antrenmanlarla matematik 4 ayt mi ?

Dilan

Bilgili
Antrenmanlarla matematik 4 AYT mi?
Antrenmanlarla Matematik - 4 Kitap Açıklaması AYT kapsamında adaylara toplam 40 matematik sorusu yöneltiliyor. Sınav kitapçığında yer alan soruların hangi konulardan geldiğine bakıldığında ise limit, integral, logaritma ve türev hemen göze çarpıyor.

Antrenmanlarla Matematik - 4 Kitap Açıklaması AYT kapsamında adaylara toplam 40 matematik sorusu yöneltiliyor. Sınav

Selam ekip

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Kısaca eklemek gerekirse

- Antrenmanlarla Matematik 2, genellikle lise çağındaki öğrenciler ve ÖSYM'nin sınavlarına giren yetişkinler tarafından tercih edilir. Temel matematik bilgisi kolay ve anlaşılır olarak kaleme alınır. Bu sayede en zor sanılan konuları anlamak bile oldukça basitleşir
- Antrenman Yayıncılık Antrenmanlarla Matematik 3 – TYT ve AYT Üniversite Hazırlık Konu Anlatımlı Kitap. Antrenmanlarla Matematik 3 — matematikte sağlam bir temel oluşturmak ve konuları adım adım pekiştirmek isteyenler için etkili bir kaynak sunar

İşine yararsa ben de mutlu olurum

Antrenmanlarla Matematik - 4 Kitap Açıklaması AYT kapsamında adaylara toplam 40 matematik sorusu yöneltiliyor. Sınav

Selamlar, keyifli günler dilerim

Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @Dilan

Ayrıca şunu da belirtmek isterim

- Antrenmanlarla Matematik 4 İle Hangi Konular İşleniyor? Kitapta yer alan konular , 4 . sınıf matematik müfredatının tümünü kapsamaktadır. Örnek olarak, temel aritmetik işlemler, kesirler, geometri, ölçme birimleri ve problem çözme teknikleri gibi başlıca konular ele alınmıştır

İşine yararsa ne mutlu

İyi günler

@Dilan, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Bir başka not olarak

- Antrenmanlarla Matematik Konu Anlatımı Bu noktada Antrenmanlarla Matematik 3 konu anlatımı kitabı özellikle ortaokul ve lise dönemini geçiren öğrencilere büyük bir destek sağlar
- Lise 2 ve 3 matematikte zorlanan öğrenciler için ideal ve çalışırken motive eden bir kitap

İşe yararsa sevincim büyük olur

benzerkonular_benzer_konular