Inci
Bilgili
Akira Serisi Fp-12tı / Fp-12td 12 Btu Inverter Split Klima Beyaz 1228533 Alınır Mı?
Akira Serisi Fp-12tı / Fp-12td 12 Btu Inverter Split Klima Beyaz 1228533 Şu Anki Değeri 21999.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Akira Serisi Fp-12tı / Fp-12td 12 Btu Inverter Split Klima Beyaz 1228533 Kullanıcı Deneyimleri Nasıl?
Akira Serisi Fp-12tı / Fp-12td 12 Btu Inverter Split Klima Beyaz 1228533 Hakkında yaklaşık 7 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.9 .
Akira Serisi Fp-12tı / Fp-12td 12 Btu Inverter Split Klima Beyaz 1228533 Detaylı Açıklama
Akira Serisi Fp-12tı / Fp-12td 12 Btu Inverter Split Klima Beyaz 1228533 Ürününün Satıcısı, Fujiplus Akira Serisi Fp-12tı / Fp-12td 12 Btu Inverter Split Klima Beyaz 1228533 ürününü 21999.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
Akira Serisi Fp-12tı / Fp-12td 12 Btu Inverter Split Klima Beyaz 1228533 Kullananlar
21999.0 Tl ye satışta olan Akira Serisi Fp-12tı / Fp-12td 12 Btu Inverter Split Klima Beyaz 1228533 Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
7 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.9
Yorum: Ürün sorunsuz ulaştı yalnız kurulum için servis sıkıntısı yaşıyorum müşteri hizmetlerinden servisine kadar herkesi aradım muhattap bulamıyorum satmış olduğunuz ürünün arkasındaysanız eğer mağduriyetimi giderirsiniz bende burda ki yorumumu teşekkürle noktalarım
İsim: İbrahim U.
Tarih: 19 Haziran 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: KAYRADTM
Yorum: boyutuna göre çok güçlü ve tam fiyat yükselmeden yakaladım. gereksiz yüksek fiyatlara markalara gerek yok bence
İsim: M** R**
Tarih: 06 Ağustos 2023
Satıcı: MediaMarkt
Yorum: ürün güzel kaliteli gayet güzel de soğutuyor
İsim: M** f** G**
Tarih: 15 Temmuz 2023
Yorum: servisi eleştiremiyoruz Hatay'da servisi yok kolay kolay bulamıyoruz
İsim: **** ****
Tarih: 11 Haziran 2024
Yorum: ÜRÜN GÜZEL DAHA ÖNCE SALONA ALMIŞTIK ŞİMDİ ÇOCUKLARIN ODASINA ALDIK KURULUM BİRAZ GEÇ SÜRÜYOR ONUN DIŞINDA BİR SIKINTI YOK
İsim: N** D**
Tarih: 25 Temmuz 2024
Yorum: urun geldi fakat kurulum dahil diye aldım servis daha ramadi neden bilmem aramazsa geri iade yapicam
İsim: M** S**
Tarih: 31 Ekim 2023
Akira Serisi Fp-12tı / Fp-12td 12 Btu Inverter Split Klima Beyaz 1228533 Sorulan Sorular Ve Cevaplar
Soru: montaj dahil mi
Cevap: Merhaba montaj yetkili servis tarafından yapılmaktadır efendim.
Soru: 12.000 btu mu
Cevap: merhaba evet efendim
Soru: nem alma modu var mı?
Cevap: VAR EFENDİM .
Soru: Motoru var mı acaba ekstra birşey gerekiyor mu
Cevap: Merhaba, hayır gerekmiyor efendim.
Soru: biz aldık kurdurduk kurulduktan sonra A++ yazıyordu sizde lakin sadece A+ lı bu nasıl oluyor
Cevap: EFENDİM ENERJİ SINIFLARI GÜNCELLENDİ. YENİ SİSTEME GÖRE BASILMIŞ ETİKETLERİ.
