Tuba
Bilgili
Abc 180 G Tezgah Altı Bulaşık Makinesi Ürün Alınmaya Değer Mi?
Abc 180 G Tezgah Altı Bulaşık Makinesi Güncel Fiyatı 24999.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
Abc 180 G Tezgah Altı Bulaşık Makinesi Kullanıcı Memnuniyeti Nasıl?
Abc 180 G Tezgah Altı Bulaşık Makinesi Hakkında yaklaşık 3 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.7 .
Abc 180 G Tezgah Altı Bulaşık Makinesi Ürün Hakkında Bilgi
Abc 180 G Tezgah Altı Bulaşık Makinesi Ürününün Satıcısı, Arçelik Abc 180 G Tezgah Altı Bulaşık Makinesi ürününü 24999.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Abc 180 G Tezgah Altı Bulaşık Makinesi Yorumlar Ve Değerlendirmeler
24999.0 Tl ye satışta olan Abc 180 G Tezgah Altı Bulaşık Makinesi Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
3 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.7
Yorum: Bu saticidan ürün almayın Ürünü arayarak saticidan iptalini istedimsatici tamam dedi 13 ekimde Ürünü sipariş ettim 23 ekimde ürün teslimedildi bilgisi verildi defalarca talep oluşturdum çözüm merkezi herdefasında Ürünü teslim edildi gösterdi ne ortada fatura irsaliye nedekargo bilgisi var istediğimde hepsi 3 iş günü bekle dedi sonuç çözümsüzsonra sDevamını Oku
İsim: E** c** H**
Tarih: Elite Üye
Beden: 03 Kasım 2023
Satıcı: ANKAMALL ÇELİKBAŞLAR
Abc 180 G Tezgah Altı Bulaşık Makinesi Merak Edilenler Neler?
Soru: iyi akşamlar kapağa dolap kapağı takabiliyor muyuz
Cevap: Hayr efendim bu model gri camdir onune mobilya takilmaz
Soru: Mrb ürünün ön kısmı cammıdır
Cevap: Merhaba, Ürünümüz ankastredir ve cam kapaklıdır. İyi günler dileriz.
Soru: Bu makine için bir dolap lazımmı yoksa standart makine yerine koyabiliyormuyuz
Cevap: Merhabalar Bu ürün ankastre bulaşık makinesi , yani tezgaha göülüyor buna uygun yerünşz olması lazımdır
Soru: Bu modelin en ve boy ölçüsü kaç öğrenebilir miyim
Cevap: Derinlik 57 cm Genişlik 59.8 cm Yükseklik 81.8 cm
Soru: merhaba şu an baktım ürünün kapağı metal mi yoksa tahta mı siz mi temin ediyorsunuz eğer tahta ise
Cevap: Merhaba siz ekstra kapak yaptırmıyorsunuz orijinali kapaklıdır
Soru: merhaba alt pervanesi tekmi çiftmidir
Cevap: altında 3 lü tek pervane ve kenarında ayrı su püskürten bir tek pervane daha mevcuttur
Soru: Kapağı cam mı
Soru: merhaba bu model bulasik makinasi diyer makinalar gibi kullanilirmirmi yani bir dolabin icine yerlestirmeden tezgah alti yani
Cevap: Derinlik 57 cm Genişlik 60 cm Yükseklik 82 cm Ürünün ölçüleri bu şekildedir. Koyacağınız yerin ölçüleri buna müsaitse kullanabilirsiniz.
Soru: kapak kısmı inox mu cam mı
Cevap: Merhaba grion renktir görseldeki gibidir Cam değildir
Soru: Merhabalar ön kg apak kısmı cam mıydı gri cammı
Cevap: Merhaba hayır cam değildir grion gri kapaktır
Soru: Merhaba enerji sınıfı fazla tüketim yapan değil mi? En az a++ sanırım ama bu C
Cevap: Merhabalar ürün eski regülasyona göre A++ yeni regülasyona göre C sınıfıdır.
Soru: Merhaba enerji sınıfı fazla tüketim yapan değil mi? En az a++ sanırım ama bu C
Cevap: Merhaba yeni yasaya göre sınıflandırılıyor aylık tüketime göre sınıflandırılıyor eski sistemdeki a sınıfıdr arçelikten teyid edebilirsiniz
Cevap: Enerji etiketlerinde ki sınıflandırmalar değiştirildi efendim o yüzden C yazıyor, artık A,A+,A++ gibi enerji sımıflandırmaları yok
Soru: Solo bulaşık makinesinden farkı sadece alt pervaz ile kaplanmasımı ? O halde solo kullanılan dolaba da sığar sadece alt kısmımı pervaz olarak devam ettirelecek?
Cevap: yükseklik olarak daha alçak efendim.
