Alk 1250 12000 Btu A Inverter Duvar Tipi Klima Ürün Alınmaya Değer Mi

Senay

Bilgili
Alk 1250 12000 Btu A Inverter Duvar Tipi Klima Alanlar Memnun Mu?
Alk 1250 12000 Btu A Inverter Duvar Tipi Klima Şu Andaki Değeri 22740.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

Alk 1250 12000 Btu A Inverter Duvar Tipi Klima Olumlu Yorum Sayısı Nedir?

Alk 1250 12000 Btu A Inverter Duvar Tipi Klima Hakkında yaklaşık 667 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.2 .

Alk 1250 12000 Btu A Inverter Duvar Tipi Klima Detaylı Açıklama

Detaylı ÖzelliklerSoğutma (BTU/h)Nominal12.000Min-Max3.039-13.794Soğutma (Watt)Nominal3.517Min-Max891-4.043Isıtma (BTU/h)Nominal12.966Min-Max3.039-13.648Isıtma (Watt)Nominal3.800Min-Max891-4.000P Design C (Watt)3.400P Design H (Watt)2.400Elektriksel ÖzelliklerÇekilen Enerji (Watt) SoğutmaNominal1.300Çekilen Enerji (Watt) IsıtmaNominal1.250Max Çekilen Enerji (Watt) SoğutmaMax1.500Max Çekilen Enerji (Watt) IsıtmaMax1.650Yıllık Tüketim Soğutma Tekli (kWh/yıl)195Yıllık Tüketim Isıtma Tekli (kWh/yıl)840Enerji Sınıfı - SoğutmaA++Enerji Sınıfı - IsıtmaA+Çekilen Akım (A) SoğutmaNominal5,6Çekilen Akım (A) IsıtmaNominal5,6Max Çekilen Akım (A) SoğutmaMax6,4Max Çekilen Akım (A) IsıtmaMax7,2Isıtma TipiIsı PompasıVoltaj / Frekans (V/Hz)220-240/50PerformansSEER6,1SCOP4,0Nem Alma Kapasitesi (Lt/h)1,3Ses Basıncı (dBA) İç Ünite (Uyku Modu)19Ses Basıncı (dBA) İç Ünite (Düşük Fan Modu)27Ses Basıncı (dBA) Dış Ünite Soğutma49Ses Basıncı (dBA) Dış Ünite Isıtma51Ses Gücü (dBA) İç Ünite60Ses Gücü (dBA) Dış Ünite65İç Ünite Max Hava Debisi (m3/h)750Boyutlar & Ağırlık (NET)İç Ünite (GxYxD) mm837 x 308 x 189Dış Ünite (GxYxD) mm717 x 483 x 230İç Ünite Net (kg)8,5Dış Ünite Net (kg)24,5Çalışma AralığıDış Ünite Soğutma Çalışma Aralığı -10~48Dış Ünite Isıtma Çalışma Aralığı -15~24Beslemeİçten / DıştanDıştan ÖzelliklerUyku ModuVarYıkanabilir Toz FiltresiVarSağlıklı Nem AlmaVarOtomatik Hava Yönlendirme Sistemi (Yukarı-Aşağı)VarOtomatik Hava SirkülasyonuVarDoğal Rüzgar Etkili Fan ModuVarHızlı SoğutmaVarDijital Gösterge'Gizli Gösterge 2 LED'Elektrik Kesintilerinden Sonra Tekrar ÇalışmaVarElektronik Sıcaklık KontrolüVarSıcak Kalkış ModuVarBuz Çözme (Defrost) ÖzelliğiVar3 Dakika Güvenlik ÖzelliğiVarGösterge AydınlatmaVarFan Hızı Kademesi3Enerji Tasarrufu ModuVarUzaktan KumandaVar

Alk 1250 12000 Btu A Inverter Duvar Tipi Klima Ürününün Satıcısı, Altus Alk 1250 12000 Btu A Inverter Duvar Tipi Klima ürününü 22740.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

Alk 1250 12000 Btu A Inverter Duvar Tipi Klima Kullanıcı Geri Dönüşleri
22740.0 Tl ye satışta olan Alk 1250 12000 Btu A Inverter Duvar Tipi Klima Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
667 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.2

Yorum: Odam için aldım şu an için sorunsuz soğutması çok iyi yetkili serviste çok ilgiliydi
İsim: Gamze İ.
Tarih: 04 Temmuz 2022
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Sepettebul

Yorum: Daha önce kendimize almıştık şimdi annemlere aldık oldukça sessiz ve çok güzel soğutuyor çok memnunuz
İsim: M** Ö**
Tarih: 10 Temmuz 2023
Satıcı: EVKOLİK

Yorum: Harika çok memnun kaldık:)) satıcı hızlı kargoladı.sorunsuz geldi..Sizde benim gibi uygun fiyatlı kullanışlı klima arıyorsanız gönül rahatlığıyla alabilirsiniz..
İsim: **** ****
Tarih: 26 Temmuz 2023

