Alfa 7mrc Mavi Tablet Sıfır Garantili 7'' (inc) 2gb Ram 32gb Hafıza (eba Destekli) En Ucuzu Nerede Bulunur

Nilgun

Bilgili
Alfa 7mrc Mavi Tablet Sıfır Garantili 7'' (inc) 2gb Ram 32gb Hafıza (eba Destekli) Tavsiye Edilen Yer Neresi?
Alfa 7mrc Mavi Tablet Sıfır Garantili 7'' (inc) 2gb Ram 32gb Hafıza (eba Destekli) Şu Anki Değeri 1660.0 Tl'den Satılmaktadır.

Alfa 7mrc Mavi Tablet Sıfır Garantili 7'' (inc) 2gb Ram 32gb Hafıza (eba Destekli) Kaç Kişi Olumlu Yorum Yapmış?

Alfa 7mrc Mavi Tablet Sıfır Garantili 7'' (inc) 2gb Ram 32gb Hafıza (eba Destekli) Hakkında yaklaşık 9 Değerlendirme, Ortalama Puan: 2.1 .

Alfa 7mrc Mavi Tablet Sıfır Garantili 7'' (inc) 2gb Ram 32gb Hafıza (eba Destekli) Ürün Özellikleri

Alfa 7mrc Mavi Tablet Sıfır Garantili 7'' (inc) 2gb Ram 32gb Hafıza (eba Destekli) Ürününün Satıcısı, Hometech Alfa 7mrc Mavi Tablet Sıfır Garantili 7'' (inc) 2gb Ram 32gb Hafıza (eba Destekli) ürününü 1660.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

Alfa 7mrc Mavi Tablet Sıfır Garantili 7'' (inc) 2gb Ram 32gb Hafıza (eba Destekli) Ürünü Kullananların Görüşleri
1660.0 Tl ye satışta olan Alfa 7mrc Mavi Tablet Sıfır Garantili 7'' (inc) 2gb Ram 32gb Hafıza (eba Destekli) Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
9 Değerlendirme, Ortalama Puan: 2.1

Yorum: İstediğim rengi göndermemişler malesef.
İsim: E** Y**
Tarih: 16 Haziran 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Çelik Teknoloji

Yorum: kötü dondu kaldı geri iade ettik.
İsim: D** Ş**
Tarih: 11 Ağustos 2024

Yorum: ürün çok kötü tavsiye etmiyorum
İsim: **** ****
Tarih: 03 Aralık 2023

Yorum: Gelen ürün çizik içinde geldi umarım biran önce iadei kabul ederler
Tarih: 08 Temmuz 2023

Yorum: taplet kasiyo vidyolari acmiyo hic biseye yaramaz verdimiz para bosa giiti
Tarih: 29 Kasım 2023

Alfa 7mrc Mavi Tablet Sıfır Garantili 7'' (inc) 2gb Ram 32gb Hafıza (eba Destekli) Ürüne İlişkin Sorular

Soru: buna benzer tabletler varmı
Cevap: Evet efendim iyi günler dileriz efendim iyi alışverişler

Soru: 5 ayda tablet almistim ve bir ay kullandıktan sonra şarj hemen bitmeye başladı şimdide şarjı doluyor çekince kapanıyor nasıl garanti ye yollaya bilirim
Cevap: MERHABA EFENDİM HOMETECEH ELEKTİRONİK SAN VE TİC AŞ ADRES BEŞYOL MAH 1 AKASYAYA SOK NO 14 KÜÇÜKÇEKMECE / İSTANBUL YURTİÇİ KARGO ANLAŞMA KODUMUZ 326391786 BU KOD İLE KARŞI ÖDEMELİ GÖNDERİM SAGLANABİLİR

Soru: hdmı mevcut mu?
Cevap: Evet Efendim otg ara kablosu ile bağlayabilirsiniz iyi günler dileriz iyi alışverişler

Soru: şarj cihazı içinde mi
Cevap: EVET EFENDİM ŞARJ ALETİ MEVCUTTUR

Soru: pubg mobile kaldırırım oyun oynayınca ışıma yaparmi bataryası kaç amper
Cevap: Merhaba 2 Rm 32 hafıza efendim

Soru: hem giriş varmı
Cevap: Merhaba hayır efendim

Soru: MERHABA YİĞENİME ALMAYI DÜŞÜNÜYORUMDA TEK BİR OYUN OYNUYOR PUBG BU ÜRÜNLE SORUNSUZ OYNAYABİLİRMİ SİZE
Cevap: PUBG MOBİLE DESTEKLEMEZ EFENDİM PUBG LİTE YÜKLEYEBİLİRSİNİZ İYİ ALIŞVERİŞLER DİLERİZ EFENDİM

Soru: Merhaba sadece YouTube kullanıcaz müzik için anfiyi kaldırır mı bağlattı kablolusu nasıl
Cevap: BAĞLAYABİLİRSİZ İYİ ALIŞVERİŞLER DİLERİZ EFENDİM

Soru: Kampaya oluyornu tabletlerde veya promosyonu oluyormu
Cevap: Maalesef efendim

Soru: Ürüne Hafıza Kartı Takılabilirmi
Cevap: evet efendim iyi günler dileiz

Soru: Ürüne herkes kötü yorum yapmış 3 yaşındaki çocuk için oyun tableti olarak kullanacağım uygunmudur
Cevap: Evet efendim iyi günler dileriz

Soru: kutusundan kılıf çıkıyor mu kutu içeriği nedir
Cevap: Maalesef efendim iyi günler dileriz iyi alışverişler

Soru: Mrblar efendim ya ben hasta kizimin okulu eğitimi için tablet alacamda bunda derse girilir degilmi doping hafıza ya internete baglaniliyor mu bide ya sim karti takılıyorum donma felan olurmu ya ya lütfen dogruyu söyleyin
Cevap: merhaba ürün sim kartlı degil dediginiz uygumaları kaldıramaya bilir donma yapabilir

Alfa 7mrc Mavi Tablet Sıfır Garantili 7'' (inc) 2gb Ram 32gb Hafıza (eba Destekli) Fotoğraf Ve Görseller

1_org_zoom.jpg

2_org_zoom.jpg

3_org_zoom.jpg

Alfa 7mrc Mavi Tablet Sıfır Garantili 7'' (inc) 2gb Ram 32gb Hafıza (eba Destekli) En Uygun Satış Linki