Al 101 Yb 10 Kg Çamaşır Kurutma Makinesi En Düşük Fiyat Nerede-

Mujde

Bilgili
Al 101 Yb 10 Kg Çamaşır Kurutma Makinesi Bu Ürünü Almalı Mı?
Al 101 Yb 10 Kg Çamaşır Kurutma Makinesi Anlık Fiyatı 12589.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.

Al 101 Yb 10 Kg Çamaşır Kurutma Makinesi Kullanıcıların Memnuniyeti Nasıl?

Al 101 Yb 10 Kg Çamaşır Kurutma Makinesi Hakkında yaklaşık 598 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7 .

Al 101 Yb 10 Kg Çamaşır Kurutma Makinesi Ürün Tanıtımı

Kurutma Tipi Yoğuşturmalı Kurutma kontrolü Sensör Kontrollü Tank Pozisyonu Üst Ürün Rengi Beyaz Enerji Sınıfı (DR) B Yıllık Enerji Tüketimi 670.9 kWh Yan Duvar Tipi S form Program Sayısı 15 Display Type PLX LED / 7Seg Zaman Erteleme 0-24 Su tankı dolu göstergesi (LED) Var Kondenser Temizleme Uyarısı (LED) Var Filtre Temizleme Uyarısı Var Direk Tahliye Var Kapasite (kg) 10 Tambur deseni Aquawave Zaman Erteleme Göstergesi Var Kırışık Önleme Var Kalan Zaman Göstergesi Var Çocuk Kilidi Var Program Sonu Uyarısı Var Ürün Arçelik yetkili servis garantilidir.Ücretsiz montaj için 444 0 888 i arayarak destek alabilirsiniz._x000D_
Önemli Bilgilendirme*_x000D_
Kargonuzu teslim alırken kontrol etmeniz büyük önem arz etmektedir._x000D_
Paketlerin dışında hasar,eziklik,yırtılma,ıslaklık gibi normal olmayan bir durum tespit ettiğinizde ürünleri teslim almayarak kargo yetkilisine tutanak tutturmalı ve mutlaka iletişim formunu kullanarak veya telefon numaramızdan bizimle irtibata geçmelisiniz.SATIŞ SONRASI HİZMETAlmış olduğunuz ürün size ulaştığı zaman paketi kargo görevlisinin yanında kontrol ediniz._x000D_
Dış ambalajında bir hasar tespit etmeniz durumunda kargo görevlisine mutlaka "HASAR TESPİT RAPORU" tutturunuz._x000D_
Hasarlı kargolar için kargo görevlileri rapor tutmakla yükümlüdür. Aksi durumda oluşabilecek problemlerden firmamız sorumlu tutulamaz. Rapor tutturulmayan ürünlerde değişim ve iade yapılamayacaktır._x000D_
Lütfen değişim yapacağınız ürünleri, orijinal ambalajı ve kutusu ile zarar görmemiş halde, siparişiniz ile birlikte gelen faturanıza değişim sebebinizi yazdıktan sonra kutunun içine yerleştirip gönderiniz._x000D_
Sipariş edilen ürün hatası müşteri kullanımından meydana gelen bir hata ise veya 14 günlük süre içerisinde ürün kullanılmışsa ürünün iade ve değişimi yapılmaz._x000D_
Ürün iadesi ve değiştirme şartları olarak, 4077 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun gereği uygulamalar esastır.

Al 101 Yb 10 Kg Çamaşır Kurutma Makinesi Ürününün Satıcısı, Altus Al 101 Yb 10 Kg Çamaşır Kurutma Makinesi ürününü 12589.0 Tl'den Satılmaktadır.

Al 101 Yb 10 Kg Çamaşır Kurutma Makinesi Kullananlar
12589.0 Tl ye satışta olan Al 101 Yb 10 Kg Çamaşır Kurutma Makinesi Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
598 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7

Yorum: anneme almıştım beğendik teyzemede aldık gayet iyi güzel baya da genişçok memnun kaldık
İsim: **** ****
Tarih: 10 Eylül 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: MediaMarkt

Yorum: inanılmaz bir şey gerçekten dün kurulumunu sağladım çok güzel o yıkanmışkıyafetlerden o kadar tozu nasıl topluyor kültürden mukabele ötesikesinlikle tavsiye ediyorum satıcıya tskur ederim
Tarih: 04 Eylül 2024
Satıcı: FixKırmızıBeyaz

Yorum: Sağlam bir şekilde geldi gayet güzel çok memnunum teşekkür ederim.
Tarih: 21 Temmuz 2024
Satıcı: ENUCUZUNADRESİ

Yorum: Muhteşem bir ürün. Her eve gerek. Markası ne olursa olsun her ev için enönemli ürün. Toz azalıyor ve çamaşırlar yumuşacık oluyor.
İsim: S** Ş** D**
Tarih: 20 Temmuz 2024
Satıcı: Tütüncü AVM

Yorum: İyiki almışım işe başlayınca ilk aldığım şey ve en mantıklısı. Şuanhamileyim ve gerçekten işe yarayacağına eminim.
İsim: D** u**
Tarih: 20 Haziran 2024
Satıcı: Beyaz Live

