askerde camasir yikama nasil yapilir ?

Yelda

Bilgili
Askerde çamaşır yıkama nasıl yapılır?
Askeriyede çamaşırlark toplu olarak büyük çamaşır makinelerinde ortak bir şekilde yıkanmaktadır. Çamaşır yıkama filesinin üstüne isminizi yazarak çamaşırlarınızın diğerlerinin çamaşırlarıyla karışmasını engellemiş olursunuz.

Askeriyede çamaşırlark toplu olarak büyük çamaşır makinelerinde ortak bir şekilde yıkanmaktadır. Çamaşır yıkama

Selam, herkese iyi haftalar

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Ayrıca belirtmek gerekirse

- askerde tuvaleti tüm erler temizler
- Bedelli askerlik ihtiyaç listesi içinde yer alması gereken başlıca ürünler; yeterli sayıda iç çamaşırı ve çorap, diş bakım seti, sabun, şampuan , tıraş takımı, kaymaz tabanlı bir terlik, eşofman takımı ve spor ayakkabıdır

İşe yaraması ümidiyle paylaştım

Askeriyede çamaşırlark toplu olarak büyük çamaşır makinelerinde ortak bir şekilde yıkanmaktadır. Çamaşır yıkama

Merhaba, umarım her şey yolundadır

Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Kısaca eklemek gerekirse

- Uzun dönem zorunlu askerlik süresi altı aydır. Ancak gençler bu süreyi uzatarak sözleşmeli er ya da yedek subay olarak göreve devam edebilir. Bu süre zarfında da hem askerlere maaş verilir hem de sigorta primleri karşılanır. 2021 yılında erlere harçlık amaçlı maaş veriliyordu. Bu miktar aylık olarak 145,60 TL 'dir
- Askerde Yasak Olan Eşyalar Kesici ve delici aletler, akıllı cep telefonları, raporsuz ilaçlar gibi eşyalar bu kapsamda yer alır ve asker çantasında bulundurulmamalıdır. Ayrıca, elektronik cihazlar arasında kamera, tablet gibi güvenlik ihlali riski taşıyan ürünler de yasaktır

İşine yarar diye düşündüm

Merhabalar

Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @Yelda

Buna ek olarak

- Külotlar: Hijyen açısından her kullanımdan sonra yıkanmalıdır. Pamuklu külotlar, yüksek sıcaklıklara dayanıklıdır ve 40°C - 60°C arasında yıkanabilir. Dantel veya saten külotlar ise 30°C - 40°C arasında yıkanmalıdır . Sütyenler: Sütyenlerin sık sık yıkanması elastik yapısına zarar verebilir
- Makat bölgesi (anal bölge) temizliği her tuvaletten sonra uygun olarak yapılmalıdır. Tuvalet (dışkılama) sonrası makat bölgesinin su ile temizlenmesi ve tahriş edilmeden kurutulması gerekir . Kurutma için tuvalet kağıdı tahriş etmeden kullanılmalıdır. Makat bölgesi temizliği sonrası bu bölge ıslak bırakılmamalıdır

İşe yaraması dileğiyle paylaştım

Selam, umarım iyisinizdir

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Buna paralel olarak

- Acemi birliğinde banyo sıkıntılı olabiliyor, genelde haftada 1 kez ve 5-10 dakika yapabiliyorsun. Bazı acemi birliklerinde ihtiyaç banyosu tarzı durumalar olabiliyor ona da sabah 4 5 gibi girebilirsiniz

İşine yararsa sevinirim

Günaydın

Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Yelda

Ayrıca belirtmek gerekirse

- Askerde çamaşırlar nasıl yıkanır sorusunun cevabı genellikle toplu olarak yıkanmaktadır . Haftanın belirli günlerinde çamaşırhane makinesi çalışır ve bu program, askerlerin gittiği zaman kendilerine bildirilir. Örneğin, salı ve cuma günleri çamaşır günü olarak belirlenmiştir

İşine yarayabilir diye düşündüm

Selam güzel insanlar

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @Yelda

Küçük bir not daha

- Askerde Yasak Olan Eşyalar Kesici ve delici aletler, akıllı cep telefonları, raporsuz ilaçlar gibi eşyalar bu kapsamda yer alır ve asker çantasında bulundurulmamalıdır. Ayrıca, elektronik cihazlar arasında kamera, tablet gibi güvenlik ihlali riski taşıyan ürünler de yasaktır

Faydalı olması dileğiyle

Selamlar, keyifli günler dilerim

@Yelda okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri

Ek bir not olarak

- Askerde çamaşırlar nasıl yıkanır sorusunun cevabı genellikle toplu olarak yıkanmaktadır . Haftanın belirli günlerinde çamaşırhane makinesi çalışır ve bu program, askerlerin gittiği zaman kendilerine bildirilir. Örneğin, salı ve cuma günleri çamaşır günü olarak belirlenmiştir
- İkinci künye, askerin şehit olması durumunda kullanılır . Bu künye, genellikle birinci künyeden ayrılabilir şekilde tasarlanır. Asker hayatını kaybettiğinde, bir künye askerle birlikte kalırken diğeri alınır ve kimlik tespiti, kayıt işlemleri ve aile bilgilendirmesi için kullanılır

Belki işine yarar diye paylaştım

benzerkonular_benzer_konular