Nevin
Bilgili
Al 9103 Db 9kg Çamaşır Makinesi Ürün Alınmaya Değer Mi?
Al 9103 Db 9kg Çamaşır Makinesi Şu Anki Satış Fiyatı 15999.0 Tl'den Satılmaktadır.
Al 9103 Db 9kg Çamaşır Makinesi Olumlu Yorum Sayısı Nedir?
Al 9103 Db 9kg Çamaşır Makinesi Hakkında yaklaşık 28 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.1 .
Al 9103 Db 9kg Çamaşır Makinesi Ürünün Detayları
Al 9103 Db 9kg Çamaşır Makinesi Ürününün Satıcısı, Altus Al 9103 Db 9kg Çamaşır Makinesi ürününü 15999.0 Tl'den Satılmaktadır.
Al 9103 Db 9kg Çamaşır Makinesi Kullanıcı Değerlendirmeleri
15999.0 Tl ye satışta olan Al 9103 Db 9kg Çamaşır Makinesi Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
28 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.1
Yorum: annem bayildi sorunsuz geldi kurulum da cok hizliydi herseyden memnun kaldik
İsim: Sefa Y.
Tarih: 25 Mart 2022
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: TekÇarşı
Yorum: çok memnunum hiçbir sıkıntı yaşamadım
İsim: **** ****
Tarih: 14 Nisan 2024
Satıcı: KAYRADTM
Yorum: Çok güzel her yıkamada aynı performans ve hız süper
İsim: M** G**
Tarih: 02 Ağustos 2023
Satıcı: MODAEVGEREÇLERİ
Yorum: Çok güzel hemen kurulumunu yaptırdım
İsim: D** M**
Tarih: 15 Mart 2023
Yorum: Güzel makina kargolara da çok iyi yapıldı elinize sağlık parasını haketti
Tarih: 20 Eylül 2022
Satıcı: ULUSPAZARI
Yorum: Çok memnunum çok iyi bir makine çok tereddüt etmiştim internettenalırken ama bir sorun çıkmadı
İsim: buse I.
Tarih: 23 Mayıs 2022
Satıcı: MarkaReyon
Yorum: Çok beğendim çok güzel ama çeyize aldım daha kullanmak nasip olmadı
Tarih: 25 Nisan 2022
Yorum: güzel bir makina eve kadar çıkardılar
İsim: c** a** e**
Tarih: 19 Mart 2022
Yorum: Güzel ürün gayet iyi
İsim: Ali E. G.
Tarih: 07 Mart 2022
Yorum: makinam ayni göründügü gibi geldi
İsim: m** o**
Tarih: 17 Ocak 2024
Satıcı: METİNOĞULLARI DAYANIKLI TÜK MAL LTD ŞTİ
Yorum: ürünüm yaklaşık 10 günde elime ulaştı ,kullanıp öyle yorum yapmakistedim , pahalı markalara okadar para dökmeye hiç gerek yokmuş anladım,çok güzel performans,sadece puan kırma sebebim çok doldurunca tam temizyikanmiyor kuruluma gelen servis elemanı da söylemişti üzerinde 1 karışboşluk bırakıp yıkanmali diye öyle yapınca on numara performans,hiçdüşüDevamını Oku
İsim: A** A**
Tarih: 09 Ağustos 2022
Yorum: Fiyatına göre performansı gayet başarılı
İsim: S** İ**
Tarih: 28 Mayıs 2022
Satıcı: BIRBEYAZ
Yorum: Direkt kısa program yok. Mini diye bişey var. Onda da az bişeyyıkayabiliyorsun. Yarısını ıslatmadan yıkıyor. Bazı programlarda hızlıyıkama düğmesi var. Yarıya falan iniyor süre. O da en az 1 saat 12dakika. Yıkaması fena değil. Sesi de öyle. Ama ben sevmedim.
