Ebru
Bilgili
Al 81 Ic 8 Kg A Çamaşır Kurutma Makinesi En Düşük Fiyat Nerede?
Al 81 Ic 8 Kg A Çamaşır Kurutma Makinesi Şu Anki Fiyat Aralığı 13299.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Al 81 Ic 8 Kg A Çamaşır Kurutma Makinesi Memnuniyet Oranı Nedir?
Al 81 Ic 8 Kg A Çamaşır Kurutma Makinesi Hakkında yaklaşık 1333 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7 .
Al 81 Ic 8 Kg A Çamaşır Kurutma Makinesi Teknik Bilgiler
Altus AL 81 IC 8 Kg Çamaşır Kurutma MakinesiKurutma TipiYoğuşturmalı-Isı PompalıKurutma kontrolüEco SenseTank PozisyonuÜstÜrün RengiBeyazEnerji Sınıfı (DR)A++Yıllık Enerji Tüketimi236.0 kWhProgram Sayısı15Display TypePLX LED / 7SegZaman Erteleme0-24Su tankı dolu göstergesi (LED)VarKondenser Temizleme Uyarısı (LED)VarFiltre Temizleme UyarısıVarDirek TahliyeVarKapasite (kg)8Tambur deseniAquawaveZaman Erteleme GöstergesiVarKırışık ÖnlemeVarKalan Zaman GöstergesiVarÇocuk KilidiVarProgram Sonu UyarısıVarÜrün Arçelik yetkili servis garantilidir.Ücretsiz montaj için 444 0 888 i arayarak destek alabilirsiniz._x000D_
Önemli Bilgilendirme*_x000D_
Kargonuzu teslim alırken kontrol etmeniz büyük önem arz etmektedir._x000D_
Paketlerin dışında hasar,eziklik,yırtılma,ıslaklık gibi normal olmayan bir durum tespit ettiğinizde ürünleri teslim almayarak kargo yetkilisine tutanak tutturmalı ve mutlaka iletişim formunu kullanarak veya telefon numaramızdan bizimle irtibata geçmelisiniz.SATIŞ SONRASI HİZMETAlmış olduğunuz ürün size ulaştığı zaman paketi kargo görevlisinin yanında kontrol ediniz._x000D_
Dış ambalajında bir hasar tespit etmeniz durumunda kargo görevlisine mutlaka "HASAR TESPİT RAPORU" tutturunuz._x000D_
Hasarlı kargolar için kargo görevlileri rapor tutmakla yükümlüdür. Aksi durumda oluşabilecek problemlerden firmamız sorumlu tutulamaz. Rapor tutturulmayan ürünlerde değişim ve iade yapılamayacaktır._x000D_
Lütfen değişim yapacağınız ürünleri, orijinal ambalajı ve kutusu ile zarar görmemiş halde, siparişiniz ile birlikte gelen faturanıza değişim sebebinizi yazdıktan sonra kutunun içine yerleştirip gönderiniz._x000D_
Sipariş edilen ürün hatası müşteri kullanımından meydana gelen bir hata ise veya 14 günlük süre içerisinde ürün kullanılmışsa ürünün iade ve değişimi yapılmaz._x000D_
Ürün iadesi ve değiştirme şartları olarak, 4077 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun gereği uygulamalar esastır.
Al 81 Ic 8 Kg A Çamaşır Kurutma Makinesi Ürününün Satıcısı, Altus Al 81 Ic 8 Kg A Çamaşır Kurutma Makinesi ürününü 13299.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Al 81 Ic 8 Kg A Çamaşır Kurutma Makinesi Kullanıcı Değerlendirmeleri
13299.0 Tl ye satışta olan Al 81 Ic 8 Kg A Çamaşır Kurutma Makinesi Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
1333 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7
Yorum: Çok beğendik bebeğimizi düşünerek almıştık iyi ki almışız kurutmasıharika. Genelde günlük programı seçtik kullandık 2 saatlik bir programama içindeki kuruluk sensörü sayesinde 2 saati bulmadan kurutuyor.Kendisi otomatik ayarlıyor genelde 1saat 15dk da çamaşırları giy çıkhalinde veriyor. Ayrıca içinde aydınlatma ledi var kuruturken içinigörebiliyorsDevamını Oku
İsim: İsmail H. Ş.
