Yaren
Bilgili
Ax50fıl242 126 Ekran Uhd Webos Smart Uydu Led Tv Tavsiye Edilen Yer Neresi?
Ax50fıl242 126 Ekran Uhd Webos Smart Uydu Led Tv Mevcut Fiyatı 11655.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
Ax50fıl242 126 Ekran Uhd Webos Smart Uydu Led Tv Memnuniyet Durumu Nedir?
Ax50fıl242 126 Ekran Uhd Webos Smart Uydu Led Tv Hakkında yaklaşık 137 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3 .
Ax50fıl242 126 Ekran Uhd Webos Smart Uydu Led Tv Teknik Açıklamalar
Ax50fıl242 126 Ekran Uhd Webos Smart Uydu Led Tv Ürününün Satıcısı, Axen Ax50fıl242 126 Ekran Uhd Webos Smart Uydu Led Tv ürününü 11655.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Ax50fıl242 126 Ekran Uhd Webos Smart Uydu Led Tv Son Yorumlar
11655.0 Tl ye satışta olan Ax50fıl242 126 Ekran Uhd Webos Smart Uydu Led Tv Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
137 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3
Yorum: Urun ilk olarak saglam geldi kurulumunu yaptik boyutu inceligi görünüşügayet iyi . Ekran çözünürlüğü ultrahd ama bi lg kalitesi beklemeyinfiyatina gore gayet iyi hizli isletim sistemi lg nin aynisi webosnetflix goruntu aktarma internet sesli arama YouTube hepsi var cok şıkduruyor fiyatina gore gayet iyi teşekkürler
İsim: S** Y**
Tarih: 11 Mayıs 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Electronikpazar
Yorum: TV gayet iş görür çok memnun kaldık
İsim: M** K**
Tarih: Elite Üye
Beden: 10 Mayıs 2024
Yorum: On numara çok beğendim özellikle kumandası
İsim: Bünyamin K.
Tarih: 09 Mayıs 2024
Yorum: çok teşekkür ederim gayet güzel memnun kaldik.
İsim: ş** u**
Tarih: 02 Mayıs 2024
Yorum: Sağlam ulaştı teşekkürler sorun yok
İsim: b** k**
Tarih: 30 Nisan 2024
Yorum: Dostlar selam Ben çok araştırdım; büyüklüğü, çözünürlüğü, kalitesi,sesi, servis ağı, farklı modell ve markaları. Bu ürün tam bir fiyatperformans ürünü Ürün çözünürlüğü çok iyi dibinden dahi piksellerigöremiyorsunuz 4K görüntülerde müthiş, Ses konusunda olumsuz yorumlaryapılmış, Ancak bir çok modu kulağa hangisi hoş geliyorsa değişiklikyapabiliyorsDevamını Oku
İsim: M** C**
Tarih: 29 Nisan 2024
Yorum: Sorunsuz teslim aldık kurulumu servis yapacak henüz kullanmadık
İsim: Sema B.
Tarih: 20 Nisan 2024
Yorum: Ürün hızlı ve sağlam geldi hemen açıp test ettim ekran jelatinine varanakadar tamdı ürün harika çalışıyor
İsim: Rıdvan E.
Tarih: 17 Nisan 2024
Yorum: tavsiye ederim çok iyi ekranı fiyatı görüntüsü çok güzel
İsim: **** ****
Tarih: 15 Mart 2024
Satıcı: Trendyol
Yorum: Gayet iyi tv alınabilir tavsiye edebilirim
İsim: İ** K**
Tarih: 01 Mart 2024
Yorum: muhteşem ürün
İsim: M** A**
Tarih: 26 Şubat 2024
Satıcı: HAKAN-E-TİCARET
Yorum: çok güzel ve sağlam geldi çok beğendik
İsim: H** g**
Tarih: 04 Şubat 2024
Yorum: ürünü vatan bilgisayarda görmüştüm, LG TV Webos İşletim sisteminikullanıyor ve LGnin akıllı kumandası mevcut. Ceva Lojistik tarafındansorunsuz teslim aldım. Sunny Yetkili Servisi gelip kurulum yaptı ve 2yıl garantiye ek 1 yıl daha garanti ile toplamda 3 yıl garantili olduğusöylendi. 150 TL ye Duvar aparatı Taktırdım. Şimdilik Memnunum teşekkürler.
