Akıllı Telefon Görüntü Sabitleyici Gimbal L7C Pro Plus + Manyetik AI Takip Modülü En Düşük Fiyat Nerede-

Simal

Bilgili
Akıllı Telefon Görüntü Sabitleyici Gimbal L7C Pro Plus + Manyetik AI Takip Modülü Alınması Gereken Bir Ürün Mü?
Akıllı Telefon Görüntü Sabitleyici Gimbal L7C Pro Plus + Manyetik AI Takip Modülü Anlık Fiyatı 3140.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

Akıllı Telefon Görüntü Sabitleyici Gimbal L7C Pro Plus + Manyetik AI Takip Modülü Kaç Kişi Memnun?

Akıllı Telefon Görüntü Sabitleyici Gimbal L7C Pro Plus + Manyetik AI Takip Modülü Hakkında yaklaşık 7 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.0 .

Akıllı Telefon Görüntü Sabitleyici Gimbal L7C Pro Plus + Manyetik AI Takip Modülü Ürün Tanıtımı

Akıllı Telefon Görüntü Sabitleyici Gimbal L7C Pro Plus + Manyetik AI Takip Modülü Ürününün Satıcısı, XCORE Akıllı Telefon Görüntü Sabitleyici Gimbal L7C Pro Plus + Manyetik AI Takip Modülü ürününü 3140.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

Akıllı Telefon Görüntü Sabitleyici Gimbal L7C Pro Plus + Manyetik AI Takip Modülü Kullanıcı Değerlendirmeleri
3140.0 Tl ye satışta olan Akıllı Telefon Görüntü Sabitleyici Gimbal L7C Pro Plus + Manyetik AI Takip Modülü Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
7 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.0

Yorum: Ürünü az önce aldım ilk kullanıma göre gayet güzel
İsim: R** Ç**
Tarih: 27 Ağustos 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Galaxy-Store

Yorum: Ürün güzel fakat samsung s20 büyük olunca cihaz kaldıramadı çekin anındabirden yamuluyor düzgün çekim yapmıyor
İsim: A** Y**
Tarih: 17 Ağustos 2024

Yorum: ürün kullanımı kolay . internette yorum bulamamdım alırken çokterettütdeydim. Lakin güzel bir ürün geldi.Başlangıç için ideal bence.yıldızı az vermemin sebebi görselde çanta var lakin kutudan çıkmadı
İsim: **** ****
Tarih: 13 Ağustos 2024

Yorum: Henüz tam kullanmadım ama güzel ve kaliteli görünüyor. Sadece görseldekikumaş kese gelmiyor o da önemli bir ayrıntı 1 puan ordan kırıyorum.Kahve için teşekkürler. :)
İsim: Z** T**
Tarih: 14 Temmuz 2024

Yorum: Ürün çok kaliteli yapay zeka takip modülü harika. ışığı ve takipetmesini el hareketiyle açıp kapatıyorsun, dönüş açıları çok iyi,parasını fazlasıyla hakediyor.
İsim: F** Y**
Tarih: 28 Mayıs 2024

Akıllı Telefon Görüntü Sabitleyici Gimbal L7C Pro Plus + Manyetik AI Takip Modülü Hakkında Akıllara Takılanlar

Soru: obje takip özelliği var mı acaba
Cevap: Hayır efendim Yüz takibi yapar cihaz

Soru: Nasıl kullanacağız ilk defa alıyorum
Cevap: Kullanma kılavuzu mevcut efendim

Soru: merhabalar İphone X i desteliyormu? tüm fonksiyonlarını kullanabilirmiyiz
Cevap: Evet efendim destekler kullanabilirsiniz

Soru: Tripotu yere koydugnda ne kdr uzuyor acaba boy hizasina kdr geliyor mu? Yoksa sabit mi boyu?
Cevap: Hayır efendim boyu uzamıyor

Soru: olur abi kılıfı lazım veya çanta neyse yollarsanız sevinirim
Cevap: Tamamdır iyi günlerde kullanın

Soru: abi cantasi çıkmadı kutunun içinden ama görselde var
Cevap: Hediye gönderelim ekstradan

Akıllı Telefon Görüntü Sabitleyici Gimbal L7C Pro Plus + Manyetik AI Takip Modülü Detay Resimler

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Akıllı Telefon Görüntü Sabitleyici Gimbal L7C Pro Plus + Manyetik AI Takip Modülü En Uygun Satış Linki

Akıllı Telefon Görüntü Sabitleyici Gimbal L7C Pro Plus + Manyetik AI Takip Modülü Alınmalı Mı?

Akıllı telefon görüntü sabitleyici gimbal ve manyetik AI takip modülü, özellikle video çekimi yapan kişiler için harika bir araç olabilir. 3140 TL'lik fiyatı ile biraz yüksek olsa da, kullanıcılardan alınan geri bildirimlere göre ürün, belirli koşullar altında oldukça tatmin edici performans gösteriyor.

Ürünün özelliklerine bakıldığında, manyetik AI takip modülünün sunduğu yüz takip özelliği ve el hareketleriyle kontrol edilebilen işlevleri oldukça dikkat çekici. Bu özellikler, özellikle içerik üreticileri ve vlog çekimleri yapan kişiler için büyük kolaylık sağlayabilir. Kullanıcılar genellikle cihazın kaliteli yapısından, takip performansından ve dönme açılarından memnun kalmış.

Yine de, ürünü almayı düşünenlerin göz önünde bulundurması gereken birkaç nokta bulunuyor. Örneğin, Samsung S20 gibi büyük telefonları desteklemekte zorlanabiliyor. Ayrıca, kutudan çanta çıkmaması da bazı kullanıcılar için hayal kırıklığı yaratmış. Ancak genel olarak, çoğu kullanıcı ürünün kullanım kolaylığından ve sağlamlığından memnun.

Eğer video çekimlerine özel bir ihtiyaç duyuyorsanız, bu gimbal, başlangıç için ideal bir seçenek olabilir. Yapay zeka destekli takip özelliği, çekimlerinizin kalitesini artırabilir. Fakat, yalnızca telefonunuzu taşımaya uygun olacağı için, çok büyük telefonlarınız varsa uyumsuzluk yaşanabileceğini göz önünde bulundurmalısınız.

Gimbal L7C Pro Plus + AI Takip Modülü Hakkında Kullanıcı Yorumları

Yapılan değerlendirmeler ışığında, Akıllı Telefon Görüntü Sabitleyici Gimbal L7C Pro Plus + Manyetik AI Takip Modülü, genel olarak 4.0 puanla ortalama bir değerlendirme almış. Kullanıcıların çoğu, ürünün kullanımı ve işlevselliği konusunda olumlu geri dönüşlerde bulunmuş.

**İyi Yönler:**

- Kullanım kolaylığı

- Yapay zeka takip modülü sayesinde iyi video çekimleri

- Ürünün kalitesi ve dayanıklılığı

- El hareketiyle ışık açma/kapama gibi pratik özellikler

**Olumsuz Yönler:**

- Çantanın görselde mevcut olmasına rağmen kutudan çıkmaması

- Büyük telefonlarla uyumsuzluk (örneğin Samsung S20'nin desteklenmemesi)

Sonuç olarak, ürün fiyatına göre sağlam bir performans sergileyen bir seçenek gibi görünüyor. Özellikle video çekimleri için yeni başlayanlar ya da içerik üreticileri için oldukça uygun olabilir. Ancak, çok büyük telefonlar kullanıyorsanız, cihazın sabitleme kapasitesinin sınırlı olabileceğini unutmamalısınız.