Sukriye
Bilgili
Al 7103 Md 7kg 1000 Devir Çamaşır Makinesi Beyaz Satın Alır Mısınız?
Al 7103 Md 7kg 1000 Devir Çamaşır Makinesi Beyaz Mevcut Fiyatı 11500.0 Tl'den Satılmaktadır.
Al 7103 Md 7kg 1000 Devir Çamaşır Makinesi Beyaz Kaç Kişi Memnun?
Al 7103 Md 7kg 1000 Devir Çamaşır Makinesi Beyaz Hakkında yaklaşık 151 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .
Al 7103 Md 7kg 1000 Devir Çamaşır Makinesi Beyaz Ürünün Detayları
Al 7103 Md 7kg 1000 Devir Çamaşır Makinesi Beyaz Ürününün Satıcısı, Altus Al 7103 Md 7kg 1000 Devir Çamaşır Makinesi Beyaz ürününü 11500.0 Tl'den Satılmaktadır.
Al 7103 Md 7kg 1000 Devir Çamaşır Makinesi Beyaz En Son Yapılan Yorumlar
11500.0 Tl ye satışta olan Al 7103 Md 7kg 1000 Devir Çamaşır Makinesi Beyaz Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
151 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6
Yorum: gayet memnunum
İsim: **** ****
Tarih: 14 Haziran 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: MediaMarkt
Yorum: herkese tavsiye ederim güzel makina
Tarih: 17 Nisan 2023
Yorum: Ürünü hediye aldık çok beğenildi akacak olanlara tavsiye ederim
İsim: Ş** e**
Tarih: 14 Nisan 2023
Yorum: Her şey yazıldığı gibi. Sessiz çalışır
Tarih: 06 Nisan 2023
Yorum: Çok memnun kaldım fiyat performans ürünü
İsim: S** K**
Tarih: 03 Nisan 2023
Yorum: Makine fiyatına göre çok iyi arcelik beko markalarına daha fazla paravermektense altus almamız daha iyi oldu. Beklediğimizden çok iyi çıktıbu arada motoru ayrıntılı yazılmamış inverter sessiz motor var sesideideal kötü yorumlara aldanıp fazla para verip başka marka almayın.
Yorum: ürün sorunsuz teslim edildi ve kuruldu henüz kullanmadım umarım birsorun çıkmaz
İsim: S** D**
Tarih: 26 Mart 2023
Yorum: ürün gerçekten kaliteli
İsim: Z** B**
Tarih: 23 Mart 2023
Yorum: Güzel bir ürün
Tarih: 17 Mart 2023
Yorum: Çok güzel. çok sağlam geldi kargoda çok güzeldi.
Tarih: 29 Ocak 2023
Yorum: Teslimattan ve satıcıdan memnun kaldım ürün güzel
İsim: P** G**
Tarih: 14 Ocak 2023
Yorum: Sessiz çalışıyor , mini programı 14 dk da yıkamayı bitiriyor fiyatperformans başarılı ve beklentinin üzerinde , hızlı teslimat ve kurulumuvar

İsim: M** M**
Tarih: 03 Ocak 2023
Yorum: Makina küçük aileler icin ideal.Pahalı markalara bosuna fazla paravermeye gerek yok. marka zaten arcelik beko grubunun. servisleri deaynı.Altusun kurutmat makinesi de kullanıyorum. cok memnunuz. bumakinayi de tavsiye ederim
İsim: B** A**
Tarih: 03 Aralık 2022
Yorum: Mal sağlam güzel temiz hoşuma gitti gayet başarılı fevkalade müthiş
İsim: S** U**
Tarih: 29 Kasım 2022
Yorum: Hızlı teslimat tam istediğim günde geldi henüz kullanmadık ama görüntü güzel
İsim: E** Ö**
Tarih: 25 Kasım 2022
Yorum: ürün sorunsuz teslim edildi. ayrıca kargoya çok teşekkürler ederim
İsim: D** Ç**
Tarih: 23 Kasım 2022
Yorum: Harika bir ürün tavsiye ederim İnanılmaz sessiz
İsim: N** G**
Tarih: 12 Kasım 2022
Yorum: Ürün çok güzel sessiz çalışıyor bebek uyurken bile çalıştırabilirsinizve çokta güzel yıkıyor
İsim: K** B**
Tarih: 10 Kasım 2022
Yorum: Ürün gayet başarılı kargosu kurulumu herşey sorunsuz ve güzel ilerlediyapılan hizmetten çok memnun kaldım
İsim: N** B**
Tarih: 03 Kasım 2022
Yorum: Sessiz çalışıyor. Hiç bu kadar sessiz olabileceğini düşünmezdim. Çokmemnun kaldım.