Abc 180 G Tezgah Altı Bulaşık Makinesi Görseller
Abc 180 G Tezgah Altı Bulaşık Makinesi En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Abc 180 G Tezgah Altı Bulaşık Makinesi Güncel Fiyatı 24999.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
Abc 180 G Tezgah Altı Bulaşık Makinesi Kullanıcı Memnuniyeti Nasıl?
Abc 180 G Tezgah Altı Bulaşık Makinesi Hakkında yaklaşık 3 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.7 .
Abc 180 G Tezgah Altı Bulaşık Makinesi Ürün Hakkında Bilgi
Abc 180 G Tezgah Altı Bulaşık Makinesi Ürününün Satıcısı, Arçelik Abc 180 G Tezgah Altı Bulaşık Makinesi ürününü 24999.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Abc 180 G Tezgah Altı Bulaşık Makinesi Yorumlar Ve Değerlendirmeler
24999.0 Tl ye satışta olan Abc 180 G Tezgah Altı Bulaşık Makinesi Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
3 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.7
Yorum: Bu saticidan ürün almayın Ürünü arayarak saticidan iptalini istedimsatici tamam dedi 13 ekimde Ürünü sipariş ettim 23 ekimde ürün teslimedildi bilgisi verildi defalarca talep oluşturdum çözüm merkezi herdefasında Ürünü teslim edildi gösterdi ne ortada fatura irsaliye nedekargo bilgisi var istediğimde hepsi 3 iş günü bekle dedi sonuç çözümsüzsonra sDevamını Oku
İsim: E** c** H**
Tarih: Elite Üye
Beden: 03 Kasım 2023
Satıcı: ANKAMALL ÇELİKBAŞLAR
Abc 180 G Tezgah Altı Bulaşık Makinesi Merak Edilenler Neler?
Soru: iyi akşamlar kapağa dolap kapağı takabiliyor muyuz
Cevap: Hayr efendim bu model gri camdir onune mobilya takilmaz
Soru: Mrb ürünün ön kısmı cammıdır
Soru: Bu makine için bir dolap lazımmı yoksa standart makine yerine koyabiliyormuyuz
Cevap: Merhabalar Bu ürün ankastre bulaşık makinesi , yani tezgaha göülüyor buna uygun yerünşz olması lazımdır
Soru: Bu modelin en ve boy ölçüsü kaç öğrenebilir miyim
Cevap: Derinlik 57 cm Genişlik 59.8 cm Yükseklik 81.8 cm
Soru: merhaba şu an baktım ürünün kapağı metal mi yoksa tahta mı siz mi temin ediyorsunuz eğer tahta ise
Cevap: Merhaba siz ekstra kapak yaptırmıyorsunuz orijinali kapaklıdır
Soru: merhaba alt pervanesi tekmi çiftmidir
Cevap: altında 3 lü tek pervane ve kenarında ayrı su püskürten bir tek pervane daha mevcuttur
Soru: Kapağı cam mı
Soru: merhaba bu model bulasik makinasi diyer makinalar gibi kullanilirmirmi yani bir dolabin icine yerlestirmeden tezgah alti yani
Cevap: Derinlik 57 cm Genişlik 60 cm Yükseklik 82 cm Ürünün ölçüleri bu şekildedir. Koyacağınız yerin ölçüleri buna müsaitse kullanabilirsiniz.
Soru: kapak kısmı inox mu cam mı
Cevap: Merhaba grion renktir görseldeki gibidir Cam değildir
Soru: Merhabalar ön kg apak kısmı cam mıydı gri cammı
Cevap: Merhaba hayır cam değildir grion gri kapaktır
Cevap: Merhabalar ürün eski regülasyona göre A++ yeni regülasyona göre C sınıfıdır.
Cevap: Merhaba yeni yasaya göre sınıflandırılıyor aylık tüketime göre sınıflandırılıyor eski sistemdeki a sınıfıdr arçelikten teyid edebilirsiniz
Cevap: Enerji etiketlerinde ki sınıflandırmalar değiştirildi efendim o yüzden C yazıyor, artık A,A+,A++ gibi enerji sımıflandırmaları yok
Soru: Solo bulaşık makinesinden farkı sadece alt pervaz ile kaplanmasımı ? O halde solo kullanılan dolaba da sığar sadece alt kısmımı pervaz olarak devam ettirelecek?
Cevap: yükseklik olarak daha alçak efendim.
Abc 180 G Tezgah Altı Bulaşık Makinesi Görseller
Abc 180 G Tezgah Altı Bulaşık Makinesi En Uygun Satış Linki
Arçelik Abc 180 G Tezgah Altı Bulaşık Makinesi Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Arçelik Abc 180 G Tezgah Altı Bulaşık Makinesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.