Hulya
Bilgili
Al 375 Xı Çift Kapılı No Frost Inox Buzdolabı Ürün Alınmaya Değer Mi?
Al 375 Xı Çift Kapılı No Frost Inox Buzdolabı Şu Anki Değeri 28999.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
Al 375 Xı Çift Kapılı No Frost Inox Buzdolabı Memnuniyet Oranı Nedir?
Al 375 Xı Çift Kapılı No Frost Inox Buzdolabı Hakkında yaklaşık 21 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7 .
Al 375 Xı Çift Kapılı No Frost Inox Buzdolabı Ürünün Detayları
Altus AL 375 XI Çift Kapılı No Frost Inox BuzdolabıÜrün Rengi İnoks Ürün Tipi İki Kapılı Toplam Hacim (L) 455 L Toplam Dondurucu Bölme Sayısı 2 Tatil Modu Var Elektronik Gösterge Var Şarj (kg) 0.060 Hızlı Dondurma Var Hızlı Soğutma Var Kontrol Sistemi Elektronik 0°c Bölmesi Var Eco Modu Var Soğutma Sistemi No Frost Kapı Yönü Çevirebilme Var Kapı Açık Alarmı Var Aydınlatma Tipi Yandan LED Dondurucu Bölme Aydınlatma Tipi İçerde Sebzelik Adedi 1 Buzluk Tipi Kartuşsuz Günlük Buz Yapma Kapasitesi (kg) 1 Derinlik 70.5 cm Genişlik 70.0 cm Yükseklik 185.0 cm Ürün Arçelik yetkili servis garantilidir.Ücretsiz montaj için 444 0 888 i arayarak destek alabilirsiniz._x000D_
Önemli Bilgilendirme*_x000D_
Kargonuzu teslim alırken kontrol etmeniz büyük önem arz etmektedir._x000D_
Paketlerin dışında hasar,eziklik,yırtılma,ıslaklık gibi normal olmayan bir durum tespit ettiğinizde ürünleri teslim almayarak kargo yetkilisine tutanak tutturmalı ve mutlaka iletişim formunu kullanarak veya telefon numaramızdan bizimle irtibata geçmelisiniz.SATIŞ SONRASI HİZMETAlmış olduğunuz ürün size ulaştığı zaman paketi kargo görevlisinin yanında kontrol ediniz._x000D_
Dış ambalajında bir hasar tespit etmeniz durumunda kargo görevlisine mutlaka "HASAR TESPİT RAPORU" tutturunuz._x000D_
Hasarlı kargolar için kargo görevlileri rapor tutmakla yükümlüdür. Aksi durumda oluşabilecek problemlerden firmamız sorumlu tutulamaz. Rapor tutturulmayan ürünlerde değişim ve iade yapılamayacaktır._x000D_
Lütfen değişim yapacağınız ürünleri, orijinal ambalajı ve kutusu ile zarar görmemiş halde, siparişiniz ile birlikte gelen faturanıza değişim sebebinizi yazdıktan sonra kutunun içine yerleştirip gönderiniz._x000D_
Sipariş edilen ürün hatası müşteri kullanımından meydana gelen bir hata ise veya 14 günlük süre içerisinde ürün kullanılmışsa ürünün iade ve değişimi yapılmaz._x000D_
Ürün iadesi ve değiştirme şartları olarak, 4077 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun gereği uygulamalar esastır.
