Ar-646 Inox Wok Gözlü 3 1 Göz Elektrikli Döküm Izgaralı Gaz Emiyetli Ankastre Tüplü Ocak Ürün Alınmaya Değer Mi-

Pervin

Bilgili
Ar-646 Inox Wok Gözlü 3 1 Göz Elektrikli Döküm Izgaralı Gaz Emiyetli Ankastre Tüplü Ocak En Düşük Fiyat Nerede?
Ar-646 Inox Wok Gözlü 3 1 Göz Elektrikli Döküm Izgaralı Gaz Emiyetli Ankastre Tüplü Ocak Şu Anki Değeri 4665.1 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

Ar-646 Inox Wok Gözlü 3 1 Göz Elektrikli Döküm Izgaralı Gaz Emiyetli Ankastre Tüplü Ocak Kullanıcı Memnuniyeti Nasıl?

Ar-646 Inox Wok Gözlü 3 1 Göz Elektrikli Döküm Izgaralı Gaz Emiyetli Ankastre Tüplü Ocak Hakkında yaklaşık 11 Değerlendirme, Ortalama Puan: 2.9 .

Ar-646 Inox Wok Gözlü 3 1 Göz Elektrikli Döküm Izgaralı Gaz Emiyetli Ankastre Tüplü Ocak Detaylı Bilgi

Ar-646 Inox Wok Gözlü 3 1 Göz Elektrikli Döküm Izgaralı Gaz Emiyetli Ankastre Tüplü Ocak Ürününün Satıcısı, Arnell Ar-646 Inox Wok Gözlü 3 1 Göz Elektrikli Döküm Izgaralı Gaz Emiyetli Ankastre Tüplü Ocak ürününü 4665.1 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

Ar-646 Inox Wok Gözlü 3 1 Göz Elektrikli Döküm Izgaralı Gaz Emiyetli Ankastre Tüplü Ocak Kullanıcı Yorumları Nasıl?
4665.1 Tl ye satışta olan Ar-646 Inox Wok Gözlü 3 1 Göz Elektrikli Döküm Izgaralı Gaz Emiyetli Ankastre Tüplü Ocak Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
11 Değerlendirme, Ortalama Puan: 2.9

Yorum: Annem Hadiye aldım çok beğendi bizde çok beğendik sorunsuz ve sağlamelimize ulaştı çok teşekkür ediyorum
İsim: **** ****
Tarih: 05 Ağustos 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Yerli Ürün Sepeti

Yorum: çok beğendim çok güzel duruyor
İsim: Ş** k**
Tarih: 28 Şubat 2024

Yorum: İyi akşamlar ürün elime şimdi ulaştı ben 3 gözü gazlı birini elektriklialmıştım ama sizin Bana gönderdiğiniz hepsi gazlı Yani bir baksaydınızKeşke .ben ne aldım kafanıza göre gönderiyorsunuz .Trendyol böyle birhatalar yapmıyordu ama biraz ilgilenmiyor herhalde trendyol'agüveniyordum Artık güvenmemeye başladım
Tarih: 01 Ekim 2024

Yorum: çok güzel bir ürün
Tarih: Elite Üye
Beden: 06 Temmuz 2023

Yorum: Bir yıldız bile fazla
Tarih: 13 Aralık 2023

Yorum: ilk gün günü büyük ocak çakmağı bozuldu
İsim: B** V**
Tarih: 05 Kasım 2023

Yorum: satıcı murat bey çok ilgili ürünleri göndermeden aradı doğal gazmıtüplümü diye teyit ettiler ürün uzun yıllar kullanılacak bi ürün
İsim: M** D**
Tarih: 21 Kasım 2022

Yorum: arkadaşlar ürün satıcısı ile ilgili hiçbir problem yok Hakan bey çokilgili fakat bu marka kesinlikle servis konusunda çok kötü ama gerçektençok kötü. yaklaşık 4 gündür servis gelecek diye bekliyorum cumartesigünü dediler kesinlikle saat veremiyoruz dediler şu an saat 4.00 halabekliyorum telefonlarımı da açmıyorlar çok kalitesiz çok ilgisiz birmarkaDevamını Oku
Tarih: 25 Kasım 2023

Yorum: Çok şık duruyor ve ihtiyaç olan her şeyi bir araya toplamış bir ürün Tüpbiterse elektirikli bölümü ve yüksek ısıya ihtiyaç varsa vok gözü dahane olsun
İsim: S** S**
Tarih: 03 Haziran 2023

Yorum: ürün arızalı geldi heryerinden gaz kaçıyor dedantörü değiştirin dediler2 tane dedantör aldım değiştirdim hatta tüpü bile değiştirdim ancakvanalardan gaz geliyor conta taktınızmı dediler conta takılabilecekbiryeri yokki. sanırım ya kullanılmış ve arızaya gelen ürün veya üretimhatası var ne yazıkki iade etmek zorunda kaldım.
İsim: i** K**
Tarih: 09 Ekim 2022

Yorum: Rengi bozuldu hemen. Elektrikli yerde bozuldu 1 ay olmadı alalı tavsiyeetmiyorum verdiginiz paraya yazık
Tarih: 13 Ağustos 2024

