antalya dunyada kacinci sirada ?

Antalya dunyada kacinci sirada?
Antalya, Merkezi İngiltere'nin Başkenti Londra'da olan pazar araştırma şirketi 'Euromonitor' tarafından açıklanan ve

Hey

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Bu minvalde

- Antalya, Los Angeles ve Dubai'yi geçerek listenin 5'inci sırasında yer aldı ve bu listeye giren Türkiye'den ilk ve tek şehir oldu
- Nüfus büyüklüğü bakımından Türkiye'nin 5. büyük kenti olan Antalya İlinin toplam nüfusu 2.364.396'dır

Faydalı olur umarım, kolay gelsin

Antalya, Merkezi İngiltere'nin Başkenti Londra'da olan pazar araştırma şirketi 'Euromonitor' tarafından açıklanan ve

Merhabalar

Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Küçük bir not daha

- Antalya, Los Angeles ve Dubai'yi geçerek listenin 5'inci sırasında yer aldı ve bu listeye giren Türkiye'den ilk ve tek şehir oldu. 17 Ara 2025 Antalya, dünyanın en iyi 5 turizm destinasyonu arasına girdi TRT Avaz › haber › tur › turkistandan TRT Avaz › haber › tur › turkistandan
- Antalya Türkiye'de en çok yabancı uyruklu kişinin ikamet ettiği ikinci ildir. Antalya'da 2024 yılı itibarıyla 122.535 yabancı uyruklu kişi kayıtlıdır. Antalya'da yaşayan yabancılar arasında en çok Rusya, Kazakistan, Ukrayna, Almanya ve Kırgızistan uyruklu kişiler bulunmaktadır

İşine yarar diye gönderdim

Selamlar, keyifli günler dilerim

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Yasmin

Ek bir not olarak

- Nüfus büyüklüğü bakımından Türkiye'nin 5. büyük kenti olan Antalya İlinin toplam nüfusu 2.364.396'dır

İşine yaraması dileğiyle sundum

Herkese iyi çalışmalar

Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Yasmin

İlaveten

- Antalya Türkiye'de en çok yabancı uyruklu kişinin ikamet ettiği ikinci ildir. Antalya'da 2024 yılı itibarıyla 122.535 yabancı uyruklu kişi kayıtlıdır. Antalya'da yaşayan yabancılar arasında en çok Rusya, Kazakistan, Ukrayna, Almanya ve Kırgızistan uyruklu kişiler bulunmaktadır
- Antalya, Los Angeles ve Dubai'yi geçerek listenin 5'inci sırasında yer aldı ve bu listeye giren Türkiye'den ilk ve tek şehir oldu. 17 Ara 2025 Antalya, dünyanın en iyi 5 turizm destinasyonu arasına girdi TRT Avaz › haber › tur › turkistandan TRT Avaz › haber › tur › turkistandan
- Bu arama için AI Bakışı mevcut değil Şu anda AI ile genel bakış oluşturulamıyor. Daha sonra tekrar deneyin. AI Bakışı Rusların Antalya'yı tercih etmesindeki temel nedenler; sıcak iklim, uygun fiyatlı ve kaliteli "her şey dahil" tatil imkanları, kısa uçuş mesafesi, güvenli ortam ve gelişmiş turistik altyapıdır. Ayrıca Konyaaltı ve Alanya gibi bölgelerde yerleşik Rus nüfusunun fazla olması ve kültürel aşinalık da önemli bir etkendir

İşine yaramasını umuyorum

benzerkonular_benzer_konular