ALYAR TİCARET

Elvan

Bilgili
ALYAR TİCARET Hakkında Tüm Bilgiler
TEMİZLİK
TEMİZLİK MALZEMELERİ

ALYAR KIMYA ve TEMIZLIK MADDELERI, üretim, depolama ve pazarlamayı aynı çatı altında toplamak amacıyla; en son teknolojilerle donatılmış makine ekipmanlarıyla ve resmi üretim izin belgeleri, uluslar arası çapta geçerli olan kalite belgeleriyle, Türk Standartları Enstitüsü Başkanlığı'ndan alınmış ürünlerimizin Türk Standartlarına uygun üretildiğini beyan eden TSE belgelerimizle ve tabiî ki her biri alanlarında yılların tecrübesi birikimiyle donatılmış uzman kadromuzla Organize Sanayi Bölgesinde faaliyete geçmiştir.

İnsan sağlığını dikkate alarak ürünlerin kalitesinden asla taviz vermeden çalışmayı prensip edinmiştir.

Şirket bünyesinde çalışan yönetim kurulu ortakları ve personeli her biri alanlarında tecrübeli ve misyon sahibidir.

toz ve sıvı olarak 100 'ü aşan ürün çeşidiyle, temizlik maddeleri üretimi, pazarlaması ve dağıtımında kaliteden ödün vermeden sektörde hızlı bir şekilde yükselmeye devam etmektedir.

+902128580777

Etiketler

temizlik

temizlik malzemeleri

temizlik kimyasalları

ALYAR TİCARET adresi nerede?
ALYAR TİCARET adresi: SANAYİ MAH. HOŞ DERE YOLU 1679. SOK. NO:24 İSTANBUL / ESENYURT
ALYAR TİCARET İletişim Bilgileri:
+902128580777

Adres: SANAYİ MAH. HOŞ DERE YOLU 1679. SOK. NO:24 İSTANBUL / ESENYURT
ALYAR TİCARET Telefon: +902128580777

Konum Bilgisi

ALYAR TİCARET online alışveriş imkanı sunuyor mu?
ALYAR TİCARET online alışveriş imkanı sunmuyor.

Hizmet Kategorileri:
ALYAR TİCARET, SANAYİ MAH. HOŞ DERE YOLU 1679. SOK. NO:24 İSTANBUL / ESENYURT bölgesinde temizlik | temizlik malzemeleri | temizlik kimyasalları hizmetleri vermektedir.

ALYAR TİCARET hakkında verilen bilgiler, hizmetler ve çalışma saatleri konusunda detaylı bir perspektif sunmaktadır. Olası güncellemeler için ALYAR TİCARET resmi iletişim kanallarını takip etmeyi unutmayın.
ALYAR TİCARET hakkında yanlış veya eksik bilgi mevcutsa site yönetimi ile iletişime geçebilirsiniz.

benzerkonular_benzer_konular benzerkonular_forum benzerkonular_tarih
Cansel Temizlik Firmaları 0 16
PusulaKahve Temizlik Firmaları 0 44
Elvan Temizlik Firmaları 0 184
Saadet Temizlik Firmaları 0 118

benzerkonular_benzer_konular