AL55 C 870 5B 55- 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV. En Düşük Fiyat Nerede-

RenkliTablo

Bilgili
AL55 C 870 5B 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV. Alınır Mı?
AL55 C 870 5B 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV. Şu Anki Değeri 16499.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.

AL55 C 870 5B 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV. Alanlar Memnun Mu?

AL55 C 870 5B 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV. Hakkında yaklaşık 19 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5 .

AL55 C 870 5B 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV. Detaylı Açıklama

Altus AL 55 C 870 5B 139 Ekran Smart Android Led TV_x000D_
_x000D_
Ekran Boyutu:55" / 139 Ekran _x000D_
Garanti Tipi:Altus Garantili _x000D_
Smart TV:Var _x000D_
Dahili Uydu Alıcı:Var _x000D_
Görüntüleme Teknolojisi:LED _x000D_
Görüntü Kalitesi:4K Ultra HD _x000D_
Garanti Süresi:2 Yıl _x000D_
Çözünürlük (Piksel):3840 x 2160 _x000D_
HDR:Var _x000D_
Wi-Fi:Var _x000D_
Kurulum Gerekli mi?:Evet _x000D_
Enerji Sınıfı:G _x000D_
Model Yılı:2022 _x000D_
Renk:Siyah _x000D_
_x000D_
Altus AL 55 C 870 5B 139 Ekran Smart Android Led TV_x000D_

AL55 C 870 5B 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV. Ürününün Satıcısı, Altus AL55 C 870 5B 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV. ürününü 16499.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

AL55 C 870 5B 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV. Yorumlar Ve Değerlendirmeler
16499.0 Tl ye satışta olan AL55 C 870 5B 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV. Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
19 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5

Yorum: TEŞEKKÜRLER.
İsim: H** C** Y**
Tarih: 18 Temmuz 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Smart Teknoloji

Yorum: iyiki almışım...
İsim: s** y**
Tarih: 09 Şubat 2023

Yorum: güzel tv çeyiz içn aldık
İsim: z** k**
Tarih: Elite Üye
Beden: 11 Ocak 2023
Satıcı: ENUCUZUNADRESİ

Yorum: tavsiye ediyorum gönül rahatlığıyla alabilirsiniz
İsim: U** I**
Tarih: 20 Aralık 2022

Yorum: Bu fiyat bandında güzel bir ürün hiç bir sıkıntı yaşadım teşekkür ederimtavsiye ederim tv 4k dedinliyor ama asla asla alakası yok
İsim: Ertuğrul Y.
Tarih: 09 Eylül 2023
Satıcı: ÇEYİZ İSTANBUL

Yorum: fiyatına göre gayet iyi
İsim: e** o**
Tarih: 19 Ağustos 2023
Satıcı: ÇEYİZ İSTANBUL

Yorum: yeni kulanıyoruz ilerleyen önemde yorumumu değiştirceğim
İsim: E** Ö**
Tarih: 11 Ağustos 2023
Satıcı: Mgs Electronics

Yorum: Önceki televizyonumda Altus Al49 L 8960 5B modeliydi . Bunu hem 55'' hemde Android olduğu için tercih ettim . Ben aldığımda ürün 8.500 civarıydı. Tam bir F/P ürünü diyebiliriz . Kanal geçişleri biraz yavaş amakullanımı çok rahat . Android özelliği büyük rahatlık . Benim gibi dizive sinema ağırlıklı kullanacaksanız tavsiye ederim .
İsim: C** P**
Tarih: 17 Ocak 2023

Yorum: ürün son derece güzel. güvenilir ve sağlam taşıma firması ile geldiarçelik servisi de gelip kurulumunu yaptı hem smart hem android. altushep çok memnun kaldığım bir markaydı zaten kesinlikle tavsiye ediyorum
İsim: E** P**
Tarih: 13 Aralık 2022