İsim: F** K**
Tarih: 23 Ocak 2024
Yorum: Çok güzel severek kullanıyoruz
Tarih: 13 Ocak 2024
Yorum: bence gayet iyi
İsim: A** k**
Tarih: 12 Ocak 2024
Yorum: sağlam.. ve çok.guzel fiyat performans urunu
İsim: Zeynep M.
Tarih: 07 Ocak 2024
Yorum: Bayıldık kalitesi çok güzel teşekkür ederiz
Tarih: 06 Ocak 2024
Yorum: Beğendik sorunsuz geldi kuruldu yetkili bayi tarafından
İsim: E** E**
Tarih: 04 Ocak 2024
Yorum: Sorunsuz elimize ulaştı. İyiki aldık dediğimiz bir ürün.
İsim: Hatice K.
Tarih: 26 Aralık 2023
Yorum: Bence bu fiyata çok iyi bir tv . 1 aydır araştırıyorum en sonundamarkalara çok para vermemeye karar verdim iyiki öyle yapmışım. Neredeyse1 hafta olacak ev kullanıcıları için özellikleri çok yeterli. Görüntükalitesi 10 üzerinden 7 ama. Kumandası çok iyi. Sesi çok iui
İsim: İlker T. H.
Tarih: 22 Aralık 2023
Satıcı: Migros Kargo Operasyonu
Yorum: Paketleme güzel
İsim: H** Z** C**
Tarih: 14 Haziran 2023
Yorum: harika ürün
İsim: s** k**
Tarih: 14 Ocak 2023
Yorum: ürün 10 numara 4k hakkını veriyor kumanda işletim sistemi lg süperkeyifli tüm uygulamalar lisanslı kanal geçişleri süper sesi yeterli benses sistemini kullanmıyorum servisi çok iyi ekran sızması yok herşeyparasına göre çok ama çok iyi tavsiye ederim
Tarih: 26 Kasım 2022
Satıcı: Teknosa
Yorum: ürün sağlam geldi görüntüsüde şeklide gayet kibar ve şık kumandası mouse özellikli.
İsim: L** C**
Beden: 12 Temmuz 2024
Satıcı: Teleskop
Yorum: ürün gayet çok güze. tercih ederim
İsim: p** c**
Tarih: 08 Haziran 2024
Yorum: çok güzel teşekkürler tavsiye ederiz
Tarih: 07 Haziran 2024
Yorum: BİZ COK SEVDİK EKRAN TAM İSTEDİGİMİZ GİBİ BÜYÜK sorunsuz ulaştıteşekkürler Trendyol
İsim: Z** H**
Yorum: 1 haftadır kullanıyorum.Fiyatina göre çok özellikli ve güzeltelevizyon.Kargo kurulum herhangi bir sıkıntı yaşamadım.
Tarih: 22 Mayıs 2024
Yorum: Teşekkürler
İsim: M** s**
Tarih: 12 Nisan 2024
Yorum: Çok güzel bu fiyata resmen bedava biz çok memnun kaldık
İsim: H** g** G**
Tarih: 02 Ocak 2024
Ax50fıl242 126 Ekran Uhd Webos Smart Uydu Led Tv Sorulan Sorular Ve Cevaplar
Soru: İyi günler netflix varmı televizyon da
Cevap: Merhaba, ürün netflix, youtube gibi uygulamaları desteklemektedir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Merhaba bizim televizyonumuz geldi de onu hangi servis kurmaya gelecek
Cevap: Merhaba, Ürün kurulumu için Sıfır sekizyüzelli sekizyüzseksenaltı seksen seksen numaradan kurulum bilgisi ve destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.
Soru: 0 ürünmü yenilenmişmi
Cevap: Merhaba yenilenmiş ürün satışımız bulunmamaktadır. Tüm ürünler sıfır kapalı kutudur.
Soru: normalde bu urünün agarntisi varmı varsa ne kadar
Cevap: Merhaba ürün standart 2 yıl Sunny Elektronik garantisi altındadır. Buna ilave olarak ürün kurulumunu yetkili teknik servisine yaptırdığınızda +1 yıl hediye garanti süresiyle toplam 3 yıl garantili olmaktadır.
Soru: Akıllı tv özelliği var mı youtube vs
Cevap: Merhaba efendim, İlgili ürün akıllı Tv özelliklidir. Youtube, Exxen, Netflix gibi uygulamalar ürünün içerisinde mevcuttur. Sadece giriş yapmanız yeterli. İyi günler dileriz.
