Selin
Bilgili
Apex 7 Mekanik Oyun Klavyesi, Oled Akıllı Ekran, Red Switch, Türkçe Qwerty Tavsiye Eder Misiniz?
Apex 7 Mekanik Oyun Klavyesi, Oled Akıllı Ekran, Red Switch, Türkçe Qwerty Şu Anki Fiyatı 5999.0 Tl'den Satılmaktadır.
Apex 7 Mekanik Oyun Klavyesi, Oled Akıllı Ekran, Red Switch, Türkçe Qwerty Memnuniyet Durumu Nedir?
Apex 7 Mekanik Oyun Klavyesi, Oled Akıllı Ekran, Red Switch, Türkçe Qwerty Hakkında yaklaşık 75 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8 .
Apex 7 Mekanik Oyun Klavyesi, Oled Akıllı Ekran, Red Switch, Türkçe Qwerty Ürün Tanıtımı
Apex 7 Mekanik Oyun Klavyesi, Oled Akıllı Ekran, Red Switch, Türkçe Qwerty Ürününün Satıcısı, SteelSeries Apex 7 Mekanik Oyun Klavyesi, Oled Akıllı Ekran, Red Switch, Türkçe Qwerty ürününü 5999.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
Apex 7 Mekanik Oyun Klavyesi, Oled Akıllı Ekran, Red Switch, Türkçe Qwerty En Son Yapılan Yorumlar
5999.0 Tl ye satışta olan Apex 7 Mekanik Oyun Klavyesi, Oled Akıllı Ekran, Red Switch, Türkçe Qwerty Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
75 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8
Yorum: Bu zamana kadar Razer ürünleri kullanmıştım. Ara ara logitexh ve Corsairmarkalarınıda kullandım. İlk kullanım olsun Steelseries Engine ayarlarıolsun.. daha kalite olduğunu marka olarak net hissettiren bir ürün.Bilek desteği şuana kadar gördüğüm ürünlerin arasında en iyisidiyebilirim. Hızlı kargoydu teşekkürler
İsim: H** S**
Tarih: 07 Nisan 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: JetKlik
Yorum: apex 3 üm vardı önceden . oh my god diyorum. bu ne beeee. efsaneeee. tuşhissi falan tam bir steelseries kalitesi. mouse olarak da rival 600aldım ağırlığını ayarlıyabiliyosun oda aiming hassasiyetini de etkiliyoroyunlarda. bayıldım özellikle su ekran kısmına . eğlenceli bir klavyeherkese öneririm. 1 2 yıl önce 1200 tlyydi. malum ülkemizin ekonomisinDevamını Oku
İsim: Aselya A.
Tarih: 27 Ocak 2023
Yorum: Sağlam ve güzel bir klavye, teslimat hızlıydı, oğluma aldım, çok beğendi..
İsim: n** i**
Tarih: Elite Üye
Beden: 08 Temmuz 2022
Yorum: Sevgilime ilk maaşımla almıştım. Hediyesine bayıldı. Tr standartlarındaalabileceğim en iyi klavyelerden biri diye düşünüyorum. Paketlenmesiözenliydi. Kablosu da kalındı ve çok kaliteliydi. Bütçeniz varsakesinlikle öneriyor kendisi
İsim: E** K**
Tarih: 09 Şubat 2022
Yorum: Hediye beğenildi
İsim: E** Ç**
Tarih: 10 Şubat 2024
Satıcı: VATAN BİLGİSAYAR
Yorum: fiyatını sonuna kadar hak ediyor
İsim: A** M**
Tarih: 06 Şubat 2024
Yorum: Süper ürün
İsim: Ç** B**
Tarih: 03 Ocak 2024
Yorum: Kesinlikle tavsiye ederim çok iyi.
