Bahar
Bilgili
Ao-6470 S Siyah Cam Indüksiyonlu Ankastre Ocak En Düşük Fiyat Nerede?
Ao-6470 S Siyah Cam Indüksiyonlu Ankastre Ocak Şimdiki Fiyatı Ile 12899.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
Ao-6470 S Siyah Cam Indüksiyonlu Ankastre Ocak Kullanıcı Yorumları Nasıl?
Ao-6470 S Siyah Cam Indüksiyonlu Ankastre Ocak Hakkında yaklaşık 57 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3 .
Ao-6470 S Siyah Cam Indüksiyonlu Ankastre Ocak Detaylı Bilgi
Ao-6470 S Siyah Cam Indüksiyonlu Ankastre Ocak Ürününün Satıcısı, VESTEL Ao-6470 S Siyah Cam Indüksiyonlu Ankastre Ocak ürününü 12899.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Ao-6470 S Siyah Cam Indüksiyonlu Ankastre Ocak Kullanıcı Değerlendirmeleri
12899.0 Tl ye satışta olan Ao-6470 S Siyah Cam Indüksiyonlu Ankastre Ocak Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
57 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3
Yorum: çok araştırdım ve bu ocağı almaya karar verdim ve iyikide oyle yapmışımmükemmel saniyeler içinde suyu kaynatıyor ve yemekler lezzetli .
İsim: D** U**
Tarih: Elite Üye
Beden: 17 Ağustos 2024
Satıcı: Has-Vestel Yetkili Online Bayi
Yorum: her eve lazım iyi bir ürün
İsim: A** A**
Tarih: 05 Nisan 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Simport
Yorum: Yıldız urun
İsim: **** ****
Tarih: 25 Ocak 2023
Yorum: Ben alırken tüketim ile ilgili yorum görüş göremedim herkez az yakıyordemişti. Köy evim için kullanıyorum, doğalgaz olmadığı için tüpgaz ileuğraşmamak için tercih ettim. Elektirik faturam önceki aylar ile hiçoynamadı bile yoğun şekilde ocağı kullanıyoruz mükemmel bir teknoloji.Doğalgaz olmayan tüpgaz kullanan kişiler için biçilmiş kaftan.
Tarih: 03 Temmuz 2022
Yorum: Gayet şık .Temizlemeai kolay
İsim: s** k**
Tarih: 19 Nisan 2022
Satıcı: Uygunavar
Yorum: Daha kullanmadım ama memnun kaldıklarını duydum çevremden inşallah güzeldir
İsim: Y** Ö**
Tarih: 12 Nisan 2022
Yorum: Kutu böyle geldi, 10 gün sonra evime takılacak, kırık ise sorumlulukkabul etmiyorum, hiç bu kadar kötü paketleme görmedim
İsim: Uzm D. Ç. Ç.
Tarih: 16 Eylül 2024
Satıcı: Yns-Vestel Yetkili Online Bayi
Yorum: Cok guzel
İsim: E** B** p**
Tarih: 12 Eylül 2024
Yorum: Güzel ürün
İsim: O** A**
Tarih: 22 Nisan 2024
Satıcı: Herrenk-Vestel-Yetkili Online Bayi
Yorum: Ürünün kalitesine sağlamlığına birşey diyemem ,lakin ben bu ürünü aldımindüksiyon diye bir özellikten dolayı oçağın üzerine koyduğum birçoktava,tencere,çaydanlık ları algılamıyor ve ocak çalışmıyor.Anlayacağınız memnun değilim %80 önce kullandığım şimdi kullanamadığımürünler çöp oldu ,bu ürü nü alırken bu yazdıkları mı göz önün de bulundurun
İsim: H** B**
Tarih: 22 Mart 2024
Yorum: Kendi evimizde 3 yıldır kullanıyoruz çok memnunuz yeni evimiz için dealdık henüz kullanmadıl
İsim: N** N** K**
Beden: 19 Eylül 2023
Yorum: güzel ürün teşekkürler
İsim: C** M** B**
Tarih: 02 Ağustos 2023
Yorum: Gorunusu gayet guzel suanlik
İsim: M** B** Ş**
Beden: 05 Temmuz 2023
Yorum: ürün güzel sağlam geldi
İsim: n** T**
Tarih: 28 Şubat 2023
Yorum: ürün çok iyi .