Tarih: 19 Ağustos 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: MarkaReyon
Yorum: innnaanılmaz memnun kaldım. öyle bir toz çıktı ki çamaşırlardan, evde nevarsa yıkamaya karar verdim. ve evde inanılmaz bir toz sorunu varmış onuöğrendim. aldığımızdan beri yaptığım temizlikler daha uzun gidiyor. eğertek veya iki kişi yaşıyorsanız, mükemmel bir rahatlığı var. çocukluanneleri düşünemiyorum bile kim bilir nasıl rahatlatır. kesinlikleDevamını Oku
İsim: D** Ç**
Tarih: 02 Nisan 2024
Satıcı: Localhome
Yorum: Ürün sorunsuz geldi çok memnun kaldım baya iyi tozları güzel çıkartıyor
İsim: R** S**
Tarih: 07 Mart 2024
Satıcı: EGE TEKNO
Yorum: Çok memnunum iyiki almışım yakınlarıma da aldırıyorum. Çamaşır kurutmaderdi kalmadı.
İsim: G** A**
Satıcı: BEM TEKNOLOJİ
Yorum: Teslimat ve teslimat süresi oldukça hızlıydı ilgi ve alakaları çokiyiydi. yalnızca montajın da problem yaşadık aparatı yanlış takmışlarbir daha gelip duzelttiler. 1 saatlik program da çalıştırdım 10 taneyeyakın kıyafet vardı yıkanmış sıfır nem ile muazzam bir kuruluk sağladı.daha kalabalık çamaşır koyup 2 saatlik bir programa aldım onun da sonucumDevamını Oku
İsim: r** y**
Tarih: 03 Mart 2024
Satıcı: Süllü
Yorum: Alın aldırın ben cok memnunum her eve lazım tek üzüldüğüm ben aldıktansonra indirime koyulması bir puanı kırdım
İsim: H** K**
Tarih: 02 Mart 2024
Satıcı: Dekora
Yorum: annme hediye olarak aldı. canım annem çok mutlu oldu
İsim: T** Ş**
Tarih: 16 Şubat 2024
Satıcı: Blacc
Yorum: tek kelimeyle mükemmel
İsim: **** ****
Tarih: 13 Şubat 2024
Satıcı: ENUCUZUNADRESİ
Yorum: çok güzel düşünmeden alın benim gibi keşke lere kalmayın
İsim: İ** P**
Tarih: 11 Şubat 2024
Satıcı: Eve Eşya
Yorum: ürün efsane güzel şiddetle tavsiye ediyorum ayrıca Arçelik firmasına dagüvenimiz sonsuz
İsim: N** G**
Tarih: 10 Şubat 2024
Yorum: fiyat performans ürünü gayet iyi kurutuyor koku ve kıyafetlerde kasmayapmadı almak isteyenlere tavsiye ederim daha fazla para ödemeye gerek yok
İsim: H** Y**
Tarih: 09 Şubat 2024
Yorum: horoz kargoya çok teşekkür ederim siparişten 4 günde sonra ürün elimeelime ulaştı.ürünü daha kullanmadık ama Altus kalitelidir kuruluma gelenarkadaslar saatler içinde geldi onlarada çok teşekkür ederim.
İsim: h** y**
Tarih: 06 Şubat 2024
Yorum: Çok memnun kaldım teşekkürler iyi ki almışım
İsim: K** A**
Tarih: 03 Şubat 2024
Yorum: İyiki almışım, hiç düşünmeden alın derim, biraz sesli çalışıyor, dolapkuruluğunda kurutuyorum 2 ay oldu çamaşırlarda hiç bir çekme olmadı
Satıcı: eyshome
Yorum: aldık.iki aydır kullanıyoruz.sorun yok.