Soru: Bunun sakura olanı var, isim olmayanı da var. Farkları nedir bunların
Cevap: Merhaba lar model farkları detaylı bilgiye sahip degiliz sakura hakkında elimizde yok ürün
Soru: kompresör kaç yıl garantili
Cevap: merhaba efendim toplam 2 yıl garantisi var
Soru: Merhabalar aynı marka 18 btu varmı
Cevap: merhaba, satıcı profilimizden stokta olan ürünlerimize göz atabilirsiniz efendim.
Soru: Merhaba kurulum için biz mi arıyoruz yoksa onlara otomatik bildirim gidiyor mu?
Cevap: Merhaba kurulum ve montaj için servis talebinde sizin bulunmanız gerekmektedir.
Soru: Motorsuz klima nasıl çalışıyor? Bir soru da motor göndermedinizi yazmışsınız?
Cevap: merhaba efendim hayır ürün 2 parça şeklinde gönderiliyor iç ünite ve dış ünite.
Soru: MERHABA HANGİ KARGOYA VERİYORSUNUZ YER ADANA
Cevap: merhaba, kendi özel sevkiyat aracımızla gönderim sağlamaktayız efendim.
Soru: ürün içinde boru çıkıyor mu ? kurulumu ücretsiz mi ?
Cevap: Kurulum Ücretsiz efendim 4 metreye kadar servis ücretsiz kuruyor 4 metre üstüne ücret alınıyor.
Soru: ısıtma için enerji sınıfı a++ yazıyor doğru mu
Cevap: Evet efendim açıklamaları ürüne göre trendyol otomatik tanımlamaktadır.
Soru: kurulumu kim yapiyor ucretsiz değil mi kurulum icin icinden boru cıkıyormu
Cevap: DEMİRDÖKÜM SERVİSİ YAPIYOR EFENDİM. KURULUM ÜCRETSİZ
Soru: kolayı gelsin Bu ürün nereden üretiliyor?
Cevap: türkiye de efendim.
Akira Serisi Fp-12tı / Fp-12td 12 Btu Inverter Split Klima Beyaz 1228533 Görseller
Akira Serisi Fp-12tı / Fp-12td 12 Btu Inverter Split Klima Beyaz 1228533 En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Akira Serisi Fp-12tı / Fp-12td 12 Btu Inverter Split Klima Beyaz 1228533 Şu Anki Değeri 21999.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Akira Serisi Fp-12tı / Fp-12td 12 Btu Inverter Split Klima Beyaz 1228533 Kullanıcı Deneyimleri Nasıl?
Akira Serisi Fp-12tı / Fp-12td 12 Btu Inverter Split Klima Beyaz 1228533 Hakkında yaklaşık 7 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.9 .
Akira Serisi Fp-12tı / Fp-12td 12 Btu Inverter Split Klima Beyaz 1228533 Detaylı Açıklama
Akira Serisi Fp-12tı / Fp-12td 12 Btu Inverter Split Klima Beyaz 1228533 Ürününün Satıcısı, Fujiplus Akira Serisi Fp-12tı / Fp-12td 12 Btu Inverter Split Klima Beyaz 1228533 ürününü 21999.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
Akira Serisi Fp-12tı / Fp-12td 12 Btu Inverter Split Klima Beyaz 1228533 Kullananlar
21999.0 Tl ye satışta olan Akira Serisi Fp-12tı / Fp-12td 12 Btu Inverter Split Klima Beyaz 1228533 Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
7 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.9
Yorum: Ürün sorunsuz ulaştı yalnız kurulum için servis sıkıntısı yaşıyorum müşteri hizmetlerinden servisine kadar herkesi aradım muhattap bulamıyorum satmış olduğunuz ürünün arkasındaysanız eğer mağduriyetimi giderirsiniz bende burda ki yorumumu teşekkürle noktalarım
İsim: İbrahim U.