Al 375 Xı Çift Kapılı No Frost Inox Buzdolabı Ürününün Satıcısı, Altus Al 375 Xı Çift Kapılı No Frost Inox Buzdolabı ürününü 28999.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
Al 375 Xı Çift Kapılı No Frost Inox Buzdolabı Kullananlar
28999.0 Tl ye satışta olan Al 375 Xı Çift Kapılı No Frost Inox Buzdolabı Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
21 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7
Yorum: Sağlam ve güzel geldik teşekkür ederim
İsim: B** C**
Tarih: 14 Mayıs 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: GÜLER AVM
Yorum: Şu anlık çok memnunuz . İç hacim olarak da çok iyi
İsim: G** Ç**
Tarih: 21 Nisan 2024
Satıcı: TEKÇARŞIM
Yorum: Arkadaşlar dolap gerçekten aşırı estetik ve şık duruyor öncelikle bunubilin bunun dışında ölçülerine dikkat ederek alın ben standart ölçülerdeolduğu içinde tercih ettim iç genişliği ve alanı oldukça yeterlistandart aileler için oldukça uygun. İlk kurulum yapıldığı anda çokhızlı bir şekilde dondurucu bölümü soğutmaya başladı açıkcası ürünmükemmel diDevamını Oku
İsim: B** K**
Tarih: 04 Nisan 2024
Yorum: bence fiyat performans ürünü biraz sesli çalışıyor çok deyil tamsessizlik olunca belli oluyor oda hiç bişey bence alınır çok memnunkaldım bugün 3. gün
İsim: **** ****
Tarih: 13 Şubat 2024
Satıcı: Bem-Teknoloji
Yorum: Baya büyük ve güzel soğutuyor
İsim: b** K**
Tarih: 19 Nisan 2024
Satıcı: MediaMarkt
Yorum: urun sogutmasi cok iyi sessiz degil ama boylebir beklenti varsa hayalkirikligi olur bunun disinda cok buyuk degil dort kisilik bir aile icinideal olur
İsim: d** e**
Tarih: 06 Aralık 2022
Satıcı: MarkaReyon
Yorum: Gerçekten hızlı teslimat ve özenli kargolamayla geldi 1 aydırkullanıyoruz ve harika özellikleri var. Biz çok memnun kaldık
İsim: p** a**
Tarih: 05 Haziran 2024
Yorum: Paketleme çok iyi fakat 4. Kat üzerine teslim etmiyorlar.
İsim: Z** F** O**
Tarih: 15 Mart 2023
Satıcı: İndiriminmerkezi
Yorum: Ürün böyle geldi, satıcı ilgilenmiyor. Koca buzdolabını götürüp kendimiade etmem gerekiyormuş. Böyle bir rezillik olamaz!!!
İsim: Gülşah D.
Tarih: 06 Eylül 2023
Satıcı: Teknosa
Al 375 Xı Çift Kapılı No Frost Inox Buzdolabı Hakkında Akıllara Takılanlar
Soru: Hemen kurulum şart mı
Cevap: Merhaba efendim 2 yıl içinde kurulum yaptırabilirsiniz.garanti kurulumdan sonra başlar
Soru: mavi ışık teknolojisi var mı
Cevap: Merhaba efendim detaylı özelliklerini inceleyebilirsiniz
Soru: Bu buzdolabı ınox değılmı!!
Cevap: merhaba evet efendim inox
Soru: kolay gelsin altusun servisi arçelik mi
Cevap: Merhabalar, Altus-Arçelik yetkili servisi aynı servistir. Keyifli alışverişler dileriz
Soru: garanti süresi kaç yıl
Cevap: Merhaba efendim 3 yıl garanti süresi ek ücretle garanti yi 7 yıl a kadar uzatabilirsiniz
Soru: merhaba bu ürün a enerji sınıfı mi.. teşhir ürünümü...gelince servis mi çağırıyoruz kurulum için
Cevap: Merhabalar efendim, ürünlerimizin tamamı kapalı kutu olup resmi distribütör garantilidir.Ürun yeni düzenlemeye göre F sınıfıdır
Soru: boyu kaç cm dir
Cevap: merhaba.ürün yüksekliği 185 cm'dir.iyi günler dileriz.