İsim: M** E**
Tarih: 02 Ocak 2024
Yorum: sorunsuz geldi teşekkürler
İsim: B** A**
Tarih: 14 Aralık 2023
Yorum: Müthiş bisey gerçekten çok beğendim
)
İsim: M** Y**
Tarih: 25 Kasım 2023
Yorum: Güzel kullanışlı
İsim: K** C** S**
Tarih: 05 Ağustos 2023
Yorum: Güzel ürün teşekkürler
İsim: O** E**
Tarih: 23 Mayıs 2023
Yorum: super otesi bi urun
İsim: Ö** y**
Tarih: 09 Nisan 2023
Yorum: Kaliteli klavyedir. Bu klavye sayesinde global oldum
İsim: **** ****
Tarih: 20 Ocak 2023
Satıcı: Trendyol
Yorum: Süper Çok Hoşuma Gitti Ama Fiyatı Çok Pahalı
3300 e Aldım 3000 e indi Şansıma
İsim: Y** Y**
Tarih: 14 Ocak 2023
Yorum: Tuşların hissi çok çok iyi. Önceden logitech kullanıyordum aradaki farkıçok net hissettiriyor. Aydınlandırması da gerçekten güzel görünüyor.Mini led ekran hem kullanışlı hem de gifle şık görünüyor. Kesinliklebaşarılı bir klavye.
İsim: Z** E**
Satıcı: Zoccoshop
Yorum: harika Bir ürün çok başarılı gerçekten
İsim: S** T**
Tarih: 29 Aralık 2022
Yorum: sesi çok tok, rahatsız etmiyor. gece bile oynayabilirsiniz. ledayarlamaları mükemmel ve çok detaylı, ne ararsanız var. siparişi geceettim öğlene doğru geldi şaka gibi kargo çok hızlıydı. her şeyi ilememnun kaldığım bir üründü satıcıya da teşekkürlerimi iletiyorum.
İsim: B** E** A**
Beden: 26 Aralık 2022
Yorum: oğlum bayıldı çok tok
Tarih: 02 Aralık 2022
Yorum: Çok güzel, tavsiye ederim
Tarih: 29 Kasım 2022
Yorum: Bütçeniz varsa düşünmeden alın, üst düzey bir klavye.
İsim: B** Ç**
Yorum: Çok güzel paketlenmiş beklediğim gibi memnunum
İsim: S** F**
Tarih: 15 Kasım 2022
Yorum: Express kargo için teşekkürler, paketlenme yeterliydi ve ertesi günkargolandı. jetklik’ten daha önce almadığıma pişman olmuştum indirimde2300₺’ye yakaladım bir daha o fiyatlara zor alınır malesef
Tarih: 04 Kasım 2022
Yorum: Ürün çok güzel paketlenmiş Türkçe karakterler var.
İsim: S** E**
Tarih: 02 Kasım 2022
Yorum: en iyi klavye fazla söze gerek yok.
İsim: Vatan S.
Tarih: 10 Ekim 2022
Yorum: bekledigimden de kaliteli başarılı tavsiye ederim
İsim: y** e** k**
Tarih: 03 Eylül 2022
Yorum: GÜZEL
Tarih: 11 Ağustos 2022
Satıcı: Nethouse
Yorum: mükemmel kesin alın
İsim: M** O**
Tarih: 17 Temmuz 2022
Yorum: Gerek ışıklandırması, gerek ritmi, gerek ekranı. Her şeyiyle mükemmelbir klavye. Ayrıca bileklik desteği de fazlasıyla hoşuma gitti. Tuşlarbirazcık sesli
İsim: E** Ö**
Tarih: 25 Haziran 2022
Yorum: Tek kelimeyle kaliteli.
İsim: Z** M**
Tarih: 14 Mart 2022
Apex 7 Mekanik Oyun Klavyesi, Oled Akıllı Ekran, Red Switch, Türkçe Qwerty Ürünü Hakkında Sorulan Sorular
Soru: Ürün ağırlığı ne kadar
Cevap: Merhaba, bu bilgiye şu an ulaşamıyoruz. İlginize teşekkür ederiz.