Tarih: 24 Ekim 2022
Yorum: eskiden 7 kg makineler daha geniş oluyordu. bunun için küçücük. öğrencievi için olduğundan sorun etmedim. performans gayet iyi. mis gibiyıkıyor. gayet sessiz çalışıyor. ama horoz lojistik maalesef fiyasko
İsim: Ö** Y**
Tarih: 22 Eylül 2024
Satıcı: CarrefourSA
Yorum: Çeyizime aldım şuan kullanmadım kullandığım zaman yorumu güncellerim
Tarih: 18 Eylül 2024
Yorum: ürün elime kısa sürede düzenli bir şekilde ulaştı. firma ve yetkiliservise teşekkür ederim her şey zamanında yapıldı ve ilgilenildi.
İsim: M** Ş**
Tarih: 12 Eylül 2024
Yorum: Sağlam geldi, sessiz çalışıyor memnunuz
İsim: Uğur S.
Tarih: 29 Ağustos 2024
Yorum: Çok hızlı bi şekilde teslim edildi daha kurulup kullanmadık
İsim: H** K**
Tarih: Elite Üye
Beden: 16 Ağustos 2024
Yorum: Çok memnun kaldık gerçekten güzel
İsim: E** D**
Tarih: 11 Ağustos 2024
Yorum: anneme aldım çok memnun kaldı bir sıkıntı yaşamadık yaşamayız inşallahsatıcıya teşekkürler
İsim: E** T**
Beden: 22 Temmuz 2024
Yorum: ürün sorunsuz elime ulaştı tavsiye ederim
İsim: g** k**
Tarih: 18 Temmuz 2024
Satıcı: Marka Express
Yorum: Çok güzel bir makine. Yazlığımıza aldık zaten çok kullanmıyoruz, yazdanyaza kullandığımız bir makine . Kullandığımızda da fazlasıyla işimizigörüyor herkese tavsiye ediyoruz.
İsim: Meral T.
Tarih: 30 Haziran 2024
Yorum: Harika bir ürün
İsim: M** g** G**
Tarih: 18 Nisan 2024
Al 7103 Md 7kg 1000 Devir Çamaşır Makinesi Beyaz Ürünü Hakkında Sorulan Sorular
Soru: Kısa proğramı varmı
Cevap: Merhaba, Kısa yıkama programı mevcuttur. MediaMarkt Müşteri Hizmetleri
Soru: Merhaba son ürün mü ve Md ile d arasında ki farkı biliyormusunuz 2 model varda
Cevap: Evet son ürünümüz farkı kapak rengi bizimkisi görseldeki gibidir
Soru: kaç yıl garantili
Cevap: Değerli Müşterimiz; 3 Yıl Arçelik Garantilidir. Saygılarımızla MediaMarkt Müşteri Hizmetleri
Soru: Hangi kargo şirketi ile gönderiyorsunuz.
Cevap: Merhaba, trendyolexpres, mng ve horoz lojistik ile gönderim yapılmaktadır. İyi günler dileriz.
Soru: merhabalar ben çamaşır makinesi arıyorum.Altus'un bütçeme uygun bir makine olduğunu gördüm .Ama daha önce hiç bu markayı kullanmadım .Kaç taksit olur ve kullanışlı mıdır?
Cevap: ALTUS bir ARÇELİK ürünü olup taksitleri trendyol belirliyor
Soru: Merhaba D ile MD arasındaki fark nedir
Cevap: Merhaba, satıcı firma olmamız nedeniyle genel ürün özellikleri bilgisine sahibiz. Anlayışınız için teşekkür ederiz. İyi günler dileriz.
