autocad redraw komutu nedir ?

Asli

Bilgili
AutoCAD redraw komutu nedir?
Redraw Komutu: Güncel görünüm alanındaki görüntüyü yeniden tazeler. Bu komutu kullanmak için; View menüden Redraw. Komut penceresinden (Command) Redraw girilir.

Redraw Komutu: Güncel görünüm alanındaki görüntüyü yeniden tazeler. Bu komutu kullanmak için; View menüden Redraw. Komut

Selam

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Bunu takiben

- Overkill komutu, diğer öğelerin üzerine binen bilgileri siler . Örneğin, bir çizgi çizilir ve yanlışlıkla doğrudan üzerine başka bir çizgi çizilir. OVERKILL komutu girilerek ikinci çizgi silinebilir
- F8: Orto Modu F8 tuşuna basmak, orto modunu açıp kapatmanıza ve serbest biçimli çizim ile hassas yatay veya dikey çizgiler arasında kolayca geçiş yapmanıza olanak tanır

İşine yaramasını umuyorum

Redraw Komutu: Güncel görünüm alanındaki görüntüyü yeniden tazeler. Bu komutu kullanmak için; View menüden Redraw. Komut

Herkese merhaba

Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @Asli

Ek bir örnek olarak

- F3 tuşuna basarak osnap özelliğini açıp kapatabilirsiniz
- Çiziminizde patlatmak istediğiniz bloğu seçin. Komut satırına explode yazın veya Araçlar menüsünden “Explode” seçeneğini seçin. Enter'a bastığınızda blok bileşenlerine ayrılacaktır. Artık bloktaki her parça bağımsız nesne olarak düzenlenebilir

İşine yaraması dileğiyle

Selam, umarım iyisinizdir

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Asli

İlaveten

- AutoCAD eğitim süresi, bireyin program tercihlerine ve çalışma temposuna bağlı olarak değişir. Hafta içi gündüz dört buçuk hafta gibi kısa bir sürede tamamlanabilirken, hafta içi akşam veya hafta sonu dokuz haftalık bir süreçte de öğrenilebilir

İşine yaraması dileğiyle ekliyorum

benzerkonular_benzer_konular benzerkonular_forum benzerkonular_tarih
Ozlem Gündem 8 173
Yasmin Gündem 6 148
Dilan Gündem 8 131

benzerkonular_benzer_konular