İsim: G** Y** P**
Tarih: 07 Eylül 2024
Yorum: 5 500 gibi bi fiyata almistim uçmuş resmen güzel yıkıyor ama keşke birazdaha iyisini alsaymisim dedim mesela 50 dereceye ayarlanmiyir 20 30 4060 diye gidiyor az çamaşır olduğunda kısa program var ama beni tatminetmedi sanki
İsim: P** K**
Tarih: 09 Kasım 2022
Yorum: Kargom taaa adanalardan gelmiş istanbuldan alsam bu kadar erken gelmezdişimdilik çok beğendim kurulumu için yarın gelicekler kullandıkca yorumuyenilerim ama satıcıya çok teşekkür ediyorum çok ilgili soruma da cokgüzel cevap verdi horoz lojistikte öyle kapıma kadar çıkardı saygılıelemandı emeği gecen herkes sağolsun
İsim: T** G**
Tarih: 03 Ekim 2022
Yorum: Ürün geldi çok güzel
Tarih: 19 Ocak 2024
Yorum: ürün ile ilgili iyi şeyler söyleniyor zamanla göreceğiz..LAKİNNNaldığınız firmaya DİKKAT Metinogullari firmasından aldım Diyarbakır'dangeldi malzeme aralık 31de sipariş verdim doğal olarak Ocak 2de kargoyaverildi olarak sistemde görülüyor gel gelelim HOROZ lojistik sadecekargo sipariş no verdiklerini ve malzemenin kargoda olmadığını soyleditabi benDevamını Oku
İsim: S** K**
Yorum: Ürünü bir aydır bekliyorum. Ve elime henüz ulaşmadı. Paramı alabilmekiçin uğraşıyorum. O yüzden bi kere daha düşünün derim.
İsim: Mesut T.
Tarih: 04 Mayıs 2023
Yorum: Çok memnunuz biraz geç geldi ama degdi makinada gram ses yok çalıştığı zaman
İsim: C** Y**
Tarih: 17 Şubat 2023
Yorum: altus istedin Regal geldi ama iade etmedim regalde iyi
İsim: C** S**
Tarih: 19 Mart 2024
Satıcı: Taşdemir avm
Yorum: Marka Farklı geldi daha ucuz ürün geldi
İsim: E** D**
Tarih: 24 Temmuz 2023
Yorum: Ürün alalı yaklaşık 2 ay oldu kesinlikle almayın yumustaci namınahicbirseu korkutmuyor 60 derecede bile eşyalarımı mahvetti sakin sakin almayinnnnnnnnnn
İsim: s** ö**
Tarih: 04 Ekim 2022
Yorum: O kadar uyarmama rağmen dediklerimiz hiç dikkate almıyorlar . Sonrasındayazıp soyledigimde cevap vermeye bile tenezzül etmediler
Tarih: 20 Nisan 2022
Al 9103 Db 9kg Çamaşır Makinesi Merak Edilenler Neler?
Soru: Merhaba ürün inverter motormudur teşekkürler
Cevap: Merhaba inverter motor
Soru: tamam çok teşekkür ederim ilginiz için
Cevap: Rica ederiz efendim hayırlı olsun tekrardan sağlıklı günler dileriz
Soru: Merhaba sentetik yıkama programı yok sanırım perdeler bu makinede hangi programda yıkanır
Cevap: merhaba, sentetik yıkama programı var efendim
Soru: iyi akşamlar makina kac devir bilgilerde göremedim
Cevap: merhaba 1000 Devir efendim
Soru: Merhaba acil cevaplar mısınız hangi kargo ıle calısıyorsunuz
Cevap: Merhaba, hepsijet xl ve horoz lojistikle gönderim sağlamaktayız efendim.
Soru: garantisi ne kadar
Cevap: merhaba 2 yıldır
Soru: ürün sifirki
Cevap: merhaba sıfır kapalı kutu
Soru: enerji B olan var A olan var ne anlama gelir
Cevap: merhaba 2021 yılı itibariye enerji sınıfları türk standardından çıkarılıp avrupa standardına geçildi. Dolayısıyla eskiden a++ ile tabi edilen enerji sınıfları günümüzde b , d, e gibi enerji sınıflarına dönüştü.
Soru: merhabalar gri rengi var mı yada siyah
Cevap: MERHABALAR ALTUS AL 9103 DS GRİ MODELİ VAR TRENDYOL ARAMA YAPARSANIZ MODELİ GÖRECEKSİNİZ
Soru: slm iki renk deniliyor ben farkı anlayamadım ikincisi ne renk
Cevap: merhaba siyah kapaklı oldugu için iki renkte diye geçmektedir
Soru: Yapı kart taksit oluyor mu kaç taksit ucretlimi
Cevap: merhaba ödeme seçenekleri görmek için sepete ekleyiniz
Soru: Merhaba, Altus çamaşır makinsı A +++ mı?
Cevap: hayır b sınıfı yeni enerji sınıflandırmasında artık b eskiden a+++ dı
Soru: Ürünün garanti süresi ne kadar
Cevap: Ürünümüz 3 Yıl Arçelik A.Ş. servis garantisindedir. Kurulum ve montaj talepleriniz için müşteri hizmetlerini arayabilirsiniz.
