Saziye
Bilgili
AL50 UHD 9823 Google TV Ultra HD(4K) 2023 SÜRÜM Tavsiye Eder Misiniz?
AL50 UHD 9823 Google TV Ultra HD(4K) 2023 SÜRÜM Güncel Satış Fiyatı 15099.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
AL50 UHD 9823 Google TV Ultra HD(4K) 2023 SÜRÜM Ürün Hakkında Memnuniyet Oranı Nedir?
AL50 UHD 9823 Google TV Ultra HD(4K) 2023 SÜRÜM Hakkında yaklaşık 28 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3 .
AL50 UHD 9823 Google TV Ultra HD(4K) 2023 SÜRÜM Ürünün Detayları
AL50 UHD 9823 Google TV Ultra HD(4K) 2023 SÜRÜM Ürününün Satıcısı, Altus AL50 UHD 9823 Google TV Ultra HD(4K) 2023 SÜRÜM ürününü 15099.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
AL50 UHD 9823 Google TV Ultra HD(4K) 2023 SÜRÜM Yorumlar Hakkında Bilgi
15099.0 Tl ye satışta olan AL50 UHD 9823 Google TV Ultra HD(4K) 2023 SÜRÜM Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
28 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3
Yorum: sürekli sinyal hatası veriyor
İsim: M** C**
Tarih: 15 Eylül 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Tıkla Sipariş Et
Yorum: Satıcı gerçekten ilgili ve hızlı kargolama yaptı
İsim: Y** G**
Tarih: 22 Nisan 2024
Satıcı: Umut Ticaret
Yorum: Tereddütlü aldık ama indirim varken çok uyguna geldi memnunuzkullanıyoruz hızı vs iyi bazen takılabiliyor kasma olabiliyorbaklentiniz çok yüksekse tatmin etmeyebilir
İsim: N** S** K**
Tarih: 26 Şubat 2024
Satıcı: DEMBABA
Yorum: 3 günde teslim edildi, aynı akşam servise kurulumunu yaptırdım. Görüntükalitesi güzel. Bütün uygulamalar sorunsuz çalışıyor, daha pahalı bir tvalmadığıma çok memnunum.
İsim: N** Ö**
Tarih: 06 Şubat 2024
Yorum: iŞLETİM SİSTEMİ STABİL DEĞİL. BU FİYATA GÖRE İYİ, ALINABİLİR.
İsim: A** y**
Tarih: 09 Ocak 2024
Satıcı: Eve Eşya
Yorum: fiyatına göre çok sevdim hiç tereddüt etmeden alın
İsim: T** u**
Tarih: 08 Ocak 2024
Satıcı: EV ALET TREND
Yorum: Google tv androidi de kapsıyormuş. Dün kurulum yapıldı. Ayaklarharicinde duvar askı aparatı da çıkıyor içinden. Resim ekledim. Bir ikihaftalık kullanımla çocuklarım özelliklerini beğendi. Kasası daha öncekikulandığım televizyona göre çok daha sağlam görünüyor. Açıklamalarda Sesçıkışı 2x16 deniyordu, değil 2x20W imiş çok güçlü, beğendik. ArçelikgarDevamını Oku
İsim: A** B**
Tarih: Elite Üye
Beden: 30 Temmuz 2024
Satıcı: novapazar
Yorum: çok güzel servis ilgli memnun kaldık
İsim: E** A**
Tarih: 13 Temmuz 2024
Yorum: baya güzel bir ürün
İsim: İ** o**
Tarih: 07 Mayıs 2024
Yorum: bu fiyata göre gayet kaliteli tv
İsim: E** K**
Tarih: 13 Şubat 2024
Yorum: tv güzel görüntü kalitesi de güzel kumandası biraz geç algılıyor
İsim: H** k**
Beden: 28 Mart 2024
Satıcı: GÖKÇE EV ALETLERİ
Yorum: kanal geçişleri tatmin edici ama tvnin açılması 20 saniye falan sürüyorişlemcisi zayıf uygulamalar arası geçişte de çok hissediliyor. sesseviyesi ve görüntüsü güzel. ben ikinci tv olarak aldım işimi görüyor
İsim: a** b**
Tarih: 27 Mart 2024
Yorum: Urun bugun elime ulasti, kurulum icin arcelik servisini aradim birkacsaat icerisinde gelip kurulumu yaptilar. Su ana dek oldukca memnunoldugumu soyleyebilirim. Goruntu kalitesi iyi, menu gecisleri gayetakici, guncel bir urun oldugu icin zaten kullanacaginiz tumplatformlarin programlarini yukleyebiliyorsunuz. Gonderen firmaya daayrica tesekkur ederiDevamını Oku
İsim: C** B**
Tarih: 07 Ekim 2023
Satıcı: AKTEKİN ELEKTRONİK
Yorum: Harika bir tv paketleme de harika düşünmeden alabilirsiniz, teşekkürler Trendyol
İsim: Ergül D.
