Algk8404gr Red Switch Süper Kompakt Rainbow 87 Tuşlu Mekanik Klavye Gaming Klavye Bu Ürünü Almalı Mı

Derya

Bilgili
Algk8404gr Red Switch Süper Kompakt Rainbow 87 Tuşlu Mekanik Klavye Gaming Klavye Alınır Mı?
Algk8404gr Red Switch Süper Kompakt Rainbow 87 Tuşlu Mekanik Klavye Gaming Klavye Şu Anki Satış Fiyatı 999.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

Algk8404gr Red Switch Süper Kompakt Rainbow 87 Tuşlu Mekanik Klavye Gaming Klavye Kullanıcı Yorumları Nasıl?

Algk8404gr Red Switch Süper Kompakt Rainbow 87 Tuşlu Mekanik Klavye Gaming Klavye Hakkında yaklaşık 17 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.9 .

Algk8404gr Red Switch Süper Kompakt Rainbow 87 Tuşlu Mekanik Klavye Gaming Klavye Teknik Açıklamalar

Algk8404gr Red Switch Süper Kompakt Rainbow 87 Tuşlu Mekanik Klavye Gaming Klavye Ürününün Satıcısı, Altec Lansing Algk8404gr Red Switch Süper Kompakt Rainbow 87 Tuşlu Mekanik Klavye Gaming Klavye ürününü 999.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

Algk8404gr Red Switch Süper Kompakt Rainbow 87 Tuşlu Mekanik Klavye Gaming Klavye Kullanıcı Geri Bildirimleri
999.0 Tl ye satışta olan Algk8404gr Red Switch Süper Kompakt Rainbow 87 Tuşlu Mekanik Klavye Gaming Klavye Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
17 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.9

Yorum: Güzel şuanlık beğendim
İsim: F** A**
Tarih: 23 Ağustos 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: BİOTECH BİLGİSAYAR

Yorum: kaliteli ve güzel bir ürün beklediğim gibi fiyatına değdi
İsim: **** ****
Tarih: 10 Mayıs 2023

Yorum: Çok iyi blue switch oldugu için tuş sesleri çok az hissiyatı çok yumuşakve pürüzsüz kesinlikle tavsiye ederim
Tarih: 27 Mayıs 2023

Yorum: ürün kullanım performans acısından cok basarılı .
İsim: S** K**
Tarih: 07 Mayıs 2023

Yorum: İYİ ALINIR
Tarih: 02 Nisan 2023

Yorum: Gayet güzel bu fiyata alınabilecek Tavsiye ederim
Tarih: 07 Mart 2023

Yorum: Kaliteli ürün hızlı teslimat teşekkürler
İsim: K** Y**
Tarih: 05 Mart 2023

Yorum: tuşlu mekanik klavyemiz beyendik yerde kaplamadı süper teşşkürlerpaketleme kargo güzel teşşekkürler
İsim: m** ö**
Tarih: 04 Aralık 2022

Yorum: Almayın bozuldu hemen
İsim: Emir K.
Tarih: 17 Eylül 2023

Yorum: Ürünün tuşları bozuk almayın
İsim: R** Ç**
Tarih: 19 Nisan 2023

Algk8404gr Red Switch Süper Kompakt Rainbow 87 Tuşlu Mekanik Klavye Gaming Klavye Sıkça Sorulan Ve Yanıtlanan Sorular

Soru: Yay sesi sorunu var mı?
Cevap: Merhaba, Yok efendim.

Soru: aydınlatması rgb mi ?
Cevap: Merhaba, Rainbow ışıklandırma efendim. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler. Bir sorunuz olursa veya problemle karşılaşırsanız yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. İyi günler.

Soru: Klavyeede aynı anda kaç tuş işlev görebiliyor
Cevap: Merhaba, her tuşu görüyor efendim. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler. Bir sorunuz olursa veya problemle karşılaşırsanız yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. İyi günler.

Soru: Switch in markası nedir?
Cevap: Merhaba bilgimiz yok maalesef efendim

Soru: klavye tüm tuşları aynı anda algılıyormu ve gecikme kaç ms
Cevap: Merhaba, gecikme 1 ms efendim. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler. Bir sorunuz olursa veya problemle karşılaşırsanız yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. İyi günler.

Soru: Servisin irtibat telefonu mevcut mu?
Cevap: Merhaba,segment bilgisayar

Soru: sifir kapali kutu mudur
Cevap: Merhabalar evet efendim mevcut

Soru: tuşlar hangi renk geliyor
Cevap: Merhabalar siyah renk efendim

Soru: ingilizce klavye dizilim mevcut mu?
Cevap: Merhaba, yok maalesef efendim

Soru: ne kadar ses cıkarıyor acaba
Cevap: Merhaba, Ses çıkarmaz efendim. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler. Bir sorunuz olursa veya problemle karşılaşırsanız yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. İyi günler.

Soru: bilek desteği yanında geliyor değil mi
Cevap: Merhaba üründe bilek desteği yoktur

Soru: siyah klavye bu demi ?
Cevap: Merhaba, Evet efendim. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler. Bir sorunuz olursa veya problemle karşılaşırsanız yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. İyi günler.

Soru: merhaba klavyenin boyutları nedir acaba?
Cevap: Merhaba, 32*10 efendim. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler. Bir sorunuz olursa veya problemle karşılaşırsanız yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. İyi günler.

Soru: kaç tane ışık modu var
Cevap: Merhaba, Konu ile alakalı olarak, üretici firma olan Segment Bilgisayar'dan bilgi alabilirsiniz. İletişim bilgilerini paylaşmak yasak olduğundan, tarayıcınız üzerinden ulaşabilirsiniz. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler. Bir sorunuz olursa veya problemle karşılaşırsanız yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. İyi günler.

Soru: kaç adet ışıklandırma modu var
Cevap: Merhaba, 15 civaıdır efendim. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler. Bir sorunuz olursa veya problemle karşılaşırsanız yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. İyi günler.

Soru: Aydınlatması ARGB mi yoksa RGB mi
Cevap: Merhaba, Rainbowdur efendim

Soru: tepkime hızı ne kadar
Cevap: Merhaba, bilgilerde yazmamaktadır

Soru: hangi swicht?
Cevap: Merhaba kırmızı switch

Soru: ürünün gecikme süresi kaç MS dir
Cevap: Merhaba, 1 ms efendim. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler. Bir sorunuz olursa veya problemle karşılaşırsanız yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. İyi günler.

Soru: az inceleme olunca biraz düşündürüyor ürün tamamen orijinal mi? ve bi test videosu da bulamadim
Cevap: Merhaba, ürün henüz yeni olduğu için incelemesi yok efendim. Marka rampage marka ürünleri yapan firmanın ürünleri efendim. Sağlıklı günler dileriz.

Algk8404gr Red Switch Süper Kompakt Rainbow 87 Tuşlu Mekanik Klavye Gaming Klavye Ürün Resimleri

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Algk8404gr Red Switch Süper Kompakt Rainbow 87 Tuşlu Mekanik Klavye Gaming Klavye En Uygun Satış Linki