İsim: N** U**
Tarih: 22 Şubat 2023
Yorum: gerçekten çok kaliteli ve çok kullanışlı bir ürün elektrik yakma durumuyok denilecek kadar az herkese tavsiye ederim
İsim: İ** p**
Yorum: Kullanıyoruz gayet memnunuz teşekkürler
İsim: H** C** Ç**
Tarih: 03 Ocak 2023
Yorum: iyi soba, hızlı çalışır
İsim: A** V**
Tarih: 21 Aralık 2022
Yorum: İndüksiyonlu Ocak olduğu için sadece çelik ürünleri algılayabiliyor. Amametroda bunlar için özel tabanlık buldum tüm tencerelerimikullanabiliyorum. Pişirme süresi diğer elektrikli ocaklara göre çok hızlı.
Tarih: 23 Ekim 2022
Yorum: Kaliteli ürün
İsim: A** S**
Tarih: 10 Eylül 2022
Yorum: Memnun kaldım.
İsim: İ** Ç**
Tarih: 18 Ağustos 2022
Yorum: ürün çok şık. kullanımı kolay ve pratik. suyu 1 dk gibi bir sürede nasılkaynatıyor aklım almıyor
diğer markaların bu tip ürünlerine görefiyat biraz daha uygun. kurulumu vestel yapmakta. 1 Aydır kullanıyoruz,çok memnunuz. bu zamana kadar gazlı ocak ile boş yere uğraşmışız.
İsim: Emre ç.
Tarih: 29 Haziran 2022
Yorum: Ocağımdan çok memnunum vestel servisi kurulumunu yaptı indüksiyonluocağı tavsiye ederm
İsim: Özüm D.
Beden: 24 Şubat 2022
Yorum: Sorunsuz teslim aldım hemen servisi aradim ve kurulum yapılırken ilgialakadan inanılmaz memnun kaldım.. Henüz cok erken iyi kötü yorumyapmak ama görünüşü kullanım kolaylığı ve saniyede ısınıp yemeği hemenpisirmesi beni benden aldı, arastirmalarim sonucu en iyisinin bununolduğuna emin olup aldım umarım yıllarca beraber vakit gecirebiliriz
İsim: h** d**
Tarih: 06 Ekim 2021
Satıcı: Vestel Kurumsal Mağaza
Yorum: İlk zamanlar kullanması biraz zor oluyor çünkü alışık olmadığın 1 Ocakdaha sonra kullandıkça öğreniyorsun öğrendikçe de keyif alıyorsunkızartma yaparken çok pratik hamur işleri kızartırken yağı soğutmuyorçok iyi sonuç veriyor sağlık açısından zararlı olan teflon tarzıürünleri kabul etmiyor en iyi yönü de bence bu
İsim: T** D**
Tarih: 31 Ağustos 2024
Yorum: Çok memnunum.
İsim: H** S** A**
Tarih: 25 Eylül 2023
Satıcı: Akkaya-Vestel Yetkili Online Bayi
Yorum: Ürünü aldım fakat kurulum desteği için satıcıya ulaşamıyorum
İsim: Gulsah O.
Tarih: 21 Eylül 2023
Yorum: Ürün çok kötü tefal tavalarımı okumuyor şef tencerelerimi okumuyorcezvelerimi okumuyor bir tek hisar tencerelerimi görüyor
İsim: s** V**
Tarih: 08 Ağustos 2023
Yorum: sorunsuz alışveriş kullanıyoruz problem yok
İsim: ö** k**
Tarih: 13 Mart 2023
Yorum: daha önce normal elektrikli olan ocak kullanıyorduk temizliği vepratikliğinden çok memnunduk. daha verimli olduğunu düşündüğüm içinindüksiyonlu ocağa geçtik. daha pahalı bir ocağın daha iyi olduğunudüşünmediğimden bunu aldım .. çok memnun kaldım
İsim: İ** L** D**
Tarih: 07 Mart 2023
Ao-6470 S Siyah Cam Indüksiyonlu Ankastre Ocak Merak Edilenler Neler?
