bir puan kırdım ama kaliteli ve sağlam duruyor. hafif ve güzel ürün
İsim: f** g**
Tarih: 14 Ekim 2023

Yorum: çok araştırıp almıştık eşim için , fakat beklenildiği gibi çıkmadı. çok fazla sallanıyordu ve kenar demirlerini kapatmak için gerekli olan plastiklerin bazıları eksikti.
Tarih: 24 Ekim 2022

Ayarlanabilir Bench Sehpası Ağırlık Sehpası, Mekik Sehpası, Fitness Egzersiz Sehpası, Bench Press Sorulan Sorular Ve Cevaplar

Soru: Profesyonelmi
Cevap: Merhabar evet ürünümüz profesyonel olarak uretilmiştir

Soru: merhaba yorumlarda oynama var demişlet ve ayakları yere değmiyor demişler bu kronik bir sorun mu?
Cevap: Merhabalar o musterilerimizin kullandigi yerde zemin egrilikleri var ürünümüz 2 yil garantimiz altindadir

Soru: kurulumu geliyor acaba ?
Cevap: Evet sadece minderleri takıyorsunuz

Soru: ürünün ağırlığı nedir peki?
Cevap: 10 kg ağırlığında

Soru: ben 100 kiloyum üstüne Bench atıyorum 180 kg çeker mi
Cevap: Rahatlikla çalışabilirsiniz

Soru: Ürün eksi dereceye pozisyon alıyor mu? Yani "decline press" yapılabilir mi bu sehpa ile?
Cevap: Merhabalar eksi pozisyon almiyor malesef

Soru: merhaba bu sehpayı sanirim siz üretiyosunuz ama bir türlü şu sırtın dik konuma gelmesini ne hikmetse sağlamamışınız acaba bununla ilgili bi ilgisizliğin nedeni nedir sırf bu yüzden sehpanızı almayan ben dahil salonda 3 kişiyiz ? yanlıs bişiy yazmadim sanirım ?
Cevap: Merhabalar markamızı tercih ettiğiniz için teşekkürler sehpamiz dik konuma yani 90 dereceye gelmektedir görsel çekimlerinde dikkatimizden kaçmış yeni cekimler yaptığımız mutlaka dikkate alacağız

Soru: yeniden indirime girer mi
Cevap: Su an idirimde

Soru: merhaba taşıma kapasitesi toplam nedir
Cevap: Merhabalar 250 kg

Soru: indirime ne zaman girer?
Cevap: Merhabalar direk üretici oldugumuz için fiyatlarımız uygundur

Soru: yani sizin için imkansız bişiy mi cok mu zor insan ların dik konumdq çalışmasını sağlamak bu sehpada ?
Cevap: Dik konumda kullanıma uygun dur

Soru: decline pozisyonuna gelebiliyor mu
Cevap: merhabaalr malesef

Soru: Merhaba Decline açısına iniyormu?
Cevap: Merhabalar decline açısına inmiyor

Soru: Fotoğraflarda mekik için ayak desteği gözükmekte ama yorum fotoğraflarında hiç göremedim. Mevcut mu değil mi ? Benim açımdan önemli.
Cevap: Merhabalar ayak destegi mevcut degil yerdeki ayaktan destek alabilirsiniz urun hareket etmeyeceginden destegede ihtiyac yoktur

Soru: 1500 bandına düşürün de alalım
Cevap: İlginiz icin tesekkurler fitmamızla iletişime geçin

Soru: 160kg ağırlık ile göğüs press yapılır mı
Cevap: Merhabalar rahatlıkla calisabilirsiniz

Soru: kaldırdığı ağırlık sınırı kaç kg
Cevap: Merhabalar 250 kg

Soru: İndirim olacak mı tekrardan?
Cevap: Merhabalar su an fiyati gercekten makul

Soru: Dereceleri nelerdir? Yani hangi derecelere ayarkayabiliyoruz.
Cevap: 180 90 45 ve aralarida mevcut

Soru: merhaba urun max kac kilogram tasiyabilir kullanici agirligi da dahil
Cevap: Merhabalar 250 kg taşıma kapasitesi vardır

Ayarlanabilir Bench Sehpası Ağırlık Sehpası, Mekik Sehpası, Fitness Egzersiz Sehpası, Bench Press Ürün Resimleri

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Ayarlanabilir Bench Sehpası Ağırlık Sehpası, Mekik Sehpası, Fitness Egzersiz Sehpası, Bench Press En Uygun Satış Linki