Soru: toplam kaç lt net
Cevap: Merhabalar, Ürün başlığında ve açıklamasında belirtildiği üzere 455 Litredir. Keyifli alışverişler dileriz
Soru: Ürünün teslimatı malatya mağzanızdan yapıla bilirmi
Cevap: Merhaba, Siparişleriniz İstanbul depomuzdan sevk edilmektedir. MediaMarkt Müşteri Hizmetleri
Soru: djital mevcut mu görsel de ki gibi mj
Cevap: Değerli Müşterimiz; Elektronik Gösterge bulunmaktadır. Saygılarımızla; MediaMarkt Müşteri Hizmetleri
Soru: merhaba buzdolabı kapalı kutu olarak geliyor değil mi teşhir ürünü mü
Cevap: merhaba sıfır kapalı kutu olarak gelmektedir
Soru: her yere sevkiyat sağlıyor musunuz adana Ceyhan kucukelmagolu köyü
Cevap: Merhaba efendim 81 ile gönderim sağlıyoruz.
Soru: iyi gunler dolsbin içini gösteren fotolar atarmısınız
Cevap: Merhaba, Konu hakkında markanın Müşteri Hizmetleri'nden destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.
Soru: ürün sıfır mı teşhir mi
Cevap: merhaba efendim ürün sıfır kapalı kutu arçelik garantisindedir
Soru: En boy ogrenebilirmiyim
Cevap: merhaba efendim Derinlik 70.5 cm Genişlik 70.0 cm Yükseklik 185.0 cm
Soru: ürünü aldıktan sonra kurdurmak istemiyorum bı kaç ay sonra kendim açicam öyle oluyor mu?
Cevap: Merhabalar , ürünün servis tarafından montaj yapılması zorunludur. Aksi halde garanti kapsamı dışına çıkmaktadır .
Soru: Ürün ne renk
Cevap: merhaba, renk inox dur. iyi günler.
Soru: sepete ekle diyorekliyorum taksit yap diyorum şeçenek yok tek çekim diyo
Cevap: Değerli Müşterimiz; Ödeme işlemleriniz Trendyol sistemleri üzerinde yapılıyor olup, konu hakkında Trendyol ile iletişime geçerek bilgi alabilirsiniz. Saygılarımızla; MediaMarkt Müşteri Hizmetleri
Al 375 Xı Çift Kapılı No Frost Inox Buzdolabı Ürün Resimleri
Al 375 Xı Çift Kapılı No Frost Inox Buzdolabı En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Al 375 Xı Çift Kapılı No Frost Inox Buzdolabı Şu Anki Değeri 28999.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
Al 375 Xı Çift Kapılı No Frost Inox Buzdolabı Memnuniyet Oranı Nedir?
Al 375 Xı Çift Kapılı No Frost Inox Buzdolabı Hakkında yaklaşık 21 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7 .
Al 375 Xı Çift Kapılı No Frost Inox Buzdolabı Ürünün Detayları
Altus AL 375 XI Çift Kapılı No Frost Inox BuzdolabıÜrün Rengi İnoks Ürün Tipi İki Kapılı Toplam Hacim (L) 455 L Toplam Dondurucu Bölme Sayısı 2 Tatil Modu Var Elektronik Gösterge Var Şarj (kg) 0.060 Hızlı Dondurma Var Hızlı Soğutma Var Kontrol Sistemi Elektronik 0°c Bölmesi Var Eco Modu Var Soğutma Sistemi No Frost Kapı Yönü Çevirebilme Var Kapı Açık Alarmı Var Aydınlatma Tipi Yandan LED Dondurucu Bölme Aydınlatma Tipi İçerde Sebzelik Adedi 1 Buzluk Tipi Kartuşsuz Günlük Buz Yapma Kapasitesi (kg) 1 Derinlik 70.5 cm Genişlik 70.0 cm Yükseklik 185.0 cm Ürün Arçelik yetkili servis garantilidir.Ücretsiz montaj için 444 0 888 i arayarak destek alabilirsiniz._x000D_
Önemli Bilgilendirme*_x000D_
Kargonuzu teslim alırken kontrol etmeniz büyük önem arz etmektedir._x000D_