Soru: android mi
Cevap: Merhaba ,ürün webos işletim sistemlidir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Apps uygulamasına girdiğimde "içerik kullanılabilir değil, yüklenecek sayfa yok. P6.48.SZ" şeklinde bir hata alıyorum, Netflix vs hiçbir uygulamaya da giriş yapılmıyor yalnızca Google açılıyor. hatanın kaynağını biliyorsanız yardımcı olur musunuz rica etsem.
Cevap: Merhaba, Yaşamış olduğunuz durum için Axen'den destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.
Soru: bulutut varmı acaba
Cevap: Var efendim
Soru: Merhaba Bu ürünün Eni kaç CM acaba
Cevap: Merhaba, Genişliği 111 cm, yüksekliği 64,2cm, derinliği 31,4 cm'dir. İyi günler dileriz.
Soru: yetkili servis kurulumu ücretsiz mi yapıyor
Cevap: Evet efendim
Soru: merhaba ürünün duvara monte etme abarati icindemi acaba
Cevap: Merhaba, kutu içeriğinde sadece ayak bulunmaktadır, duvar asma aparatı mevcut değildir.
Soru: içinde duvara asma aparatı varmı
Cevap: Merhaba, ürün kutusunda askı aparatı yok, ayrıca satın alabilirsiniz. İlginize teşekkür ederiz.
Soru: merhaba televizyon Android mi?
Cevap: Merhaba, İlgili ürün Android değil, WebOs'dur. İyi günler dileriz.
Soru: akıllı kumandası var mı?
Cevap: Merhaba evet vardır.
Soru: merhaba, ürünün çerçeve dahil eni kaç cm?
Cevap: Merhaba ürünün elimizde bulunan bilgilere göre stand dahil ölçüleri 111 x 31.4 x 64.2 cm dir.
Soru: kurulum bilemiyorum ait
Cevap: merhaba; kurulumu kendiniz yapabilirsiniz, servis kurulumu ücretlidir, Biz servise kurdurmanızı tavsiye ederiz. Ücret bilgisi için firmanın çağrı merkezini arayıp bilgi alabilirsiniz.
Soru: merhaba iyi akşamlar. Biraz uzun yazıcam hepsini cevaplarsanız sevinirim. bu modelin 50 inç ekran büyüklüğü olan ürünü satın alıcaz. kurulum ücretsiz mi ? WiFi özelliği mevcut mu ?Disney YouTube netflix gibi uygulamalar mevcut mu ? kumandasında ya da TV de YouTube ya da başka bir uygulamaya girdiğimiz zaman ses ile yazma özelliği var mı ? flash giriş yeri var mı ? mause ve klavye giriş yeri var mı ? buluetut özelliği var mı ? mause ve klavyeyi buluetut özelliği ile TV ye başlayabilir miyiz ?
Cevap: Merhaba ürün kurulumu ücretsizdir,wifi özelliği vardır,bahsettiğiniz uygulamaları kullanabilirsiniz,üründe akıllı kumanda vardır, hdmı ve usb girişi vardır, Bluetooth özelliği vardır. ayrıntılı teknik bilgilere sayfamızda yer alan ürün kartında da bakabilirsiniz.
Soru: urun kurulum ucreti ne kadar dir
Cevap: Merhaba, ürün kurulumu için yetkili servis ile görüşmenizi rica ederiz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: tv internetlimidir
Cevap: Merhaba efendim, İlgili üründe Wi-Fi bağlantısı bulunmaktadır. Wi-Fi üzerinden internete bağlanabilirsiniz. İyi günler dileriz.
Soru: verdıgınız bılgı ıcın tesekkur ederım.son olarak 2ayak arası mesafe nedır acaba.ayakları en dısa takmadıgımz zaman.yanı bıraz ıçe dogruda takılıyor galıba.o sekılde olcu lutfen.teskkr ederım
Cevap: ayaklar arası mesafe bilgisine sahip değiliz ne yazık ki. Dilerseniz Axen müşteri hizmetlerinden destek alabilirsiniz. sıfırsekizyüzelli sekizyüzseksenaltı seksen seksen
Ax50fıl242 126 Ekran Uhd Webos Smart Uydu Led Tv Görsel Galerisi
Ax50fıl242 126 Ekran Uhd Webos Smart Uydu Led Tv En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Ax50fıl242 126 Ekran Uhd Webos Smart Uydu Led Tv Mevcut Fiyatı 11655.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
Ax50fıl242 126 Ekran Uhd Webos Smart Uydu Led Tv Memnuniyet Durumu Nedir?
