A1 PRO Katlanabilir Yürüme Bandı (Resmi Distribütör Garantili) Tavsiye Eder Misiniz ?

Dilber

Bilgili
A1 PRO Katlanabilir Yürüme Bandı (Resmi Distribütör Garantili) Fiyatına Göre Alınır Mı?
A1 PRO Katlanabilir Yürüme Bandı (Resmi Distribütör Garantili) Şuanki Fiyatı Ne Kadar 19990.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

A1 PRO Katlanabilir Yürüme Bandı (Resmi Distribütör Garantili) Kullanıcılar Memnun Mu?

A1 PRO Katlanabilir Yürüme Bandı (Resmi Distribütör Garantili) Hakkında yaklaşık 87 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .

A1 PRO Katlanabilir Yürüme Bandı (Resmi Distribütör Garantili) Teknik Bilgiler

_x000D_
Model - Walkingpad a1 pro global versiyon _x000D_
Garanti süresi - 24 ay - _x000D_
Motor tipi - Fırçasız- 1.25 hp (beygir) _x000D_
Ekran tipi - Durum göstergeli led ekran _x000D_
Egzersiz modu - Sadece yürüme _x000D_
Eğim – yok _x000D_
El desteği - Yok, opsiyonel olarak satılır _x000D_
Anma gerilimi - 220v _x000D_
Anma gücü - 918w _x000D_
Walkingpad uygulaması ve ks fit uygulaması ile eşleşmektedir. _x000D_
Apple ios 9 veya sonrası & android 4.4 veya sonrası & bağlantı bluetooth 5.1 _x000D_
Renk & materyal– antrasit gri _x000D_
– hafif alüminyum alaşımlı yapı _x000D_
– ıml panel kumlama doku _x000D_
Yürüme yüzeyi - 1200 * 415 mm _x000D_
Boyutlar: _x000D_
Yükseklik: 12.90 cm (5.08 inches) _x000D_
Genişlik: 54.70 cm (21.54 inches) _x000D_
Boy: 143.20 cm (56.38 inches) _x000D_
Katlanmış boyutları _x000D_
Yükseklik: 12.90 cm (5.08 inches) _x000D_
Genişlik: 54.70 cm (21.54 inches) _x000D_
Boy: 82.20 cm (28.19 inches) _x000D_
Kutu boyutları: _x000D_
Yükseklik: 69 cm _x000D_
Genişlik: 20 cm _x000D_
Boy: 89 cm _x000D_
Hız aralığı - 0.5 -6 km/saat _x000D_
Ağırlık kapasitesi - 105 kg _x000D_
Net ağırlık - 27 kg _x000D_
Paket ağırlığı - 30 kg _x000D_
Çoklu koruma: _x000D_
– çocuk kilidi koruması _x000D_
– aşırı yük koruması _x000D_
– 10 dakikalık otomatik bekleme _x000D_
– acemi hız sınırı koruması _x000D_
Üretici - Kingsmith-Xiaomi ekosistem ürünü _x000D_
Paket içeriği - 1 x koşu bandı, 1 x tr fiş, 1 x uzaktan kumanda, 1 x silikon yağ, 1 x l anahtarı _x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_

A1 PRO Katlanabilir Yürüme Bandı (Resmi Distribütör Garantili) Ürününün Satıcısı, Walkingpad A1 PRO Katlanabilir Yürüme Bandı (Resmi Distribütör Garantili) ürününü 19990.0 Tl'den Satılmaktadır.

A1 PRO Katlanabilir Yürüme Bandı (Resmi Distribütör Garantili) Hakkında Yapılan Yorumlar
19990.0 Tl ye satışta olan A1 PRO Katlanabilir Yürüme Bandı (Resmi Distribütör Garantili) Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
87 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6

Yorum: Çok güzel paketlenmişti kapıya kadar getirdiler sagolsunlar horoz lojistik.vidyosunu izleyip kurdum hemen çok begendim
İsim: d** a**
Tarih: 04 Şubat 2022
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: WalkingPad Türkiye

Yorum: Severek kullaniyorum sorunsuz elime ulasti yer kaplamamasi cok guzel ben 7500 tl almiştim kasım indirimden
İsim: D** k** B**
Tarih: 28 Mart 2023