Soru: Apex 7 TKL ürünün beyazı tekrar stoğa girecek mi acaba ona göre bekleyeceğim de
Cevap: Merhaba, platformumuzdaki filtreleri kullanarak aradığınız ürünleri bulup istediğiniz ürünü inceleyebilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: usb girişi mevcut mu klavyede
Cevap: Merhaba, incelemekte olduğunuz cihazın konnektör türü USB'dir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Selam acaba OTG kablosu ile telefona bağlanabilirmi?
Soru: merhaba apex 5 le arasındaki fark ne acaba
Soru: İlerde garantiyi kullanmak gerekirse kime götirecegiz ?
Cevap: Merhabalar garanti belgesinin üzerinde QR kod bulunmaktadır bunu okutarak bilgi alabilirsiniz. Saygılarımızla...Jetklik.
Soru: Soyle bi indirim yapinda stoklari bitirelim ya
Cevap: Merhabalar. İndirim ile ilgili kesin bir bilgi veremiyoruz. Saygılarımızla. Saygılarımızla. JetKlik.
Soru: Hangi kargo ile çalıştığınızı öğrenebilir miyim? Çarşamba gününe yetişmesi lazım, eşimin doğum günü için hediye olarak aldım da..
Cevap: Merhabalar; Trendyol Express ve MNG ile gönderim yapmaktayız. Adresinize göre sistem atamasını yapmaktadır. Saygılarımızla, JetKlik..
Soru: bilek desteği mıknatıslı mı?
Cevap: Evet efendim
Soru: Mediamarkta 2150 tl iken neden burda 2800 tl?
Cevap: Merhabalar panellerde birbirinden farklı fiyatlar olabilir. Ürün farklı bir panelde kampanyada iken burada olmayabilir. Saygılarımızla... JetKlik
Soru: Merhaba, Bilek desteği çıkarılabilir mi?
Cevap: Merhabalar. Kutu içeriğinde bilek desteği mevcuttur. Saygılarımızla. JetKlik.
Soru: ürünün garantisi ne kadar acaba
Soru: cherry Mx 3 pimli midir saygılar
Cevap: Merhabalar; SteelSeries'in üretmiş olduğu Linear Red Switch kullanılmaktadır. Cherry MX değildir. Saygılarımızla, JetKlik...
Soru: Türkçe klavye seçeneği varmıdır
Cevap: Merhabalar ürün Türkçe Q dizilimindedir. Saygılarımızla...Jetklik.
Soru: Beyaz tul takımıda talep etsem temin edebilirmisiniz
Cevap: Merhabalar; Aşağıdaki linkten beyaz tuş takımı satın alabilirsiniz. https://www.trendyol.com/steelserie...k-p-135944443?boutiqueId=61&merchantId=220053
Soru: hem Bluetooth hemde kablolu kullanılan bir ürün mü?
Cevap: Değerli müşterimiz,Bağlantı Türü Kablolu
Soru: Merhaba ürünü bahçelievlerde bulunan mağazanızdan gelip alabiliyor muyuz?
Cevap: Merhabalar sipariş vermediğiniz takdirde gerekli işlemleri mağazamızdan da yapabilirsiniz.
Soru: Urun elinizde mevcutmu
Cevap: Değerli müşterimiz, Trendyol mağazamızı kontrol etmemizi rica ederiz.
Soru: merhaba sayin yetkili,RGB nedir? bu klavyede varmidir? tesekkurler
Cevap: Merhabalar; Yazılım üzerinden ayarlanabilir renkli aydınlatma özelliği RGB'dir. İlgilendiğiniz Apex 7 modelinde RGB mevcuttur. Saygılarımızla, JetKlik...
Soru: merhabalar ben almaya düşüyorum da merak ettiğim bir şey var Alex 5 ile arasında ki fark nedir
Cevap: Değerli müşterimiz, maalesef ürün karşılaştırma işlemi yapamamaktayız.