Ax50fıl242 126 Ekran Uhd Webos Smart Uydu Led Tv Hakkında yaklaşık 137 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3 .
Ax50fıl242 126 Ekran Uhd Webos Smart Uydu Led Tv Teknik Açıklamalar
Ax50fıl242 126 Ekran Uhd Webos Smart Uydu Led Tv Ürününün Satıcısı, Axen Ax50fıl242 126 Ekran Uhd Webos Smart Uydu Led Tv ürününü 11655.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Ax50fıl242 126 Ekran Uhd Webos Smart Uydu Led Tv Son Yorumlar
11655.0 Tl ye satışta olan Ax50fıl242 126 Ekran Uhd Webos Smart Uydu Led Tv Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
137 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3
Yorum: Urun ilk olarak saglam geldi kurulumunu yaptik boyutu inceligi görünüşügayet iyi . Ekran çözünürlüğü ultrahd ama bi lg kalitesi beklemeyinfiyatina gore gayet iyi hizli isletim sistemi lg nin aynisi webosnetflix goruntu aktarma internet sesli arama YouTube hepsi var cok şıkduruyor fiyatina gore gayet iyi teşekkürler
İsim: S** Y**
Tarih: 11 Mayıs 2024
Yorum: TV gayet iş görür çok memnun kaldık
İsim: M** K**
Beden: 10 Mayıs 2024
Yorum: On numara çok beğendim özellikle kumandası
İsim: Bünyamin K.
Tarih: 09 Mayıs 2024
Yorum: çok teşekkür ederim gayet güzel memnun kaldik.
İsim: ş** u**
Tarih: 02 Mayıs 2024
Yorum: Sağlam ulaştı teşekkürler sorun yok
İsim: b** k**
Tarih: 30 Nisan 2024
Yorum: Dostlar selam Ben çok araştırdım; büyüklüğü, çözünürlüğü, kalitesi,sesi, servis ağı, farklı modell ve markaları. Bu ürün tam bir fiyatperformans ürünü Ürün çözünürlüğü çok iyi dibinden dahi piksellerigöremiyorsunuz 4K görüntülerde müthiş, Ses konusunda olumsuz yorumlaryapılmış, Ancak bir çok modu kulağa hangisi hoş geliyorsa değişiklikyapabiliyorsDevamını Oku
İsim: M** C**
Tarih: 29 Nisan 2024
Yorum: Sorunsuz teslim aldık kurulumu servis yapacak henüz kullanmadık
İsim: Sema B.
Tarih: 20 Nisan 2024
Yorum: Ürün hızlı ve sağlam geldi hemen açıp test ettim ekran jelatinine varanakadar tamdı ürün harika çalışıyor
İsim: Rıdvan E.
Tarih: 17 Nisan 2024
Yorum: tavsiye ederim çok iyi ekranı fiyatı görüntüsü çok güzel
Tarih: 15 Mart 2024
Yorum: Gayet iyi tv alınabilir tavsiye edebilirim
İsim: İ** K**
Tarih: 01 Mart 2024
Yorum: muhteşem ürün
İsim: M** A**
Tarih: 26 Şubat 2024
Yorum: çok güzel ve sağlam geldi çok beğendik
İsim: H** g**
Tarih: 04 Şubat 2024
Yorum: ürünü vatan bilgisayarda görmüştüm, LG TV Webos İşletim sisteminikullanıyor ve LGnin akıllı kumandası mevcut. Ceva Lojistik tarafındansorunsuz teslim aldım. Sunny Yetkili Servisi gelip kurulum yaptı ve 2yıl garantiye ek 1 yıl daha garanti ile toplamda 3 yıl garantili olduğusöylendi. 150 TL ye Duvar aparatı Taktırdım. Şimdilik Memnunum teşekkürler.
İsim: F** K**
Tarih: 23 Ocak 2024
Yorum: Çok güzel severek kullanıyoruz
Tarih: 13 Ocak 2024
Yorum: bence gayet iyi
İsim: A** k**
Tarih: 12 Ocak 2024
Yorum: sağlam.. ve çok.guzel fiyat performans urunu
İsim: Zeynep M.