İsim: E** E**
Tarih: 27 Ocak 2024
Satıcı: meya ticaret
Yorum: Süper bir şey her eve lazım
İsim: S** K** c**
Tarih: 21 Ocak 2024
Yorum: Biz cok memnunuz 8 kg gayet yeterli
İsim: E** K**
Tarih: Elite Üye
Beden: 17 Ocak 2024
Satıcı: Beyaz Live
Yorum: o kadar güzel ki hayat kurtarıyor tavsiye ederim sorunsuz geldipaketleme de iyiydi
İsim: r** ç**
Tarih: 26 Haziran 2023
Yorum: Kesinlikle kendime yaptığım en büyük iyilik diyebilirim muhteşem birürün işimi inanılmaz kolaylaştırdı
Tarih: 16 Haziran 2023
Yorum: Ürün beklediğimizden de iyi. Gönül rahatlığı ile alabilirsiniz
İsim: Sinan n.
Tarih: 30 Mayıs 2023
Satıcı: MODAEVGEREÇLERİ
Yorum: Harika bir ürün, kısa sürede kurutma ile yumuşacık çamaşırlar.
İsim: A** Ç**
Beden: 26 Mayıs 2023
Satıcı: KAYRADTM
Yorum: cok memnunum tavsiye ederim
İsim: yalçın a.
Tarih: 20 Mayıs 2023
Yorum: sorunsuz teslimat. Güvenle alınabilir
İsim: e** e**
Yorum: Harika bir makina neden önceden almamışım diyorum 45 yaşındayım inanınher kadın almalı çamaşırlarımı küçültme gibi birşey yapmadı .Alerjisiolan bir insanım üstelik vallahi billahi alın kardeşlerim ya kendicanınızın vaktinizin kıymetini bilin ya .rabbim herkese nasip etsinmakina mükemmel
İsim: Selma D.
Tarih: 09 Mayıs 2023
Yorum: Horoz lojistik ile kargolama yapıldı sağlam ve hızlı geldi, geldiği günservis ile iletişime geçtik ve gün içinde gelip kurulumugerçekleştirdiler. 1 haftadır kullanıyorum gerçekten büyük rahatlık dahaönce neden almadım diyorum. Tam fiyat performans ürünü, ekonomik kurutmada kullanıyorum ve içindeki nem oranına göre kurutma saatini yükseltiyorveya düDevamını Oku
İsim: n** ö**
Tarih: 08 Mayıs 2023
Yorum: Beğenildi, uzun süreli takip edeceğiz
İsim: H** M** G**
Tarih: 23 Nisan 2023
Satıcı: CihanSE
Yorum: iyi ki almışım anlatacak bir şey yok süper

Tarih: 18 Nisan 2023
Yorum: pahalı markalara çok para vermeye gerek yok kaliteli ve uygun bir fiyatı var
İsim: A** T**
Tarih: 16 Nisan 2023
Yorum: Kullanışlı ve gayet güzel fiyatta uygundu bence
Tarih: 10 Nisan 2023
Satıcı: Smart Teknoloji
Yorum: İnsanın kendine yapacağı en büyük iyilik, herkes almalı diye düşünüyorum.
İsim: f** ü**
Tarih: 09 Nisan 2023
Al 81 Ic 8 Kg A Çamaşır Kurutma Makinesi Ürünle İlgili Merak Edilenler
Soru: Çamaşır makinam Arcelik üstüne koyulcak aparatı ucretlimi
Cevap: merhaba, onu servisten öğrenmeniz gerekiyor
Soru: elinizde mevcut mu izmir e gönderiniz varmi
Cevap: Stoğumuz mevcut izmire gönderebiliyoruz
Soru: düzce akcakocaya gonderiminiz varmı
Cevap: Merhaba efendim sadece İstanbul iline satış yapıyoruz.
Soru: ürün ısı pompalımı
Cevap: Evet ısı pompalı
Soru: Çamaşır makinesi markası fark ediyor mu? üstüne koymak istiyorum
Cevap: farketmez bağlantı aparatı yetkili servisler karşılamaktadır.
Soru: çamaşır makinesi üzerine koymak için aparat için kuruluma gelen servis ek ücret talep edecek mi
Cevap: Merhabalar,yetkili servise sormanız gerekiyor efendim.
Soru: İstanbul dışı satışınız yokmu
Cevap: Sadece İstanbul içi
Soru: Tokat merkez’ e gönderim yapılıyor mu ?
