Seyda
Bilgili
Ayakkabı Siyah Mary Jane Lolita Oxford Harajuku Tarz Gothicstyle Alınmaya Değer Mi?
Ayakkabı Siyah Mary Jane Lolita Oxford Harajuku Tarz Gothicstyle Şu Andaki Fiyatı 869.9 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
Ayakkabı Siyah Mary Jane Lolita Oxford Harajuku Tarz Gothicstyle Olumlu Yorum Sayısı Nedir?
Ayakkabı Siyah Mary Jane Lolita Oxford Harajuku Tarz Gothicstyle Hakkında yaklaşık 9 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.0 .
Ayakkabı Siyah Mary Jane Lolita Oxford Harajuku Tarz Gothicstyle Ürünün Detayları
Ayakkabı Siyah Mary Jane Lolita Oxford Harajuku Tarz Gothicstyle Ürününün Satıcısı, yesmoda Ayakkabı Siyah Mary Jane Lolita Oxford Harajuku Tarz Gothicstyle ürününü 869.9 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
Ayakkabı Siyah Mary Jane Lolita Oxford Harajuku Tarz Gothicstyle Kullanıcı Yorumları Nasıl?
869.9 Tl ye satışta olan Ayakkabı Siyah Mary Jane Lolita Oxford Harajuku Tarz Gothicstyle Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
9 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.0
Yorum: kızıma aldım tam numara ve rahat
İsim: D** B** a**
Tarih: 05 Temmuz 2024
Beden: Beden:37
Satıcı: yesmoda
Yorum: Görseldekinin aynısı henüz giymedim ama ayağıma tam oldu.
İsim: **** ****
Tarih: 13 Eylül 2024
Beden: Beden:39
Yorum: Çok şık ve sevimli, ayrıca hediye olarak verilen haribo ve not çok tatlıydı.
Tarih: 14 Aralık 2023
Beden: Beden:38
Yorum: Beğendik çok güzel tam kalıp almak isteyenlere
İsim: C** K**
Tarih: 03 Nisan 2024
Yorum: fena degil
Tarih: 29 Temmuz 2024
Beden: Beden:36
Yorum: bi numara büyük alın onun dısında resimdekiyle aynı geldi
İsim: ı** g** t**
Tarih: 08 Eylül 2024
Yorum: aşırı vuruyo
İsim: K** B**
Tarih: Elite Üye
Beden: 24 Mayıs 2024
Ayakkabı Siyah Mary Jane Lolita Oxford Harajuku Tarz Gothicstyle Ürüne Dair Sorular
Soru: ayakkabının 38 numarası ne zaman gelecek?
Cevap: Pazartesi en geç salı stoklarımız güncellenmiş olacaktır ilginiz için teşekkür eder takipte kalmanızı rica ederiz
Soru: How many cm is size 36 and 37? Thanks
Cevap: Hello, 36 no 22,7 cm 37 no 23,3 cm Thank you..
Soru: merhaba 40 numara bir daha ne zaman gelecek??
Cevap: Merhaba şuan üretim aşamasındadır pzt veya en geç salı stoklarımız güncellenmiş olacaktır ilginiz için teşekkür eder takipte kalmanızı rica ederiz
Soru: 40 numarası ne zaman gelir
Cevap: Şuan üretim aşamasındadır en kısa süre içersinde stoklarımız güncellenecektir takipte kalmanızı rica eder ilginiz için teşekkür ederiz..
Soru: topuk kısmı kaç cm acaba
Cevap: Merhaba 5 cm dir ilginiz için teşekkür ederiz.
Ayakkabı Siyah Mary Jane Lolita Oxford Harajuku Tarz Gothicstyle Görseller
Ayakkabı Siyah Mary Jane Lolita Oxford Harajuku Tarz Gothicstyle En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Ayakkabı Siyah Mary Jane Lolita Oxford Harajuku Tarz Gothicstyle Şu Andaki Fiyatı 869.9 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
Ayakkabı Siyah Mary Jane Lolita Oxford Harajuku Tarz Gothicstyle Olumlu Yorum Sayısı Nedir?
Ayakkabı Siyah Mary Jane Lolita Oxford Harajuku Tarz Gothicstyle Hakkında yaklaşık 9 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.0 .
Ayakkabı Siyah Mary Jane Lolita Oxford Harajuku Tarz Gothicstyle Ürünün Detayları
Ayakkabı Siyah Mary Jane Lolita Oxford Harajuku Tarz Gothicstyle Ürününün Satıcısı, yesmoda Ayakkabı Siyah Mary Jane Lolita Oxford Harajuku Tarz Gothicstyle ürününü 869.9 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
Ayakkabı Siyah Mary Jane Lolita Oxford Harajuku Tarz Gothicstyle Kullanıcı Yorumları Nasıl?
869.9 Tl ye satışta olan Ayakkabı Siyah Mary Jane Lolita Oxford Harajuku Tarz Gothicstyle Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
9 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.0
Yorum: kızıma aldım tam numara ve rahat
İsim: D** B** a**
Tarih: 05 Temmuz 2024
Yorum: Görseldekinin aynısı henüz giymedim ama ayağıma tam oldu.
Tarih: 13 Eylül 2024
Beden: Beden:39
Yorum: Çok şık ve sevimli, ayrıca hediye olarak verilen haribo ve not çok tatlıydı.
Tarih: 14 Aralık 2023
Yorum: Beğendik çok güzel tam kalıp almak isteyenlere
İsim: C** K**
Tarih: 03 Nisan 2024
Yorum: fena degil
Tarih: 29 Temmuz 2024
Beden: Beden:36
Yorum: bi numara büyük alın onun dısında resimdekiyle aynı geldi
İsim: ı** g** t**
Tarih: 08 Eylül 2024
Yorum: aşırı vuruyo
İsim: K** B**
Tarih: Elite Üye
Beden: 24 Mayıs 2024
Ayakkabı Siyah Mary Jane Lolita Oxford Harajuku Tarz Gothicstyle Ürüne Dair Sorular
Soru: ayakkabının 38 numarası ne zaman gelecek?
Cevap: Pazartesi en geç salı stoklarımız güncellenmiş olacaktır ilginiz için teşekkür eder takipte kalmanızı rica ederiz
Soru: How many cm is size 36 and 37? Thanks
Cevap: Hello, 36 no 22,7 cm 37 no 23,3 cm Thank you..
Soru: merhaba 40 numara bir daha ne zaman gelecek??
Cevap: Merhaba şuan üretim aşamasındadır pzt veya en geç salı stoklarımız güncellenmiş olacaktır ilginiz için teşekkür eder takipte kalmanızı rica ederiz
Soru: 40 numarası ne zaman gelir
Cevap: Şuan üretim aşamasındadır en kısa süre içersinde stoklarımız güncellenecektir takipte kalmanızı rica eder ilginiz için teşekkür ederiz..
Soru: topuk kısmı kaç cm acaba
Cevap: Merhaba 5 cm dir ilginiz için teşekkür ederiz.
Ayakkabı Siyah Mary Jane Lolita Oxford Harajuku Tarz Gothicstyle Görseller
Ayakkabı Siyah Mary Jane Lolita Oxford Harajuku Tarz Gothicstyle En Uygun Satış Linki
yesmoda Ayakkabı Siyah Mary Jane Lolita Oxford Harajuku Tarz Gothicstyle Fiyatı, Yorumları - Trendyol
yesmoda Ayakkabı Siyah Mary Jane Lolita Oxford Harajuku Tarz Gothicstyle yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.