Soru: Hangi şehirden gönderiyorsunuz ?
Cevap: Değerli Müşterimiz, ürün çıkışları İstanbul'dan yapılmaktadır. Saygılarımızla
Soru: induksiyonlu mu ?
Cevap: Değerli Müşterimiz, ilgili ürün indüksiyonludur. Saygılarımızla
Soru: Ocak Elektirikli mi indüksiyonlu mu acaba?
Cevap: indüksiyonlu
Soru: Merhaba, ürünün tencere gözleri için ölçüleri nedir?
Cevap: Değerli müşterimiz, Teknik detaylara sahip bilgi talepleri için marka müşteri hizmetleri ile irtibata geçerek, daha detaylı bilgi almanızı öneririz. Teknik konularda sizleri yanlış yönlendirmek istemeyiz. Saygılarımızla
Soru: Merhaba indiksiyonlu mu acaba
Soru: Merhaba,kaç watt olduğunu öğrenmek istiyorum
Cevap: Değerli müşterimiz, Teknik detaylara sahip bilgi talepleri için marka müşteri hizmetleri ile irtibata geçerek, daha detaylı bilgi almanızı öneririz. Teknik konularda sizleri yanlış yönlendirmek istemeyiz. Saygılarımızla
Soru: Merhaba bütün tencere ve çaydanlıklar kullanıla biliyormu yoksa sadece indüksiyon tabanlı olanlarmı
Cevap: Değerli Müşterimiz İndüksiyonlu Ocak olduğu için sadece çelik ürünleri algılayabiliyor. Detaylı bilgi için Vestel Müşteri Temsilcileri ile iletişime geçerek destek alabilirsiniz. Saygılarımızla.
Soru: merhaba ürün sıfır mı yoksa tamir edilip satışa sunulmuş mu
Cevap: sıfır tabiki
Soru: merhaba,montaj ucretsiz mi
Cevap: Merhabalar; kurulum Vestel Yetkili Servisi tarafından ücretsiz olarak sağlanmaktadır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür eder, mutlu ve sağlıklı günler dileriz.
Soru: merhaba . ürün 4 gözü de indüksiyonlu Ocak mı ??
Cevap: Değerli müşterimiz, Teknik detaylara sahip bilgi talepleri için 0850 222 4123 Vestel müşteri hizmetleri ile irtibata geçerek, daha detaylı bilgi almanızı öneririz. Teknik konularda sizleri yanlış yönlendirmek istemeyiz. Saygılarımızla
Soru: tum tencere tavalara uyumlumu acaba
Cevap: Değerli Müşterimiz, İndüksiyonlu Ocak olduğu için sadece çelik ürünleri algılayabiliyor. Saygılarımızla
Soru: merhaba, sadece indiksiyon tabanlı tencereler için mi uygun yoksa çelik, döküm gibi tencerelerde de kullanabilir miyiz?