Soru: Merhaba bu ürün sadece İstanbul için mi satışta
Soru: merhaba hangi kargo ile gönderim yapiyosunuz
Cevap: Merhaba iyi günler Borsusan lojistik
Soru: Bosch çamaşır makinesi üzerine kurulum oluyormu
Cevap: Olur sorun yok
Soru: 6 kiloluk makinanın üstüne konur mu
Cevap: Bunu bilemiyoruz konu ile ilgili yetkili servislerden bilgi alabilirsiniz.
Soru: banyomuzda yer yok herhangi bir odada kullanabilir miyiz? su akıtma vs olur mu?
Cevap: Merhabalar, Gider gerekmez. Atık su haznesi vardır. Markanın çağrı merkezinden detaylı bilgi alabilirisiniz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: merhabalar üretim yılı kaç
Cevap: Merhabalar, Üretim 2023 son çeyrek şeklindedir. Keyifli alışverişler dileriz. Bem-Teknoloji
Soru: merhaba ısı pompalı olarak 9-10 kilo olanı yok mu
Cevap: Sadece 8 kilo mevcut en ideal kilo kurutmada
Soru: Merhabalar Hatay dan yazıyorum da buraya gönderim oluyor mu bilginiz var mı? Hatay ın Atik yaylasına
Cevap: Efendim köye kargolar gelmiyor merkezden bildiğiniz bir adres yazın oradan teslim alin
Soru: merhaba kullanmakta olduğum çamaşır makinesi 9 kg kurutma makinesi 8 kg yeterli gelir mi
Cevap: Bir çok müşteri yettiğini belirtiyor. Açıkcası coğu kişi de öyle alıyor
Soru: Merhaba bu ürnü alsam bir oda da tek yer var ama su gideri yok her hangi bir oda da kullanılabilir miyiz
Cevap: Merhabalar dilerseniz gidere bağlayarak dilerseniz de ürünün kendi haznesiyle kullanabilirsiniz.
Soru: ürün a++ değil mi bazı yerlerde b enerji diye duydum ama
Cevap: Merhaba resmi sitesinde de görebileceğiniz gibi ürün enerji sınıfı a++ efendim.
Soru: Merhaba, Gebze / Kocaeli’de yaşıyorum gönderim sağlayabiliyor musunuz.
Al 81 Ic 8 Kg A Çamaşır Kurutma Makinesi Ürün Görselleri
Al 81 Ic 8 Kg A Çamaşır Kurutma Makinesi En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Al 81 Ic 8 Kg A Çamaşır Kurutma Makinesi Şu Anki Fiyat Aralığı 13299.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Al 81 Ic 8 Kg A Çamaşır Kurutma Makinesi Memnuniyet Oranı Nedir?
Al 81 Ic 8 Kg A Çamaşır Kurutma Makinesi Hakkında yaklaşık 1333 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7 .
Al 81 Ic 8 Kg A Çamaşır Kurutma Makinesi Teknik Bilgiler
Altus AL 81 IC 8 Kg Çamaşır Kurutma MakinesiKurutma TipiYoğuşturmalı-Isı PompalıKurutma kontrolüEco SenseTank PozisyonuÜstÜrün RengiBeyazEnerji Sınıfı (DR)A++Yıllık Enerji Tüketimi236.0 kWhProgram Sayısı15Display TypePLX LED / 7SegZaman Erteleme0-24Su tankı dolu göstergesi (LED)VarKondenser Temizleme Uyarısı (LED)VarFiltre Temizleme UyarısıVarDirek TahliyeVarKapasite (kg)8Tambur deseniAquawaveZaman Erteleme GöstergesiVarKırışık ÖnlemeVarKalan Zaman GöstergesiVarÇocuk KilidiVarProgram Sonu UyarısıVarÜrün Arçelik yetkili servis garantilidir.Ücretsiz montaj için 444 0 888 i arayarak destek alabilirsiniz._x000D_
Önemli Bilgilendirme*_x000D_
Kargonuzu teslim alırken kontrol etmeniz büyük önem arz etmektedir._x000D_
Paketlerin dışında hasar,eziklik,yırtılma,ıslaklık gibi normal olmayan bir durum tespit ettiğinizde ürünleri teslim almayarak kargo yetkilisine tutanak tutturmalı ve mutlaka iletişim formunu kullanarak veya telefon numaramızdan bizimle irtibata geçmelisiniz.SATIŞ SONRASI HİZMETAlmış olduğunuz ürün size ulaştığı zaman paketi kargo görevlisinin yanında kontrol ediniz._x000D_
Dış ambalajında bir hasar tespit etmeniz durumunda kargo görevlisine mutlaka "HASAR TESPİT RAPORU" tutturunuz._x000D_
Hasarlı kargolar için kargo görevlileri rapor tutmakla yükümlüdür. Aksi durumda oluşabilecek problemlerden firmamız sorumlu tutulamaz. Rapor tutturulmayan ürünlerde değişim ve iade yapılamayacaktır._x000D_
Lütfen değişim yapacağınız ürünleri, orijinal ambalajı ve kutusu ile zarar görmemiş halde, siparişiniz ile birlikte gelen faturanıza değişim sebebinizi yazdıktan sonra kutunun içine yerleştirip gönderiniz._x000D_
Sipariş edilen ürün hatası müşteri kullanımından meydana gelen bir hata ise veya 14 günlük süre içerisinde ürün kullanılmışsa ürünün iade ve değişimi yapılmaz._x000D_
Ürün iadesi ve değiştirme şartları olarak, 4077 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun gereği uygulamalar esastır.