Tarih: 07 Ocak 2024
Yorum: Bayıldık kalitesi çok güzel teşekkür ederiz
Tarih: 06 Ocak 2024
Yorum: Beğendik sorunsuz geldi kuruldu yetkili bayi tarafından
İsim: E** E**
Tarih: 04 Ocak 2024
Yorum: Sorunsuz elimize ulaştı. İyiki aldık dediğimiz bir ürün.
İsim: Hatice K.
Tarih: 26 Aralık 2023
Yorum: Bence bu fiyata çok iyi bir tv . 1 aydır araştırıyorum en sonundamarkalara çok para vermemeye karar verdim iyiki öyle yapmışım. Neredeyse1 hafta olacak ev kullanıcıları için özellikleri çok yeterli. Görüntükalitesi 10 üzerinden 7 ama. Kumandası çok iyi. Sesi çok iui
İsim: İlker T. H.
Tarih: 22 Aralık 2023
Satıcı: Migros Kargo Operasyonu
Yorum: Paketleme güzel
İsim: H** Z** C**
Tarih: 14 Haziran 2023
Yorum: harika ürün
İsim: s** k**
Tarih: 14 Ocak 2023
Yorum: ürün 10 numara 4k hakkını veriyor kumanda işletim sistemi lg süperkeyifli tüm uygulamalar lisanslı kanal geçişleri süper sesi yeterli benses sistemini kullanmıyorum servisi çok iyi ekran sızması yok herşeyparasına göre çok ama çok iyi tavsiye ederim
Tarih: 26 Kasım 2022
Yorum: ürün sağlam geldi görüntüsüde şeklide gayet kibar ve şık kumandası mouse özellikli.
İsim: L** C**
Beden: 12 Temmuz 2024
Satıcı: Teleskop
Yorum: ürün gayet çok güze. tercih ederim
İsim: p** c**
Tarih: 08 Haziran 2024
Yorum: çok güzel teşekkürler tavsiye ederiz
Yorum: BİZ COK SEVDİK EKRAN TAM İSTEDİGİMİZ GİBİ BÜYÜK sorunsuz ulaştıteşekkürler Trendyol
İsim: Z** H**
Yorum: 1 haftadır kullanıyorum.Fiyatina göre çok özellikli ve güzeltelevizyon.Kargo kurulum herhangi bir sıkıntı yaşamadım.
Tarih: 22 Mayıs 2024
Yorum: Teşekkürler
İsim: M** s**
Tarih: 12 Nisan 2024
Yorum: Çok güzel bu fiyata resmen bedava biz çok memnun kaldık
İsim: H** g** G**
Tarih: 02 Ocak 2024
Ax50fıl242 126 Ekran Uhd Webos Smart Uydu Led Tv Sorulan Sorular Ve Cevaplar
Soru: İyi günler netflix varmı televizyon da
Cevap: Merhaba, ürün netflix, youtube gibi uygulamaları desteklemektedir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Merhaba bizim televizyonumuz geldi de onu hangi servis kurmaya gelecek
Cevap: Merhaba, Ürün kurulumu için Sıfır sekizyüzelli sekizyüzseksenaltı seksen seksen numaradan kurulum bilgisi ve destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.
Soru: 0 ürünmü yenilenmişmi
Cevap: Merhaba yenilenmiş ürün satışımız bulunmamaktadır. Tüm ürünler sıfır kapalı kutudur.
Soru: normalde bu urünün agarntisi varmı varsa ne kadar
Cevap: Merhaba ürün standart 2 yıl Sunny Elektronik garantisi altındadır. Buna ilave olarak ürün kurulumunu yetkili teknik servisine yaptırdığınızda +1 yıl hediye garanti süresiyle toplam 3 yıl garantili olmaktadır.
Soru: Akıllı tv özelliği var mı youtube vs
Cevap: Merhaba efendim, İlgili ürün akıllı Tv özelliklidir. Youtube, Exxen, Netflix gibi uygulamalar ürünün içerisinde mevcuttur. Sadece giriş yapmanız yeterli. İyi günler dileriz.
