Sevim
Bilgili
Al 484 Xı F Enrj Inoks Kombi Tibi Buzdolabı En Ucuzu Nerede Bulunur?
Al 484 Xı F Enrj Inoks Kombi Tibi Buzdolabı Şimdiki Fiyatı Ile 40198.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
Al 484 Xı F Enrj Inoks Kombi Tibi Buzdolabı Kullanıcı Deneyimleri Nasıl?
Al 484 Xı F Enrj Inoks Kombi Tibi Buzdolabı Hakkında yaklaşık 4 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.0 .
Al 484 Xı F Enrj Inoks Kombi Tibi Buzdolabı Ürün Detayları
Al 484 Xı F Enrj Inoks Kombi Tibi Buzdolabı Ürününün Satıcısı, Altus Al 484 Xı F Enrj Inoks Kombi Tibi Buzdolabı ürününü 40198.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
Al 484 Xı F Enrj Inoks Kombi Tibi Buzdolabı Kullanıcı Geri Dönüşleri
40198.0 Tl ye satışta olan Al 484 Xı F Enrj Inoks Kombi Tibi Buzdolabı Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
4 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.0
Yorum: ürünü 1 ay önce aldım fakat yeni kullanmaya başlıyorum beğendim güzelben uygun fiyata aldım
İsim: Ömer S.
Tarih: 22 Ocak 2022
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: ENUCUZUNADRESİ
Yorum: Hızlı kargo paketleme harikaydı internetten ilk kez beyaz eşya alımıyaptım kesinlikle tavsiye ediyorum firmaya teşekkür ediyorum altusmarkasını önceden de kullanmıştım farklı beyaz eşyalarda altus harikasatıcı firma süper kesinlikle kaçırmayın alın
İsim: T** T**
Tarih: Elite Üye
Beden: 13 Aralık 2022
Satıcı: MediaMarkt
Al 484 Xı F Enrj Inoks Kombi Tibi Buzdolabı Merak Edilenler Neler?
Soru: renk inoxmu
Cevap: Değerli Müşterimiz, Ürün rengi, '' Inox'' şeklindedir. MediaMarkt Müşteri Hizmetleri
Soru: Elektrik tüketim kaç kwatt
Cevap: Merhaba efendim 414 Kw tüketimi vardır yıllık
Soru: Bu modele istediğimizde kulp takabilir miyiz?
Cevap: merhabalar servisle görüşebilirsiniz efendim
Soru: Bu xxl mi oluyor
Cevap: Merhabalar, Evet ürün 630 litredir.
Soru: Merhaba aynı ütün için başka yerde 84 cm yazılmış genişlik 83 cm net ölçü müdür çünkü koyacağım yer tam 85 cm olur mu olmaz mı tereddütteyim
Cevap: merhaba ürün özellik kısmında ne yazıyorsa o şekilde gelir efendim
Soru: Yıllık tüketimi ne kadar
Cevap: merhaba ürün özellik kısmından bakabilirsiniz efendim
Soru: merhabalar ben bu ürünü Almayi düşünüyorum kurulumunu siz mi yapıyorsunuz?
Cevap: merhaba efendim arçelik yetkili servis tarafından ücretsiz kurulum yapılmaktadır.adresiniz neresi efendim
Soru: Merhaba. Yıllık enerji tüketimi ne kadar acaba
Cevap: Efendim bilgimiz yok kusurumuza bakmayın
Soru: Servis güvencesi olmuyor bu durumda değil mi
Cevap: Değerli Müşterimiz; Kargoda hasarlı gelmesi durumunda kargo firması ile beraber tutanak tutabilir ve tutanak görselini bizlere iletebilirsiniz. Saygılarımızla; MediaMarkt Müşteri Hizmetleri
Soru: merhaba kapagi iki taraflida kurulabiliyormu.istedigimiz yönde
Cevap: merhaba, evet kullanabilirsiniz
Soru: Servis mi eve getiriyor
Cevap: Horoz lojistik firması tarafından daire teslim olarak gönderim yapıyoruz Ardından servisi kurulumu ücretsiz olarak yapıyor Servisinden ARÇELİK Altus servisinden randevu alabilirsiniz
Soru: Merhaba elinizde Altus 584NIX 630 litre var mi
Cevap: Merhaba maalesef yok efendim.
