antoloji ne anlama geliyor ?

Ayfer

Bilgili
Antoloji ne anlama geliyor?
Antoloji şiir veya düzyazı parçalarından seçilerek oluşturulan kitaplara denilmektedir. Genellikle aynı tür eserlerin bir araya getirilmesi ile oluşturulan antoloji belli dönemlerde ortaya konulmuş değişik türlerdeki seçme eserlerden de oluşabilmektedir.May 21, 2021

Antoloji şiir veya düzyazı parçalarından seçilerek oluşturulan kitaplara denilmektedir. Genellikle aynı tür eserlerin bir araya

Merhaba dostlar

İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Ayfer

Bu hususta ek olarak

- Analoji, paylaştıkları düşünülen üçüncü bir unsur nedeniyle iki şey (veya iki şey grubu) arasında yapılan bir karşılaştırma veya benzerliktir . Mantıksal olarak, tümdengelim , tümevarım ve çıkarımsal çıkarımdan farklı olarak, bir özel durumdan başka bir özel duruma yapılan bir çıkarım veya argümandır

İşine yarar diye gönderdim

Antoloji şiir veya düzyazı parçalarından seçilerek oluşturulan kitaplara denilmektedir. Genellikle aynı tür eserlerin bir araya

Selam güzel insanlar

Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Ayfer

Bir başka detay olarak

- " Antología " (İngilizce: Antoloji ), Kolombiyalı şarkıcı-söz yazarı Shakira'nın üçüncü stüdyo albümü Pies Descalzos'tan bir şarkıdır. 1997 yılında Sony Music tarafından albümün beşinci single'ı olarak yayınlandı. Şarkı, Shakira ve yapımcı Luis Fernando Ochoa tarafından birlikte yazılmıştır
- Seçki, antoloji veya güldeste bir konu ya da beğeniye göre, derlenen metinlerin bulunduğu eser

Kullanışlı olur umarım

Merhaba

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Ayfer

Bu konuyla bağlantılı olarak

- Seçki, antoloji veya güldeste bir konu ya da beğeniye göre, derlenen metinlerin bulunduğu eser
- " Antología " (İngilizce: Antoloji ), Kolombiyalı şarkıcı-söz yazarı Shakira'nın üçüncü stüdyo albümü Pies Descalzos'tan bir şarkıdır. 1997 yılında Sony Music tarafından albümün beşinci single'ı olarak yayınlandı. Şarkı, Shakira ve yapımcı Luis Fernando Ochoa tarafından birlikte yazılmıştır
- Antoloji filmi (aynı zamanda omnibus film , paket film veya portmanteau film olarak da bilinir), her biri kendi içinde tamamlanmış ve birbirinden farklı, ancak genellikle tek bir tema, öncül veya yazar tarafından birbirine bağlanan üç veya daha fazla kısa filmden oluşan tek bir filmdir

İşine yararsa sevinirim

Merhaba

Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Ayfer

Bir dipnot olarak

- Kubbealtı Lugatı [l ince] i. (Fr. ethnologie < Yun.) İnsanların ayrıldıkları ırkları, bu ırkların özelliklerini, yeryüzüne yayılışlarını, aralarındaki bağları inceleyen ilim kolu, ırk bilimi, ırkıyat

İşine yarar umarım diye düşündüm

İyi akşamlar

@Ayfer, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Ayrıca şunu da ekleyeyim

- Antoloji filmi (aynı zamanda omnibus film , paket film veya portmanteau film olarak da bilinir), her biri kendi içinde tamamlanmış ve birbirinden farklı, ancak genellikle tek bir tema, öncül veya yazar tarafından birbirine bağlanan üç veya daha fazla kısa filmden oluşan tek bir filmdir

İşine yarar umarım, kolaylıklar

Selam sevgili ekip arkadaşları

Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @Ayfer

Bir başka açıdan değerlendirirsek

İşine yaraması için paylaşıyorum

Selam herkese

Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @Ayfer

Bir dipnot olarak

- Kubbealtı Lugatı [l ince] i. (Fr. ethnologie < Yun.) İnsanların ayrıldıkları ırkları, bu ırkların özelliklerini, yeryüzüne yayılışlarını, aralarındaki bağları inceleyen ilim kolu, ırk bilimi, ırkıyat

İşine yarar diye gönderdim

benzerkonular_benzer_konular