Cevap: Değerli Müşterimiz, • Çelik, emaye çelik, dökme demir veya paslanmaz çelikten üretilen kalın, düz ve tabanı pürüzsüz yüksek kaliteli pişirme kapları kullanın. Pişirme kaplarının kalitesi ve yapısı pişirme performansına doğrudan etki eder. • Emaye çelik, alüminyum veya bakır tabanlı pişirme kapları ocakta metal kalıntılarına neden olabilir. İlgilenilmediğinde çıkartması zor olacaktır. Ocağı her kullanımdan sonra temizleyin. Tabanına mıknatıs tutunan pişirme kapları indüksiyon ocaklarda kullanıma uygundur. • Pişirme kapları pişirme yüzeyinin ortasında yerleştirilmelidir. Düzgün yerleştirilmezse, görüntülenir. • Çeşitli tavalar kullanım sırasında ses çıkartabilir, bunun nedeni tavaların tasarımıdır ve ocağın performansını ya da güvenliğini etkilemez.Saygılarımızla
Soru: normal tencere kullaniliyor mu
Cevap: Değerli Müşterimiz, ilgili ürün indüksiyonlu tencereler ile kullanıma uygundur. Saygılarımızla
Soru: Merhaba ölçüler tüm elektrikli modeller de aynı mı ona göre mutfak yaptıracağız ölçü vermemiz lazım
Cevap: vestelin sitesinden detaylı ölçüleri mevcut oradan bakabilirsiniz
Soru: Tancere'i kaldırırsanız kapanır mı
Soru: indüksiyonlu özellik tam olarak ne oluyor? tüm tencereleri tanıyor mu?
Cevap: Değerli Müşterimiz, İndüksiyonlu ocağın seramik yüzeyinin hemen altında bulunan bir elektromıknatıs, manyetik alan üretir. Ocağın üzerine doğru kap konulduğunda, kabın metal gövdesi bu manyetik alandan enerji alarak ısınır. Böylece ısı ocağın yüzeyinde değil; doğrudan üzerindeki kapta üretilmiş olur. Saygılarımızla
Soru: Hangi kargoyla gönderim yapıyorsunuz
Cevap: Değerli Müşterimiz İstanbul içi Vestel servisi şehir dışına UPS kargo ile gönderim yapılmaktadır. Saygılarımızla.
Soru: beyaz rengi varmı
Cevap: Değerli Müşterimiz, Şun mağazamızda satışta olan AO-6330 B modeli bulunmaktadır. Model kodu ile arama yaparak ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla
Soru: Merhaba süre ayarı yapabılıyomuyuz
Cevap: Değerli Müşterimiz Zamanlayıcı ayarı bulunmaktadır. Saygılarımızla.
Soru: Merhaba ocağın eni boyu tam olarak kaç cm?
Cevap: Değerli Müşterimiz, İlgili ürünün Yükseklik ölçüsü 5,6cm, Genişlik ölçüsü 59cm, Derinlik ölçüsü ise 52cm'dir. Saygılarımızla.
Ao-6470 S Siyah Cam Indüksiyonlu Ankastre Ocak Ürünün Detaylı Resimleri
Ao-6470 S Siyah Cam Indüksiyonlu Ankastre Ocak En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Ao-6470 S Siyah Cam Indüksiyonlu Ankastre Ocak Şimdiki Fiyatı Ile 12899.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
Ao-6470 S Siyah Cam Indüksiyonlu Ankastre Ocak Kullanıcı Yorumları Nasıl?
Ao-6470 S Siyah Cam Indüksiyonlu Ankastre Ocak Hakkında yaklaşık 57 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3 .
Ao-6470 S Siyah Cam Indüksiyonlu Ankastre Ocak Detaylı Bilgi
Ao-6470 S Siyah Cam Indüksiyonlu Ankastre Ocak Ürününün Satıcısı, VESTEL Ao-6470 S Siyah Cam Indüksiyonlu Ankastre Ocak ürününü 12899.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Ao-6470 S Siyah Cam Indüksiyonlu Ankastre Ocak Kullanıcı Değerlendirmeleri
12899.0 Tl ye satışta olan Ao-6470 S Siyah Cam Indüksiyonlu Ankastre Ocak Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
57 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3
Yorum: çok araştırdım ve bu ocağı almaya karar verdim ve iyikide oyle yapmışımmükemmel saniyeler içinde suyu kaynatıyor ve yemekler lezzetli .