Soru: taksitle veriyor musunuz
Cevap: Merhaba, Ödeme işlemleriniz Trendyol tarafından üzerinde yapılıyor olup, konu hakkında Trendyol Müşteri Hizmetleri ile iletişime geçerek bilgi alabilirsiniz. MediaMarkt Müşteri Hizmetleri
Soru: Motoru komurlu mu
Cevap: Değerli Müşterimiz; Teknik Detaylı bilgi için üretici firma ALTUS ile iletişime geçmenizi rica ederiz. Saygılarımızla MediaMarkt Müşteri Hizmetleri
Soru: 1 -Ürün revizyonlu ürün müdür. 2-Hangi kargo ile gönderim yapıyorsunuz
Cevap: Değerli Müşterimiz; Boyut, ağırlık ve bölgeye göre Aras Kargo, Yurtiçi Kargo, Kolay Gelsin, Bir Günde Kargo, Borusan Lojistik ve Horoz Lojistik ile sevk edilmektedir. Kargo firması için seçim yapılamamaktadır. Ürünler, üretici firma tarafından kapalı kutu ve garantili olarak tarafımıza ulaşmaktadır. Ürünlerimiz, sıfır ve kapalı kutu olarak gönderilmektedir.Ürün orijinaldir. Saygılarımızla MediaMarkt Müşteri Hizmetleri
Soru: selam yıkatıktan sonra çamaşırları kurutma özelliği varmı ustam
Cevap: Merhaba, Üründe kurutma özelliği mevcut değildir. MediaMarkt Müşteri Hizmetleri
Soru: merhaba 7103 D ile 7103 MD model arasındaki fark ne acaba bilgi alabilirmiyim
Cevap: Merhaba, ürünlerin özelliklerinden kontrol etmenizi rica ederiz. İyi günler dileriz.
Soru: sepete eklendiğinde taksit seçeneği çıkmıyor nereden taksit yapiliyor
Cevap: Merhabalar, konu hakkında Trendyol müşteri hizmetleri ile iletişime geçmenizi rica eder, sağlıklı günler dileriz.
Soru: mrb stokta varmı bu ürün
Cevap: Merhabalar, stoklarımız devamlı olarak güncellenmektedir. Takip etmenizi rica eder, sağlıklı günler dileriz.
Soru: MErhaba, ürün garantisi 3 yıl görünüyor, doğru mudur? Garantisini Arçelik mi sağlıyor, kim sağlıyor? teşekkürler.
Cevap: Merhaba, Ürün 3 yıl garantilidir. Siparişiniz teslim edildikten sonra en geç 6 ay içerisinde kurulum yapılması gerekmektedir. Aksi takdirde garanti kapsamına dahil olmayacaktır. İyi günler dileriz.
Soru: merhaba montaj kurulum ücretlimi.
Cevap: Merhaba, Kurulumlarınız; üretici firmaların yetkili servisleri tarafından sağlanmaktadır. Teknik bilgi için; üretici firma çağrı merkezi ile iletişime geçerek detaylı bilgi alabilirsiniz. MediaMarkt Müşteri Hizmetleri
Soru: merhaba.satin alirsak horoz lojistikle gonderim olurmu
Cevap: Merhaba, sipariş içeriğindeki ürün ve adresinize göre sistem otomatik olarak kargo firması tanımlamaktadır. İyi günler dileriz
Soru: Merhaba bu model ile Al 7103 D 7kg modelin farkı nedir ?
Cevap: Değerli Müşterimiz; Ürünler ile ilgili detaylara ''ÜRÜNÜN TÜM ÖZELLİKLERİ'' bölümünden ulaşabilir, ihtiyaçlarınıza göre karşılaştırma yapabilirsiniz. Saygılarımızla MediaMarkt Müşteri Hizmetleri
Soru: Merhaba. 5 ila 7 kg yazılmış. 5 mi 7 mi kg. Bu çok belirsiz bir tanım
Cevap: Merhaba, Teknik bilgi için; üretici firma çağrı merkezi ile iletişime geçerek detaylı bilgi alabilirsiniz. MediaMarkt Müşteri Hizmetleri
Soru: Kurulumu ürünü aldıktan 1 sene sonra yaptırınca da garantisi o zaman mı başlıyor yani.Yazlik ev için aldık ama seneye yaza kurulum düşünüyoruz
Cevap: Merhaba, siparişiniz teslim edildikten sonra en geç 6 ay içerisinde kurulum yapılması gerekmektedir. Aksi takdirde garanti kapsamına dahil olmayacaktır. İyi günler dileriz.
