Anatomik Ortopedik Hakiki Deri Rahat Taban Kadın Terlik Sandalet Satın Alır Mısınız ?

Hulya

Bilgili
Anatomik Ortopedik Hakiki Deri Rahat Taban Kadın Terlik Sandalet Alınmaya Değer Mi?
Anatomik Ortopedik Hakiki Deri Rahat Taban Kadın Terlik Sandalet Şu Anki Fiyatı 549.9 Tl'den Satılmaktadır.

Anatomik Ortopedik Hakiki Deri Rahat Taban Kadın Terlik Sandalet Gerçek Kullanıcı Görüşleri Neler?

Anatomik Ortopedik Hakiki Deri Rahat Taban Kadın Terlik Sandalet Hakkında yaklaşık 317 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4 .

Anatomik Ortopedik Hakiki Deri Rahat Taban Kadın Terlik Sandalet Teknik Detaylar

Anatomik Ortopedik Hakiki Deri Rahat Taban Kadın Terlik Sandalet Ürününün Satıcısı, Khayt Anatomik Ortopedik Hakiki Deri Rahat Taban Kadın Terlik Sandalet ürününü 549.9 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

Anatomik Ortopedik Hakiki Deri Rahat Taban Kadın Terlik Sandalet Kullanıcı Yorumları Nasıl?
549.9 Tl ye satışta olan Anatomik Ortopedik Hakiki Deri Rahat Taban Kadın Terlik Sandalet Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
317 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4

Yorum: Tam beden oldu kaliteli bir ürün tavsiye ederim.
İsim: **** ****
Tarih: 16 Temmuz 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Oncaürün

Yorum: çok güzel, rahat bı sandalet. 39 aldım ama 40 alsam daha rahat olacakmış sanki
Tarih: 03 Haziran 2024
Beden: Beden:39

Yorum: çok beğendim duruşu çok iyi tam numaranızı alın 36 numara aldım tam oldu
Tarih: 03 Mart 2023
Beden: Beden:36

Yorum: Çok güzel beğendim 👍 kendimi aldım
İsim: N** M**
Tarih: 14 Şubat 2023
Beden: Beden:40

Yorum: anneme aldık çok beğendi çok rahat ve şık
İsim: B** E**
Tarih: 04 Haziran 2023
Beden: Boy:160cm

Yorum: çok rahat bı sandalet tam ayak numaranızı alın .üstelik taraklı ayaklar için çok uygun bı urun
İsim: G** O**
Tarih: 23 Ağustos 2023
Beden: Boy:165cm

Yorum: çok güzel yumuşacık
İsim: m** s**
Tarih: 13 Haziran 2024

Yorum: 36-37 numara giyiyorum 36 sını aldım fakat küçük geldi. Bilek kısmı geniş. Hafif güzel bir ayakkabı derisi yumuşak
İsim: l** ö**
Tarih: 06 Mayıs 2023

Yorum: Annem için aldım çok kaliteli bir ürün annemde çok beğendi rahat bir sandalet çok hafif
İsim: E** T**
Tarih: 08 Mayıs 2022

Yorum: 40 numara giyiyorum. Numaramı aldım. Ayakkabı ayağıma tam oldu. Ortopedik olması çok iyi. Rahat bir ayakkabı.
İsim: H** Ş**
Tarih: 17 Mayıs 2024

Yorum: ürünü anneme aldım tam ortopedik taban çok yumuşak kesinlikle tavsiye ederim. kargo sorunsuz geldi
İsim: Ş** Y**
Tarih: 11 Haziran 2023

Yorum: Yumuşacık çok kaliteli siyah almıştım kalitesini yumuşaklığını rahatlığını görünce 2.rengini de aldım
İsim: Elçin K.
Tarih: 09 Mayıs 2024

Yorum: Yumuşacık tabanları çok rahat
İsim: k** a**
Tarih: 29 Nisan 2023

Yorum: çok rahat taban sanki süngere basiuormuş gibi ben 38 giyiyorum 38 aldım tam oldu
İsim: E** E**
Tarih: 29 Nisan 2023

Yorum: harika çok rahat tşk ederim emeğinize sağlık
İsim: Fikri Y.
Tarih: 27 Nisan 2023

Yorum: hızlı teslimat.tesekkur ederim.ancak rengi görünenden farkli
İsim: Elçin A.
Tarih: 11 Eylül 2024
Beden: Beden:37

Yorum: Yorum görünsün diye 5 yıldız verdim. Ayakkabı güzel ve yumuşacık ama sipariş ettiğimiz renk bu değildi. Paketleme özensizdi.
İsim: Z** S** Ö**
Tarih: 11 Eylül 2024
Beden: Beden:38

Yorum: urun cok guzel kendime almistim memnun kaldim simdi arkadasimin dogum gunu icin tekrar siparis ettim
Tarih: 10 Eylül 2024

Yorum: ÇOK
Tarih: 25 Nisan 2024

Yorum: GÜZEL
İsim: P** A**
Tarih: 10 Ekim 2023

Yorum: bir numara büyük aldım güzel oldu
İsim: h** p**
Tarih: 09 Mayıs 2024

Yorum: 38 aldık tam oldu çok rahat anneme aldım tam oldu teşekkür ederiz 😍
İsim: A** f** A**
Tarih: 23 Ağustos 2023

Yorum: Anneme aldım çok memnun kaldık
İsim: B** S**
Tarih: 05 Ağustos 2023

Yorum: eşime aldım çok beğendi rahat ve çok şık
İsim: Oktay k.
Tarih: 23 Ağustos 2024
Beden: Beden:36

Yorum: Anneme aldım çok beğendi
İsim: İ** B** Ş**
Tarih: 19 Ağustos 2024

Yorum: ÇOK RAHAT HATTA DİGER RENGİ BİLE ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM
İsim: N** N**
Tarih: 14 Mart 2023