Apex 7 Mekanik Oyun Klavyesi, Oled Akıllı Ekran, Red Switch, Türkçe Qwerty Detay Resimler
Apex 7 Mekanik Oyun Klavyesi, Oled Akıllı Ekran, Red Switch, Türkçe Qwerty En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Apex 7 Mekanik Oyun Klavyesi, Oled Akıllı Ekran, Red Switch, Türkçe Qwerty Şu Anki Fiyatı 5999.0 Tl'den Satılmaktadır.
Apex 7 Mekanik Oyun Klavyesi, Oled Akıllı Ekran, Red Switch, Türkçe Qwerty Memnuniyet Durumu Nedir?
Apex 7 Mekanik Oyun Klavyesi, Oled Akıllı Ekran, Red Switch, Türkçe Qwerty Hakkında yaklaşık 75 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8 .
Apex 7 Mekanik Oyun Klavyesi, Oled Akıllı Ekran, Red Switch, Türkçe Qwerty Ürün Tanıtımı
Apex 7 Mekanik Oyun Klavyesi, Oled Akıllı Ekran, Red Switch, Türkçe Qwerty Ürününün Satıcısı, SteelSeries Apex 7 Mekanik Oyun Klavyesi, Oled Akıllı Ekran, Red Switch, Türkçe Qwerty ürününü 5999.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
Apex 7 Mekanik Oyun Klavyesi, Oled Akıllı Ekran, Red Switch, Türkçe Qwerty En Son Yapılan Yorumlar
5999.0 Tl ye satışta olan Apex 7 Mekanik Oyun Klavyesi, Oled Akıllı Ekran, Red Switch, Türkçe Qwerty Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
75 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8
Yorum: Bu zamana kadar Razer ürünleri kullanmıştım. Ara ara logitexh ve Corsairmarkalarınıda kullandım. İlk kullanım olsun Steelseries Engine ayarlarıolsun.. daha kalite olduğunu marka olarak net hissettiren bir ürün.Bilek desteği şuana kadar gördüğüm ürünlerin arasında en iyisidiyebilirim. Hızlı kargoydu teşekkürler
İsim: H** S**
Tarih: 07 Nisan 2023
Yorum: apex 3 üm vardı önceden . oh my god diyorum. bu ne beeee. efsaneeee. tuşhissi falan tam bir steelseries kalitesi. mouse olarak da rival 600aldım ağırlığını ayarlıyabiliyosun oda aiming hassasiyetini de etkiliyoroyunlarda. bayıldım özellikle su ekran kısmına . eğlenceli bir klavyeherkese öneririm. 1 2 yıl önce 1200 tlyydi. malum ülkemizin ekonomisinDevamını Oku
İsim: Aselya A.
Tarih: 27 Ocak 2023
Yorum: Sağlam ve güzel bir klavye, teslimat hızlıydı, oğluma aldım, çok beğendi..
İsim: n** i**
Beden: 08 Temmuz 2022
Yorum: Sevgilime ilk maaşımla almıştım. Hediyesine bayıldı. Tr standartlarındaalabileceğim en iyi klavyelerden biri diye düşünüyorum. Paketlenmesiözenliydi. Kablosu da kalındı ve çok kaliteliydi. Bütçeniz varsakesinlikle öneriyor kendisi
İsim: E** K**
Tarih: 09 Şubat 2022
Yorum: Hediye beğenildi
İsim: E** Ç**
Tarih: 10 Şubat 2024
Yorum: fiyatını sonuna kadar hak ediyor
İsim: A** M**
Tarih: 06 Şubat 2024
Yorum: Süper ürün
İsim: Ç** B**
Tarih: 03 Ocak 2024
Yorum: Kesinlikle tavsiye ederim çok iyi.