Yorum: Ürün çok güzel kullanışlı servis sağlam taktı şuan gayet kullanışlı
İsim: M** D**
Tarih: 25 Haziran 2023
Satıcı: EGE TEKNO

Yorum: Aynı ürünün derece göstergeli olanını ailem yaklaşık 5 yıldır hem ısıtma hem soğutma olarak aktif kullanıyor evlenirken bu ürünün aynısını tercih ettim 3 senedir maşallah sorunsuz kullanıyorum adana sıcaklarında yatak odasına da şart olduğu için aynısından bir tane daha aldım piyasadaki en alınabilir fiyat performans olarak en iyi ürün bu ürün birDevamını Oku
İsim: O** K**
Tarih: 20 Haziran 2023
Satıcı: Tütüncü AVM

Yorum: Rahat bi uyku uyuduk dün gece😂
İsim: A** B**
Tarih: 28 Temmuz 2023

Yorum: 10500 e aldım. Gayet memnunum. 25 m2 için ısıtması gayet güzel.
İsim: t** a**
Tarih: 14 Ocak 2023
Satıcı: ALFAMODA AVM

Yorum: ev kullanıcısı için tatmin edici fiyatının hakkını veren bir cihaz. satıcı da işini güzel yaptı
İsim: OSMAN E.
Tarih: 06 Ocak 2024
Satıcı: AKTEKİN ELEKTRONİK

Yorum: çok memnunuz sapasaglam bir sekilde servisle geldi istediğimiz yere monte ettiler performansıda çok iyi ürünün teşekkür ederim ☺️
Tarih: 18 Temmuz 2023

Yorum: Henüz kurdurmadık sağlam ulaştı
İsim: i** U**
Tarih: 30 Haziran 2023

Yorum: Gayet güzel bi ürün çok beğendim baya başarılı sadece kurulum için çok sıra bekledik 45 metre alana baya yeterli
İsim: M** Ç**
Tarih: 29 Ağustos 2023
Satıcı: Uygunavar

Yorum: anneme hediye almistim çok beğendi, teşekkürler
İsim: B** d**
Tarih: 12 Mayıs 2023

Yorum: piyasadan çok daha uygun fiyata ve taksit seçeneği ile aldım mükemmel bir ürün
İsim: U** S**
Tarih: 11 Ağustos 2022
Satıcı: TREND.SHOP

Yorum: çok başarılı anneme aldım
İsim: s** ö**
Tarih: 14 Kasım 2022
Satıcı: KAYRADTM

Yorum: Çok memnunum
İsim: Ş** Ç**
Tarih: 13 Temmuz 2022
Satıcı: TekÇarşı

Yorum: çok güzel çok beğendik fiyatına göre çok iyi servis geldi kurdu çok memnunuz
İsim: k** s**
Tarih: 17 Haziran 2023

Yorum: maşallah çok iyi bir klima tam zamanla geldi ve sıramıza gelince monajını yaptılar
İsim: s** z**
Tarih: 03 Temmuz 2023

Yorum: Güzel sağlam geldi. Tereddüt etmeden alabilirsiniz
İsim: C** A**
Tarih: 11 Kasım 2023

Yorum: Gayet güzel bir ürün kurulumunu randevu aldık gelip hemen yaptılar yazı rahat geçirdik ayrıca ses sorunu da yok memnun kaldık
İsim: H** Y** ç**
Tarih: 03 Ekim 2022
Satıcı: Bezna pazarlama

Yorum: on numafa 👍👍👍👍
İsim: R** Ç**
Tarih: 11 Aralık 2022
Satıcı: Beyaz Live

Yorum: sorunsuz ve hızlı geldi. satıcıya teşekkür ederiz.
İsim: U** N**
Tarih: 29 Temmuz 2022
Satıcı: Makroreyon

Yorum: Sorunsuz geldi teşekkürler
Tarih: 12 Haziran 2023

Yorum: Çok iyi fiyat
İsim: H** A**
Tarih: 07 Ağustos 2022
Satıcı: ENUCUZUNADRESİ

Yorum: İyi ki almışım
İsim: F** A**
Tarih: 09 Ekim 2022
Satıcı: KAYRADTM

Yorum: sorunsuz geldi bir kaç gün içinde montajı yapıldı.cok beğendim
İsim: R** e**
Tarih: 13 Ağustos 2024
Satıcı: Canmarket

Yorum: Aldık kullanıyoruz sorunsuz çalışıyor teşekkürler
İsim: G** N**
Tarih: 08 Ekim 2022
Satıcı: Sepettebul

Yorum: Aynı klimadan 2 adet aldık. Çok çok memnunuz. Soğutması çok iyi. Isıtmasını henüz test etmedik ama muhtemelen o da iyidir.
İsim: C** Y**
Tarih: 09 Ağustos 2022
Satıcı: TREND.SHOP