İsim: D** U**
Beden: 17 Ağustos 2024
Yorum: her eve lazım iyi bir ürün
İsim: A** A**
Tarih: 05 Nisan 2023
Yorum: Yıldız urun
Yorum: Ben alırken tüketim ile ilgili yorum görüş göremedim herkez az yakıyordemişti. Köy evim için kullanıyorum, doğalgaz olmadığı için tüpgaz ileuğraşmamak için tercih ettim. Elektirik faturam önceki aylar ile hiçoynamadı bile yoğun şekilde ocağı kullanıyoruz mükemmel bir teknoloji.Doğalgaz olmayan tüpgaz kullanan kişiler için biçilmiş kaftan.
Tarih: 03 Temmuz 2022
Yorum: Gayet şık .Temizlemeai kolay
İsim: s** k**
Tarih: 19 Nisan 2022
Satıcı: Uygunavar
Yorum: Daha kullanmadım ama memnun kaldıklarını duydum çevremden inşallah güzeldir
İsim: Y** Ö**
Tarih: 12 Nisan 2022
Yorum: Kutu böyle geldi, 10 gün sonra evime takılacak, kırık ise sorumlulukkabul etmiyorum, hiç bu kadar kötü paketleme görmedim
İsim: Uzm D. Ç. Ç.
Tarih: 16 Eylül 2024
Yorum: Cok guzel
İsim: E** B** p**
Tarih: 12 Eylül 2024
Yorum: Güzel ürün
İsim: O** A**
Tarih: 22 Nisan 2024
Yorum: Ürünün kalitesine sağlamlığına birşey diyemem ,lakin ben bu ürünü aldımindüksiyon diye bir özellikten dolayı oçağın üzerine koyduğum birçoktava,tencere,çaydanlık ları algılamıyor ve ocak çalışmıyor.Anlayacağınız memnun değilim %80 önce kullandığım şimdi kullanamadığımürünler çöp oldu ,bu ürü nü alırken bu yazdıkları mı göz önün de bulundurun
İsim: H** B**
Tarih: 22 Mart 2024
Yorum: Kendi evimizde 3 yıldır kullanıyoruz çok memnunuz yeni evimiz için dealdık henüz kullanmadıl
İsim: N** N** K**
Beden: 19 Eylül 2023
Yorum: güzel ürün teşekkürler
İsim: C** M** B**
Tarih: 02 Ağustos 2023
Yorum: Gorunusu gayet guzel suanlik
İsim: M** B** Ş**
Beden: 05 Temmuz 2023
Yorum: ürün güzel sağlam geldi
İsim: n** T**
Tarih: 28 Şubat 2023
Yorum: ürün çok iyi .
İsim: N** U**
Tarih: 22 Şubat 2023
Yorum: gerçekten çok kaliteli ve çok kullanışlı bir ürün elektrik yakma durumuyok denilecek kadar az herkese tavsiye ederim
İsim: İ** p**
Yorum: Kullanıyoruz gayet memnunuz teşekkürler
İsim: H** C** Ç**
Tarih: 03 Ocak 2023
Yorum: iyi soba, hızlı çalışır
İsim: A** V**
Tarih: 21 Aralık 2022
Yorum: İndüksiyonlu Ocak olduğu için sadece çelik ürünleri algılayabiliyor. Amametroda bunlar için özel tabanlık buldum tüm tencerelerimikullanabiliyorum. Pişirme süresi diğer elektrikli ocaklara göre çok hızlı.
Tarih: 23 Ekim 2022
Yorum: Kaliteli ürün
İsim: A** S**
Tarih: 10 Eylül 2022
Yorum: Memnun kaldım.
İsim: İ** Ç**
Tarih: 18 Ağustos 2022
Yorum: ürün çok şık. kullanımı kolay ve pratik. suyu 1 dk gibi bir sürede nasılkaynatıyor aklım almıyor
İsim: Emre ç.
Tarih: 29 Haziran 2022
Yorum: Ocağımdan çok memnunum vestel servisi kurulumunu yaptı indüksiyonluocağı tavsiye ederm
İsim: Özüm D.