Tarih: 02 Ocak 2024
Yorum: sorunsuz geldi teşekkürler
İsim: B** A**
Tarih: 14 Aralık 2023
Yorum: Müthiş bisey gerçekten çok beğendim
İsim: M** Y**
Tarih: 25 Kasım 2023
Yorum: Güzel kullanışlı
İsim: K** C** S**
Tarih: 05 Ağustos 2023
Yorum: Güzel ürün teşekkürler
İsim: O** E**
Tarih: 23 Mayıs 2023
Yorum: super otesi bi urun
İsim: Ö** y**
Tarih: 09 Nisan 2023
Yorum: Kaliteli klavyedir. Bu klavye sayesinde global oldum
Tarih: 20 Ocak 2023
Yorum: Süper Çok Hoşuma Gitti Ama Fiyatı Çok Pahalı
İsim: Y** Y**
Yorum: Tuşların hissi çok çok iyi. Önceden logitech kullanıyordum aradaki farkıçok net hissettiriyor. Aydınlandırması da gerçekten güzel görünüyor.Mini led ekran hem kullanışlı hem de gifle şık görünüyor. Kesinliklebaşarılı bir klavye.
İsim: Z** E**
Satıcı: Zoccoshop
Yorum: harika Bir ürün çok başarılı gerçekten
İsim: S** T**
Tarih: 29 Aralık 2022
Yorum: sesi çok tok, rahatsız etmiyor. gece bile oynayabilirsiniz. ledayarlamaları mükemmel ve çok detaylı, ne ararsanız var. siparişi geceettim öğlene doğru geldi şaka gibi kargo çok hızlıydı. her şeyi ilememnun kaldığım bir üründü satıcıya da teşekkürlerimi iletiyorum.
İsim: B** E** A**
Beden: 26 Aralık 2022
Yorum: oğlum bayıldı çok tok
Tarih: 02 Aralık 2022
Yorum: Çok güzel, tavsiye ederim
Yorum: Bütçeniz varsa düşünmeden alın, üst düzey bir klavye.
İsim: B** Ç**
Yorum: Çok güzel paketlenmiş beklediğim gibi memnunum
İsim: S** F**
Tarih: 15 Kasım 2022
Yorum: Express kargo için teşekkürler, paketlenme yeterliydi ve ertesi günkargolandı. jetklik’ten daha önce almadığıma pişman olmuştum indirimde2300₺’ye yakaladım bir daha o fiyatlara zor alınır malesef
Tarih: 04 Kasım 2022
Yorum: Ürün çok güzel paketlenmiş Türkçe karakterler var.
İsim: S** E**
Tarih: 02 Kasım 2022
Yorum: en iyi klavye fazla söze gerek yok.
İsim: Vatan S.
Tarih: 10 Ekim 2022
Yorum: bekledigimden de kaliteli başarılı tavsiye ederim
İsim: y** e** k**
Tarih: 03 Eylül 2022
Yorum: GÜZEL
Tarih: 11 Ağustos 2022
Satıcı: Nethouse
Yorum: mükemmel kesin alın
İsim: M** O**
Tarih: 17 Temmuz 2022
Yorum: Gerek ışıklandırması, gerek ritmi, gerek ekranı. Her şeyiyle mükemmelbir klavye. Ayrıca bileklik desteği de fazlasıyla hoşuma gitti. Tuşlarbirazcık sesli
İsim: E** Ö**
Tarih: 25 Haziran 2022
Yorum: Tek kelimeyle kaliteli.
İsim: Z** M**
Tarih: 14 Mart 2022
Apex 7 Mekanik Oyun Klavyesi, Oled Akıllı Ekran, Red Switch, Türkçe Qwerty Ürünü Hakkında Sorulan Sorular
Soru: Ürün ağırlığı ne kadar
Soru: Apex 7 TKL ürünün beyazı tekrar stoğa girecek mi acaba ona göre bekleyeceğim de
Cevap: Merhaba, platformumuzdaki filtreleri kullanarak aradığınız ürünleri bulup istediğiniz ürünü inceleyebilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: usb girişi mevcut mu klavyede
Cevap: Merhaba, incelemekte olduğunuz cihazın konnektör türü USB'dir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Selam acaba OTG kablosu ile telefona bağlanabilirmi?