Soru: Merhaba db dediği neyin özelliği oluyor
Cevap: Dis kapak siyah diger modelle herseyi ayni
Soru: motor dijital inverter mi
Cevap: Ürün Özellikleri Ürün Rengi Beyaz Kapasite (kg) (ÇM) 9.0 Enerji Sınıfı B Ses Seviyesi(dB(A)) 72 dBA Program Sayısı 15 Enerji Tüketimi (100 Çevrim) 57 kWh Su Tüketimi (1 Çevrim) 49 L Max. Sıkma Devri (rpm) 1000 Su Girişi Tek (soğuk) Yıllık enerji tüketimi (AE_c) (kWh) 195 kWh Yıllık Su Tüketimi (AW_c) (l) 11659 L Motor Tipi Inverter Motor Çocuk Kilidi Var Dengesiz Yük Kontrolü Var Top sistemi Var Otomatik Su Ayarlama Sistemi Var Elektronik tipi (2) Digital Display Kalan Zaman Göstergesi Var Ses Seviyesi- Yıkama/Sıkma (dB) 54/72 Taşma Emniyeti Var Tambur Deseni AquaWave Yan duvar Tipi S Tipi Zaman Geciktirme 0-19h Nikel Isıtıcı Var Program 2 Eko 40-60 Ağırlık 70.0 kg Derinlik 64.0 cm Yükseklik 84.0 cm Genişlik 60.0 cm
Soru: fiyatı 8900 olan makina ile bu 8110 olanın arasında fark varmı acaba
Cevap: MERHABA ÜRÜN İLE İLGİLİ DETAYLI BİLGİYE ÜRETİCİNİN WEB SİTESİNDEN ERİŞEBİLİRSİNİZ
Soru: en kısa proğram kaç dakika
Cevap: Merhaba Mini 14 Dakika programı vardır.
Soru: ek garanti kac yıl gecerli
Cevap: merhaba +4 yıl garanti için ek ücret talep edilir fiyat bilgisi için servis ile görüşmelisiniz
Soru: selamun aleyküm taksiti var mı acaba
Cevap: Merhaba efendim taksit koşulları ile Trendyol ile görüşebilirsiniz koşulları kendileri belirliyor
Soru: Kim kuruyor bu makineyi bilgi verebilir misiniz
Cevap: Merhaba Ürün Marka Çagrı merkezini aramanız yeterli efendim ücretsiz olarak servis gelip kuruyor
Al 9103 Db 9kg Çamaşır Makinesi Resim Galerisi
Al 9103 Db 9kg Çamaşır Makinesi En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Al 9103 Db 9kg Çamaşır Makinesi Şu Anki Satış Fiyatı 15999.0 Tl'den Satılmaktadır.
Al 9103 Db 9kg Çamaşır Makinesi Olumlu Yorum Sayısı Nedir?
Al 9103 Db 9kg Çamaşır Makinesi Hakkında yaklaşık 28 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.1 .
Al 9103 Db 9kg Çamaşır Makinesi Ürünün Detayları
Al 9103 Db 9kg Çamaşır Makinesi Ürününün Satıcısı, Altus Al 9103 Db 9kg Çamaşır Makinesi ürününü 15999.0 Tl'den Satılmaktadır.
Al 9103 Db 9kg Çamaşır Makinesi Kullanıcı Değerlendirmeleri
15999.0 Tl ye satışta olan Al 9103 Db 9kg Çamaşır Makinesi Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
28 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.1
Yorum: annem bayildi sorunsuz geldi kurulum da cok hizliydi herseyden memnun kaldik
İsim: Sefa Y.
Tarih: 25 Mart 2022
Yorum: çok memnunum hiçbir sıkıntı yaşamadım
Tarih: 14 Nisan 2024
Yorum: Çok güzel her yıkamada aynı performans ve hız süper
İsim: M** G**
Tarih: 02 Ağustos 2023
Yorum: Çok güzel hemen kurulumunu yaptırdım
İsim: D** M**
Tarih: 15 Mart 2023
Yorum: Güzel makina kargolara da çok iyi yapıldı elinize sağlık parasını haketti
Tarih: 20 Eylül 2022
Yorum: Çok memnunum çok iyi bir makine çok tereddüt etmiştim internettenalırken ama bir sorun çıkmadı
İsim: buse I.
Tarih: 23 Mayıs 2022
Yorum: Çok beğendim çok güzel ama çeyize aldım daha kullanmak nasip olmadı
Tarih: 25 Nisan 2022
Yorum: güzel bir makina eve kadar çıkardılar
İsim: c** a** e**
Tarih: 19 Mart 2022
Yorum: Güzel ürün gayet iyi
İsim: Ali E. G.