Yorum: Yumuşacık, çok güzel. Bu fiyata harika
İsim: N** M**
Tarih: 03 Mart 2023

Yorum: çok rahat yumuşak giyimi güzel
İsim: N** A**
Tarih: 21 Mart 2024

Yorum: Anneme hediye almıştım çok beğendi
Tarih: 07 Mayıs 2024

Yorum: Ürün elime kısa sürede ulaştı. Kendi numarami aldim ve tam oldu. Sadece sağ sandaletin topuga denk gelen kısmında kenar dikisi rahatsiz ediyor. Bu sebeple 1 Yıldız kırıyorum.
İsim: T** Ç**
Tarih: 09 Ağustos 2023
Beden: Boy:156cm

Anatomik Ortopedik Hakiki Deri Rahat Taban Kadın Terlik Sandalet Akıllarda Kalan Sorular

Soru: rengi pembemi
Cevap: Merhaba değerli müşterimiz, renk pudra dır. Saygılarımızla Oncaurun D001

Soru: 36 numarası varmı
Cevap: Merhaba değerli müşterimiz ürünümüzün 36 numarası mevcut ancak stoklarımızda kalmamıştır yakın zamanda stoklar yenilenecektir bizi takipte kalınız. Saygılarımızla Oncaürün A001

Soru: 39 beden olurmu
Cevap: Merhaba değerli müşterimiz, normal numaranız ise olur efendim ürünümüz rahat kalıptır. Saygılarımızla Oncaürün A001

Soru: bej ve krem rengi yok mu
Cevap: Merhaba değerli müşterimiz, Maalesef istediğiniz renkler yoktur. Saygılarımızla Oncaürün F001

Soru: 38 numarası yakın zamanda gelirmi acaba
Cevap: Merhaba değerli müşterimiz ürünlerimiz stokları yakın zamanda güncellenecektir. Saygılarımızla Oncaürün A001

Soru: merhaba ürün gerçek derimi
Cevap: Merhaba değerli müşterimiz, taban şiltesi ve ayağa temas eden heryeri hakiki dana derisidir. Saygılarımızla Oncaurun S001.

Soru: topuk dikenine uygunmu
Cevap: Merhaba efendim, ayak tabanının geldiği yüzeyde yumuşak pad uygulaması olduğundan topuk dikeni olan müşterilerimizde tercih etmektedir. Ve rahat edildiği yönünde sonuçlar almaktayız. İlginiz için teşekkür ederiz. Oncaürün H001

Soru: 40 ne zaman gelir
Cevap: Merhaba değerli müşterimiz. Stoklarımız en kısa sürede yenilenecektir. Ürünü favorilerinize ekleyip stokların yenilenmesinden ve kampanyalardan haberdar olabilirsiniz. Saygılarımızla Oncaürün S001.

Soru: ayak boyu 25 kaç numara olur
Cevap: Merhaba değerli müşterimiz, 24.0 cm : 38 Numara 24.7 cm : 39 Numara 25.3 cm : 40 Numara beden skalası bu şekildedir. Saygılarımızla Oncaurun D001

Soru: tam olarak rengi ne
Cevap: Merhaba efendim, pudra rengidir ve çok tercih edilen bir renktir.

Soru: renk Camel gibi duruyor,ama pembe yaziyor, tam renk nedir
Cevap: Merhaba değerli müşterimiz, Tam rengimiz esasında pudradır. Saygılarımızla Oncaürün F001

Soru: ağırlığı ne kadar
Cevap: Merhaba değerli müşterimiz, ürün ağırlığı kutu ile beraber 400 gramı geçmemektedir. Saygılarımızla Oncaürün A001

Soru: Bu rengin 36 varmı
Cevap: Merhaba, ilginiz için teşekkür ederiz. Ürünümüz en kısa sürede stoklarımıza girecektir. Takibinizi rica ederiz. Sağlıklı günler dileriz. Oncaürün A001

Soru: krem rengi mi tam anlayamadim
Cevap: Merhaba efendim ürünümüzün rengi pudradır. Saygılarımızla OncaürünM001

Soru: merhaba beyaz 39 numarası var mı acaba bu modelde
Cevap: Merhaba değerli müşterimiz, bu modelimizin şuan beyaz rengi bulunmuyor maalesef. Saygılarımızla Oncaürün A001

Soru: Cırt cırt lı mı
Cevap: Merhaba evet efendin Cırtlı, Bantlı da denilebilir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: merhaba renk taba mı Pembe mi
Cevap: Merhaba değerli müşterimiz, taban rengimiz kahverengi dir. Saygılarımızla Oncaürün D001

Soru: terleme yapar mı ortopedik ve hakiki deri demişsiniz
Cevap: Merhaba Değerli Müşterimiz, Ürünümüz ortopedik ve deridir. SaygılarımızlaOncaurun V001

Soru: meehaba taba rengin 38 stogu mevcut mu acaba?
Cevap: Merhaba, ilginiz için teşekkür ederiz. Ürünümüz en kısa sürede stoklarımıza girecektir. Takibinizi rica ederiz. Sağlıklı günler dileriz. Oncaürün A001

Soru: benim topuk dikeni var iyi gelir mi
Cevap: Merhaba değerli müşterimiz, ürünümüzün ortopedik yumuşak tabanı sayesinde ayağınızı rahat ettiriektir. Saygılarımzla Oncaürün A001

Anatomik Ortopedik Hakiki Deri Rahat Taban Kadın Terlik Sandalet Ürün Resimleri

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Anatomik Ortopedik Hakiki Deri Rahat Taban Kadın Terlik Sandalet En Uygun Satış Linki