Akgünlük Suyu Cilt Sıkılaştırıcı Ve Sarkıklık Azaltıcı Tonik Fiyatına Göre Alınır Mı ?

Nihal

Bilgili
Akgünlük Suyu Cilt Sıkılaştırıcı Ve Sarkıklık Azaltıcı Tonik Tavsiye Edilen Yer Neresi?
Akgünlük Suyu Cilt Sıkılaştırıcı Ve Sarkıklık Azaltıcı Tonik Şu Anki Fiyat Aralığı 335.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.

Akgünlük Suyu Cilt Sıkılaştırıcı Ve Sarkıklık Azaltıcı Tonik Kullanıcı Memnuniyeti Nasıl?

Akgünlük Suyu Cilt Sıkılaştırıcı Ve Sarkıklık Azaltıcı Tonik Hakkında yaklaşık 2146 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5 .

Akgünlük Suyu Cilt Sıkılaştırıcı Ve Sarkıklık Azaltıcı Tonik Ürünün Detayları

Akgünlük Suyu Cilt Sıkılaştırıcı ve Sarkıklık Azaltıcı Tonik Cildi besler, onarır, kuruluk ve tahriş etmez. Temiz cilde sıktıktan sonra el ile temas etmeden emilimi beklenilerek kullanılabilir. Akgünlük cilt kalitesini arttırır, 30 yaş üstü kadın ve erkeklerin düzenli kullanımda etkisini şiddetle göstererek vazgeçilmezi olacak bir hidrosoldür. Buzdolabında muhafaza edilmesi tavsiye edilir. 18 yaş altına kullanımda öncelikle doktorunuza danışmalısınız. Hidrosoller tamamen doğal yapıdan oluştuğu için, bulanıklık, kılcallaşma, buğulanma gibi görüntüler görülmesi normaldir. Bu hidrosollerin dolum yapıldıktan sonra da mayalanmaya devam etmesinden kaynaklıdır. Şişeyi çalkalayıp kullanmaya devam edebilirsiniz.>

Akgünlük Suyu Cilt Sıkılaştırıcı Ve Sarkıklık Azaltıcı Tonik Ürününün Satıcısı, Harrem Akgünlük Suyu Cilt Sıkılaştırıcı Ve Sarkıklık Azaltıcı Tonik ürününü 335.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

Akgünlük Suyu Cilt Sıkılaştırıcı Ve Sarkıklık Azaltıcı Tonik Hakkında Yapılan Yorumlar
335.0 Tl ye satışta olan Akgünlük Suyu Cilt Sıkılaştırıcı Ve Sarkıklık Azaltıcı Tonik Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
2146 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5

Yorum: cildim aşırı kuruy du ürünü kullanmaya başladığımdan beri cildim nem oranı dengelen di fırsat buldukça stok yapılacak bir ürün buzdolabında saklayarak serin serin kullanıyorum
İsim: F** G**
Tarih: 27 Eylül 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Harrem

Yorum: kokusuna bayildim dolapta saklıyorum ve harika bi doku veriyor iyiki bu ürünü almışım stoklamaua devam edicem
İsim: S** C**
Tarih: 26 Eylül 2023

Yorum: Cildimi gözle görülür bir şekilde aydınlattı kokusu zaten efsane stok yapacağım kesin 👌
İsim: S** k**
Tarih: 25 Eylül 2023

Yorum: Kokusu muhteşem.Sprey kullanım çok konforlu.Bir haftadır kullanıyorum ,nemlendirici ihtiyacı duymuyorum.Cildimi diri ve rahatlamış hissediyorum.
İsim: Aslıhan S.
Tarih: 04 Haziran 2022

Yorum: Çok kısa sürede elime ulaştı ve diyetsavarcığım indirim haberini verince hemen stok yapıldı ve severek beğenerek kullanıyorum resmen cildime bebek gibi bakıyor şimdiye kadar kullandığım bir sürü makayı geride bıraktı teşekkürler 🤩🙏🏻😍
İsim: FULDEN C. A.
Tarih: 19 Eylül 2023