Paketlerin dışında hasar,eziklik,yırtılma,ıslaklık gibi normal olmayan bir durum tespit ettiğinizde ürünleri teslim almayarak kargo yetkilisine tutanak tutturmalı ve mutlaka iletişim formunu kullanarak veya telefon numaramızdan bizimle irtibata geçmelisiniz.SATIŞ SONRASI HİZMETAlmış olduğunuz ürün size ulaştığı zaman paketi kargo görevlisinin yanında kontrol ediniz._x000D_
Dış ambalajında bir hasar tespit etmeniz durumunda kargo görevlisine mutlaka "HASAR TESPİT RAPORU" tutturunuz._x000D_
Hasarlı kargolar için kargo görevlileri rapor tutmakla yükümlüdür. Aksi durumda oluşabilecek problemlerden firmamız sorumlu tutulamaz. Rapor tutturulmayan ürünlerde değişim ve iade yapılamayacaktır._x000D_
Lütfen değişim yapacağınız ürünleri, orijinal ambalajı ve kutusu ile zarar görmemiş halde, siparişiniz ile birlikte gelen faturanıza değişim sebebinizi yazdıktan sonra kutunun içine yerleştirip gönderiniz._x000D_
Sipariş edilen ürün hatası müşteri kullanımından meydana gelen bir hata ise veya 14 günlük süre içerisinde ürün kullanılmışsa ürünün iade ve değişimi yapılmaz._x000D_
Ürün iadesi ve değiştirme şartları olarak, 4077 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun gereği uygulamalar esastır.
Al 375 Xı Çift Kapılı No Frost Inox Buzdolabı Ürününün Satıcısı, Altus Al 375 Xı Çift Kapılı No Frost Inox Buzdolabı ürününü 28999.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
Al 375 Xı Çift Kapılı No Frost Inox Buzdolabı Kullananlar
28999.0 Tl ye satışta olan Al 375 Xı Çift Kapılı No Frost Inox Buzdolabı Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
21 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7
Yorum: Sağlam ve güzel geldik teşekkür ederim
İsim: B** C**
Tarih: 14 Mayıs 2023
Satıcı: GÜLER AVM
Yorum: Şu anlık çok memnunuz . İç hacim olarak da çok iyi
İsim: G** Ç**
Tarih: 21 Nisan 2024
Yorum: Arkadaşlar dolap gerçekten aşırı estetik ve şık duruyor öncelikle bunubilin bunun dışında ölçülerine dikkat ederek alın ben standart ölçülerdeolduğu içinde tercih ettim iç genişliği ve alanı oldukça yeterlistandart aileler için oldukça uygun. İlk kurulum yapıldığı anda çokhızlı bir şekilde dondurucu bölümü soğutmaya başladı açıkcası ürünmükemmel diDevamını Oku
İsim: B** K**
Tarih: 04 Nisan 2024
Yorum: bence fiyat performans ürünü biraz sesli çalışıyor çok deyil tamsessizlik olunca belli oluyor oda hiç bişey bence alınır çok memnunkaldım bugün 3. gün
İsim: **** ****
Tarih: 13 Şubat 2024
Satıcı: Bem-Teknoloji
Yorum: Baya büyük ve güzel soğutuyor
İsim: b** K**
Tarih: 19 Nisan 2024
Yorum: urun sogutmasi cok iyi sessiz degil ama boylebir beklenti varsa hayalkirikligi olur bunun disinda cok buyuk degil dort kisilik bir aile icinideal olur
İsim: d** e**
Tarih: 06 Aralık 2022
Satıcı: MarkaReyon
Yorum: Gerçekten hızlı teslimat ve özenli kargolamayla geldi 1 aydırkullanıyoruz ve harika özellikleri var. Biz çok memnun kaldık
İsim: p** a**
Tarih: 05 Haziran 2024
Yorum: Paketleme çok iyi fakat 4. Kat üzerine teslim etmiyorlar.
İsim: Z** F** O**
Tarih: 15 Mart 2023
Satıcı: İndiriminmerkezi
Yorum: Ürün böyle geldi, satıcı ilgilenmiyor. Koca buzdolabını götürüp kendimiade etmem gerekiyormuş. Böyle bir rezillik olamaz!!!
İsim: Gülşah D.