Soru: İnverter kompresürlümü acaba
Cevap: Merhaba efendim evet 10 yıl inverter kompresör garantisi mevcut
Soru: Merhabalar . Eğer alırsam Arçelik servisi mi kurula gelecek ?
Cevap: merhaba, evet arçelik beko yetkili servisi gelip kurulumu yapıyor
Soru: İnox rengi diye parmak izi oluyor mu i
Cevap: merhaba, ınox modeller olmaz efendim
Soru: buzdolabimdan elelktrik supurgesi gibi ses geliyor moturundan neden olabilir
Cevap: Merhaba efendim . İnternetten Arçelik Beko numarasını bulun arayın servis gelir sorunu çözerlerdir biz buradan numara paylaşamıyoruz
Soru: Merhaba ürün en geç nezaman geliyor
Cevap: Değerli Müşterimiz; Siparişleriniz, satın alma işleminizi onayladıktan sonraki 1-6 iş günü içerisinde kargoya verilmektedir. Ürün çıkışı sağlandığında geri bildirim sağlanmaktadır. Saygılarımızla; MediaMarkt Müşteri Hizmetleri
Soru: ne hacim kaç ?
Cevap: merhaha ürün hacmi 600L. ürün bilgilerinde detaylı bilgiler mevcut
Soru: En ve boy ölçü nedir
Cevap: Merhabalar, 83,2 x 191,5
Soru: mavi teknoloji varmi sebzeleri uzun sure tutma yani
Cevap: Merhabalar mavi ışık teknolojisi vardır sipariş geçmeden önce buzdolabı konulacak yeriniz ölçerek sipariş geçiniz lütfen
Al 484 Xı F Enrj Inoks Kombi Tibi Buzdolabı Detaylı Fotoğraflar
Al 484 Xı F Enrj Inoks Kombi Tibi Buzdolabı En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Al 484 Xı F Enrj Inoks Kombi Tibi Buzdolabı Şimdiki Fiyatı Ile 40198.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
Al 484 Xı F Enrj Inoks Kombi Tibi Buzdolabı Kullanıcı Deneyimleri Nasıl?
Al 484 Xı F Enrj Inoks Kombi Tibi Buzdolabı Hakkında yaklaşık 4 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.0 .
Al 484 Xı F Enrj Inoks Kombi Tibi Buzdolabı Ürün Detayları
Al 484 Xı F Enrj Inoks Kombi Tibi Buzdolabı Ürününün Satıcısı, Altus Al 484 Xı F Enrj Inoks Kombi Tibi Buzdolabı ürününü 40198.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
Al 484 Xı F Enrj Inoks Kombi Tibi Buzdolabı Kullanıcı Geri Dönüşleri
40198.0 Tl ye satışta olan Al 484 Xı F Enrj Inoks Kombi Tibi Buzdolabı Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
4 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.0
Yorum: ürünü 1 ay önce aldım fakat yeni kullanmaya başlıyorum beğendim güzelben uygun fiyata aldım
İsim: Ömer S.
Tarih: 22 Ocak 2022
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: ENUCUZUNADRESİ
Yorum: Hızlı kargo paketleme harikaydı internetten ilk kez beyaz eşya alımıyaptım kesinlikle tavsiye ediyorum firmaya teşekkür ediyorum altusmarkasını önceden de kullanmıştım farklı beyaz eşyalarda altus harikasatıcı firma süper kesinlikle kaçırmayın alın
İsim: T** T**
Tarih: Elite Üye
Beden: 13 Aralık 2022
Satıcı: MediaMarkt
Al 484 Xı F Enrj Inoks Kombi Tibi Buzdolabı Merak Edilenler Neler?
Soru: renk inoxmu
Cevap: Değerli Müşterimiz, Ürün rengi, '' Inox'' şeklindedir. MediaMarkt Müşteri Hizmetleri
Soru: Elektrik tüketim kaç kwatt
Cevap: Merhaba efendim 414 Kw tüketimi vardır yıllık
Soru: Bu modele istediğimizde kulp takabilir miyiz?
