GökyüzüRuhu
Bilgili
Ao-91159 Yb-dw Ankastre Ocak Tavsiye Eder Misiniz?
Ao-91159 Yb-dw Ankastre Ocak Mevcut Fiyatı 12500.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
Ao-91159 Yb-dw Ankastre Ocak Gerçekten İyi Mi?
Ao-91159 Yb-dw Ankastre Ocak Hakkında yaklaşık 10 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5 .
Ao-91159 Yb-dw Ankastre Ocak Teknik Açıklamalar
Ao-91159 Yb-dw Ankastre Ocak Ürününün Satıcısı, VESTEL Ao-91159 Yb-dw Ankastre Ocak ürününü 12500.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
Ao-91159 Yb-dw Ankastre Ocak En Son Yapılan Yorumlar
12500.0 Tl ye satışta olan Ao-91159 Yb-dw Ankastre Ocak Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
10 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5
Yorum: her şey yolunda gitti teslimat sorunsuz gerçekleşti. kurulum yapamadımyeni mutfak daha hazır değil. sadece bir sorun var lpg den doğal gazageçişte sorun yaşamış bir müşteri. satıcıya danıştım . cevap bekliyorum.ona göre kullanmaya başlarsam değerlendirme yazarım
İsim: f** c**
Tarih: 06 Mart 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Orhan Mob-Vestel Yetkili Online Bayi
Yorum: sorunsuz elimize ulaştı
İsim: H** F** M**
Tarih: 08 Şubat 2024
Satıcı: Zoroğlu Vestel Yetkili Online Bayi
Yorum: cok guzel asiri begendim
İsim: i** G**
Tarih: 17 Ağustos 2022
Yorum: Ürün tek kelime ile çok iyi ancak servis konusunda aynı şeyi söyleyememdoğal gaz dönüşüm ve kurulum için gelen servis büyük Woc ocağıkullanılamaz hale getirdi malesef kullanamıyoruz iki kez geldiler ama enküçük ocak kadar bile yanımıyor ürün in servis aut
İsim: İ** B**
Tarih: 21 Ocak 2024
Yorum: Henüz kurulumunu yapmadık ama piyasa fiyatının 1000lira altınaaldığımızı söylemem gerek.
İsim: G** Y**
Tarih: 19 Eylül 2022
Satıcı: Toktok-Vestel Yetkili Online Bayi
Yorum: Ürünün alt zemini dolap içine sığmadığı için iade ettik. İade sürecihoroz lojistik dolayısıyla inanılmaz zordu
İsim: K** T**
Tarih: 21 Aralık 2022
Satıcı: Simport
Ao-91159 Yb-dw Ankastre Ocak Merak Edilen Konular
Soru: y b ile b serisi arasında veyahut bunların kendi aralarında isim farklılığı gösteren bu model hakkında bir fark var mı ? Hangisi en iyisi ?
Cevap: Merhabalar efendim , YB Modeli , B modeline göre yenilenmiş ve revize edilmiş modeldir.
Soru: Doğalgazda kullanabilirmiyiz
Cevap: Merhaba doğalgaza uyumludur.
Soru: Merhabalar ocak gözleri döküm mü
Cevap: Evet efendim
Soru: tezgah ustu olurmu
Cevap: Merhaba Bu ürün ankastredir. Set üstüne olmaz.
Soru: merhaba normal tüp baglanabiliyor mu?
Cevap: Merhaba, Doğalgazdan Tüpe, Tüpten doğalgaza dönüşüm servis tarafından ücretsiz yapılmaktadır.
Soru: LPG diyor.dogaza uyumlu degilmi acaba
Cevap: merhaba servis kurulumunda değişim yapmaktadır..
Soru: merhaba, ocak doğal gaza uyumlu mudur? Lpg yazınca kafamız karıştı
Cevap: MERHABA SERVİS KURULUMUNDA DEĞİŞİM YAPILMAKTADIR..