Yorum: Sorunsuz teslim aldım çok uygun fiyatlı
Tarih: 01 Mayıs 2024

Yorum: cok sessiz ve gerçekten cok kaliteli
İsim: Ö** D**
Tarih: 31 Mayıs 2023
Satıcı: enuygunkombi

Yorum: Merhabalar, servisten gelen arkadaşlar çok iyiydi çok teşekkür ederiz. Klimaya gelince klima gayet güzel ve başarılı evi buz gibi yaptı yorumlara aldanmayın.
İsim: B** Y**
Tarih: 05 Ağustos 2023

Alk 1250 12000 Btu A Inverter Duvar Tipi Klima Sıkça Sorulan Sorular

Soru: İnverter cihazlarda dış kompresör 10 yıl diye hatırı doğru mu acaba
Cevap: Efendim 3 yıl garantili

Soru: Merhaba , servis benmi ayarlıyorum ? Yoksa siz bırdaki fırmayımı arıyorsunuz
Cevap: siz altus yetkili servisi arayarak randevu alıyorsunuz

Soru: merhaba elektrik bağlantısı yapıyor musunuz?
Cevap: Merhabalar, Kurulum yetkili servis tarafından ücretsiz yapılır. Klima kurulum öncesi bilgiler aşağıda paylaşılmıştır. - Klima elektrik bağlantısı Klima montajlarında, evin elektrik tesisatından (Buat, sigorta panosu vb) klimanın yanına konacak şaltere (V Otomat) kadar olan kabloyu uzman bir elektrikçinin çekmesi gerekir. Klimanın yanına konan şalter ile ürün arasındaki kablo bağlantısını yetkili servis yapar. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: merhaba , garanti süresi boyunca yıllık ücretsiz bakım yapılıyor mu ?
Cevap: merhaba ücretsiz bakım diye bir bilgi ürün bilgisinde yer almıyor

Soru: kurulum kuyruğu çok uzunsa ve başka bir şehre taşınmam gerekiyorsa, kurulumu satın aldıktan iki ay sonra yapabilir miyim? garanti işe yarar mı?
Cevap: Merhaba, ilk 6 ay kurulum sağlayabilirsiniz. İyi günler dileriz.

Soru: Montaj vs nasil oluyor?
Cevap: Merhabalar, efendim yetkili servisten randevu alarak ücretsiz kurulum gerçekleştirebilirsiniz.

Soru: merhaba hangi kargo ile yolluyorsunuz acaba
Cevap: merhaba horoz lojistik ile gönderim yapılmaktadır.

Soru: tek motor ile iki klima almak istiyorum mümkün mu
Cevap: Maalesef efendim parça parça satışımız yoktur.

Soru: Merhaba ürünün boyut ölçüleri nedir? Yerim dar emin olmadan almak istemiyorum
Cevap: Merhaba, Konu hakkında detaylı bilgi için yetkili servisten destek almanız önerilmektedir. İyi günler dileriz.

Soru: Ses kac db yazilmamis ?
Cevap: Merhaba, Konu hakkında detaylı bilgi için yetkili servisten destek almanız önerilmektedir. İyi günler dileriz.

Soru: 6 Ay taksit ne kadar
Cevap: Merhabalar taksit islemleri ile ilgili bilgiyi trendyol musteri hizmetlerinden ogrenebilirsiniz

Soru: Ahmetli derici köyü
Cevap: Manisa Ahmetli mi ?

Soru: Kurulumu ücretsiz mi
Cevap: Evet efendim

Soru: merhabalar. cihaz kaç desibel
Cevap: merhaba ürün özellik kısmından bakabilirsiniz efendim

Soru: merhaba kurulum ücretsiz mi
Cevap: Değerli müşterimiz, Arçelik müşteri hizmetlerini ücretsiz kurulum hizmeti sağlamaktadır. İyi günler dileriz.

Soru: merhaba kaç kale metre içindir?

Soru: derece gösteriyor
Cevap: HAYIR GÖSTERMİYOR KUMANDA İLE YÖNLENDİRİYORSUNUZ

Soru: merhabalar kurulacağı oda büyüklüğü kaç metre kare olmalı acaba
Cevap: İyi ısı yalıtımlı noktalarda 30 m2 ye kadar ısıtırve soğutur efendim

Soru: klimanin üfleme kapağı yukarı dogrumu yoksa aşağıyamı açılıyor
Cevap: Aşağıda efendim

Soru: motoru dahilmi
Cevap: Merhaba evet ic ve motor dahil

Alk 1250 12000 Btu A Inverter Duvar Tipi Klima Resim Ve Fotoğraflar

1_org_zoom.jpg

Alk 1250 12000 Btu A Inverter Duvar Tipi Klima En Uygun Satış Linki