Yorum: fiyatına göre çok iyi kargo biraz bekletti servisi de Arçeliğe bağlıkesinlikle tavsiye ederim
İsim: K** G**
Tarih: 13 Ağustos 2022

Yorum: Sağlam teslim edildi. İyi duruyor , yeni kuruldu fakat bazı kanallardasinyal yok yazıyor sebebini anlamadım birisi bu konuda beni aydınlatsaçok iyi olur aslında.
İsim: A** F** T**
Tarih: 14 Eylül 2023

Yorum: Ürün kırık çıktığı için kullanma şansımız olmadı altus aldık grundikolarak yenilendi
İsim: M** y** E**
Tarih: 31 Mayıs 2023

AL55 C 870 5B 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV. Ürünü Hakkında Sorulan Sorular

Soru: internette bağlanıyor demi
Cevap: Evet efendim ürün özellerinde mevcuttur

Soru: Ürün kaç inç
Cevap: Merhaba, televizyon 55”.

Soru: merhaba ürünün dahili belleği ve Ram i ni öğrenebilir miyiz. ve ürün özellikte belirtildiği gibi 2022 serisi gelecek dimi.
Cevap: merhaba arçelik servisi ile görüşür müsünüz

Soru: tv nin Google özelliği mevcut mu
Cevap: Merhabalar efendim android işletim sistemine sahiptir

Soru: Merhaba ben çeyiz için alıcam kurulumu için istediğim zaman arayabilşyormuyum zaman geçti diye servis gelmemezlik yapmaz değil mi
Cevap: Merhabalar dilediğiniz zaman kurulum sağlayabilirisniz efendim

Soru: ürün android mi
Cevap: Ürün android

Soru: kolay gelsı ürün sıfırmı birde telefonda yansıtma varmı
Cevap: Sıfır ürün olup smart özelliği var

Soru: taksit seçenekleri var mi
Cevap: merhaba trendyolun uyguladığı taksit seçenekleri geçerlidir

Soru: tizen kumandasi varmi
Cevap: Ürün özellikleri belirtilmiştir efendim

Soru: merhabalar kanal geçişleri hızlı mı ve kaç günde elimize geçer acaba.
Cevap: 😃 servise sorun

Soru: duvara monta aparati icindemi
Cevap: Duvar aparatı içinden çıkmıyor Arçelik servisinden ücretsiz kurulum esnasında temin edebilirsiniz

Soru: merhaba tv android kesin değilmi
Cevap: MErhab efendim evet android televizyon

Soru: ekran yenileme hızı nedir
Cevap: Mehaba efendim 500 HZ yenileme hızı 2*USB 3*HDMI Android işletim sistemine sahip cihaz

Soru: tv kurulum ucreti akiyomu servis
Cevap: Montaj üçretsiz

Soru: kurulum ücretli mi ve işletim sistemi nedir ürünün?
Cevap: Merhabalar kurulum ücretsiz efendim

Soru: bazı satıcı lar ürünün andorit olmadığını söylüyor ürün android mı start mı
Cevap: ANDROİD TİR

Soru: Ürün android mi acaba?
Cevap: Merhaba efendim evet android

Soru: Ürünün montajı için arçelik servise çağrı açmanızı bekliyoruz size zahmet olacak
Cevap: Merhabalar efendim sorununuzu detaylı bir şekilde bizlere iletirseniz yardımcı olacağız

Soru: iyi günler ip tv özelliği var mıdır ? birde taksit seçeneği var mi
Cevap: SMRAT TV DİR.

Soru: kurulum için siz servise haber veriyor musunuz bizim mi vermemiz gerekiyor? Android TV özelliği var mı?
Cevap: Merhabalar evet efendim ürün android ürün teslim olduktan sonra servisi çağırarak ücretsiz kurulum yaptırabilirsiniz

AL55 C 870 5B 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV. Ürün Görselleri

1_org_zoom.jpg

2_org_zoom.jpg

3_org_zoom.jpg

AL55 C 870 5B 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV. En Uygun Satış Linki