A49L 5531 4W2 Beyaz Led Televizyon En Düşük Fiyat Nerede-

Selin

Bilgili
A49L 5531 4W2 Beyaz Led Televizyon Alanlar Memnun Mu?
A49L 5531 4W2 Beyaz Led Televizyon Şu Andaki Fiyatı 13399.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

A49L 5531 4W2 Beyaz Led Televizyon Kullanıcılar Memnun Mu?

A49L 5531 4W2 Beyaz Led Televizyon Hakkında yaklaşık 1 Değerlendirme, Ortalama Puan: 1.0 .

A49L 5531 4W2 Beyaz Led Televizyon Ürün Açıklaması

_x000D_

A49L 5531 4W2 Beyaz Led Televizyon Ürününün Satıcısı, Arçelik A49L 5531 4W2 Beyaz Led Televizyon ürününü 13399.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

A49L 5531 4W2 Beyaz Led Televizyon Kullanıcı Yorumları Nasıl?
13399.0 Tl ye satışta olan A49L 5531 4W2 Beyaz Led Televizyon Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
1 Değerlendirme, Ortalama Puan: 1.0

Yorum: Ürün belki çok iyidir bilmiyorum ama kesinlikle almanızı yabsiyeetmiyorum 10 günde zar zor teslim oldu
İsim: Uygar A.
Tarih: 16 Mart 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: KAHRAMANOĞULLARI

A49L 5531 4W2 Beyaz Led Televizyon Merak Edilenler

Soru: wi-fi varmı acaba tvde
Cevap: Merhabalar, wifi yoktur. Harici aparatla usb den internete bağlanabilir.

Soru: internet USB girisi varmı renk nedr
Cevap: Merhabalar, USB girişi vardır. Ürün rengi beyazdır. Televizyon içinde internet yoktur. Harici aparatla usb den internete bağlanabilir.

Soru: Bu televizyon mi tv stick içinuyumlumu
Cevap: Merhabalar, 2 ad usb girişi vardır.

Soru: Merhaba! netfilix varmı
Cevap: Merhabalar, maalesef yoktur.

Soru: bu 49 inç mi.beyazmı
Cevap: Merhaba, evet 49 inc ve beyazdır.

Soru: Merhaba benim Arçelik televizyonum var duvara monteli olarak kullanıyordum şimdi duvarda deyil sehpa üzerinde kullanmak istiyorum ama ayakları yok acaba sadece ayak alma imkanım varmı acaba sizden bilgi verebilirsiniz sevinirim
Cevap: Merhabalar, arçelik yetkili servisleri ile görüşmenizi rica ederiz.

Soru: internet bağlayabilir miyiz acaba
Cevap: Merhabalar, harici bir ürünle internete bağlanabilir. Televizyon içerisinde ibternet yoktur.

Soru: Merhabalar kolay gelsin bu TV den bizde mevcut ama bize duvara takma aparatı gerekiyor sizde mevcut mi acaba
Cevap: Merhabalar, yetkili servislerden temin edebilirsiniz. Bizlerde yedek parça bulunmamaktadır.

A49L 5531 4W2 Beyaz Led Televizyon Ürüne Ait Resimler

1_org_zoom.jpg

A49L 5531 4W2 Beyaz Led Televizyon En Uygun Satış Linki

benzerkonular_benzer_konular benzerkonular_forum benzerkonular_tarih
Nihan Televizyon 0 109

benzerkonular_benzer_konular