Yorum: Aşırı beğendik ailece kullanıyoruz, gözenekleri sıkılaştırıp pürüzsüzleştiriyor. İndirime girdikçe stokluyorum.
İsim: K** G**
Tarih: 25 Temmuz 2023

Yorum: İndirimden faydalanıp stok yaptım kutular daha açılmadı öndekiler kullandıklarım artık makyajsız dışarı daha rahat çıkabiliyorum okadar iyi hissettiriyor daha önce gül mayası almıştım şimdide akgünlük denemek istedim kalite ürünlerin paketlenmesinden bile kendini belli ediyor emekleriniz ve verdiğiniz güven için teşekkür ederim harrem
İsim: M** Y**
Tarih: 13 Haziran 2023

Yorum: Harika sürekli stok yapıyorum
İsim: **** ****
Tarih: 07 Mayıs 2023

Yorum: Harika, indirimi takip edip stokluyorum. Buzdolabında tutuyorum
İsim: E** G**
Tarih: 17 Eylül 2023
Satıcı: Happy Center

Yorum: kokusu harika çok beğendim , indirime girdikçe stok yapacağım
İsim: s** s**
Tarih: 23 Eylül 2023

Yorum: Ürün çok güzel daha önce adını çok duymuştum.Paketleme çok iyi sapasağlam geldi.Gece uyumadan önce ve gündüz makyajdan sonra yüzüme sıkıp çıkıyorum.Kokusu harika,teşekkür ederim.
İsim: y** K**
Tarih: 17 Nisan 2023

Yorum: Buzdolabında muhafaza edilmesi gereken ürünlerden biri. Ki zaten öyle yaptığınızda etkisinin daha fazla olduğunu fark edeceksinizdir. Güzel kokmasıyla beraber yüzüme ve dekolte bölgesine uyguluyorum. Cildimin daha genc daha fresh oldu.
İsim: E** B**
Tarih: 17 Ocak 2022
Satıcı: Mefy

Yorum: Ürünün kalitesine tek sözüm yok. Karma yağlı ciltliyim ve buzdolabında muhafaza ediyorum . Abdestten sonra muhakkak cildime 2 3 fıs sıkıyorum. Cildim daha canlı ve nemlendiriciyle desteklediğimde daha da nemli oluyor. Tavsiye ederim
İsim: M** A**
Tarih: 23 Temmuz 2022

Yorum: kesinlikle tavsiye ederim kokusu harika cildi parlak ve gergin yapiyor
İsim: u** k**
Tarih: 19 Mayıs 2023

Yorum: Çok memnun kaldım tekrar alacağım ürünlerinden biri Harremin 👍🏻
Tarih: 25 Mayıs 2022
Satıcı: Sultandan

Yorum: ilkkez aliyorum kokusuna bayildim..umarim cildimdede sıkılaşma olur
İsim: E** C**
Tarih: 11 Nisan 2023

Yorum: Muhteşem bir ürün cildim için kullandığım bundan sonra sadece harrem
Tarih: 03 Mayıs 2023

Yorum: Bayılarak kullanıyorum ve stokluyorum 🥰Teşekkürler Harrem❤️
Tarih: 16 Eylül 2022

Yorum: Kokusu mis gibi cildim parlıyor sanki rutin cilt bakımı yaptırmışımcasına 🌸
İsim: F** N** K**
Tarih: Elite Üye
Beden: 28 Mayıs 2022

Yorum: Hergun düzenli bir şekilde kullanıyorum cildini toparladi
İsim: Arife ç.
Tarih: 11 Ağustos 2022
Satıcı: Sultandan

Yorum: Sürekli kullandığımız bir ürün, buzdolabında saklayıp sıktığınızda çok faydalı oluyor tavsiye ederim
Tarih: 27 Nisan 2023

Yorum: yumusacık oluyor cildim 😍
İsim: emine c.
Tarih: 14 Ocak 2023

Yorum: Cildi yumuşacık yapıyor kokusu çok güzel iyiki almışım tavsiye ederim.
İsim: Fatma Ç.
Tarih: 29 Nisan 2023