Beden: 21 Ocak 2024
Satıcı: Mgs Electronics
Yorum: Ürünü teslim aldım. Kurulumu daha yapmadım yeni evimde yaptıracağım tekeksik noktası paketlemede tv koruması için köpük vs yok darbe almayameilli ve kargo şirketi sabah arıyor in aşağıya gel ürünü al diye tabikiinip almadım kendisi kapıma kadar getirdi. Lakin böyle güzel birsatıcının bunlarla çalışmaması daha iyi olur.
İsim: Y** e** E**
Tarih: 31 Ekim 2023
Yorum: Ürün iyi, ancak sitede garantisi 3 yıl yazmasına rağmen garantibelgesinde 2 yıl yazıyor.
Tarih: 05 Şubat 2024
Yorum: Ürünü aldım kalitesini beğenmedim iade ettim kabul edilmiyor 3 işgününde iade etmem gerekiyormuş servis 4 günde geldi ben nasıl 3 gündeiade edicem
İsim: **** ****
Tarih: 27 Aralık 2023
AL50 UHD 9823 Google TV Ultra HD(4K) 2023 SÜRÜM Ürüne İlişkin Sorular
Soru: Android TV ile Google TV arasında fark nedir
Cevap: Android TV uygulamalara odaklanırken Google TV içeriğe odaklanıyor. İkside aynı şey
Soru: Sorun gerçekten bu ise garantisi başlamadı servis çalışanıyım çünkü kendim kurulum yaptım
Cevap: Malesef efendim
Soru: Ürün nerden gönderiliyor
Cevap: GÖDERIMLERIMIZ SİVAS TAN DIR
Soru: Bulotut varmi
Cevap: Merhabalar efendim evet vardır
Soru: montalama malzemeleri ayakları kumandası dahilmidir
Cevap: Değerli müşterimiz askı aparatını kurulum esnasında yetkili servis getirmektedir. Kumanda kutusunun içerisinde bulunmaktadır.
Soru: iyi günler 3 yıl garantili olduğu yazıyor , ek hizmet olarak yıllık garanti alabileceğimiz yazıyor, 3 yıl harici değilmi?
Cevap: MERHABA EFENDİM EVET HARİCİ EK ÜCRET KARŞILIĞI ALABİLİYORSUNUZ.
Soru: ürün lisanslı google tv mi yoksa sadece ad olarak mı var
Cevap: Ürün lisanslı Google tv efendim
Soru: merhaba 50 hd 126 ekranmı oluyor
Cevap: merhaba, evet efendim
Soru: almayı düşünüyorum. ekran koruyucu ile birlikte almak mümkün mü
Cevap: Merhabalar bizde ekran koruycu yoktur malesef efendim
Soru: Selamın aleyküm ürün göründüğü gibi mi gönderiliyor
Cevap: Evet efendim
Soru: Merhaba Ekran yukseklıgı nekadar enine nekadr net olarak
Cevap: eni 110cm efendim
Soru: peki icinde duvaraaski aparati geliyormu
Cevap: merhaba, evet var efendim. Aparat servise ait
Soru: mrb android mi ve hangi kargo firması
Cevap: Merhabalar efendim evet android Google TVdir , UPS ve Aras ile gönderim sağlayabiliyoruz
Soru: kastamonu şenpazar ilçesinde gönderim sağlıyormusunuz
Cevap: Merhaba evet efendim gönderim sağlıyoruz
Soru: Merhaba. Kumandasında sesli komut özelliği var mıdır? Aynı ürünün AL50 - AL55 modelleri arasında ekran dışında farklılık var mıdır?