Soru: y b ile b serisi arasında veyahut bunların kendi aralarında isim farklılığı gösteren bu model hakkında bir fark var mı ? Hangisi en iyisi ?
Cevap: Merhabalar efendim , YB Modeli , B modeline göre yenilenmiş ve revize edilmiş modeldir.
Soru: Merhabala ocağı almayı düşünüyorum ama lpg yazıyor normal tüplü degil bizim normal doğal gaz işimize yararmı ?
Cevap: değerli müşterimiz, ürünü doğalgaza uyumludur, isterseniz tüplü olarakta kullanabilirsiniz.
Soru: Üzerinde ki demir dökümmü acaba
Cevap: Merhaba evet efendim
Soru: doğalgazlimi
Cevap: Evet efendim.İster doğal gaz ister LPG ile kullanıl sağlayabilirsiniz.
Soru: ocağı oturtacağımız mermerin kesikliği ne ölçüde olmalıdır? bizim şuanda bosch 4 gözlü ocağımız var onun yerine oturur mu?
Cevap: Merhaba, gözlü ocağın terine oturmaz. Vestel Yetkili servisinden teknik destek alabilirsiniz.
Soru: ürünü almak istiyorum elinizde 1 adet gozukuyor teşhir ürünü mü
Cevap: MERHABA BU ÜRÜNDE STOĞUMUZDA VARDIR
Soru: Standart mermer kesime uygunmudur
Cevap: Değerli Müşterimiz, İlgili ürün ölçüleri; Yükseklik 4,7 cm x Genişlik 88,2 cm x Derinlik 52 cm dir. Belirtilen ölçü düzeylerindeki kesim uygun olacaktır. Saygılarımızla,
Soru: merhabalar, ürünü site üzerinden istanbul adresime alacağım, tadilatı devam eden izmirdeki evime temmuz ayında nakliye ile paketi acilmadan götüreceğim, servis ve kurulumunu izmirden saglayabilirim degil mi?
Cevap: Değerli Müşterimiz, İlgili ürün Vestel garantilidir. Kurulumun ücretsiz yapılabilmesi için ürünü teslim aldıktan sonra irsaliye üzerindeki yada kutu üzerindeki numaralardan bize bilgi vermeniz gerekmektedir. Montaj kaydınız firmamız tarafından bölgenize en yakın Vestel servisine oluşturulmaktadır. Saygılarımızla.
Soru: Merhaba aldığı ürüne normal tüp takılacak servis takıyor diye biliyorum doğrumudur.
Cevap: Merhabalar , Kurulum Vestel yetkili servislerimizce ücretsizdir.
Soru: Bu ocaklar tüpe uygun değil mi
Cevap: Değerli müşterimiz, Teknik detaylara sahip bilgi talepleri için marka müşteri hizmetleri ile irtibata geçerek, daha detaylı bilgi almanızı öneririz. Teknik konularda sizleri yanlış yönlendirmek istemeyiz. Saygılarımızla
Soru: 5 gözlü ocağın cam kalınlığı kaç mm.
Cevap: en yakı servislerden bilgi alabilrsniz efendim
Soru: Vestel AO-91159 YB-DW Ankastre Ocak ile AO-9115 OCAK ARASINDAKI FARK NEDIR hangisi daha iyi kafam karisti
Cevap: MERHABA İKİ CİHAZDA BİREBİR AYNIDIR TEK FARK VESTEL HER YIL ÜRÜN STOKLARINDA GÜNCELLEME YAPTIGI İÇİN STOK KODU VE İSMİ DEGİŞEBİLMEKTEDİR.
Soru: Merhaba öncelikle bu ürün Standart kesilen mermerlere uyar mı? Bir de ızgaraları dökümmü emaye mi
Cevap: Değerli Müşterimiz, İlgili ürünün Yükseklik ölçüsü 4.7cm, Genişlik ölçüsü 88,2cm, Derinlik ölçüsü ise 52cm'dir. Ürünün ızgaraları Emayedir. Saygılarımızla.