Al 81 Ic 8 Kg A Çamaşır Kurutma Makinesi Ürününün Satıcısı, Altus Al 81 Ic 8 Kg A Çamaşır Kurutma Makinesi ürününü 13299.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Al 81 Ic 8 Kg A Çamaşır Kurutma Makinesi Kullanıcı Değerlendirmeleri
13299.0 Tl ye satışta olan Al 81 Ic 8 Kg A Çamaşır Kurutma Makinesi Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
1333 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7
Yorum: Çok beğendik bebeğimizi düşünerek almıştık iyi ki almışız kurutmasıharika. Genelde günlük programı seçtik kullandık 2 saatlik bir programama içindeki kuruluk sensörü sayesinde 2 saati bulmadan kurutuyor.Kendisi otomatik ayarlıyor genelde 1saat 15dk da çamaşırları giy çıkhalinde veriyor. Ayrıca içinde aydınlatma ledi var kuruturken içinigörebiliyorsDevamını Oku
İsim: İsmail H. Ş.
Tarih: 19 Ağustos 2024
Satıcı: MarkaReyon
Yorum: innnaanılmaz memnun kaldım. öyle bir toz çıktı ki çamaşırlardan, evde nevarsa yıkamaya karar verdim. ve evde inanılmaz bir toz sorunu varmış onuöğrendim. aldığımızdan beri yaptığım temizlikler daha uzun gidiyor. eğertek veya iki kişi yaşıyorsanız, mükemmel bir rahatlığı var. çocukluanneleri düşünemiyorum bile kim bilir nasıl rahatlatır. kesinlikleDevamını Oku
İsim: D** Ç**
Tarih: 02 Nisan 2024
Yorum: Ürün sorunsuz geldi çok memnun kaldım baya iyi tozları güzel çıkartıyor
İsim: R** S**
Yorum: Çok memnunum iyiki almışım yakınlarıma da aldırıyorum. Çamaşır kurutmaderdi kalmadı.