Yorum: beklentimi karşıladı bugüne kadar neden kurutma makinesi kullanmamışımki diye düşündüm kesinlikle herkes evine kurutma makinesi almalıözellikle çok çocuklu aileler gerçekten rahatlıkmış bu makine de çokgüzel kurutuyor
Tarih: 12 Haziran 2024
Satıcı: CarrefourSA

Yorum: indirimlerden aldın süper ötesi bi ürün her eve çok lazım bir ürün çokmemnun kaldım ama Servis vasatın vasatı kendi istedikleri yere kurulumyapıyorlar hiç memnun kalmadım bukadar kaliteli ürünün yanında Servishiç yokkk
İsim: F** K** u**
Tarih: 24 Mayıs 2024
Satıcı: EGE TEKNO

Yorum: Anneme aldım çok memnun
İsim: N** K**
Tarih: 24 Mayıs 2024

Yorum: çok memnun kaldım iyiki almışım
İsim: S** A**
Tarih: 19 Mayıs 2024
Satıcı: MediaMarkt

Yorum: ürün gerçekten harika keşke daha önce alsaymışız bir adet daha aldık hemanneme hem kendime kesinlikle alın
İsim: Miray Ö.
Tarih: 18 Mayıs 2024
Satıcı: Aslandempa

Yorum: Üründen çok memnunum.kurutması güzel çekme yapmıyor.herkese tavsiyeederim.eşime anneler günü hediyesi olarak aldım çok sevindi.
İsim: Haydar K.
Tarih: 15 Mayıs 2024
Satıcı: Taşdemir avm

Yorum: Çok memnunum inanın fazla para vermeye hiç gerek yok
Tarih: 07 Mayıs 2024
Satıcı: Furkan Express

Yorum: Tam bir kurtarıcı çok güzel kurutuyor ve fiyatı da uygun
İsim: İ** S**
Tarih: Elite Üye
Beden: 06 Mayıs 2024

Yorum: indirimden aldik cok mennun kaldık gercekten güzel ürün
İsim: h** ö**
Tarih: 27 Nisan 2024
Satıcı: malifest

Yorum: Kendime yaptığım en büyük iyilik,her eve lazım bir makina, harika ötesi,çok memnun kaldım herkese tavsiye ederim.Satıcı ertesi gün kargoyaverdi,4 gün içinde geldi,ertesi gün servis kurulumu yaptı,2 haftadırkullanıyorum, çok çok memnunum.
İsim: F** E**
Tarih: 19 Nisan 2024
Satıcı: ENUCUZUNADRESİ

Yorum: Hayatımda aldığım en güzel hediye eşyası hayatımı kurtardı
İsim: B** S** D**
Tarih: 17 Nisan 2024
Satıcı: İndiriminmerkezi

Yorum: iyiki aldık
İsim: Burçak G.
Tarih: 20 Mart 2024
Satıcı: Bem-Teknoloji

Yorum: Kurulum hemen aynı gün oldu çok guzel bir ürün
İsim: K** D**
Tarih: 19 Mart 2024

Yorum: Yüz yıldız olsa verirdim kullanmadan yorum yapmak istemedim ama harikaötesi . Gerçekten o kadar pahalı markaları almaya gerek yok servisinikurulumu o kadar güzel yaptılar ki. Yürekten teşekkür ediyorum 🙏🏻
İsim: Y** C**
Tarih: 18 Mart 2024

Yorum: Kesinlikle harika alın aldırın
İsim: Seda A. k.
Tarih: 18 Mart 2024

Yorum: Anneme aldım beğendi sorunsuz geldi
İsim: E** G**
Tarih: 17 Mart 2024

Yorum: çok güzel begendik kazanı çok büyük hızlı kurutuyo tavsiye ederim
İsim: C** K**
Tarih: 17 Mart 2024
Satıcı: Furkan Express

Yorum: beğendim güzel ürün gerçekten tavsiye ederim hayırlı işleriniz olsun
İsim: S** Ç**
Tarih: 14 Mart 2024
Satıcı: Beyaz Live

Yorum: Servis çok hızlıydı denilenden erken geldi hemen denedik ve çok memnunkaldık kurutma işide ütü işide bitti görümceme aldık ama düşünenleretavsiye ederim
Tarih: 12 Mart 2024
Satıcı: TEKNOEGE

Yorum: Ürün kaliteli malzemeden yapılmış şekilde duruyor. Fiyatıda çok iyi ben11.500 e aldım. Kargo çok uzun sürmedi ama bir iki gün daha erkengetirebilirdi.Servis aradık zaten hemen geliyor. Ve ilgililer. Serviskuruluma gelince Garantiyi ek ücret vererek 3 yıldan 7 yıla çıkardık.Sizde garantiyi uzatacaksanız servis gelince yapın trendyol un ekgarantisiDevamını Oku
İsim: B** A**
Tarih: 12 Mart 2024

Yorum: fazla para vermeye gerek yok işimizi gerektiğinden fazla görüyormağazaya teşekkürler
İsim: Şuayip K.
Tarih: 11 Mart 2024
Satıcı: EGE TEKNO