Cevap: merhabalar servisle görüşebilirsiniz efendim
Soru: Bu xxl mi oluyor
Cevap: Merhabalar, Evet ürün 630 litredir.
Soru: Merhaba aynı ütün için başka yerde 84 cm yazılmış genişlik 83 cm net ölçü müdür çünkü koyacağım yer tam 85 cm olur mu olmaz mı tereddütteyim
Cevap: merhaba ürün özellik kısmında ne yazıyorsa o şekilde gelir efendim
Soru: Yıllık tüketimi ne kadar
Cevap: merhaba ürün özellik kısmından bakabilirsiniz efendim
Soru: merhabalar ben bu ürünü Almayi düşünüyorum kurulumunu siz mi yapıyorsunuz?
Cevap: merhaba efendim arçelik yetkili servis tarafından ücretsiz kurulum yapılmaktadır.adresiniz neresi efendim
Soru: Merhaba. Yıllık enerji tüketimi ne kadar acaba
Cevap: Efendim bilgimiz yok kusurumuza bakmayın
Soru: Servis güvencesi olmuyor bu durumda değil mi
Cevap: Değerli Müşterimiz; Kargoda hasarlı gelmesi durumunda kargo firması ile beraber tutanak tutabilir ve tutanak görselini bizlere iletebilirsiniz. Saygılarımızla; MediaMarkt Müşteri Hizmetleri
Soru: merhaba kapagi iki taraflida kurulabiliyormu.istedigimiz yönde
Cevap: merhaba, evet kullanabilirsiniz
Soru: Servis mi eve getiriyor
Cevap: Horoz lojistik firması tarafından daire teslim olarak gönderim yapıyoruz Ardından servisi kurulumu ücretsiz olarak yapıyor Servisinden ARÇELİK Altus servisinden randevu alabilirsiniz
Soru: Merhaba elinizde Altus 584NIX 630 litre var mi
Cevap: Merhaba maalesef yok efendim.
Soru: İnverter kompresürlümü acaba
Cevap: Merhaba efendim evet 10 yıl inverter kompresör garantisi mevcut
Soru: Merhabalar . Eğer alırsam Arçelik servisi mi kurula gelecek ?
Cevap: merhaba, evet arçelik beko yetkili servisi gelip kurulumu yapıyor
Soru: İnox rengi diye parmak izi oluyor mu i
Cevap: merhaba, ınox modeller olmaz efendim
Soru: buzdolabimdan elelktrik supurgesi gibi ses geliyor moturundan neden olabilir
Cevap: Merhaba efendim . İnternetten Arçelik Beko numarasını bulun arayın servis gelir sorunu çözerlerdir biz buradan numara paylaşamıyoruz
Soru: Merhaba ürün en geç nezaman geliyor
Cevap: Değerli Müşterimiz; Siparişleriniz, satın alma işleminizi onayladıktan sonraki 1-6 iş günü içerisinde kargoya verilmektedir. Ürün çıkışı sağlandığında geri bildirim sağlanmaktadır. Saygılarımızla; MediaMarkt Müşteri Hizmetleri
Soru: ne hacim kaç ?
Cevap: merhaha ürün hacmi 600L. ürün bilgilerinde detaylı bilgiler mevcut
Soru: En ve boy ölçü nedir
Cevap: Merhabalar, 83,2 x 191,5
Soru: mavi teknoloji varmi sebzeleri uzun sure tutma yani
Cevap: Merhabalar mavi ışık teknolojisi vardır sipariş geçmeden önce buzdolabı konulacak yeriniz ölçerek sipariş geçiniz lütfen
Al 484 Xı F Enrj Inoks Kombi Tibi Buzdolabı Detaylı Fotoğraflar
Al 484 Xı F Enrj Inoks Kombi Tibi Buzdolabı En Uygun Satış Linki
Altus Alk 484 Xı 615 Litre No Frost Kombi Buzdolabı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Altus Al 484 Xı F Enrj Inoks Kombi Tibi Buzdolabı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.