Tarih: 19 Haziran 2024
Yorum: boyutuna göre çok güçlü ve tam fiyat yükselmeden yakaladım. gereksiz yüksek fiyatlara markalara gerek yok bence
İsim: M** R**
Tarih: 06 Ağustos 2023
Yorum: ürün güzel kaliteli gayet güzel de soğutuyor
İsim: M** f** G**
Tarih: 15 Temmuz 2023
Yorum: servisi eleştiremiyoruz Hatay'da servisi yok kolay kolay bulamıyoruz
İsim: **** ****
Tarih: 11 Haziran 2024
Yorum: ÜRÜN GÜZEL DAHA ÖNCE SALONA ALMIŞTIK ŞİMDİ ÇOCUKLARIN ODASINA ALDIK KURULUM BİRAZ GEÇ SÜRÜYOR ONUN DIŞINDA BİR SIKINTI YOK
İsim: N** D**
Tarih: 25 Temmuz 2024
Yorum: urun geldi fakat kurulum dahil diye aldım servis daha ramadi neden bilmem aramazsa geri iade yapicam
İsim: M** S**
Tarih: 31 Ekim 2023
Akira Serisi Fp-12tı / Fp-12td 12 Btu Inverter Split Klima Beyaz 1228533 Sorulan Sorular Ve Cevaplar
Soru: montaj dahil mi
Cevap: Merhaba montaj yetkili servis tarafından yapılmaktadır efendim.
Soru: 12.000 btu mu
Cevap: merhaba evet efendim
Soru: nem alma modu var mı?
Cevap: VAR EFENDİM .
Soru: Motoru var mı acaba ekstra birşey gerekiyor mu
Cevap: Merhaba, hayır gerekmiyor efendim.
Soru: biz aldık kurdurduk kurulduktan sonra A++ yazıyordu sizde lakin sadece A+ lı bu nasıl oluyor
Cevap: EFENDİM ENERJİ SINIFLARI GÜNCELLENDİ. YENİ SİSTEME GÖRE BASILMIŞ ETİKETLERİ.
Soru: Bunun sakura olanı var, isim olmayanı da var. Farkları nedir bunların
Cevap: Merhaba lar model farkları detaylı bilgiye sahip degiliz sakura hakkında elimizde yok ürün
Soru: kompresör kaç yıl garantili
Cevap: merhaba efendim toplam 2 yıl garantisi var
Soru: Merhabalar aynı marka 18 btu varmı
Cevap: merhaba, satıcı profilimizden stokta olan ürünlerimize göz atabilirsiniz efendim.
Soru: Merhaba kurulum için biz mi arıyoruz yoksa onlara otomatik bildirim gidiyor mu?
Cevap: Merhaba kurulum ve montaj için servis talebinde sizin bulunmanız gerekmektedir.
Soru: Motorsuz klima nasıl çalışıyor? Bir soru da motor göndermedinizi yazmışsınız?
Cevap: merhaba efendim hayır ürün 2 parça şeklinde gönderiliyor iç ünite ve dış ünite.
Soru: MERHABA HANGİ KARGOYA VERİYORSUNUZ YER ADANA
Cevap: merhaba, kendi özel sevkiyat aracımızla gönderim sağlamaktayız efendim.
Soru: ürün içinde boru çıkıyor mu ? kurulumu ücretsiz mi ?
Cevap: Kurulum Ücretsiz efendim 4 metreye kadar servis ücretsiz kuruyor 4 metre üstüne ücret alınıyor.
Soru: ısıtma için enerji sınıfı a++ yazıyor doğru mu
Cevap: Evet efendim açıklamaları ürüne göre trendyol otomatik tanımlamaktadır.
Soru: kurulumu kim yapiyor ucretsiz değil mi kurulum icin icinden boru cıkıyormu
Cevap: DEMİRDÖKÜM SERVİSİ YAPIYOR EFENDİM. KURULUM ÜCRETSİZ
Soru: kolayı gelsin Bu ürün nereden üretiliyor?
Cevap: türkiye de efendim.
Akira Serisi Fp-12tı / Fp-12td 12 Btu Inverter Split Klima Beyaz 1228533 Görseller
Akira Serisi Fp-12tı / Fp-12td 12 Btu Inverter Split Klima Beyaz 1228533 En Uygun Satış Linki
Fujiplus Akira Serisi Fp-12tı / Fp-12td 12 Btu Inverter Split Klima Beyaz 1228533 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Fujiplus Akira Serisi Fp-12tı / Fp-12td 12 Btu Inverter Split Klima Beyaz 1228533 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.