Yorum: Daha önce gül mayası hidrosolünü de kullanmıştım,memnun kaldım.Akgünlük cilt üzerinde harikalar yaratır diye biliyorum.Kokusu güzel.Daha yeni kullanmaya başladım,uzun süre kullanınca etkisini görürüm diye düşünüyorum.İndirime girince 2 tane aldım Kasım ayında.Çok güzel indirim yaptılar.
İsim: Berrin G.
Tarih: 01 Aralık 2022

Yorum: harika çok ferahlatıcı
İsim: p** s**
Tarih: 07 Temmuz 2023

Yorum: Uzun bir zamandır indirime girmesini bekliyordum daha önce gül ve çam ağacı suyunu kullanmıştım ve sonuçlarından memnun kaldım. Akgünlük bugün elime ulaştı bir süre kullandıktan sonra görüşlerimi yazacağım ancka şu an için cilde verdiği ferahlığın çok hoş olduğunu söyleyebilirim.
İsim: s** d** y**
Tarih: 11 Kasım 2022

Yorum: Kokusu o kadar güzel ki cildi de yumuşacık yapıyor nemlendiriyor . İndirimdeyken almıştım tavsiye ederim
İsim: Ö** E**
Tarih: 26 Temmuz 2023

Yorum: Henüz yeni kullanmaya başladım, ferahlık veriyor ve atopik kuru cildime bunu sıktığımda pul pul olmasını engelliyor. Dolapta muhafaza ediyorum.
İsim: G** ç**
Tarih: 28 Haziran 2023

Yorum: Severek kullandığım Harrem ürünlerinden kullanımı çok kolay Kullandıktan sonra cildimi pürüzsüz ve yumuşacık yapıyor
İsim: m** y** s**
Tarih: 18 Ocak 2023

Yorum: Çok beğendim yüzümü yumuşacık yaptı.
İsim: T** C**
Tarih: 18 Haziran 2023

Akgünlük Suyu Cilt Sıkılaştırıcı Ve Sarkıklık Azaltıcı Tonik Sıkça Sorulan Sorular

Soru: ölmez çiçek suyuda istiyoruz🫠
Cevap: Merhabalar, çok yakında ölmez çiçek özlü ürünlerimiz satışta olacaktır.

Soru: merhaba ürünü severek kullaniyorum ama içerisinde beyaz beyaz yosun tarzı biseyler oluştu sıkıntı olur mu neden olabilir böyle bişey
Cevap: Merhaba, Ürün organik olduğu için olmaktadır mayalanıyor. Sorun bulunmuyor. Güle güle kullanın.

Soru: merhaba 37 yaşındayım kuru cildim vardir hangi tonigi almam gerekiyor
Cevap: Merhaba. Kuru ciltler için gül mayasını tercih edebilirsiniz.

Soru: nemlendirme özelliği mevcut mu
Cevap: Merhaba, gül mayasında nemlendirme özelliği daha baskın fakat nemlendirmesinden dolayı yağlı ciltlerde akneye sebep olmaktadır. Akgünlük yağlı ve akneye meyilli ciltlerde önerilmektedir. Antiseptik özelliğinden dolayı akneye iyi gelmektedir. Kuru

Soru: Merhaba akgunluk elime ulasti lyüzüme surdıgum de kıpkırmızı oldu neden avabasıl
Cevap: Merhaba, Ürün doğal olduğu için ilk tepkime böyle olabilir. Güle alerjiniz yok ise sorun olmaz. Kullanabilirsniz. Sevgiler

Soru: kullanım şekli nasıl olmalı gündüz mü gece mi yada günde kaç kez kullanmalıyız
Cevap: Merhabalar akşam kullanabilirsiniz.

Soru: Yüzümü akşamları temizleyip c vitamini nemlendirici sürüp en son gül mayası sıkıyorum bu şekilde kullanımı uygun mu peki sıralama nasıl olmalı
Cevap: Merhaba Yarim saat sonra kullanabilirsiniz

Soru: Siyah nokta temizliği için hangi ürünü tavsiye ediyorsunuz.
Cevap: Merhabalar kil sabunu ve akgünlük hidrosolümüzü tercih edebilirsiniz efendim.

