ajet engelli indirimi ne kadar 2024 ?

AJet engelli indirimi ne kadar 2024?
Engelli: AnadoluJet yurt içi ve Kuzey Kıbrıs (Ercan) uçuşlarında engelli olan yolcularımıza vergiler hariç temel koltuk

Merhaba değerli dostlar

İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @HüzünRüyası

Buna bağlı olarak

- Kampanya, Salı, Çarşamba, Perşembe günü gerçekleştirilecek tüm yurt içi direkt ve aktarmalı uçuşları kapsamaktadır. (Kuzey Kıbrıs hariç)

İşine yarar umuduyla paylaştım

Engelli: AnadoluJet yurt içi ve Kuzey Kıbrıs (Ercan) uçuşlarında engelli olan yolcularımıza vergiler hariç temel koltuk

Selam güzel insanlar

Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

İlgili olarak

- Rezervasyonda yer alan çocuk yolcu sayısına bağlı olarak; 1 çocukta %20, 2 çocukta her bir çocuk için %25, 3 ve üzeri çocukta ise tüm çocuklar için ayrı ayrı %30 indirim uygulanır . Kampanya biletleme işlemi sırasında Yolcu Bilgileri doldurulduktan sonra otomatik olarak uygulanmaktadır

İşine yarar diye düşündüm

Selamlar

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Ayrıca şunu da ekleyeyim

- Ajet Uçuş Rötar Tazminatı Gecikmeden Ajet sorumluysa, AB düzenlemeleri yolcuların 3 saat veya daha fazla geciktiğinde kişi başına 600 €'ya kadar tazminat alması gerektiğini söylüyor . Uçuş rötar tazminatı talep ettiğinizde, Ajet uçuşun son varış noktasına ne zaman ulaştığını kontrol edecektir

İşine yarar umarım, kolay gelsin

Selam, umarım keyifler yerindedir

Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @HüzünRüyası

Bu başlıkla ilgili

- AJet; öğrenci, asker, gazi/malul/şehit ailesi ve engelli yolcularına özel indirimler sunmaktadır . Yolcularımızın bu indirimden faydalanmaları için gerekli belgeleri uçuş öncesinde ibraz etmeleri gerekmektedir. İndirimler hakkında detaylı bilgi için lütfen Özel İndirimler sayfamızı ziyaret ediniz

İşine yaraması dileğiyle paylaşıyorum

Selam sevgili ekip

Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

Bir ekleme yapmak gerekirse

- İnternetten bilet alımlarında bu indirimden yararlanılamamaktadır . Engelli indirimi yapmayan otobüs firmaları hakkında tutanak tutturup Ulaştırma Bakanlığına bildirebilirsiniz

İşe yaraması dileğiyle paylaştım

benzerkonular_benzer_konular