Sebnem
Bilgili
ALA 322 W Fırın 189 DW Ocak 535 W Davlumbaz Beyaz Ankastre Set Alınmaya Değer Mi?
ALA 322 W Fırın 189 DW Ocak 535 W Davlumbaz Beyaz Ankastre Set Güncel Satış Fiyatı 22999.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
ALA 322 W Fırın 189 DW Ocak 535 W Davlumbaz Beyaz Ankastre Set Olumlu Yorum Sayısı Nedir?
ALA 322 W Fırın 189 DW Ocak 535 W Davlumbaz Beyaz Ankastre Set Hakkında yaklaşık 10 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0 .
ALA 322 W Fırın 189 DW Ocak 535 W Davlumbaz Beyaz Ankastre Set Ürünün Detayları
ALA 322 W Fırın 189 DW Ocak 535 W Davlumbaz Beyaz Ankastre Set Ürününün Satıcısı, Altus ALA 322 W Fırın 189 DW Ocak 535 W Davlumbaz Beyaz Ankastre Set ürününü 22999.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
ALA 322 W Fırın 189 DW Ocak 535 W Davlumbaz Beyaz Ankastre Set Yorumlar Ve Değerlendirmeler
22999.0 Tl ye satışta olan ALA 322 W Fırın 189 DW Ocak 535 W Davlumbaz Beyaz Ankastre Set Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
10 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0
Yorum: Sorunsuz teslim edildi teşekkürler. Tereddüt etmeden tercih edebilirsiniz.
İsim: T** U**
Tarih: 09 Eylül 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: KüçükEv
Yorum: Altus artık benim vazgeçilmezim bence mükemmel bir ürün
İsim: E** M**
Tarih: 27 Haziran 2024
Satıcı: TEKNOEGE
Yorum: Üeün güzel gerçekten
İsim: M** Ö**
Tarih: 10 Haziran 2024
Satıcı: Woomino
Yorum: Çok kısa bir sürede özen gösterilerek paketlenmiş tereddüt etmiştim amageldikten sonra iyiki almışım dedim almak isteyenlere tavsiye ederim çokgüzel geldi tamda görseldeki gibi
İsim: H** s** E**
Tarih: 12 Şubat 2024
Satıcı: Tütüncü AVM
Yorum: henüz kurulumu yapılmadı ama bildiğimiz ürün
İsim: B** G**
Tarih: 24 Aralık 2023
Satıcı: AKTEKİN ELEKTRONİK
Yorum: kargo hızlıydı ancak parçalardan birinin paketi yırtılıp zarar görmüştübugün kurulum yapıldı sorun yaşamadım güzel ve şık duruyor umarımkullandikcada memnun kalirim
İsim: A** T** d**
Tarih: 11 Aralık 2023
ALA 322 W Fırın 189 DW Ocak 535 W Davlumbaz Beyaz Ankastre Set Sıkça Sorulan Ve Yanıtlanan Sorular
Soru: merhabalar ölçüleri nedir acaba tüm ölçüleri öğrenme imkanım varmı ?
Cevap: Değerli müşterimiz Altus gerçek sitesinden
Soru: fırın turbo mu ve davlunbazi cam mi
Cevap: Merhaba efendim fırın turbo özelliği mevcut davlumbaz camdır
Soru: davlumbaz cam mı?
Cevap: evet camlı ürün
Soru: Tüp ile uyumu var mıdır?
Cevap: değerli müşterimiz uyumludur satın alabilirsiniz iyi akşmalar
Soru: Fırın kaç litre dir Birine 65 Birine 72 demişsiniz net kaçtır öğrenebilir miyim
Cevap: Değerli müşterimiz, 72 litredir. İyi günler dileriz.
Soru: merhaba şuan kullandığım ocağın ölçüsü 52/60 ölçüsünde bu ocak olurmu acaba
Cevap: Merhabalar,, hayır efendim olmaz
Soru: Zaman ayarı var mu ?
Cevap: Merhabalar, evet efendim var
Soru: fırın kapağı 3 lü cam sistemimi yani kolay çıkabilir
Cevap: Merhabalar, bu ürün 2 camlıdır iç camı çıkması basittir
Soru: üste açıklamada 6 fonksiyon yaziyo ama en alt özelliklerde 4 fonksiyon yaziyo acaba kaç fonksiyon
Cevap: Merhabalar, 6 fonksiyon efendim
Soru: hocam fırın ölçüleri nedir
Cevap: Merhabalar, fırın standart efendim Ocak 65 cm
Soru: Ürün gelince kontrolünü yapıp kapatsak kullanacağımız zaman garantisini başlatabiliyor muyuz?