İsim: G** A**
Yorum: Teslimat ve teslimat süresi oldukça hızlıydı ilgi ve alakaları çokiyiydi. yalnızca montajın da problem yaşadık aparatı yanlış takmışlarbir daha gelip duzelttiler. 1 saatlik program da çalıştırdım 10 taneyeyakın kıyafet vardı yıkanmış sıfır nem ile muazzam bir kuruluk sağladı.daha kalabalık çamaşır koyup 2 saatlik bir programa aldım onun da sonucumDevamını Oku
İsim: r** y**
Tarih: 03 Mart 2024
Satıcı: Süllü
Yorum: Alın aldırın ben cok memnunum her eve lazım tek üzüldüğüm ben aldıktansonra indirime koyulması bir puanı kırdım
İsim: H** K**
Tarih: 02 Mart 2024
Satıcı: Dekora
Yorum: annme hediye olarak aldı. canım annem çok mutlu oldu
İsim: T** Ş**
Tarih: 16 Şubat 2024
Satıcı: Blacc
Yorum: tek kelimeyle mükemmel
Tarih: 13 Şubat 2024
Satıcı: ENUCUZUNADRESİ
Yorum: çok güzel düşünmeden alın benim gibi keşke lere kalmayın
İsim: İ** P**
Tarih: 11 Şubat 2024
Satıcı: Eve Eşya
Yorum: ürün efsane güzel şiddetle tavsiye ediyorum ayrıca Arçelik firmasına dagüvenimiz sonsuz
İsim: N** G**
Tarih: 10 Şubat 2024
Yorum: fiyat performans ürünü gayet iyi kurutuyor koku ve kıyafetlerde kasmayapmadı almak isteyenlere tavsiye ederim daha fazla para ödemeye gerek yok
İsim: H** Y**
Tarih: 09 Şubat 2024
Yorum: horoz kargoya çok teşekkür ederim siparişten 4 günde sonra ürün elimeelime ulaştı.ürünü daha kullanmadık ama Altus kalitelidir kuruluma gelenarkadaslar saatler içinde geldi onlarada çok teşekkür ederim.
İsim: h** y**
Tarih: 06 Şubat 2024
Yorum: Çok memnun kaldım teşekkürler iyi ki almışım
Yorum: İyiki almışım, hiç düşünmeden alın derim, biraz sesli çalışıyor, dolapkuruluğunda kurutuyorum 2 ay oldu çamaşırlarda hiç bir çekme olmadı
Satıcı: eyshome
Yorum: aldık.iki aydır kullanıyoruz.sorun yok.
İsim: E** E**
Tarih: 27 Ocak 2024
Yorum: Süper bir şey her eve lazım
İsim: S** K** c**
Tarih: 21 Ocak 2024
Yorum: Biz cok memnunuz 8 kg gayet yeterli
İsim: E** K**
Beden: 17 Ocak 2024
Satıcı: Beyaz Live
Yorum: o kadar güzel ki hayat kurtarıyor tavsiye ederim sorunsuz geldipaketleme de iyiydi
İsim: r** ç**
Tarih: 26 Haziran 2023
Yorum: Kesinlikle kendime yaptığım en büyük iyilik diyebilirim muhteşem birürün işimi inanılmaz kolaylaştırdı
Tarih: 16 Haziran 2023
Yorum: Ürün beklediğimizden de iyi. Gönül rahatlığı ile alabilirsiniz
İsim: Sinan n.
Tarih: 30 Mayıs 2023
Yorum: Harika bir ürün, kısa sürede kurutma ile yumuşacık çamaşırlar.
İsim: A** Ç**
Beden: 26 Mayıs 2023
Yorum: cok memnunum tavsiye ederim
İsim: yalçın a.
Yorum: sorunsuz teslimat. Güvenle alınabilir
İsim: e** e**
Yorum: Harika bir makina neden önceden almamışım diyorum 45 yaşındayım inanınher kadın almalı çamaşırlarımı küçültme gibi birşey yapmadı .Alerjisiolan bir insanım üstelik vallahi billahi alın kardeşlerim ya kendicanınızın vaktinizin kıymetini bilin ya .rabbim herkese nasip etsinmakina mükemmel
İsim: Selma D.
Tarih: 09 Mayıs 2023
Yorum: Horoz lojistik ile kargolama yapıldı sağlam ve hızlı geldi, geldiği günservis ile iletişime geçtik ve gün içinde gelip kurulumugerçekleştirdiler. 1 haftadır kullanıyorum gerçekten büyük rahatlık dahaönce neden almadım diyorum. Tam fiyat performans ürünü, ekonomik kurutmada kullanıyorum ve içindeki nem oranına göre kurutma saatini yükseltiyorveya düDevamını Oku
İsim: n** ö**
Tarih: 08 Mayıs 2023
Yorum: Beğenildi, uzun süreli takip edeceğiz
İsim: H** M** G**
Tarih: 23 Nisan 2023
Yorum: iyi ki almışım anlatacak bir şey yok süper
Tarih: 18 Nisan 2023
Yorum: pahalı markalara çok para vermeye gerek yok kaliteli ve uygun bir fiyatı var
İsim: A** T**
Tarih: 16 Nisan 2023
Yorum: Kullanışlı ve gayet güzel fiyatta uygundu bence
Tarih: 10 Nisan 2023
Satıcı: Smart Teknoloji
Yorum: İnsanın kendine yapacağı en büyük iyilik, herkes almalı diye düşünüyorum.