Tarih: 06 Eylül 2023
Satıcı: Teknosa
Al 375 Xı Çift Kapılı No Frost Inox Buzdolabı Hakkında Akıllara Takılanlar
Soru: Hemen kurulum şart mı
Cevap: Merhaba efendim 2 yıl içinde kurulum yaptırabilirsiniz.garanti kurulumdan sonra başlar
Soru: mavi ışık teknolojisi var mı
Cevap: Merhaba efendim detaylı özelliklerini inceleyebilirsiniz
Soru: Bu buzdolabı ınox değılmı!!
Cevap: merhaba evet efendim inox
Soru: kolay gelsin altusun servisi arçelik mi
Cevap: Merhabalar, Altus-Arçelik yetkili servisi aynı servistir. Keyifli alışverişler dileriz
Soru: garanti süresi kaç yıl
Cevap: Merhaba efendim 3 yıl garanti süresi ek ücretle garanti yi 7 yıl a kadar uzatabilirsiniz
Soru: merhaba bu ürün a enerji sınıfı mi.. teşhir ürünümü...gelince servis mi çağırıyoruz kurulum için
Cevap: Merhabalar efendim, ürünlerimizin tamamı kapalı kutu olup resmi distribütör garantilidir.Ürun yeni düzenlemeye göre F sınıfıdır
Soru: boyu kaç cm dir
Cevap: merhaba.ürün yüksekliği 185 cm'dir.iyi günler dileriz.
Soru: toplam kaç lt net
Cevap: Merhabalar, Ürün başlığında ve açıklamasında belirtildiği üzere 455 Litredir. Keyifli alışverişler dileriz
Soru: Ürünün teslimatı malatya mağzanızdan yapıla bilirmi
Cevap: Merhaba, Siparişleriniz İstanbul depomuzdan sevk edilmektedir. MediaMarkt Müşteri Hizmetleri
Soru: djital mevcut mu görsel de ki gibi mj
Cevap: Değerli Müşterimiz; Elektronik Gösterge bulunmaktadır. Saygılarımızla; MediaMarkt Müşteri Hizmetleri
Soru: merhaba buzdolabı kapalı kutu olarak geliyor değil mi teşhir ürünü mü
Cevap: merhaba sıfır kapalı kutu olarak gelmektedir
Soru: her yere sevkiyat sağlıyor musunuz adana Ceyhan kucukelmagolu köyü
Cevap: Merhaba efendim 81 ile gönderim sağlıyoruz.
Soru: iyi gunler dolsbin içini gösteren fotolar atarmısınız
Cevap: Merhaba, Konu hakkında markanın Müşteri Hizmetleri'nden destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.
Soru: ürün sıfır mı teşhir mi
Cevap: merhaba efendim ürün sıfır kapalı kutu arçelik garantisindedir
Soru: En boy ogrenebilirmiyim
Cevap: merhaba efendim Derinlik 70.5 cm Genişlik 70.0 cm Yükseklik 185.0 cm
Soru: ürünü aldıktan sonra kurdurmak istemiyorum bı kaç ay sonra kendim açicam öyle oluyor mu?
Cevap: Merhabalar , ürünün servis tarafından montaj yapılması zorunludur. Aksi halde garanti kapsamı dışına çıkmaktadır .
Soru: Ürün ne renk
Cevap: merhaba, renk inox dur. iyi günler.
Soru: sepete ekle diyorekliyorum taksit yap diyorum şeçenek yok tek çekim diyo
Cevap: Değerli Müşterimiz; Ödeme işlemleriniz Trendyol sistemleri üzerinde yapılıyor olup, konu hakkında Trendyol ile iletişime geçerek bilgi alabilirsiniz. Saygılarımızla; MediaMarkt Müşteri Hizmetleri
Al 375 Xı Çift Kapılı No Frost Inox Buzdolabı Ürün Resimleri
Al 375 Xı Çift Kapılı No Frost Inox Buzdolabı En Uygun Satış Linki
Altus Al 375 Xı Çift Kapılı No Frost Inox Buzdolabı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Altus Al 375 Xı Çift Kapılı No Frost Inox Buzdolabı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.