Beden: 24 Şubat 2022
Yorum: Sorunsuz teslim aldım hemen servisi aradim ve kurulum yapılırken ilgialakadan inanılmaz memnun kaldım.. Henüz cok erken iyi kötü yorumyapmak ama görünüşü kullanım kolaylığı ve saniyede ısınıp yemeği hemenpisirmesi beni benden aldı, arastirmalarim sonucu en iyisinin bununolduğuna emin olup aldım umarım yıllarca beraber vakit gecirebiliriz
İsim: h** d**
Tarih: 06 Ekim 2021
Satıcı: Vestel Kurumsal Mağaza
Yorum: İlk zamanlar kullanması biraz zor oluyor çünkü alışık olmadığın 1 Ocakdaha sonra kullandıkça öğreniyorsun öğrendikçe de keyif alıyorsunkızartma yaparken çok pratik hamur işleri kızartırken yağı soğutmuyorçok iyi sonuç veriyor sağlık açısından zararlı olan teflon tarzıürünleri kabul etmiyor en iyi yönü de bence bu
İsim: T** D**
Tarih: 31 Ağustos 2024
Yorum: Çok memnunum.
İsim: H** S** A**
Tarih: 25 Eylül 2023
Satıcı: Akkaya-Vestel Yetkili Online Bayi
Yorum: Ürünü aldım fakat kurulum desteği için satıcıya ulaşamıyorum
İsim: Gulsah O.
Tarih: 21 Eylül 2023
Yorum: Ürün çok kötü tefal tavalarımı okumuyor şef tencerelerimi okumuyorcezvelerimi okumuyor bir tek hisar tencerelerimi görüyor
İsim: s** V**
Tarih: 08 Ağustos 2023
Yorum: sorunsuz alışveriş kullanıyoruz problem yok
İsim: ö** k**
Tarih: 13 Mart 2023
Yorum: daha önce normal elektrikli olan ocak kullanıyorduk temizliği vepratikliğinden çok memnunduk. daha verimli olduğunu düşündüğüm içinindüksiyonlu ocağa geçtik. daha pahalı bir ocağın daha iyi olduğunudüşünmediğimden bunu aldım .. çok memnun kaldım
İsim: İ** L** D**
Tarih: 07 Mart 2023
Ao-6470 S Siyah Cam Indüksiyonlu Ankastre Ocak Merak Edilenler Neler?
Soru: Hangi şehirden gönderiyorsunuz ?
Cevap: Değerli Müşterimiz, ürün çıkışları İstanbul'dan yapılmaktadır. Saygılarımızla
Soru: induksiyonlu mu ?
Soru: Ocak Elektirikli mi indüksiyonlu mu acaba?
Cevap: indüksiyonlu
Soru: Merhaba, ürünün tencere gözleri için ölçüleri nedir?
Soru: Merhaba indiksiyonlu mu acaba
Soru: Merhaba,kaç watt olduğunu öğrenmek istiyorum
Soru: Merhaba bütün tencere ve çaydanlıklar kullanıla biliyormu yoksa sadece indüksiyon tabanlı olanlarmı
Cevap: Değerli Müşterimiz İndüksiyonlu Ocak olduğu için sadece çelik ürünleri algılayabiliyor. Detaylı bilgi için Vestel Müşteri Temsilcileri ile iletişime geçerek destek alabilirsiniz. Saygılarımızla.
Soru: merhaba ürün sıfır mı yoksa tamir edilip satışa sunulmuş mu
Cevap: sıfır tabiki
Soru: merhaba,montaj ucretsiz mi
Cevap: Merhabalar; kurulum Vestel Yetkili Servisi tarafından ücretsiz olarak sağlanmaktadır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür eder, mutlu ve sağlıklı günler dileriz.
Soru: merhaba . ürün 4 gözü de indüksiyonlu Ocak mı ??