Ao-91159 Yb-dw Ankastre Ocak Görsel Galerisi
Ao-91159 Yb-dw Ankastre Ocak En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Ao-91159 Yb-dw Ankastre Ocak Mevcut Fiyatı 12500.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
Ao-91159 Yb-dw Ankastre Ocak Gerçekten İyi Mi?
Ao-91159 Yb-dw Ankastre Ocak Hakkında yaklaşık 10 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5 .
Ao-91159 Yb-dw Ankastre Ocak Teknik Açıklamalar
Ao-91159 Yb-dw Ankastre Ocak Ürününün Satıcısı, VESTEL Ao-91159 Yb-dw Ankastre Ocak ürününü 12500.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
Ao-91159 Yb-dw Ankastre Ocak En Son Yapılan Yorumlar
12500.0 Tl ye satışta olan Ao-91159 Yb-dw Ankastre Ocak Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
10 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5
Yorum: her şey yolunda gitti teslimat sorunsuz gerçekleşti. kurulum yapamadımyeni mutfak daha hazır değil. sadece bir sorun var lpg den doğal gazageçişte sorun yaşamış bir müşteri. satıcıya danıştım . cevap bekliyorum.ona göre kullanmaya başlarsam değerlendirme yazarım
İsim: f** c**
Tarih: 06 Mart 2024
Satıcı: Orhan Mob-Vestel Yetkili Online Bayi
Yorum: sorunsuz elimize ulaştı
İsim: H** F** M**
Tarih: 08 Şubat 2024
Yorum: cok guzel asiri begendim
İsim: i** G**
Tarih: 17 Ağustos 2022
Yorum: Ürün tek kelime ile çok iyi ancak servis konusunda aynı şeyi söyleyememdoğal gaz dönüşüm ve kurulum için gelen servis büyük Woc ocağıkullanılamaz hale getirdi malesef kullanamıyoruz iki kez geldiler ama enküçük ocak kadar bile yanımıyor ürün in servis aut
İsim: İ** B**
Tarih: 21 Ocak 2024
Yorum: Henüz kurulumunu yapmadık ama piyasa fiyatının 1000lira altınaaldığımızı söylemem gerek.
İsim: G** Y**
Tarih: 19 Eylül 2022
Satıcı: Toktok-Vestel Yetkili Online Bayi
Yorum: Ürünün alt zemini dolap içine sığmadığı için iade ettik. İade sürecihoroz lojistik dolayısıyla inanılmaz zordu
İsim: K** T**
Tarih: 21 Aralık 2022
Satıcı: Simport
Ao-91159 Yb-dw Ankastre Ocak Merak Edilen Konular
Soru: Doğalgazda kullanabilirmiyiz
Cevap: Merhaba doğalgaza uyumludur.
Soru: Merhabalar ocak gözleri döküm mü
Cevap: Evet efendim
Soru: tezgah ustu olurmu
Cevap: Merhaba Bu ürün ankastredir. Set üstüne olmaz.
Soru: merhaba normal tüp baglanabiliyor mu?
Cevap: Merhaba, Doğalgazdan Tüpe, Tüpten doğalgaza dönüşüm servis tarafından ücretsiz yapılmaktadır.
Soru: LPG diyor.dogaza uyumlu degilmi acaba
Cevap: merhaba servis kurulumunda değişim yapmaktadır..
Soru: merhaba, ocak doğal gaza uyumlu mudur? Lpg yazınca kafamız karıştı
Cevap: MERHABA SERVİS KURULUMUNDA DEĞİŞİM YAPILMAKTADIR..
Soru: Merhabala ocağı almayı düşünüyorum ama lpg yazıyor normal tüplü degil bizim normal doğal gaz işimize yararmı ?