Tarih: 07 Mart 2022
Yorum: makinam ayni göründügü gibi geldi
İsim: m** o**
Tarih: 17 Ocak 2024
Yorum: ürünüm yaklaşık 10 günde elime ulaştı ,kullanıp öyle yorum yapmakistedim , pahalı markalara okadar para dökmeye hiç gerek yokmuş anladım,çok güzel performans,sadece puan kırma sebebim çok doldurunca tam temizyikanmiyor kuruluma gelen servis elemanı da söylemişti üzerinde 1 karışboşluk bırakıp yıkanmali diye öyle yapınca on numara performans,hiçdüşüDevamını Oku
İsim: A** A**
Tarih: 09 Ağustos 2022
Yorum: Fiyatına göre performansı gayet başarılı
İsim: S** İ**
Tarih: 28 Mayıs 2022
Satıcı: BIRBEYAZ
Yorum: Direkt kısa program yok. Mini diye bişey var. Onda da az bişeyyıkayabiliyorsun. Yarısını ıslatmadan yıkıyor. Bazı programlarda hızlıyıkama düğmesi var. Yarıya falan iniyor süre. O da en az 1 saat 12dakika. Yıkaması fena değil. Sesi de öyle. Ama ben sevmedim.
İsim: G** Y** P**
Tarih: 07 Eylül 2024
Yorum: 5 500 gibi bi fiyata almistim uçmuş resmen güzel yıkıyor ama keşke birazdaha iyisini alsaymisim dedim mesela 50 dereceye ayarlanmiyir 20 30 4060 diye gidiyor az çamaşır olduğunda kısa program var ama beni tatminetmedi sanki
İsim: P** K**
Tarih: 09 Kasım 2022
Yorum: Kargom taaa adanalardan gelmiş istanbuldan alsam bu kadar erken gelmezdişimdilik çok beğendim kurulumu için yarın gelicekler kullandıkca yorumuyenilerim ama satıcıya çok teşekkür ediyorum çok ilgili soruma da cokgüzel cevap verdi horoz lojistikte öyle kapıma kadar çıkardı saygılıelemandı emeği gecen herkes sağolsun
İsim: T** G**
Tarih: 03 Ekim 2022
Yorum: Ürün geldi çok güzel
Yorum: ürün ile ilgili iyi şeyler söyleniyor zamanla göreceğiz..LAKİNNNaldığınız firmaya DİKKAT Metinogullari firmasından aldım Diyarbakır'dangeldi malzeme aralık 31de sipariş verdim doğal olarak Ocak 2de kargoyaverildi olarak sistemde görülüyor gel gelelim HOROZ lojistik sadecekargo sipariş no verdiklerini ve malzemenin kargoda olmadığını soyleditabi benDevamını Oku
İsim: S** K**
Yorum: Ürünü bir aydır bekliyorum. Ve elime henüz ulaşmadı. Paramı alabilmekiçin uğraşıyorum. O yüzden bi kere daha düşünün derim.
İsim: Mesut T.
Tarih: 04 Mayıs 2023
Yorum: Çok memnunuz biraz geç geldi ama degdi makinada gram ses yok çalıştığı zaman
İsim: C** Y**
Tarih: 17 Şubat 2023
Yorum: altus istedin Regal geldi ama iade etmedim regalde iyi
İsim: C** S**
Tarih: 19 Mart 2024
Yorum: Marka Farklı geldi daha ucuz ürün geldi
İsim: E** D**
Tarih: 24 Temmuz 2023
Yorum: Ürün alalı yaklaşık 2 ay oldu kesinlikle almayın yumustaci namınahicbirseu korkutmuyor 60 derecede bile eşyalarımı mahvetti sakin sakin almayinnnnnnnnnn
İsim: s** ö**
Tarih: 04 Ekim 2022
Yorum: O kadar uyarmama rağmen dediklerimiz hiç dikkate almıyorlar . Sonrasındayazıp soyledigimde cevap vermeye bile tenezzül etmediler
Tarih: 20 Nisan 2022
Al 9103 Db 9kg Çamaşır Makinesi Merak Edilenler Neler?
Soru: Merhaba ürün inverter motormudur teşekkürler
Cevap: Merhaba inverter motor
Soru: tamam çok teşekkür ederim ilginiz için
Cevap: Rica ederiz efendim hayırlı olsun tekrardan sağlıklı günler dileriz
Soru: Merhaba sentetik yıkama programı yok sanırım perdeler bu makinede hangi programda yıkanır
Cevap: merhaba, sentetik yıkama programı var efendim
Soru: iyi akşamlar makina kac devir bilgilerde göremedim
Cevap: merhaba 1000 Devir efendim
Soru: Merhaba acil cevaplar mısınız hangi kargo ıle calısıyorsunuz
Cevap: Merhaba, hepsijet xl ve horoz lojistikle gönderim sağlamaktayız efendim.