Yorum: beklediğimden erken ve sorunsuz geldi . serviste hemen kurdu. çok beğendim.
İsim: K** ç**
Tarih: 10 Mart 2024

Yorum: ürünün daha önce 9 kg olanı almıştık performansı iyiydi fazla paravermeye gerek yok
İsim: M** Y**
Tarih: 28 Şubat 2024
Satıcı: Aslandempa

Yorum: ürünü denedim kesinlikle tavsiye ederim
İsim: E** Y**
Tarih: 26 Şubat 2024
Satıcı: Blacc

Yorum: tazeleme modunda bebeğimin dün yıkanmış ve kurumuş çamaşırlarını attımve çıkan toz saç bu fiyata göre harika bir ürün gerçekten çok çok fazlaparalar vermeye gerek yok lojistikte de herhangi bir sorun yaşamadım 1hafta gibi bir sürede elime ulaştı ve kapımın önüne kadar getirildi.
İsim: m** k**
Tarih: 26 Şubat 2024
Satıcı: Blacc

Al 101 Yb 10 Kg Çamaşır Kurutma Makinesi Ürünle İlgili Merak Edilenler

Soru: Merhaba, gider borusu yanında geliyor mu?
Cevap: merhaba, bu modelde gider borusu yok

Soru: ücretsiz mi kurulum ve çamaşır makinesi üzerine takılan aparatlatları geliyor mu kurutma makinasıyla
Cevap: Aparat çıkmıyor içinden kurulum ücretsizdir

Soru: Merhaba yorumlara baktığımda gri gönderildiğini görüyorum siyah mı gri mi?
Cevap: Beyaz ürün kapal siyah

Soru: merhaba su giderim yok yogusmali mi isi pompali mi almaliyim
Cevap: ikisinde de gider olmadan kullanabilirsiniz

Soru: merhaba işi pompalımi acaba almak istyorumda
Cevap: Merhaba sorduğunuz model yoğuşmalı efendim IC kodlu olan model ısı pompalı

Soru: Merhaba bazı kurutmaların arkada gıder yerı var yanı hortumu gidere takıyorsun su boşaltmayla uğraşmıyorsun Buda o özelliktemidir cevaplarsanaız ona göre almayı düşünüyorum
Cevap: Merhabalar, Gider gerekmez. Atık su haznesi vardır. Markanın çağrı merkezinden detaylı bilgi alabilirisiniz. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: Su hazneli mi ?
Cevap: Merhabalar, Su ve toz haznesi vardır. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: ısı pompalı mı
Cevap: Merhaba,Kurutma Teknolojisi Yoğuşmalıdır.

Soru: İzmir'e varmi acaba
Cevap: Merhaba efendim sadece İstanbul iline satış yapıyoruz.

Soru: Makineyi kullanırken bi gidere ihtiyacımız var mı yoksa içinde haznede biriktirp boşaltmalımı?
Cevap: Yb modelleri haznede birikio boşaltıyorunz efendim

Soru: Vestel in 7 kg şık çamaşır makinesi üzerine kurulum yapılır mı.yapılırsa bir aparat mı satın almak gerek?
Cevap: Merhba 8 kg ve üzeri camasir makineleri üzerine arcelik-beko yetkili servislerimiz tarafından ücretsiz kurulum yapılmaktadır

Soru: Al 91 yg 9k ile aralarındaki tek fark kg kapasitesimi
Cevap: 91 yb ile 101 yb arasında sadece kg farkı bulunmaktadır.

Soru: Gaziantep gönderim varmı
Cevap: Horoz lojistik gönderim sağlar

Soru: merhabalar 11 kg lik arçelik çamaşır makinesinin üzerine olurmu araya konulan aparatı siz temin edebiliyormusunuz ücreti nedir
Cevap: Merhaba aparatı servis ücretsiz karşılıyor 11 kg makine üzerine uyar

Soru: gebze ye satış varmı
Cevap: Sadece İstanbul

Soru: kurulumu servis yapıyormu öğrenebilirmiyim
Cevap: Servis yapar kurulumu

Soru: ürünüm beko 10 kg makine üstğne kurulur mu
Cevap: Evet efendim

Soru: Erzurum’a satışınız varmi
Cevap: Maalesef sadece İstanbul

Soru: bandırma ya gönderimi var mıdır ona göre şipariş vericem
Cevap: Sadece İstanbul

Soru: Mrb yoğuşmalıyla ısı ponpasındakı fark nedır acaba
Cevap: Yoğuşmalı kurutma ve ısı pompalı kurutma arasında belirli farklar vardır. Örneğin, yoğuşmalı makineler, çamaşırları ısı pompalı modelden daha hızlı kurutur ancak çok daha fazla enerji tüketirler. Kurutma işleminden kaynaklanan nem, her çamaşır yükleme-boşaltma sonrası bir su bölmesinde toplanır ve boşaltılması gerekir.

Al 101 Yb 10 Kg Çamaşır Kurutma Makinesi Ürünün Fotoğrafları

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Al 101 Yb 10 Kg Çamaşır Kurutma Makinesi En Uygun Satış Linki