Ar-646 Inox Wok Gözlü 3 1 Göz Elektrikli Döküm Izgaralı Gaz Emiyetli Ankastre Tüplü Ocak Ürüne Dair Sıkça Sorulanlar

Soru: set üstü ve doğal gazlı var mi
Cevap: Merhaba aldıktan sonra setüstü doğalgazlı istiyorum demeniz yeterli

Soru: Eyvallah tmm. dır. Bir sorum da;Ürün Kurulumu için servis mi gerekecek?
Cevap: Doğalgazlı isterseniz bulunduğunuz bölgede servis hizmetimiz var ise isterseniz ücretsiz kurulum yaptırabiliriz istersenizde kendiniz takabilirsiniz güncel servis bilgileri için tarayıcıdan Arnell die aratıp İdris bey servis müdürü ile görüşerek destek alabilirsiniz

Soru: İyi günler. Aynı ürünün(bir göz/elektrikli) doğal gazlı olanı var mıdır?
Cevap: Merhaba aldıktan sonra söylerseniz doğalgazlı olarak gönderebilirim

Soru: merhaba bu ürünü tezgah üstünde kullanabilir miyim yüksekliği kaç cm ve ayak montajı değilde kasası varmı yüksekliği nedir
Cevap: Merhaba 4 adet tahta satıyolar onu alıp kullanabilirsiniz 4 cm

Soru: Bu ürünün set üstü olanı varmı acaba aynısından?
Cevap: merhaba evet var

Soru: beş dakika içinde cevaplandirmaniz çok memnun edici... özellikler bilgisi ve fotoğraf görüntüsü yetersiz..tahta ayaklar üstünde durmasi görüntü olarak uygun olmaz...ilgilenmenize teşekkür ederim...
Cevap: Merhaba ocağın üst kısmını görüyorsunuz ankastre bi ocağı setüstü olarak kullanmanız için tahta ayak almıyoruz ankastre ocağı setüstü ocak yapma aparatı diye trendyolda aratırsanız tezgah almış oluyorsunuz

Soru: Merhaba set üstü mü ankastramı benim önceki tüplüydü onun yerine alıcam
Cevap: Merhaba 2 modelde mevcut

Soru: Bilgi için teşekkür ederim . Ürünü tüp ile kullanacağım. Tüpe göre göndermenizi rica eder hayırlı işler dilerim.
Cevap: Tamamdır setüstü mü olucak ankastre gömmemi

Soru: Merhaba iyi günler prefabrik de kullanacağım aynı göründüğü gibi gönderirseniz sevinirim Dört gözlü biri elektrikli olacak şekilde istiyorum Bir de gaz kaçağını Kontrol ederseniz sevinirim çünkü evin içine jeneratör koyuyorum benzinli gaz kaçırmaması lazım
Cevap: Merhaba görselde görüldüğü gibi ürün 3 gözü gazlı 1 gözü elektrikli wokbekli dkm ızgara ankastre gömme ve tüplüdür ürünümüzün gerekli kontrolleri yapılmaktadır iyi günler dilerim

Soru: kendin den çakmmaklı mı ürün
Cevap: merhaba evet cakmaklı

Soru: Merhaba hem tüp hemde doğalgaz girişi mevcutmu
Cevap: Merhaba ürün tüplüdür

Soru: Elekteikli kısmın gücü kaç
Cevap: 1500 wattt

Soru: slm iyi bayramlar ben tüplü set üstü olarak almak istiyorum
Cevap: Slm aldıktan sonra buradan yazarsanız setüstü ve tüplü olarak gönderim yapılacaktır

Soru: Tüp ile uyumlu mudur?
Cevap: merhaba evet

Soru: Mrb yemek bısirme gözü varmi alt kısımda yoksa sadece üsteki 4 gözdür
Cevap: Merhaba 4lü ocak

Soru: çakmak lımı
Cevap: Merhaba evet Cakmaklı

Soru: Sayın Yetkili, Ürünü Marmaris Turunç daki konutumuza almak istiyorum. Garanti kapsamında kurulum şart mı. Bu bölgede ürün geldiğinde irtibata geçeceğimiz yetkili acente var mı? Levent ÇELMEN
Cevap: Merhaba servis hizmeti veremediğimiz yerlerde fatura baslangıcı ile garantiyi başlatıyoruz kendiniz takıp yakabiliyorsunuz güncel servis bilgilerine tarayıcıdan arnell DİE aratıp güncel servis bilgilerine ulaşabilirsiniz

Soru: hortum başlığı+ hortum mevcut mu
Cevap: Merhaba ilanda Ocak sarıyoruz dedantör satmıyor

Soru: selamün aleyküm ürün doğal gaz uyumlu mu geliyor
Cevap: MERHABA ÜRÜN TÜPLÜDÜR

Soru: merhaba ankastre olarak istiyorum ama bunun set olanı varmı
Cevap: Merhaba evet var

Ar-646 Inox Wok Gözlü 3 1 Göz Elektrikli Döküm Izgaralı Gaz Emiyetli Ankastre Tüplü Ocak Ürüne Ait Fotoğraflar

1_org_zoom.jpg

Ar-646 Inox Wok Gözlü 3 1 Göz Elektrikli Döküm Izgaralı Gaz Emiyetli Ankastre Tüplü Ocak En Uygun Satış Linki