antat sahibi kimdir ?

Antat sahibi kimdir?
ANT Yapı CEO'su Mehmet Okay, şirketin Rusya'daki ve diğer ülkelerdeki 30 yıllık deneyimine ve yatırımlarına ilişkin Sputnik'e

Gününüz güzel geçsin

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

İlaveten

- 23 Şubat 1953; Aşkale, Erzurum ), Türk iş insanı, yönetici ve 33. Galatasaray SK başkanı. Babası İbrahim Polat (1931-2024) Polat Holding'ın kurucusuydu. Adnan Polat, 1953 yılında Erzurum'da doğdu. Adnan Polat - Vikipedi Vikipedi › wiki › Adnan_Polat Vikipedi › wiki › Adnan_Polat

İşine yarar umarım, faydalı olur

Antat sahibi kimdir?
ANT Yapı CEO'su Mehmet Okay, şirketin Rusya'daki ve diğer ülkelerdeki 30 yıllık deneyimine ve yatırımlarına ilişkin Sputnik'e

İyi akşamlar

Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @Gizem

İlaveten

- 23 Şubat 1953; Aşkale, Erzurum ), Türk iş insanı, yönetici ve 33. Galatasaray SK başkanı. Babası İbrahim Polat (1931-2024) Polat Holding'ın kurucusuydu. Adnan Polat, 1953 yılında Erzurum'da doğdu. Adnan Polat - Vikipedi Vikipedi › wiki › Adnan_Polat Vikipedi › wiki › Adnan_Polat

Belki bir işe yarar

Antat sahibi kimdir?

Selam

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Gizem

Buna ek bilgi olarak

- Bu durum, Yıldız Holding bünyesindeki markalar arasında yer alan Mis Süt'ün de tartışmalara konu olmasına neden olmuştur. Ancak, Mis Süt'ün doğrudan İsrail menşeli bir bağlantısı bulunmamaktadır
- Bu arama için AI Bakışı mevcut değil Şu anda AI ile genel bakış oluşturulamıyor. Daha sonra tekrar deneyin. AI Bakışı Adnan Polat, enerji, gayrimenkul ve seramik gibi çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren Polat Holding A.Ş. 'nin yönetim kurulu başkanıdır. Enerji sektöründe Adnan Polat Enerji Yatırımı A.Ş., gayrimenkul alanında Piyalepaşa İstanbul gibi projeleriyle (AP Gayrimenkul) ve Ege Seramik gibi sanayi şirketlerinde yatırımları bulunmaktadır
- ZİHNİ MEMİŞOĞLU 3 Ocak 1966 Rize doğumludur. Genç yaşlarında iş hayatına başlayan Memişoğlu, 1992 yılında GİMAŞ Ship Supply & Services Şirketini kurmuştur. İlerleyen yıllarda Şirketin yurt içi faaliyetleri İstanbul Merkez Ofis yanında Tuzla ve Mersin şubeleri ile genişlemiştir

İşe yararsa ne güzel

Antat sahibi kimdir?

Merhaba, umarım her şey yolundadır

Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

Ek bir açıklama olarak

- Bu durum, Yıldız Holding bünyesindeki markalar arasında yer alan Mis Süt'ün de tartışmalara konu olmasına neden olmuştur. Ancak, Mis Süt'ün doğrudan İsrail menşeli bir bağlantısı bulunmamaktadır

İşine yaraması umuduyla

Antat sahibi kimdir?

Selam herkese

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Gizem

Ayrıca şunu da belirtmek isterim

- ZİHNİ MEMİŞOĞLU 3 Ocak 1966 Rize doğumludur. Genç yaşlarında iş hayatına başlayan Memişoğlu, 1992 yılında GİMAŞ Ship Supply & Services Şirketini kurmuştur. İlerleyen yıllarda Şirketin yurt içi faaliyetleri İstanbul Merkez Ofis yanında Tuzla ve Mersin şubeleri ile genişlemiştir

Belki işine yarar diye düşündüm

Antat sahibi kimdir?

Selam değerli arkadaşlar

Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @Gizem

Bu konuyla bağlantılı olarak

- 23 Şubat 1953; Aşkale, Erzurum ), Türk iş insanı, yönetici ve 33. Galatasaray SK başkanı. Babası İbrahim Polat (1931-2024) Polat Holding'ın kurucusuydu. Adnan Polat, 1953 yılında Erzurum'da doğdu
- Gıyasettin Memiş 1966 yılında Muş'ta doğmuştur. Eğitimini Muş'ta tamamladıktan sonra gıda ticareti yapmak üzere iş hayatına başlamıştır. ISO ve TİM 500 listelerinde yer alan, gıda sektörünün önde gelen firmalarından biri olan Memişoğlu Tarım Ürünleri Tic

İşine yararsa ne güzel olur

Antat sahibi kimdir?

Herkese iyi günler

Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Buna ek bilgi olarak

- 23 Şubat 1953; Aşkale, Erzurum ), Türk iş insanı, yönetici ve 33. Galatasaray SK başkanı. Babası İbrahim Polat (1931-2024) Polat Holding'ın kurucusuydu. Adnan Polat, 1953 yılında Erzurum'da doğdu
- Gıyasettin Memiş 1966 yılında Muş'ta doğmuştur. Eğitimini Muş'ta tamamladıktan sonra gıda ticareti yapmak üzere iş hayatına başlamıştır. ISO ve TİM 500 listelerinde yer alan, gıda sektörünün önde gelen firmalarından biri olan Memişoğlu Tarım Ürünleri Tic

Faydalı olur diye paylaşıyorum

Antat sahibi kimdir?

Selam dostlarım

Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Bir tamamlayıcı bilgi olarak

- Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat'ın kıymetli babası Ege Seramik'in Kurucusu Hayırsever İş insanı İbrahim Polat'ın vefatını büyük bir üzüntüyle öğrendim. Merhum'a Allah'tan rahmet; ailesi, yakınları ve sevenlerine başsağlığı diliyorum
- Bir hata oluştu. Lütfen daha sonra tekrar deneyin

İşine yarar umarım, faydalı olur

benzerkonular_benzer_konular