Sevgi
Bilgili
Alçak Topuklu Gümüş Taşlı Sandalet Fiyatına Göre Alınır Mı?
Alçak Topuklu Gümüş Taşlı Sandalet Güncel Fiyatı 515.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
Alçak Topuklu Gümüş Taşlı Sandalet Gerçekten İyi Mi?
Alçak Topuklu Gümüş Taşlı Sandalet Hakkında yaklaşık 16 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .
Alçak Topuklu Gümüş Taşlı Sandalet Açıklama Ve Özellikler
Alçak Topuklu Gümüş Taşlı Sandalet Ürününün Satıcısı, BUSEAYK Alçak Topuklu Gümüş Taşlı Sandalet ürününü 515.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
Alçak Topuklu Gümüş Taşlı Sandalet Ürünü Kullananların Görüşleri
515.0 Tl ye satışta olan Alçak Topuklu Gümüş Taşlı Sandalet Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
16 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6
Yorum: kargom aldım bugün teşekkür ederim
İsim: R** O**
Tarih: 17 Ağustos 2024
Beden: Beden:40
Satıcı: AİSHA SHOES
Yorum: Kızım.icin almıştım. Kızımın zayıf ince ve uzun ayakları ...Ayakkabi kalip olarak genis bol kaldı. Ürün çok güzel ve şık aynı görseldeki gibi ..Alacaklara tavsiyem tarakli ayaklar gönül rahatlığıyla alabilir. Ayakkabının kalıbı müsait..Maalesef üzülerek iade etmek zorunda kaldım.
İsim: H** D**
Tarih: 27 Nisan 2024
Beden: Beden:38
Satıcı: LARİSA BUTİK
Yorum: gayet şıkkk
İsim: **** ****
Tarih: 25 Ağustos 2024
Yorum: Ayağımda duruşunu beğendim.
İsim: N** A**
Tarih: 05 Ağustos 2024
Yorum: Gayet güzel
İsim: N** B**
Tarih: 23 Haziran 2024
Beden: Beden:36
Yorum: Hiç yorum yoktu tereddüt ederek almıştım. Ama duruşu gayet güzel. Sadece fotoğrafta mat duruyordu tek farklı bulduğum detay bu. Elbisem sade olacağı için çok önemsemedim. Ben ayağım taraklı olduğu için garanti olsun diye iki numara sipariş etmiştim. Kendi numaranızı tercih edebilirsiniz.
İsim: Ş** Ö** K**
Tarih: 29 Mayıs 2024
Beden: Beden:41
Yorum: fiyatına göre kalitesiz bir ayakkabı ikinci denemede bilek bağı arkasından söküldü
İsim: S** D**
Tarih: 29 Nisan 2024
Beden: Beden:39
Yorum: öncelikle şunu söylemek isterim satıcı okadar ilgili ki acil olduğu için terndyoldan önce kargoya verdiler.2 günde elime ulaştı.üründe görseldeki ile bire bir aynı çok güzel ve çok şık çok teşekkür ederim.
İsim: L** K**
Tarih: 01 Haziran 2024
Beden: Beden:37
Alçak Topuklu Gümüş Taşlı Sandalet Akıllarda Kalan Sorular
Soru: topuk tam 5 cm mi farklı gelmez umarım
Cevap: Merhaba Efendim Görselde Ne Varsa Aynısı Gelmektedir
Soru: ayağım biraz Taraklı 40 numara alsam büyük gelir mi Yoksa tam numara mı alalım
Cevap: Merhaba efendim, Ürünlerimiz tam kalıptır taraklı ayakların bir beden büyük alması önerilir. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: topuk boyu kac santim
Cevap: Merhaba 5 cm
Soru: merhaba 42 numarası gelir mi
Cevap: Merhabalar efendim takipte kalın ilerleyen günlerde gelecektir ilginize teşekkür ederiz.