Soru: android mi
Cevap: Merhaba ,ürün webos işletim sistemlidir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Apps uygulamasına girdiğimde "içerik kullanılabilir değil, yüklenecek sayfa yok. P6.48.SZ" şeklinde bir hata alıyorum, Netflix vs hiçbir uygulamaya da giriş yapılmıyor yalnızca Google açılıyor. hatanın kaynağını biliyorsanız yardımcı olur musunuz rica etsem.
Cevap: Merhaba, Yaşamış olduğunuz durum için Axen'den destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.
Soru: bulutut varmı acaba
Cevap: Var efendim
Soru: Merhaba Bu ürünün Eni kaç CM acaba
Cevap: Merhaba, Genişliği 111 cm, yüksekliği 64,2cm, derinliği 31,4 cm'dir. İyi günler dileriz.
Soru: yetkili servis kurulumu ücretsiz mi yapıyor
Cevap: Evet efendim
Soru: merhaba ürünün duvara monte etme abarati icindemi acaba
Cevap: Merhaba, kutu içeriğinde sadece ayak bulunmaktadır, duvar asma aparatı mevcut değildir.
Soru: içinde duvara asma aparatı varmı
Cevap: Merhaba, ürün kutusunda askı aparatı yok, ayrıca satın alabilirsiniz. İlginize teşekkür ederiz.
Soru: merhaba televizyon Android mi?
Cevap: Merhaba, İlgili ürün Android değil, WebOs'dur. İyi günler dileriz.
Soru: akıllı kumandası var mı?
Cevap: Merhaba evet vardır.
Soru: merhaba, ürünün çerçeve dahil eni kaç cm?
Cevap: Merhaba ürünün elimizde bulunan bilgilere göre stand dahil ölçüleri 111 x 31.4 x 64.2 cm dir.
Soru: kurulum bilemiyorum ait
Cevap: merhaba; kurulumu kendiniz yapabilirsiniz, servis kurulumu ücretlidir, Biz servise kurdurmanızı tavsiye ederiz. Ücret bilgisi için firmanın çağrı merkezini arayıp bilgi alabilirsiniz.
Soru: merhaba iyi akşamlar. Biraz uzun yazıcam hepsini cevaplarsanız sevinirim. bu modelin 50 inç ekran büyüklüğü olan ürünü satın alıcaz. kurulum ücretsiz mi ? WiFi özelliği mevcut mu ?Disney YouTube netflix gibi uygulamalar mevcut mu ? kumandasında ya da TV de YouTube ya da başka bir uygulamaya girdiğimiz zaman ses ile yazma özelliği var mı ? flash giriş yeri var mı ? mause ve klavye giriş yeri var mı ? buluetut özelliği var mı ? mause ve klavyeyi buluetut özelliği ile TV ye başlayabilir miyiz ?
Cevap: Merhaba ürün kurulumu ücretsizdir,wifi özelliği vardır,bahsettiğiniz uygulamaları kullanabilirsiniz,üründe akıllı kumanda vardır, hdmı ve usb girişi vardır, Bluetooth özelliği vardır. ayrıntılı teknik bilgilere sayfamızda yer alan ürün kartında da bakabilirsiniz.
Soru: urun kurulum ucreti ne kadar dir
Cevap: Merhaba, ürün kurulumu için yetkili servis ile görüşmenizi rica ederiz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: tv internetlimidir
Cevap: Merhaba efendim, İlgili üründe Wi-Fi bağlantısı bulunmaktadır. Wi-Fi üzerinden internete bağlanabilirsiniz. İyi günler dileriz.
Soru: verdıgınız bılgı ıcın tesekkur ederım.son olarak 2ayak arası mesafe nedır acaba.ayakları en dısa takmadıgımz zaman.yanı bıraz ıçe dogruda takılıyor galıba.o sekılde olcu lutfen.teskkr ederım
Cevap: ayaklar arası mesafe bilgisine sahip değiliz ne yazık ki. Dilerseniz Axen müşteri hizmetlerinden destek alabilirsiniz. sıfırsekizyüzelli sekizyüzseksenaltı seksen seksen
Ax50fıl242 126 Ekran Uhd Webos Smart Uydu Led Tv Görsel Galerisi
Ax50fıl242 126 Ekran Uhd Webos Smart Uydu Led Tv En Uygun Satış Linki
Axen Ax50fıl242 126 Ekran Uhd Webos Smart Uydu Led Tv Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Axen Ax50fıl242 126 Ekran Uhd Webos Smart Uydu Led Tv yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.