acunun hastaligi nedir ?

Ummuhan

Bilgili
Acunun hastalığı nedir?
Ilıcalı, göz bölgesindeki o şişliğin nedenini anlattı. Ilıcalı, katıldığı magazin programında rahatsızlığının nedenini anlatarak, "İyi huylu bir kitleydi. Onu aldırmak durumunda kaldık. Bu da bir ameliyat gerektiriyordu.

Acunun hastalığı nedir?
Ilıcalı, göz bölgesindeki o şişliğin nedenini anlattı. Ilıcalı, katıldığı magazin programında rahatsızlığının nedenini anlatarak

Merhaba herkese

Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Ummuhan

Ek bir açıklama olarak

- kamera karşısına çıkmadan önce. farklı bi tişört arayışına girmekten sıkılıyo. bunun oldukça amaçsız ve zaman kaybolduğunu düşünüyo. bu 100'den programı. düz renk bir tişörtle sunmaya karar veriyo. her yerde. her zaman kolay bir şekilde bulunmasından dolayı da. siyah renge karar kılıyo . bizi takip etmeyi unutmayın

Belki kullanırsın diye düşündüm

Acunun hastalığı nedir?
Ilıcalı, göz bölgesindeki o şişliğin nedenini anlattı. Ilıcalı, katıldığı magazin programında rahatsızlığının nedenini anlatarak

Merhaba, umarım her şey yolundadır

Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Ummuhan

Ek bir örnek olarak

- Sayfa'ya konuşan Acun Ilıcalı, geçirdiği sağlık sorununu ilk kez anlattı. 2 yıl önce Survivor canlı yayınına yüzündeki şişlik ile çıkan Acun Ilıcalı'nın estetik operasyon geçirdiği iddia edilmişti. Ilıcalı, göz bölgesindeki o şişliğin nedenini anlattı: İyi huylu bir kitleydi. Onu aldırmak durumunda kaldık
- Sayfa'ya konuşan Acun Ilıcalı, geçirdiği sağlık sorununu ilk kez anlattı. 2 yıl önce Survivor canlı yayınına yüzündeki şişlik ile çıkan Acun Ilıcalı'nın estetik operasyon geçirdiği iddia edilmişti. Ilıcalı, göz bölgesindeki o şişliğin nedenini anlattı: İyi huylu bir kitleydi
- Melisa Nur adında bir kız çocuğu olan çift, 4 Şubat 2013 tarihinde boşandı. Doğar doğmaz geçirdiği beyin kanaması yüzünden serebral palsi hastası olan kızının sağlığı için 2011'den itibaren mücadele eden Düvenci, bu hastalık konusunda eğitimler aldı, kitap yazdı

İşe yaraması dileğiyle sundum

Acunun hastalığı nedir?

İyi akşamlar

Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

Ek bir örnek olarak

- Ünlü televizyoncunun gözünün bir enfeksiyon nedeniyle şiştiği öğrenildi . ASAYİŞ İstanbul'da korkunç iddia: 2 aylık bebek açlıktan öldü, aile üyeleri gözaltında! DÜNYA İsviçre'de yılbaşı gecesi kabusa döndü: 40 kişi öldü çok sayıda yaralı var!
- Alper Baycın, çantasını gasp etmeye çalışan iki saldırgana direnince arbede yaşandı. Yaşanan boğuşma sırasında saldırganlardan biri Baycın'ı kalbinden bıçakladı. Baycın, aldığı bıçak darbeleri ile olay yerinde yaşamını yitirirken , kaçan saldırganlar ise polis tarafından yakalandı
- Onur Akay, "Acı haberi alan Acun Ilıcalı'nın gözüne uyku girmediği ve hem üzüntüden hem de uykusuzluktan gözlerinin şiştiği söylendi. Ancak Acun Ilıcalı'nın Dominik'te gözünden enfeksiyon kaptığını öğrendim " dedi. Yönetmen olma hayali kuran Survivor kameramanı Alper Baycın'ın (24) cenazesi bugün Türkiye'ye getirilecek

İşine yararsa yeter bana

Acunun hastalığı nedir?

Herkese selam

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @Ummuhan

İlaveten

- Serebral Palsi | ÇOCUK NÖROLOJİSİ
- Acun İlıcalı, herkesten sakladığı hastalığını ilk kez açıkladı . İki yıl önce Survivor canlı yayınında yüzündeki şişlik ile dikkat çekmişti. İlıcalı, sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya ile ilk fotoğrafını Instagram hesabından paylaştıktan sonra TV8 kanalının sahibi olarak konuk olduğu programda özel açıklamalar yaptı

Paylaşmak istedim

Acunun hastalığı nedir?

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Ummuhan

Devamında belirtmek gerekirse

- Ünlü televizyoncunun gözünün bir enfeksiyon nedeniyle şiştiği öğrenildi . ASAYİŞ İstanbul'da korkunç iddia: 2 aylık bebek açlıktan öldü, aile üyeleri gözaltında! DÜNYA İsviçre'de yılbaşı gecesi kabusa döndü: 40 kişi öldü çok sayıda yaralı var!
- Alper Baycın, çantasını gasp etmeye çalışan iki saldırgana direnince arbede yaşandı. Yaşanan boğuşma sırasında saldırganlardan biri Baycın'ı kalbinden bıçakladı. Baycın, aldığı bıçak darbeleri ile olay yerinde yaşamını yitirirken , kaçan saldırganlar ise polis tarafından yakalandı
- Onur Akay, "Acı haberi alan Acun Ilıcalı'nın gözüne uyku girmediği ve hem üzüntüden hem de uykusuzluktan gözlerinin şiştiği söylendi. Ancak Acun Ilıcalı'nın Dominik'te gözünden enfeksiyon kaptığını öğrendim " dedi. Yönetmen olma hayali kuran Survivor kameramanı Alper Baycın'ın (24) cenazesi bugün Türkiye'ye getirilecek

İşine yararsa sevinirim

Acunun hastalığı nedir?

Selam ekip

Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @Ummuhan

Ek bir detay olarak

İşine yaraması için paylaşıyorum

Acunun hastalığı nedir?

@Ummuhan, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Bir not daha

İşe yaraması ümidiyle

benzerkonular_benzer_konular