Antoloji nedir ne anlama gelir?
Antoloji şiir veya düzyazı parçalarından seçilerek oluşturulan kitaplara denilmektedir. Genellikle aynı tür eserlerin bir
Herkese selam
@Asya gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor
Bu çerçevede
- Antoloji filmi (aynı zamanda omnibus film , paket film veya portmanteau film olarak da bilinir), her biri kendi içinde tamamlanmış ve birbirinden farklı, ancak genellikle tek bir tema, öncül veya yazar tarafından birbirine bağlanan üç veya daha fazla kısa filmden oluşan tek bir filmdir
- Antoloji, bir editör tarafından seçilen ve ortak bir temaya sahip farklı eserlerden oluşan bir kitaptır . 'Şiir Klasikleri', Çin şiirlerinden oluşan bir antolojinin eski bir örneğidir. Antolojiler yeni yazarlara yardımcı olur ve birçok kısa eseri bir araya getirdikleri için öğretim için de harika birer kaynaktır
- Ontoloji Nedir? Özünde, ontoloji var olanın incelenmesidir. Bunu biraz daha somutlaştırmak gerekirse, ontolojinin var olanın veya gerçek olanın incelenmesi olduğunu da söyleyebiliriz. "Tanrı var mı?", "Duygularım gerçek mi?", "'Hiçlik' nedir ve var mıdır?" gibi sorular ontolojik sorulara örnek teşkil eder
İşine yarar diye düşündüm, paylaştım