Cevap: değerli müşterimiz, ürünü doğalgaza uyumludur, isterseniz tüplü olarakta kullanabilirsiniz.
Soru: Üzerinde ki demir dökümmü acaba
Cevap: Merhaba evet efendim
Soru: doğalgazlimi
Cevap: Evet efendim.İster doğal gaz ister LPG ile kullanıl sağlayabilirsiniz.
Soru: ocağı oturtacağımız mermerin kesikliği ne ölçüde olmalıdır? bizim şuanda bosch 4 gözlü ocağımız var onun yerine oturur mu?
Cevap: Merhaba, gözlü ocağın terine oturmaz. Vestel Yetkili servisinden teknik destek alabilirsiniz.
Soru: ürünü almak istiyorum elinizde 1 adet gozukuyor teşhir ürünü mü
Cevap: MERHABA BU ÜRÜNDE STOĞUMUZDA VARDIR
Soru: Standart mermer kesime uygunmudur
Cevap: Değerli Müşterimiz, İlgili ürün ölçüleri; Yükseklik 4,7 cm x Genişlik 88,2 cm x Derinlik 52 cm dir. Belirtilen ölçü düzeylerindeki kesim uygun olacaktır. Saygılarımızla,
Soru: merhabalar, ürünü site üzerinden istanbul adresime alacağım, tadilatı devam eden izmirdeki evime temmuz ayında nakliye ile paketi acilmadan götüreceğim, servis ve kurulumunu izmirden saglayabilirim degil mi?
Cevap: Değerli Müşterimiz, İlgili ürün Vestel garantilidir. Kurulumun ücretsiz yapılabilmesi için ürünü teslim aldıktan sonra irsaliye üzerindeki yada kutu üzerindeki numaralardan bize bilgi vermeniz gerekmektedir. Montaj kaydınız firmamız tarafından bölgenize en yakın Vestel servisine oluşturulmaktadır. Saygılarımızla.
Soru: Merhaba aldığı ürüne normal tüp takılacak servis takıyor diye biliyorum doğrumudur.
Cevap: Merhabalar , Kurulum Vestel yetkili servislerimizce ücretsizdir.
Soru: Bu ocaklar tüpe uygun değil mi
Cevap: Değerli müşterimiz, Teknik detaylara sahip bilgi talepleri için marka müşteri hizmetleri ile irtibata geçerek, daha detaylı bilgi almanızı öneririz. Teknik konularda sizleri yanlış yönlendirmek istemeyiz. Saygılarımızla
Soru: 5 gözlü ocağın cam kalınlığı kaç mm.
Cevap: en yakı servislerden bilgi alabilrsniz efendim
Soru: Vestel AO-91159 YB-DW Ankastre Ocak ile AO-9115 OCAK ARASINDAKI FARK NEDIR hangisi daha iyi kafam karisti
Cevap: MERHABA İKİ CİHAZDA BİREBİR AYNIDIR TEK FARK VESTEL HER YIL ÜRÜN STOKLARINDA GÜNCELLEME YAPTIGI İÇİN STOK KODU VE İSMİ DEGİŞEBİLMEKTEDİR.
Soru: Merhaba öncelikle bu ürün Standart kesilen mermerlere uyar mı? Bir de ızgaraları dökümmü emaye mi
Cevap: Değerli Müşterimiz, İlgili ürünün Yükseklik ölçüsü 4.7cm, Genişlik ölçüsü 88,2cm, Derinlik ölçüsü ise 52cm'dir. Ürünün ızgaraları Emayedir. Saygılarımızla.
Ao-91159 Yb-dw Ankastre Ocak Görsel Galerisi
Ao-91159 Yb-dw Ankastre Ocak En Uygun Satış Linki
VESTEL Ao-91159 Yb-dw Ankastre Ocak Fiyatı, Yorumları - Trendyol
VESTEL Ao-91159 Yb-dw Ankastre Ocak yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.