Soru: merhaba Altus çamaşır makinesi aldım sizden yazık için Mayıs ayı gibi kurulum yaptırmak istiyorum ürün şu an paketli bir şekilde bekliyor yani kontrol etmedik herhangi bir sorun olursa süreç nasıl işleyecek
Cevap: Merhaba, Kurulumlarınız; üretici firmaların yetkili servisleri tarafından sağlanmaktadır. Teknik bilgi için; üretici firma çağrı merkezi ile iletişime geçerek detaylı bilgi alabilirsiniz. MediaMarkt Müşteri Hizmetleri
Al 7103 Md 7kg 1000 Devir Çamaşır Makinesi Beyaz Görseller
Al 7103 Md 7kg 1000 Devir Çamaşır Makinesi Beyaz En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Al 7103 Md 7kg 1000 Devir Çamaşır Makinesi Beyaz Mevcut Fiyatı 11500.0 Tl'den Satılmaktadır.
Al 7103 Md 7kg 1000 Devir Çamaşır Makinesi Beyaz Kaç Kişi Memnun?
Al 7103 Md 7kg 1000 Devir Çamaşır Makinesi Beyaz Hakkında yaklaşık 151 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .
Al 7103 Md 7kg 1000 Devir Çamaşır Makinesi Beyaz Ürünün Detayları
Al 7103 Md 7kg 1000 Devir Çamaşır Makinesi Beyaz Ürününün Satıcısı, Altus Al 7103 Md 7kg 1000 Devir Çamaşır Makinesi Beyaz ürününü 11500.0 Tl'den Satılmaktadır.
Al 7103 Md 7kg 1000 Devir Çamaşır Makinesi Beyaz En Son Yapılan Yorumlar
11500.0 Tl ye satışta olan Al 7103 Md 7kg 1000 Devir Çamaşır Makinesi Beyaz Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
151 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6
Yorum: gayet memnunum
Tarih: 14 Haziran 2023
Yorum: herkese tavsiye ederim güzel makina
Tarih: 17 Nisan 2023
Yorum: Ürünü hediye aldık çok beğenildi akacak olanlara tavsiye ederim
İsim: Ş** e**
Tarih: 14 Nisan 2023
Yorum: Her şey yazıldığı gibi. Sessiz çalışır
Tarih: 06 Nisan 2023
Yorum: Çok memnun kaldım fiyat performans ürünü
Yorum: Makine fiyatına göre çok iyi arcelik beko markalarına daha fazla paravermektense altus almamız daha iyi oldu. Beklediğimizden çok iyi çıktıbu arada motoru ayrıntılı yazılmamış inverter sessiz motor var sesideideal kötü yorumlara aldanıp fazla para verip başka marka almayın.
Yorum: ürün sorunsuz teslim edildi ve kuruldu henüz kullanmadım umarım birsorun çıkmaz
İsim: S** D**
Tarih: 26 Mart 2023
Yorum: ürün gerçekten kaliteli
İsim: Z** B**
Tarih: 23 Mart 2023
Yorum: Güzel bir ürün
Tarih: 17 Mart 2023
Yorum: Çok güzel. çok sağlam geldi kargoda çok güzeldi.
Tarih: 29 Ocak 2023
Yorum: Teslimattan ve satıcıdan memnun kaldım ürün güzel
İsim: P** G**
Tarih: 14 Ocak 2023
Yorum: Sessiz çalışıyor , mini programı 14 dk da yıkamayı bitiriyor fiyatperformans başarılı ve beklentinin üzerinde , hızlı teslimat ve kurulumuvar
İsim: M** M**
Tarih: 03 Ocak 2023
Yorum: Makina küçük aileler icin ideal.Pahalı markalara bosuna fazla paravermeye gerek yok. marka zaten arcelik beko grubunun. servisleri deaynı.Altusun kurutmat makinesi de kullanıyorum. cok memnunuz. bumakinayi de tavsiye ederim
İsim: B** A**
Tarih: 03 Aralık 2022
Yorum: Mal sağlam güzel temiz hoşuma gitti gayet başarılı fevkalade müthiş
İsim: S** U**
Tarih: 29 Kasım 2022
Yorum: Hızlı teslimat tam istediğim günde geldi henüz kullanmadık ama görüntü güzel
İsim: E** Ö**
Tarih: 25 Kasım 2022
Yorum: ürün sorunsuz teslim edildi. ayrıca kargoya çok teşekkürler ederim
İsim: D** Ç**
Tarih: 23 Kasım 2022
Yorum: Harika bir ürün tavsiye ederim İnanılmaz sessiz
İsim: N** G**
Tarih: 12 Kasım 2022
Yorum: Ürün çok güzel sessiz çalışıyor bebek uyurken bile çalıştırabilirsinizve çokta güzel yıkıyor
İsim: K** B**
Tarih: 10 Kasım 2022
Yorum: Ürün gayet başarılı kargosu kurulumu herşey sorunsuz ve güzel ilerlediyapılan hizmetten çok memnun kaldım
İsim: N** B**
Tarih: 03 Kasım 2022
Yorum: Sessiz çalışıyor. Hiç bu kadar sessiz olabileceğini düşünmezdim. Çokmemnun kaldım.