Soru: akgünlük suyunu saça kullanabilirmiyiz, dökülme için, ben akgünlük suyunu yüzüme sıkarken saçlarıma gelen yerlerde bebek saçlarım çıktı, onun için soruyorum akgünlük suyunu saça kullanalım mı
Cevap: Merhaba , Saç için Mersin suyunu kullanabiirsiniz.

Soru: gün içerisinde güneş kreminin üzerine de püskürtebilir miyiz, hidrosolün vaad edilen etkisi olur mu, bir de güneş kreminin koruyuculuğunu olumsuz etkiler mi
Cevap: Merhabalar, evet efendim kullanabilirsiniz.

Soru: Geniş gözenek ve siyah noktalar için en uygun hangisidir ?
Cevap: Merhabalar karanfil suyu kullanabilirsiniz

Soru: Akgünlük hidrosolü hangi ürün
Cevap: Görselde ki ürün

Soru: Merhaba ürün cildi kuruturmu karma alın bölgem yağlı bi cildim var
Cevap: Merhabalar, Akgünlük yağlı ciltlerde akneye karşı kullanıldığı için sizin için tavsiye edebiliriz. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: Merhaba ürün bana alerji yaptı yüzüm yanmış gibi oldu ne yapabilirim geçmesi için
Cevap: Merhaba, gül mayası ve akgünlük ciltlerde reaksiyon gösterebilmektedir. Bitkinin hasat dönemine göre bazı bitkilerde asit seviyesinden dolayı yanma reaksiyonu göstermesi normaldir. Aynı zamanda yaz aylarında cilt de asit ürettiği için yine yanma reaksiyonu görülebilmektedir. Eğer akgünlük bitkisine alerjiniz yoksa ürünü kullanmaya devam edebilirsiniz. Yanma hissi kısa süre içerisinde geçecektir. Devam ediyorsa ve kullanmak istiyorsanız peşine lavanta hidrosol kullanabilirsiniz. Ürünü oda sıcaklığı hava sıcaksa buzdolabında muhafaza etmeniz önerilir. Sağlıklı günler dileriz. 🪷

Soru: Gül suyu gül mayası zarar verdi daha fazla atak yaptı kullandığımda
Cevap: Şöyle ki doğal içerikli ürünler ve her ciltte aslında bir çok cilt ürünü gibi farklı reaksiyonlar verebilmekte. Ben mesela eczane ürünü dışında kullanamıyorum. Bir cilt doktoruna danışmanız daha doğru olacaktır daha fazla cildinizi de yormadan 😊

Soru: Merhaba yüze doğrudan sıkılır mı
Cevap: Merhabalar sıkılabilir.

Soru: Gül mayası ile nasıl kullanmalıyım? Akgünlük suyunu? Kullanımı anlatır mısınız
Cevap: Merhaba Gül mayası gibi yüzünüze sıkarak kullanabilirsiniz. Gül mayasından önce kullanmanızı öneririz.

Soru: gül mayasını çok rahatlıkla kullandım hiç bi rahatsizlik duymadım ama gece ak günlük sıktım yüzüme biraz bekledikten sonra yüzüm kıpkırmızı oldu ve yandı dudak kenarimda hafif uyuşma hissettim .buz tampon yaptım yüzüme sizde bu normal mi ? neden böyle olmuş olabilir acaba ???
Cevap: Merhaba, diğer sorunuzda yanıt verilmiştir

Soru: merhaba akgünlük sabah gece gül mayasını kullana bilirmiyim
Cevap: Merhaba, Kullanabilirsiniz.

Soru: Merhaba ben akgünlük suyu ve harremin Gül mayasını almak istiyorum yüzüme krem tarzı sevmediğim için sıkmalı bir ürün tercih etmek istedim ikisini aynı anda kullanabilirmiyim
Cevap: Merhabalar kullanabilirsiniz.

Akgünlük Suyu Cilt Sıkılaştırıcı Ve Sarkıklık Azaltıcı Tonik Ürüne Ait Fotoğraflar

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Akgünlük Suyu Cilt Sıkılaştırıcı Ve Sarkıklık Azaltıcı Tonik En Uygun Satış Linki