Cevap: Ürün Özelliklerde Belirtildiği Gibidir.
Soru: Bu ürünün askı aparatı da var mı sizde? Bir de kurulum ücreti ne kadar acaba?
Cevap: ÜCRETSİZ KURULUM MONTAJ VE ASKI APARATI
Soru: hicam bu urun magazalarda sordum 15. bin bandinda sizin tarafinizdaki çok çok ucuz bunun sebebi ne sizdeki spot teşhir vb gb nedenlerden dolayimi yoksa
Cevap: Merhabalar efendim bayi olduğumuzdan dolayıdır
Soru: hangi kargo ile çalışıyorsunuz aceba
Cevap: BORUSAN FİRMASI İLE GÖNDERİM SAĞLANIYOR
Soru: merhabalar tv kaç hz?
Cevap: Yenileme hızı 50/60 hz gelir efendim
Soru: Kolisi daha önce açılmış ürünmü gönderiyorsunuz yoksa hiç açılmamış ürünmü gönderiyorsunuz.
Cevap: Değerli müşterimiz kutusu hiç açılmamış ürün göndeeriyoruz kutuyu ilk yetkili servisin açması gerekmektedir.
AL50 UHD 9823 Google TV Ultra HD(4K) 2023 SÜRÜM Ürünün Detaylı Resimleri
AL50 UHD 9823 Google TV Ultra HD(4K) 2023 SÜRÜM En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
AL50 UHD 9823 Google TV Ultra HD(4K) 2023 SÜRÜM Güncel Satış Fiyatı 15099.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
AL50 UHD 9823 Google TV Ultra HD(4K) 2023 SÜRÜM Ürün Hakkında Memnuniyet Oranı Nedir?
AL50 UHD 9823 Google TV Ultra HD(4K) 2023 SÜRÜM Hakkında yaklaşık 28 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3 .
AL50 UHD 9823 Google TV Ultra HD(4K) 2023 SÜRÜM Ürünün Detayları
AL50 UHD 9823 Google TV Ultra HD(4K) 2023 SÜRÜM Ürününün Satıcısı, Altus AL50 UHD 9823 Google TV Ultra HD(4K) 2023 SÜRÜM ürününü 15099.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
AL50 UHD 9823 Google TV Ultra HD(4K) 2023 SÜRÜM Yorumlar Hakkında Bilgi
15099.0 Tl ye satışta olan AL50 UHD 9823 Google TV Ultra HD(4K) 2023 SÜRÜM Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
28 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3
Yorum: sürekli sinyal hatası veriyor
İsim: M** C**
Tarih: 15 Eylül 2024
Satıcı: Tıkla Sipariş Et
Yorum: Satıcı gerçekten ilgili ve hızlı kargolama yaptı
İsim: Y** G**
Tarih: 22 Nisan 2024
Yorum: Tereddütlü aldık ama indirim varken çok uyguna geldi memnunuzkullanıyoruz hızı vs iyi bazen takılabiliyor kasma olabiliyorbaklentiniz çok yüksekse tatmin etmeyebilir
İsim: N** S** K**
Tarih: 26 Şubat 2024
Yorum: 3 günde teslim edildi, aynı akşam servise kurulumunu yaptırdım. Görüntükalitesi güzel. Bütün uygulamalar sorunsuz çalışıyor, daha pahalı bir tvalmadığıma çok memnunum.