Tarih: 24 Ekim 2022
Yorum: eskiden 7 kg makineler daha geniş oluyordu. bunun için küçücük. öğrencievi için olduğundan sorun etmedim. performans gayet iyi. mis gibiyıkıyor. gayet sessiz çalışıyor. ama horoz lojistik maalesef fiyasko
İsim: Ö** Y**
Tarih: 22 Eylül 2024
Yorum: Çeyizime aldım şuan kullanmadım kullandığım zaman yorumu güncellerim
Tarih: 18 Eylül 2024
Yorum: ürün elime kısa sürede düzenli bir şekilde ulaştı. firma ve yetkiliservise teşekkür ederim her şey zamanında yapıldı ve ilgilenildi.
İsim: M** Ş**
Tarih: 12 Eylül 2024
Yorum: Sağlam geldi, sessiz çalışıyor memnunuz
İsim: Uğur S.
Tarih: 29 Ağustos 2024
Yorum: Çok hızlı bi şekilde teslim edildi daha kurulup kullanmadık
İsim: H** K**
Beden: 16 Ağustos 2024
Yorum: Çok memnun kaldık gerçekten güzel
İsim: E** D**
Tarih: 11 Ağustos 2024
Yorum: anneme aldım çok memnun kaldı bir sıkıntı yaşamadık yaşamayız inşallahsatıcıya teşekkürler
İsim: E** T**
Beden: 22 Temmuz 2024
Yorum: ürün sorunsuz elime ulaştı tavsiye ederim
İsim: g** k**
Tarih: 18 Temmuz 2024
Satıcı: Marka Express
Yorum: Çok güzel bir makine. Yazlığımıza aldık zaten çok kullanmıyoruz, yazdanyaza kullandığımız bir makine . Kullandığımızda da fazlasıyla işimizigörüyor herkese tavsiye ediyoruz.
İsim: Meral T.
Tarih: 30 Haziran 2024
Yorum: Harika bir ürün
İsim: M** g** G**
Tarih: 18 Nisan 2024
Al 7103 Md 7kg 1000 Devir Çamaşır Makinesi Beyaz Ürünü Hakkında Sorulan Sorular
Soru: Kısa proğramı varmı
Cevap: Merhaba, Kısa yıkama programı mevcuttur. MediaMarkt Müşteri Hizmetleri
Soru: Merhaba son ürün mü ve Md ile d arasında ki farkı biliyormusunuz 2 model varda
Cevap: Evet son ürünümüz farkı kapak rengi bizimkisi görseldeki gibidir
Soru: kaç yıl garantili
Cevap: Değerli Müşterimiz; 3 Yıl Arçelik Garantilidir. Saygılarımızla MediaMarkt Müşteri Hizmetleri
Soru: Hangi kargo şirketi ile gönderiyorsunuz.
Cevap: Merhaba, trendyolexpres, mng ve horoz lojistik ile gönderim yapılmaktadır. İyi günler dileriz.
Soru: merhabalar ben çamaşır makinesi arıyorum.Altus'un bütçeme uygun bir makine olduğunu gördüm .Ama daha önce hiç bu markayı kullanmadım .Kaç taksit olur ve kullanışlı mıdır?
Cevap: ALTUS bir ARÇELİK ürünü olup taksitleri trendyol belirliyor
Soru: Merhaba D ile MD arasındaki fark nedir
Cevap: Merhaba, satıcı firma olmamız nedeniyle genel ürün özellikleri bilgisine sahibiz. Anlayışınız için teşekkür ederiz. İyi günler dileriz.