Cevap: Tabiki efendim kurulum yapıldığı tarihten itibaren garantisi başlıuor
Soru: merhaba turbo özelliği varmı buhar desteği varmı ? bide kaç cm
Cevap: Merhabalar, turbo özelliği var buhar desteği temizleme için mevcuttur. Basit buhar temizleme özelliği vardır
Soru: Merhaba wok ne demek mutfak tüpüne uyumlumu acaba gözleri
Cevap: Merhaba ocak bir gözü hem içten hem dıştan yanmalı.ocak dogalgazli ancak isterseniz lpg li gönderim sağlarız
Soru: merhaba ocak için mermerin kesildiği yerden itibaren kaç cm daha genişlik lazım bizim ocagin yani hemn duvar az bi bosluk var sogarmi ocak acaba
Cevap: MERHABA OCAĞIN ÜST TABLA GENİŞLİĞİ 65 CM BUNA GÖRE DEĞERLENDİREBİLİRSİNİZ
Soru: Doğalgaz uyumlu mudur
Cevap: merhaba efendim direk doğalgaz uyumlu
Soru: Fırının içinde kaç tepsi var
Cevap: Merhaba 1 izgara 1 normal tepsi mevcut
Soru: Ocak bilgilerde bir gözü wok diyor ama foto da normal ocak gibi duruyor hangisi acaba wok mu normal Ocak mı
Cevap: Worklu göz efendim
Soru: Merhaba fırının hacmini öğrenebilir miyim? Teşekkürler
Cevap: 65 LİTRE EDENDIM
Soru: lütfen yardımcı olur musunuz
Cevap: merhaba efendim sorduğunuz ürün 31,10,23 tarihinde stoğumuzda tükenmiş olup fırının üretimi artık yapılmadığı için devamı yok maalesef.
Soru: merhabalar Ocak tezgah üstü kullanılır mi
Cevap: Merhaba maalesef ocak ankastre tezgah üstü kullanıma uygun değil
ALA 322 W Fırın 189 DW Ocak 535 W Davlumbaz Beyaz Ankastre Set Detay Resimler
ALA 322 W Fırın 189 DW Ocak 535 W Davlumbaz Beyaz Ankastre Set En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
ALA 322 W Fırın 189 DW Ocak 535 W Davlumbaz Beyaz Ankastre Set Güncel Satış Fiyatı 22999.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
ALA 322 W Fırın 189 DW Ocak 535 W Davlumbaz Beyaz Ankastre Set Olumlu Yorum Sayısı Nedir?
ALA 322 W Fırın 189 DW Ocak 535 W Davlumbaz Beyaz Ankastre Set Hakkında yaklaşık 10 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0 .
ALA 322 W Fırın 189 DW Ocak 535 W Davlumbaz Beyaz Ankastre Set Ürünün Detayları
ALA 322 W Fırın 189 DW Ocak 535 W Davlumbaz Beyaz Ankastre Set Ürününün Satıcısı, Altus ALA 322 W Fırın 189 DW Ocak 535 W Davlumbaz Beyaz Ankastre Set ürününü 22999.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
ALA 322 W Fırın 189 DW Ocak 535 W Davlumbaz Beyaz Ankastre Set Yorumlar Ve Değerlendirmeler
22999.0 Tl ye satışta olan ALA 322 W Fırın 189 DW Ocak 535 W Davlumbaz Beyaz Ankastre Set Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
10 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0
Yorum: Sorunsuz teslim edildi teşekkürler. Tereddüt etmeden tercih edebilirsiniz.
İsim: T** U**
Tarih: 09 Eylül 2024
Satıcı: KüçükEv
Yorum: Altus artık benim vazgeçilmezim bence mükemmel bir ürün
İsim: E** M**
Tarih: 27 Haziran 2024
Satıcı: TEKNOEGE
Yorum: Üeün güzel gerçekten
İsim: M** Ö**
Tarih: 10 Haziran 2024
Satıcı: Woomino
Yorum: Çok kısa bir sürede özen gösterilerek paketlenmiş tereddüt etmiştim amageldikten sonra iyiki almışım dedim almak isteyenlere tavsiye ederim çokgüzel geldi tamda görseldeki gibi
İsim: H** s** E**
Tarih: 12 Şubat 2024
Satıcı: Tütüncü AVM
Yorum: henüz kurulumu yapılmadı ama bildiğimiz ürün
İsim: B** G**
Tarih: 24 Aralık 2023
Yorum: kargo hızlıydı ancak parçalardan birinin paketi yırtılıp zarar görmüştübugün kurulum yapıldı sorun yaşamadım güzel ve şık duruyor umarımkullandikcada memnun kalirim
İsim: A** T** d**
Tarih: 11 Aralık 2023
ALA 322 W Fırın 189 DW Ocak 535 W Davlumbaz Beyaz Ankastre Set Sıkça Sorulan Ve Yanıtlanan Sorular
Soru: merhabalar ölçüleri nedir acaba tüm ölçüleri öğrenme imkanım varmı ?