İsim: f** ü**
Tarih: 09 Nisan 2023
Al 81 Ic 8 Kg A Çamaşır Kurutma Makinesi Ürünle İlgili Merak Edilenler
Soru: Çamaşır makinam Arcelik üstüne koyulcak aparatı ucretlimi
Cevap: merhaba, onu servisten öğrenmeniz gerekiyor
Soru: elinizde mevcut mu izmir e gönderiniz varmi
Cevap: Stoğumuz mevcut izmire gönderebiliyoruz
Soru: düzce akcakocaya gonderiminiz varmı
Soru: ürün ısı pompalımı
Cevap: Evet ısı pompalı
Soru: Çamaşır makinesi markası fark ediyor mu? üstüne koymak istiyorum
Cevap: farketmez bağlantı aparatı yetkili servisler karşılamaktadır.
Soru: çamaşır makinesi üzerine koymak için aparat için kuruluma gelen servis ek ücret talep edecek mi
Cevap: Merhabalar,yetkili servise sormanız gerekiyor efendim.
Soru: İstanbul dışı satışınız yokmu
Cevap: Sadece İstanbul içi
Soru: Tokat merkez’ e gönderim yapılıyor mu ?
Soru: Merhaba bu ürün sadece İstanbul için mi satışta
Soru: merhaba hangi kargo ile gönderim yapiyosunuz
Cevap: Merhaba iyi günler Borsusan lojistik
Soru: Bosch çamaşır makinesi üzerine kurulum oluyormu
Cevap: Olur sorun yok
Soru: 6 kiloluk makinanın üstüne konur mu
Cevap: Bunu bilemiyoruz konu ile ilgili yetkili servislerden bilgi alabilirsiniz.
Soru: banyomuzda yer yok herhangi bir odada kullanabilir miyiz? su akıtma vs olur mu?
Cevap: Merhabalar, Gider gerekmez. Atık su haznesi vardır. Markanın çağrı merkezinden detaylı bilgi alabilirisiniz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: merhabalar üretim yılı kaç
Cevap: Merhabalar, Üretim 2023 son çeyrek şeklindedir. Keyifli alışverişler dileriz. Bem-Teknoloji
Soru: merhaba ısı pompalı olarak 9-10 kilo olanı yok mu
Cevap: Sadece 8 kilo mevcut en ideal kilo kurutmada
Soru: Merhabalar Hatay dan yazıyorum da buraya gönderim oluyor mu bilginiz var mı? Hatay ın Atik yaylasına
Cevap: Efendim köye kargolar gelmiyor merkezden bildiğiniz bir adres yazın oradan teslim alin
Soru: merhaba kullanmakta olduğum çamaşır makinesi 9 kg kurutma makinesi 8 kg yeterli gelir mi
Cevap: Bir çok müşteri yettiğini belirtiyor. Açıkcası coğu kişi de öyle alıyor
Soru: Merhaba bu ürnü alsam bir oda da tek yer var ama su gideri yok her hangi bir oda da kullanılabilir miyiz
Cevap: Merhabalar dilerseniz gidere bağlayarak dilerseniz de ürünün kendi haznesiyle kullanabilirsiniz.
Soru: ürün a++ değil mi bazı yerlerde b enerji diye duydum ama
Cevap: Merhaba resmi sitesinde de görebileceğiniz gibi ürün enerji sınıfı a++ efendim.
Soru: Merhaba, Gebze / Kocaeli’de yaşıyorum gönderim sağlayabiliyor musunuz.
Al 81 Ic 8 Kg A Çamaşır Kurutma Makinesi Ürün Görselleri
Al 81 Ic 8 Kg A Çamaşır Kurutma Makinesi En Uygun Satış Linki
Altus AL 81 IC Kurutma Makinesi 8 kg A++ Yorumları, Fiyatı - Trendyol
Altus Al 81 Ic 8 Kg A Çamaşır Kurutma Makinesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.