Soru: taksitle veriyor musunuz
Cevap: Merhaba, Ödeme işlemleriniz Trendyol tarafından üzerinde yapılıyor olup, konu hakkında Trendyol Müşteri Hizmetleri ile iletişime geçerek bilgi alabilirsiniz. MediaMarkt Müşteri Hizmetleri
Soru: Motoru komurlu mu
Cevap: Değerli Müşterimiz; Teknik Detaylı bilgi için üretici firma ALTUS ile iletişime geçmenizi rica ederiz. Saygılarımızla MediaMarkt Müşteri Hizmetleri
Soru: 1 -Ürün revizyonlu ürün müdür. 2-Hangi kargo ile gönderim yapıyorsunuz
Cevap: Değerli Müşterimiz; Boyut, ağırlık ve bölgeye göre Aras Kargo, Yurtiçi Kargo, Kolay Gelsin, Bir Günde Kargo, Borusan Lojistik ve Horoz Lojistik ile sevk edilmektedir. Kargo firması için seçim yapılamamaktadır. Ürünler, üretici firma tarafından kapalı kutu ve garantili olarak tarafımıza ulaşmaktadır. Ürünlerimiz, sıfır ve kapalı kutu olarak gönderilmektedir.Ürün orijinaldir. Saygılarımızla MediaMarkt Müşteri Hizmetleri
Soru: selam yıkatıktan sonra çamaşırları kurutma özelliği varmı ustam
Cevap: Merhaba, Üründe kurutma özelliği mevcut değildir. MediaMarkt Müşteri Hizmetleri
Soru: merhaba 7103 D ile 7103 MD model arasındaki fark ne acaba bilgi alabilirmiyim
Cevap: Merhaba, ürünlerin özelliklerinden kontrol etmenizi rica ederiz. İyi günler dileriz.
Soru: sepete eklendiğinde taksit seçeneği çıkmıyor nereden taksit yapiliyor
Cevap: Merhabalar, konu hakkında Trendyol müşteri hizmetleri ile iletişime geçmenizi rica eder, sağlıklı günler dileriz.
Soru: mrb stokta varmı bu ürün
Cevap: Merhabalar, stoklarımız devamlı olarak güncellenmektedir. Takip etmenizi rica eder, sağlıklı günler dileriz.
Soru: MErhaba, ürün garantisi 3 yıl görünüyor, doğru mudur? Garantisini Arçelik mi sağlıyor, kim sağlıyor? teşekkürler.
Cevap: Merhaba, Ürün 3 yıl garantilidir. Siparişiniz teslim edildikten sonra en geç 6 ay içerisinde kurulum yapılması gerekmektedir. Aksi takdirde garanti kapsamına dahil olmayacaktır. İyi günler dileriz.
Soru: merhaba montaj kurulum ücretlimi.
Soru: merhaba.satin alirsak horoz lojistikle gonderim olurmu
Cevap: Merhaba, sipariş içeriğindeki ürün ve adresinize göre sistem otomatik olarak kargo firması tanımlamaktadır. İyi günler dileriz
Soru: Merhaba bu model ile Al 7103 D 7kg modelin farkı nedir ?
Cevap: Değerli Müşterimiz; Ürünler ile ilgili detaylara ''ÜRÜNÜN TÜM ÖZELLİKLERİ'' bölümünden ulaşabilir, ihtiyaçlarınıza göre karşılaştırma yapabilirsiniz. Saygılarımızla MediaMarkt Müşteri Hizmetleri
Soru: Merhaba. 5 ila 7 kg yazılmış. 5 mi 7 mi kg. Bu çok belirsiz bir tanım
Cevap: Merhaba, Teknik bilgi için; üretici firma çağrı merkezi ile iletişime geçerek detaylı bilgi alabilirsiniz. MediaMarkt Müşteri Hizmetleri
Soru: Kurulumu ürünü aldıktan 1 sene sonra yaptırınca da garantisi o zaman mı başlıyor yani.Yazlik ev için aldık ama seneye yaza kurulum düşünüyoruz
Cevap: Merhaba, siparişiniz teslim edildikten sonra en geç 6 ay içerisinde kurulum yapılması gerekmektedir. Aksi takdirde garanti kapsamına dahil olmayacaktır. İyi günler dileriz.
Soru: merhaba Altus çamaşır makinesi aldım sizden yazık için Mayıs ayı gibi kurulum yaptırmak istiyorum ürün şu an paketli bir şekilde bekliyor yani kontrol etmedik herhangi bir sorun olursa süreç nasıl işleyecek
Al 7103 Md 7kg 1000 Devir Çamaşır Makinesi Beyaz Görseller
Al 7103 Md 7kg 1000 Devir Çamaşır Makinesi Beyaz En Uygun Satış Linki
Altus Al 7103 Md 7kg 1000 Devir Çamaşır Makinesi Beyaz Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Altus Al 7103 Md 7kg 1000 Devir Çamaşır Makinesi Beyaz yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.