İsim: N** Ö**
Tarih: 06 Şubat 2024
Yorum: iŞLETİM SİSTEMİ STABİL DEĞİL. BU FİYATA GÖRE İYİ, ALINABİLİR.
İsim: A** y**
Tarih: 09 Ocak 2024
Satıcı: Eve Eşya
Yorum: fiyatına göre çok sevdim hiç tereddüt etmeden alın
İsim: T** u**
Tarih: 08 Ocak 2024
Yorum: Google tv androidi de kapsıyormuş. Dün kurulum yapıldı. Ayaklarharicinde duvar askı aparatı da çıkıyor içinden. Resim ekledim. Bir ikihaftalık kullanımla çocuklarım özelliklerini beğendi. Kasası daha öncekikulandığım televizyona göre çok daha sağlam görünüyor. Açıklamalarda Sesçıkışı 2x16 deniyordu, değil 2x20W imiş çok güçlü, beğendik. ArçelikgarDevamını Oku
İsim: A** B**
Beden: 30 Temmuz 2024
Yorum: çok güzel servis ilgli memnun kaldık
İsim: E** A**
Tarih: 13 Temmuz 2024
Yorum: baya güzel bir ürün
İsim: İ** o**
Tarih: 07 Mayıs 2024
Yorum: bu fiyata göre gayet kaliteli tv
İsim: E** K**
Tarih: 13 Şubat 2024
Yorum: tv güzel görüntü kalitesi de güzel kumandası biraz geç algılıyor
İsim: H** k**
Beden: 28 Mart 2024
Satıcı: GÖKÇE EV ALETLERİ
Yorum: kanal geçişleri tatmin edici ama tvnin açılması 20 saniye falan sürüyorişlemcisi zayıf uygulamalar arası geçişte de çok hissediliyor. sesseviyesi ve görüntüsü güzel. ben ikinci tv olarak aldım işimi görüyor
İsim: a** b**
Tarih: 27 Mart 2024
Yorum: Urun bugun elime ulasti, kurulum icin arcelik servisini aradim birkacsaat icerisinde gelip kurulumu yaptilar. Su ana dek oldukca memnunoldugumu soyleyebilirim. Goruntu kalitesi iyi, menu gecisleri gayetakici, guncel bir urun oldugu icin zaten kullanacaginiz tumplatformlarin programlarini yukleyebiliyorsunuz. Gonderen firmaya daayrica tesekkur ederiDevamını Oku
Tarih: 07 Ekim 2023
Satıcı: AKTEKİN ELEKTRONİK
Yorum: Harika bir tv paketleme de harika düşünmeden alabilirsiniz, teşekkürler Trendyol
İsim: Ergül D.
Beden: 21 Ocak 2024
Yorum: Ürünü teslim aldım. Kurulumu daha yapmadım yeni evimde yaptıracağım tekeksik noktası paketlemede tv koruması için köpük vs yok darbe almayameilli ve kargo şirketi sabah arıyor in aşağıya gel ürünü al diye tabikiinip almadım kendisi kapıma kadar getirdi. Lakin böyle güzel birsatıcının bunlarla çalışmaması daha iyi olur.
İsim: Y** e** E**
Tarih: 31 Ekim 2023
Yorum: Ürün iyi, ancak sitede garantisi 3 yıl yazmasına rağmen garantibelgesinde 2 yıl yazıyor.