Alçak Topuklu Gümüş Taşlı Sandalet Ürün Görselleri
Alçak Topuklu Gümüş Taşlı Sandalet En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Alçak Topuklu Gümüş Taşlı Sandalet Güncel Fiyatı 515.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
Alçak Topuklu Gümüş Taşlı Sandalet Gerçekten İyi Mi?
Alçak Topuklu Gümüş Taşlı Sandalet Hakkında yaklaşık 16 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .
Alçak Topuklu Gümüş Taşlı Sandalet Açıklama Ve Özellikler
Alçak Topuklu Gümüş Taşlı Sandalet Ürününün Satıcısı, BUSEAYK Alçak Topuklu Gümüş Taşlı Sandalet ürününü 515.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
Alçak Topuklu Gümüş Taşlı Sandalet Ürünü Kullananların Görüşleri
515.0 Tl ye satışta olan Alçak Topuklu Gümüş Taşlı Sandalet Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
16 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6
Yorum: kargom aldım bugün teşekkür ederim
İsim: R** O**
Tarih: 17 Ağustos 2024
Satıcı: AİSHA SHOES
Yorum: Kızım.icin almıştım. Kızımın zayıf ince ve uzun ayakları ...Ayakkabi kalip olarak genis bol kaldı. Ürün çok güzel ve şık aynı görseldeki gibi ..Alacaklara tavsiyem tarakli ayaklar gönül rahatlığıyla alabilir. Ayakkabının kalıbı müsait..Maalesef üzülerek iade etmek zorunda kaldım.
İsim: H** D**
Tarih: 27 Nisan 2024
Beden: Beden:38
Yorum: gayet şıkkk
İsim: **** ****
Tarih: 25 Ağustos 2024
Yorum: Ayağımda duruşunu beğendim.
İsim: N** A**
Tarih: 05 Ağustos 2024
Yorum: Gayet güzel
İsim: N** B**
Tarih: 23 Haziran 2024
Beden: Beden:36
Yorum: Hiç yorum yoktu tereddüt ederek almıştım. Ama duruşu gayet güzel. Sadece fotoğrafta mat duruyordu tek farklı bulduğum detay bu. Elbisem sade olacağı için çok önemsemedim. Ben ayağım taraklı olduğu için garanti olsun diye iki numara sipariş etmiştim. Kendi numaranızı tercih edebilirsiniz.
İsim: Ş** Ö** K**
Tarih: 29 Mayıs 2024
Beden: Beden:41
Yorum: fiyatına göre kalitesiz bir ayakkabı ikinci denemede bilek bağı arkasından söküldü
İsim: S** D**
Tarih: 29 Nisan 2024
Beden: Beden:39
Yorum: öncelikle şunu söylemek isterim satıcı okadar ilgili ki acil olduğu için terndyoldan önce kargoya verdiler.2 günde elime ulaştı.üründe görseldeki ile bire bir aynı çok güzel ve çok şık çok teşekkür ederim.
İsim: L** K**
Tarih: 01 Haziran 2024
Beden: Beden:37
Alçak Topuklu Gümüş Taşlı Sandalet Akıllarda Kalan Sorular
Soru: topuk tam 5 cm mi farklı gelmez umarım
Cevap: Merhaba Efendim Görselde Ne Varsa Aynısı Gelmektedir
Soru: ayağım biraz Taraklı 40 numara alsam büyük gelir mi Yoksa tam numara mı alalım
Cevap: Merhaba efendim, Ürünlerimiz tam kalıptır taraklı ayakların bir beden büyük alması önerilir. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: topuk boyu kac santim
Cevap: Merhaba 5 cm
Soru: merhaba 42 numarası gelir mi
Cevap: Merhabalar efendim takipte kalın ilerleyen günlerde gelecektir ilginize teşekkür ederiz.
Alçak Topuklu Gümüş Taşlı Sandalet Ürün Görselleri
Alçak Topuklu Gümüş Taşlı Sandalet En Uygun Satış Linki
BUSEAYK Alçak Topuklu Gümüş Taşlı Sandalet Fiyatı, Yorumları - Trendyol
BUSEAYK Alçak Topuklu Gümüş Taşlı Sandalet yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.