Cevap: Değerli müşterimiz Altus gerçek sitesinden
Soru: fırın turbo mu ve davlunbazi cam mi
Cevap: Merhaba efendim fırın turbo özelliği mevcut davlumbaz camdır
Soru: davlumbaz cam mı?
Cevap: evet camlı ürün
Soru: Tüp ile uyumu var mıdır?
Cevap: değerli müşterimiz uyumludur satın alabilirsiniz iyi akşmalar
Soru: Fırın kaç litre dir Birine 65 Birine 72 demişsiniz net kaçtır öğrenebilir miyim
Cevap: Değerli müşterimiz, 72 litredir. İyi günler dileriz.
Soru: merhaba şuan kullandığım ocağın ölçüsü 52/60 ölçüsünde bu ocak olurmu acaba
Cevap: Merhabalar,, hayır efendim olmaz
Soru: Zaman ayarı var mu ?
Cevap: Merhabalar, evet efendim var
Soru: fırın kapağı 3 lü cam sistemimi yani kolay çıkabilir
Cevap: Merhabalar, bu ürün 2 camlıdır iç camı çıkması basittir
Soru: üste açıklamada 6 fonksiyon yaziyo ama en alt özelliklerde 4 fonksiyon yaziyo acaba kaç fonksiyon
Cevap: Merhabalar, 6 fonksiyon efendim
Soru: hocam fırın ölçüleri nedir
Cevap: Merhabalar, fırın standart efendim Ocak 65 cm
Soru: Ürün gelince kontrolünü yapıp kapatsak kullanacağımız zaman garantisini başlatabiliyor muyuz?
Cevap: Tabiki efendim kurulum yapıldığı tarihten itibaren garantisi başlıuor
Soru: merhaba turbo özelliği varmı buhar desteği varmı ? bide kaç cm
Cevap: Merhabalar, turbo özelliği var buhar desteği temizleme için mevcuttur. Basit buhar temizleme özelliği vardır
Soru: Merhaba wok ne demek mutfak tüpüne uyumlumu acaba gözleri
Cevap: Merhaba ocak bir gözü hem içten hem dıştan yanmalı.ocak dogalgazli ancak isterseniz lpg li gönderim sağlarız
Soru: merhaba ocak için mermerin kesildiği yerden itibaren kaç cm daha genişlik lazım bizim ocagin yani hemn duvar az bi bosluk var sogarmi ocak acaba
Cevap: MERHABA OCAĞIN ÜST TABLA GENİŞLİĞİ 65 CM BUNA GÖRE DEĞERLENDİREBİLİRSİNİZ
Soru: Doğalgaz uyumlu mudur
Cevap: merhaba efendim direk doğalgaz uyumlu
Soru: Fırının içinde kaç tepsi var
Cevap: Merhaba 1 izgara 1 normal tepsi mevcut
Soru: Ocak bilgilerde bir gözü wok diyor ama foto da normal ocak gibi duruyor hangisi acaba wok mu normal Ocak mı
Cevap: Worklu göz efendim
Soru: Merhaba fırının hacmini öğrenebilir miyim? Teşekkürler
Cevap: 65 LİTRE EDENDIM
Soru: lütfen yardımcı olur musunuz
Cevap: merhaba efendim sorduğunuz ürün 31,10,23 tarihinde stoğumuzda tükenmiş olup fırının üretimi artık yapılmadığı için devamı yok maalesef.
Soru: merhabalar Ocak tezgah üstü kullanılır mi
Cevap: Merhaba maalesef ocak ankastre tezgah üstü kullanıma uygun değil
ALA 322 W Fırın 189 DW Ocak 535 W Davlumbaz Beyaz Ankastre Set Detay Resimler
ALA 322 W Fırın 189 DW Ocak 535 W Davlumbaz Beyaz Ankastre Set En Uygun Satış Linki
Altus ALA 322 W Fırın 189 DW Ocak 535 W Davlumbaz Beyaz Ankastre Set Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Altus ALA 322 W Fırın 189 DW Ocak 535 W Davlumbaz Beyaz Ankastre Set yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.