Soru: merhaba apex 5 le arasındaki fark ne acaba
Soru: İlerde garantiyi kullanmak gerekirse kime götirecegiz ?
Cevap: Merhabalar garanti belgesinin üzerinde QR kod bulunmaktadır bunu okutarak bilgi alabilirsiniz. Saygılarımızla...Jetklik.
Soru: Soyle bi indirim yapinda stoklari bitirelim ya
Cevap: Merhabalar. İndirim ile ilgili kesin bir bilgi veremiyoruz. Saygılarımızla. Saygılarımızla. JetKlik.
Soru: Hangi kargo ile çalıştığınızı öğrenebilir miyim? Çarşamba gününe yetişmesi lazım, eşimin doğum günü için hediye olarak aldım da..
Cevap: Merhabalar; Trendyol Express ve MNG ile gönderim yapmaktayız. Adresinize göre sistem atamasını yapmaktadır. Saygılarımızla, JetKlik..
Soru: bilek desteği mıknatıslı mı?
Cevap: Evet efendim
Soru: Mediamarkta 2150 tl iken neden burda 2800 tl?
Cevap: Merhabalar panellerde birbirinden farklı fiyatlar olabilir. Ürün farklı bir panelde kampanyada iken burada olmayabilir. Saygılarımızla... JetKlik
Soru: Merhaba, Bilek desteği çıkarılabilir mi?
Cevap: Merhabalar. Kutu içeriğinde bilek desteği mevcuttur. Saygılarımızla. JetKlik.
Soru: ürünün garantisi ne kadar acaba
Soru: cherry Mx 3 pimli midir saygılar
Cevap: Merhabalar; SteelSeries'in üretmiş olduğu Linear Red Switch kullanılmaktadır. Cherry MX değildir. Saygılarımızla, JetKlik...
Soru: Türkçe klavye seçeneği varmıdır
Cevap: Merhabalar ürün Türkçe Q dizilimindedir. Saygılarımızla...Jetklik.
Soru: Beyaz tul takımıda talep etsem temin edebilirmisiniz
Cevap: Merhabalar; Aşağıdaki linkten beyaz tuş takımı satın alabilirsiniz. https://www.trendyol.com/steelserie...k-p-135944443?boutiqueId=61&merchantId=220053
Soru: hem Bluetooth hemde kablolu kullanılan bir ürün mü?
Cevap: Değerli müşterimiz,Bağlantı Türü Kablolu
Soru: Merhaba ürünü bahçelievlerde bulunan mağazanızdan gelip alabiliyor muyuz?
Cevap: Merhabalar sipariş vermediğiniz takdirde gerekli işlemleri mağazamızdan da yapabilirsiniz.
Soru: Urun elinizde mevcutmu
Cevap: Değerli müşterimiz, Trendyol mağazamızı kontrol etmemizi rica ederiz.
Soru: merhaba sayin yetkili,RGB nedir? bu klavyede varmidir? tesekkurler
Cevap: Merhabalar; Yazılım üzerinden ayarlanabilir renkli aydınlatma özelliği RGB'dir. İlgilendiğiniz Apex 7 modelinde RGB mevcuttur. Saygılarımızla, JetKlik...
Soru: merhabalar ben almaya düşüyorum da merak ettiğim bir şey var Alex 5 ile arasında ki fark nedir
Cevap: Değerli müşterimiz, maalesef ürün karşılaştırma işlemi yapamamaktayız.
Apex 7 Mekanik Oyun Klavyesi, Oled Akıllı Ekran, Red Switch, Türkçe Qwerty Detay Resimler
Apex 7 Mekanik Oyun Klavyesi, Oled Akıllı Ekran, Red Switch, Türkçe Qwerty En Uygun Satış Linki
SteelSeries Apex 7 RGB TR Türkçe Mekanik Gaming Klavye Red Switch Fiyatı - Trendyol
SteelSeries Apex 7 Mekanik Oyun Klavyesi, Oled Akıllı Ekran, Red Switch, Türkçe Qwerty yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.