ATV-232 32- 82 Ekran Uydu Alıcılı Full HD LED TV En Düşük Fiyat Nerede-

Sukriye

Bilgili
ATV-232 32" 82 Ekran Uydu Alıcılı Full HD LED TV En Düşük Fiyat Nerede?
ATV-232 32" 82 Ekran Uydu Alıcılı Full HD LED TV Şu Andaki Değeri 5500.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.

ATV-232 32" 82 Ekran Uydu Alıcılı Full HD LED TV Ürün Hakkında Memnuniyet Oranı Nedir?

ATV-232 32" 82 Ekran Uydu Alıcılı Full HD LED TV Hakkında yaklaşık 3 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.0 .

ATV-232 32" 82 Ekran Uydu Alıcılı Full HD LED TV Ürünün Detayları

ATV-232 32" 82 Ekran Uydu Alıcılı Full HD LED TV Ürününün Satıcısı, Rose ATV-232 32" 82 Ekran Uydu Alıcılı Full HD LED TV ürününü 5500.0 Tl'den Satılmaktadır.

ATV-232 32" 82 Ekran Uydu Alıcılı Full HD LED TV En Son Yapılan Yorumlar
5500.0 Tl ye satışta olan ATV-232 32" 82 Ekran Uydu Alıcılı Full HD LED TV Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
3 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.0

Yorum: Kesinlikle tavsiye etmiyorum oyuncak gibi görüntüsü de full HD felandeğil hiç beğenmedim iade hakkım var mı bilmiyorum kutuyu açmış bulunduminşallah kabul edersiniz
İsim: K** Y**
Tarih: 19 Nisan 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Bureyonsenin

Yorum: paketleme iyi Ürün sağlam geldi kutudan kitapçık çıkmadı. ekran koruyucujelatini yoktu. kurulumu kendimiz yaptık kolaydı. bütün kanallar yüklügeldi. sesi görüntüsü çok iyi. sorun yok almak isteyenlere tavsiye ederim
İsim: H** B**
Tarih: Elite Üye
Beden: 10 Nisan 2023
Satıcı: Bureyonsenin

ATV-232 32" 82 Ekran Uydu Alıcılı Full HD LED TV Ürünü Hakkında Sorulan Sorular

Soru: servisi varmı ınternti varmı birde duvar askısı birde garanti belgesi içindemi geçermi
Cevap: Merhabalar, Servis hizmeti mevcuttur. Ancak kurulumu kendiniz yapabilirsiniz. İnternet bulunmamaktadır. Askı aparatı takılabilir. Ancak paket içerisinde mevcut değildir. Garanti belgesi ve faturanız siparişiniz ile birlikte gönderilecektir

Soru: TV full HD mi yoksa HD ready mi
Cevap: merhaba başlıktada belirttiğimiz gibi full hd efendim

Soru: duvara asma aparatı var mı
Cevap: malesef sadece televizyon

Soru: bunu bizmi kuruyoruz monitör olarak kullanıla bilirmi
Cevap: Merhaba evet kurabilirsiniz monitör olarakda kullanabilirsiz efendim

Soru: Ful HD mi ürün kutuda FHDyazmıyor HD LED yazıyor
Cevap: Merhaba, Panel IPS Ekran Full HD dir. Ancak Ürün HD dir

Soru: vayfilimi yutuba baglaniyormu
Cevap: Hayir baglanmaz.

Soru: KAYSERİ DE YETKİLİ SERVİSİ VARMI MI? KURULUM ÜCRETLİ Mİ ? ÜCRETLİ İSE NE KADAR ? DUVAR MONTE APARTI VAR Mİ ? YOK İSE APARAT FİYATI NE KADAR ?
Cevap: Yetkili servisleri var.kurulum yapmiyorlar siz kendiniz yaptiriyorsunuz.aski da 150 tl den basliyor.

Soru: merhaba aparat neler var geldiğinde direkt kendimiz kurabiliyor muyuz kendinden uydulu tek kumandalı mıdır
Cevap: Merhabalar Evet. Kulanıma hazır halde gönderilmektedir. Tek kumandalıdır. Kendiniz kurabilirsiniz

Soru: garanti nekadar
Cevap: 2 yıl garantilidir

Soru: ekran kalitesi nedir
Cevap: ekran kalitesi hd ready

Soru: Rose ATV-232 32" 82 Ekran Uydu Alıcılı Full HD LED TV TYC00062223620 Merhaba. Bu TV'nin ayrı bir güç kaynağı veya yerleşik bir güç kaynağı var mı? Ek bir invertör olmadan teknenin yerleşik DC 12V ağından güç sağlayabilecek miyim? Teşekkür ederim
Cevap: Merhabalar. Hem 12v hem de 220 volt ile çalışmaktadır.

ATV-232 32" 82 Ekran Uydu Alıcılı Full HD LED TV Ürüne Ait Fotoğraflar

1_org_zoom.jpg

2_org_zoom.jpg

3_org_zoom.jpg

ATV-232 32" 82 Ekran Uydu Alıcılı Full HD LED TV En Uygun Satış Linki