antimon ingilizce ne demek ?

Antimon ingilizce ne demek?
"antimon" teriminin İngilizce Türkçe Sözlükte anlamları : 4 sonuç stibium i. antimony i. antimon i

Herkese selam

Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @Ayfer

Ek bir açıklama olarak

- " Eğri burun " anlamına gelen İskoçça bir isim olan Cameron, hem erkek hem de kız çocukları için ve ayrıca soyadı olarak da kullanılabilir
- Antimonun bileşikleri tıptan endüstriye kadar geniş bir alanda kullanılmaktadır. Metal alaşımları endüstride, organik bileşikleri ise tıp sektöründe kullanılır. Balgam söktürücü ilaçların içeriğinde antimon bulunur
- Antimuan, element cetvelinde Sb sembolü ile temsil edilen, atom numarası 51 olan bir kimyasal elementtir . Yarı metalik özellik gösteren antimuan, antimon olarak da bilinir

İşine yararsa güzel olur

"antimon" teriminin İngilizce Türkçe Sözlükte anlamları : 4 sonuç stibium i. antimony i. antimon i

Selam güzel insanlar

İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Ayfer

Ayrıca belirtmek gerekirse

- Antimon zehirlenmesi , antimonun belirli bileşiklerinin yutulması veya solunması sonucu vücut dokuları ve fonksiyonları üzerinde oluşan zararlı etkilerdir . Bu tür zehirlenme, arsenik zehirlenmesine benzer
- Türkiye'nin rezervlerinin 99 bin ton üzerinde olduğu biliniyor. Bu da dünya rezervinin neredeyse yüzde 7'sine denk geliyor. Ülkemizde antimon rezervleri Balıkesir, Hatay, İzmir, Kütahya, Manisa, Niğde, Tokat illerinde bulunuyor . Türkiye geçen yıl 6 bin tonla küresel üretime önemli katkı sağlayan ülkelerden

İşine yarar diye gönderdim

Selam, umarım keyifler yerindedir

Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

Ayrıca belirtmek gerekirse

- " Eğri burun " anlamına gelen İskoçça bir isim olan Cameron, hem erkek hem de kız çocukları için ve ayrıca soyadı olarak da kullanılabilir

Umarım faydalı olur

Selam millet

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Bu minvalde

- teriminin İngilizce Türkçe sözlükte anlamı Hadi!
- Antimon, sert nesneler yapmak için fazla yumuşak olan 3 Mohs ölçeği sertliğine sahip gümüşi, parlak gri bir metaloittir . Çin'in Guizhou eyaletinde 1931'de antimon paraları üretilmeye başlandı ancak paraların çabuk yıpranması ve halkın buna alışamaması nedeniyle üretimi durduruldu. Antimon asitlere karşı dayanıklıdır

İşine yarar diye düşündüm, paylaştım

Hey

Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @Ayfer, gerçekten emeğine sağlık

Ek bir açıklama olarak

- Antimonun bileşikleri tıptan endüstriye kadar geniş bir alanda kullanılmaktadır. Metal alaşımları endüstride, organik bileşikleri ise tıp sektöründe kullanılır. Balgam söktürücü ilaçların içeriğinde antimon bulunur
- Antimuan, element cetvelinde Sb sembolü ile temsil edilen, atom numarası 51 olan bir kimyasal elementtir . Yarı metalik özellik gösteren antimuan, antimon olarak da bilinir

İşe yararsa yeter bana

İyi günler

Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Bir diğer bakış açısından

- Antimon , sembolü Sb olan kimyasal bir elementtir. Periyodik tablonun 15. grubunda, 5. sırada yer alır. Bu elementin metalik formu parlak, gümüşi ve kırılgandır. Mohs sertlik ölçeğine göre metalin sertlik derecesi 3'tür
- Antimon Elementi Hakkında İlginç Bilgiler Adının kökeni, Yunanca "anti" ve "monos" kelimelerinden gelir ve "yalnız değil" anlamına gelir; çünkü her zaman başka bir unsurla birlikte bulunur. Antimonun sembolü Sb'dir ve bu da "stibium" kelimesinden gelir

Faydalı olması dileğiyle

Merhaba

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Ayfer

Ayrıca şunu da belirtmek isterim

- Antimon Elementi Hakkında İlginç Bilgiler Adının kökeni, Yunanca "anti" ve "monos" kelimelerinden gelir ve "yalnız değil" anlamına gelir; çünkü her zaman başka bir unsurla birlikte bulunur. Antimonun sembolü Sb'dir ve bu da "stibium" kelimesinden gelir

Belki kullanırsın diye düşündüm

benzerkonular_benzer_konular benzerkonular_forum benzerkonular_tarih
KumYolcusu Gündem 0 186
MaviKahraman Gündem 0 168
DenizHüznü Gündem 0 179
MelekKehanet Gündem 18 333
Asya Gündem 22 290
Pinar Gündem 15 216
Hacer Gündem 12 237
Aysel Gündem 14 245

benzerkonular_benzer_konular