ALLERTEK ASTIM VE ALLERJİ

ALLERTEK ASTIM VE Bu hizmeti tekrar kullanır mısınız?

• Beğendim

Kullanılan: 0 0.0%
  • Beğenmedim

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    0

Pervin

Bilgili
ALLERTEK ASTIM VE ALLERJİ Hakkında Tüm Bilgiler
Allertek, sağlık sektörünün ve sektörün sahip olduğu uluslararası standartların Türkiye’deki temsilcisidir. İnsan sağlığının korunması için sektörün gerektirdiği ciddiyeti ve hassasiyeti yerine getirerek astım - allerji konusunda çalışmaktadır.

Sadece ticari kaygı taşımadan, sağlıklı bir Türkiye için gönüllü olup, özveri ile istenilen yaşam standartı ve kalitesini yakalamak için hızla çalışmaya devam etmektedir.

Prick - Film Prick Test Sisteminin Türkiye distribütörlüğünü yapan Allertek, "Multi Test II" allerji prick test aplikatörlerini, allerji prick test bilgisayarlı okuyucu sistemi "Prick Film"i, allerji prick test solüsyonlarını ve diğer tüm allerji prick test bileşenlerini sağlamaktadır.

+902164784507
www.allertek.com

Etiketler

medikal

ALLERTEK ASTIM VE ALLERJİ adresi nerede?
ALLERTEK ASTIM VE ALLERJİ adresi: ŞEMSETTİN GÜNALTAY CAD. NO:152 / 18 A, KAZASKER İSTANBUL / KADIKÖY
ALLERTEK ASTIM VE ALLERJİ İletişim Bilgileri:
+902164784507 | allertek.com

Adres: ŞEMSETTİN GÜNALTAY CAD. NO:152 / 18 A, KAZASKER İSTANBUL / KADIKÖY
ALLERTEK ASTIM VE ALLERJİ Telefon: +902164784507

Konum Bilgisi

ALLERTEK ASTIM VE ALLERJİ online alışveriş imkanı sunuyor mu?
Evet, ALLERTEK ASTIM VE ALLERJİ online alışveriş imkanı sunuyor. allertek.com

Hizmet Kategorileri:
ALLERTEK ASTIM VE ALLERJİ, ŞEMSETTİN GÜNALTAY CAD. NO:152 / 18 A bölgesinde medikal hizmetleri vermektedir.

ALLERTEK ASTIM VE ALLERJİ hakkında verilen bilgiler, hizmetler ve çalışma saatleri konusunda detaylı bir perspektif sunmaktadır. Olası güncellemeler için ALLERTEK ASTIM VE ALLERJİ resmi iletişim kanallarını takip etmeyi unutmayın.
ALLERTEK ASTIM VE ALLERJİ hakkında yanlış veya eksik bilgi mevcutsa site yönetimi ile iletişime geçebilirsiniz.