Soru: garantisi ne kadar
Cevap: merhaba 2 yıldır
Soru: ürün sifirki
Cevap: merhaba sıfır kapalı kutu
Soru: enerji B olan var A olan var ne anlama gelir
Cevap: merhaba 2021 yılı itibariye enerji sınıfları türk standardından çıkarılıp avrupa standardına geçildi. Dolayısıyla eskiden a++ ile tabi edilen enerji sınıfları günümüzde b , d, e gibi enerji sınıflarına dönüştü.
Soru: merhabalar gri rengi var mı yada siyah
Cevap: MERHABALAR ALTUS AL 9103 DS GRİ MODELİ VAR TRENDYOL ARAMA YAPARSANIZ MODELİ GÖRECEKSİNİZ
Soru: slm iki renk deniliyor ben farkı anlayamadım ikincisi ne renk
Cevap: merhaba siyah kapaklı oldugu için iki renkte diye geçmektedir
Soru: Yapı kart taksit oluyor mu kaç taksit ucretlimi
Cevap: merhaba ödeme seçenekleri görmek için sepete ekleyiniz
Soru: Merhaba, Altus çamaşır makinsı A +++ mı?
Cevap: hayır b sınıfı yeni enerji sınıflandırmasında artık b eskiden a+++ dı
Soru: Ürünün garanti süresi ne kadar
Cevap: Ürünümüz 3 Yıl Arçelik A.Ş. servis garantisindedir. Kurulum ve montaj talepleriniz için müşteri hizmetlerini arayabilirsiniz.
Soru: Merhaba db dediği neyin özelliği oluyor
Cevap: Dis kapak siyah diger modelle herseyi ayni
Soru: motor dijital inverter mi
Cevap: Ürün Özellikleri Ürün Rengi Beyaz Kapasite (kg) (ÇM) 9.0 Enerji Sınıfı B Ses Seviyesi(dB(A)) 72 dBA Program Sayısı 15 Enerji Tüketimi (100 Çevrim) 57 kWh Su Tüketimi (1 Çevrim) 49 L Max. Sıkma Devri (rpm) 1000 Su Girişi Tek (soğuk) Yıllık enerji tüketimi (AE_c) (kWh) 195 kWh Yıllık Su Tüketimi (AW_c) (l) 11659 L Motor Tipi Inverter Motor Çocuk Kilidi Var Dengesiz Yük Kontrolü Var Top sistemi Var Otomatik Su Ayarlama Sistemi Var Elektronik tipi (2) Digital Display Kalan Zaman Göstergesi Var Ses Seviyesi- Yıkama/Sıkma (dB) 54/72 Taşma Emniyeti Var Tambur Deseni AquaWave Yan duvar Tipi S Tipi Zaman Geciktirme 0-19h Nikel Isıtıcı Var Program 2 Eko 40-60 Ağırlık 70.0 kg Derinlik 64.0 cm Yükseklik 84.0 cm Genişlik 60.0 cm
Soru: fiyatı 8900 olan makina ile bu 8110 olanın arasında fark varmı acaba
Cevap: MERHABA ÜRÜN İLE İLGİLİ DETAYLI BİLGİYE ÜRETİCİNİN WEB SİTESİNDEN ERİŞEBİLİRSİNİZ
Soru: en kısa proğram kaç dakika
Cevap: Merhaba Mini 14 Dakika programı vardır.
Soru: ek garanti kac yıl gecerli
Cevap: merhaba +4 yıl garanti için ek ücret talep edilir fiyat bilgisi için servis ile görüşmelisiniz
Soru: selamun aleyküm taksiti var mı acaba
Cevap: Merhaba efendim taksit koşulları ile Trendyol ile görüşebilirsiniz koşulları kendileri belirliyor
Soru: Kim kuruyor bu makineyi bilgi verebilir misiniz
Cevap: Merhaba Ürün Marka Çagrı merkezini aramanız yeterli efendim ücretsiz olarak servis gelip kuruyor
Al 9103 Db 9kg Çamaşır Makinesi Resim Galerisi
Al 9103 Db 9kg Çamaşır Makinesi En Uygun Satış Linki
Altus Al 9103 Db 9kg Çamaşır Makinesi Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Altus Al 9103 Db 9kg Çamaşır Makinesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.