Tarih: 05 Şubat 2024
Yorum: Ürünü aldım kalitesini beğenmedim iade ettim kabul edilmiyor 3 işgününde iade etmem gerekiyormuş servis 4 günde geldi ben nasıl 3 gündeiade edicem
İsim: **** ****
Tarih: 27 Aralık 2023
AL50 UHD 9823 Google TV Ultra HD(4K) 2023 SÜRÜM Ürüne İlişkin Sorular
Soru: Android TV ile Google TV arasında fark nedir
Cevap: Android TV uygulamalara odaklanırken Google TV içeriğe odaklanıyor. İkside aynı şey
Soru: Sorun gerçekten bu ise garantisi başlamadı servis çalışanıyım çünkü kendim kurulum yaptım
Cevap: Malesef efendim
Soru: Ürün nerden gönderiliyor
Cevap: GÖDERIMLERIMIZ SİVAS TAN DIR
Soru: Bulotut varmi
Cevap: Merhabalar efendim evet vardır
Soru: montalama malzemeleri ayakları kumandası dahilmidir
Cevap: Değerli müşterimiz askı aparatını kurulum esnasında yetkili servis getirmektedir. Kumanda kutusunun içerisinde bulunmaktadır.
Soru: iyi günler 3 yıl garantili olduğu yazıyor , ek hizmet olarak yıllık garanti alabileceğimiz yazıyor, 3 yıl harici değilmi?
Cevap: MERHABA EFENDİM EVET HARİCİ EK ÜCRET KARŞILIĞI ALABİLİYORSUNUZ.
Soru: ürün lisanslı google tv mi yoksa sadece ad olarak mı var
Cevap: Ürün lisanslı Google tv efendim
Soru: merhaba 50 hd 126 ekranmı oluyor
Cevap: merhaba, evet efendim
Soru: almayı düşünüyorum. ekran koruyucu ile birlikte almak mümkün mü
Cevap: Merhabalar bizde ekran koruycu yoktur malesef efendim
Soru: Selamın aleyküm ürün göründüğü gibi mi gönderiliyor
Cevap: Evet efendim
Soru: Merhaba Ekran yukseklıgı nekadar enine nekadr net olarak
Cevap: eni 110cm efendim
Soru: peki icinde duvaraaski aparati geliyormu
Cevap: merhaba, evet var efendim. Aparat servise ait
Soru: mrb android mi ve hangi kargo firması
Cevap: Merhabalar efendim evet android Google TVdir , UPS ve Aras ile gönderim sağlayabiliyoruz
Soru: kastamonu şenpazar ilçesinde gönderim sağlıyormusunuz
Cevap: Merhaba evet efendim gönderim sağlıyoruz
Soru: Merhaba. Kumandasında sesli komut özelliği var mıdır? Aynı ürünün AL50 - AL55 modelleri arasında ekran dışında farklılık var mıdır?
Cevap: Ürün Özelliklerde Belirtildiği Gibidir.
Soru: Bu ürünün askı aparatı da var mı sizde? Bir de kurulum ücreti ne kadar acaba?
Cevap: ÜCRETSİZ KURULUM MONTAJ VE ASKI APARATI
Soru: hicam bu urun magazalarda sordum 15. bin bandinda sizin tarafinizdaki çok çok ucuz bunun sebebi ne sizdeki spot teşhir vb gb nedenlerden dolayimi yoksa
Cevap: Merhabalar efendim bayi olduğumuzdan dolayıdır
Soru: hangi kargo ile çalışıyorsunuz aceba
Cevap: BORUSAN FİRMASI İLE GÖNDERİM SAĞLANIYOR
Soru: merhabalar tv kaç hz?
Cevap: Yenileme hızı 50/60 hz gelir efendim
Soru: Kolisi daha önce açılmış ürünmü gönderiyorsunuz yoksa hiç açılmamış ürünmü gönderiyorsunuz.
Cevap: Değerli müşterimiz kutusu hiç açılmamış ürün göndeeriyoruz kutuyu ilk yetkili servisin açması gerekmektedir.
AL50 UHD 9823 Google TV Ultra HD(4K) 2023 SÜRÜM Ürünün Detaylı Resimleri
AL50 UHD 9823 Google TV Ultra HD(4K) 2023 SÜRÜM En Uygun Satış Linki
Altus AL50 UHD 9823 Google TV Ultra HD(4K) 2023 SÜRÜM Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Altus AL50 UHD 9823 Google TV Ultra HD(4K) 2023 SÜRÜM yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.