Cevap: Değerli müşterimiz, Teknik detaylara sahip bilgi talepleri için 0850 222 4123 Vestel müşteri hizmetleri ile irtibata geçerek, daha detaylı bilgi almanızı öneririz. Teknik konularda sizleri yanlış yönlendirmek istemeyiz. Saygılarımızla
Soru: tum tencere tavalara uyumlumu acaba
Cevap: Değerli Müşterimiz, İndüksiyonlu Ocak olduğu için sadece çelik ürünleri algılayabiliyor. Saygılarımızla
Soru: merhaba, sadece indiksiyon tabanlı tencereler için mi uygun yoksa çelik, döküm gibi tencerelerde de kullanabilir miyiz?
Cevap: Değerli Müşterimiz, • Çelik, emaye çelik, dökme demir veya paslanmaz çelikten üretilen kalın, düz ve tabanı pürüzsüz yüksek kaliteli pişirme kapları kullanın. Pişirme kaplarının kalitesi ve yapısı pişirme performansına doğrudan etki eder. • Emaye çelik, alüminyum veya bakır tabanlı pişirme kapları ocakta metal kalıntılarına neden olabilir. İlgilenilmediğinde çıkartması zor olacaktır. Ocağı her kullanımdan sonra temizleyin. Tabanına mıknatıs tutunan pişirme kapları indüksiyon ocaklarda kullanıma uygundur. • Pişirme kapları pişirme yüzeyinin ortasında yerleştirilmelidir. Düzgün yerleştirilmezse, görüntülenir. • Çeşitli tavalar kullanım sırasında ses çıkartabilir, bunun nedeni tavaların tasarımıdır ve ocağın performansını ya da güvenliğini etkilemez.Saygılarımızla
Soru: normal tencere kullaniliyor mu
Cevap: Değerli Müşterimiz, ilgili ürün indüksiyonlu tencereler ile kullanıma uygundur. Saygılarımızla
Soru: Merhaba ölçüler tüm elektrikli modeller de aynı mı ona göre mutfak yaptıracağız ölçü vermemiz lazım
Cevap: vestelin sitesinden detaylı ölçüleri mevcut oradan bakabilirsiniz
Soru: Tancere'i kaldırırsanız kapanır mı
Soru: indüksiyonlu özellik tam olarak ne oluyor? tüm tencereleri tanıyor mu?
Cevap: Değerli Müşterimiz, İndüksiyonlu ocağın seramik yüzeyinin hemen altında bulunan bir elektromıknatıs, manyetik alan üretir. Ocağın üzerine doğru kap konulduğunda, kabın metal gövdesi bu manyetik alandan enerji alarak ısınır. Böylece ısı ocağın yüzeyinde değil; doğrudan üzerindeki kapta üretilmiş olur. Saygılarımızla
Soru: Hangi kargoyla gönderim yapıyorsunuz
Cevap: Değerli Müşterimiz İstanbul içi Vestel servisi şehir dışına UPS kargo ile gönderim yapılmaktadır. Saygılarımızla.
Soru: beyaz rengi varmı
Cevap: Değerli Müşterimiz, Şun mağazamızda satışta olan AO-6330 B modeli bulunmaktadır. Model kodu ile arama yaparak ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla
Soru: Merhaba süre ayarı yapabılıyomuyuz
Cevap: Değerli Müşterimiz Zamanlayıcı ayarı bulunmaktadır. Saygılarımızla.
Soru: Merhaba ocağın eni boyu tam olarak kaç cm?
Cevap: Değerli Müşterimiz, İlgili ürünün Yükseklik ölçüsü 5,6cm, Genişlik ölçüsü 59cm, Derinlik ölçüsü ise 52cm'dir. Saygılarımızla.
Ao-6470 S Siyah Cam Indüksiyonlu Ankastre Ocak Ürünün Detaylı Resimleri
Ao-6470 S Siyah Cam Indüksiyonlu Ankastre Ocak En Uygun Satış Linki
VESTEL Ao-6470 S Siyah Cam Indüksiyonlu Ankastre Ocak Fiyatı, Yorumları - Trendyol
VESTEL Ao-6470 S Siyah Cam Indüksiyonlu Ankastre Ocak yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.