Yorum: tesekkur ediyorum saticiya memnun kaldigim bir alisveristi.1 gun sonrasinda elimdeydi.horoz lojistik getirdi.ozellikle kapiya kadar cikardiklari icin minnettarim.kurum kolaydi.zarif bir urun.anlatildigi gibi.yer kaplamiyor.anlatildigi gibi aman aman cok agir bulmadigm icin evde yer degistirmesi zor gelmedi.yuruyus bandi diye geciyor fakat 6.ci hizlDevamını Oku
İsim: E** K**
Tarih: 10 Şubat 2022

Yorum: Çok hızlı kargolandı, kargo da sağolsun evin içine kadar getirdiler, şimdilik memnunum :)
İsim: S** S** A**
Tarih: 11 Şubat 2022

Yorum: Alalı uzun süre oldu fakat kullanıp sonuca göre yorum yapmak istedim .Tek kelimeyle harika tek sorun tutunma kısmının olmayışıydı .Onu da ayrı alabiliyoruz .Zamanla alıştım.Ürün gayet kaliteli.Sorunsuz ulaşmıştı.Bant kayma sorunu başta oluyor fakat kullandıkça çözüyorsunuz ve kolay kolay da kayma yapmıyor.Kayma durumu eğer öne doğru çok yaklaşırsanDevamını Oku
İsim: **** ****
Tarih: Elite Üye
Beden: 01 Kasım 2022

Yorum: Keşke önceden alsaydım diyorum çok kullanışlı yer kaplamıyor katlanıyor olması aşırı pratik
İsim: G** G**
Beden: 27 Mart 2022

Yorum: oncelikle bayildim bugune kdr neden almadim dedirten bir urun. yurume bandi olmasina ragmen en son ayarda hafif tempolu kosuyu rahat yapabilirsiniz. bant kayma olayina gelince evet bende de oldu hatta ilk zamanlar 5 dkda bir inip bant duzelttim bu boyle nolucak diye arastirdim yapmaya calistim. Ama kalibrasyon modunda bant ayarini yapmama ragmen ,Devamını Oku
İsim: P** S**
Beden: 01 Şubat 2023

Yorum: spor salonuna gitmeye zaman ayıramadığım için aldım çok memnunum tv karşısında yürüyüş yapıyorum konforlu ve pratik
İsim: e** e**
Tarih: 08 Ağustos 2024

Yorum: Çok az yer kaplıyor çok pratik.
İsim: U** C** K**
Tarih: 09 Ocak 2022
Satıcı: DünyaGym

Yorum: Birçok yorum okuduktan sonra bu modeli ve kendi satıcısından almayı tercih ettim gelir gelmez denedim zaten öncesinde çokça video izlemiştim benim için hızı ağırlığı ideal hamilelik sonrası kullanmak için aldım ama düşük hızda şimdide yürüyebiliyorum çok hızlı kargolandı çoğu yorumların aksine kargo çalışanları 3. Kata çıkardı sorunsuz teslim aldımDevamını Oku
İsim: Gülden B. Ş.

Yorum: Gerçekten çok iyi çok memnunum taşıma konusunda zorlanıyorum sadece o kadar hafif değil çünkü paketlemesi de çok iyiydi
İsim: M** Y**
Beden: 17 Mart 2022

Yorum: Mükemmel ürün ❤️
Tarih: 05 Eylül 2022

Yorum: Bence alın aldırın muhteşem bir hediye olur.Tekerlekleri ile her yere kolayca gidiyor.İlk 1 km sonrası çocuk kilidi açılıyor
Tarih: 14 Şubat 2022

Yorum: Kondisyonu düşük olanlar için çok kullanışlı. Eşim eliptik bisiklet kullanıyor bana çok yorucu geliyordu. Bunu çok rahat kullanıyorum.
İsim: s** p**
Tarih: 31 Mart 2023

Yorum: 2 gün içinde geldi. Çok pratik ve kullanışlı 👍
İsim: F** K**
Tarih: 10 Mart 2022

Yorum: Güzel bi ürün herkese tavsiye ederim, kargo hızlıylı. Katlanabilir olması ürünü ergonomik hale getiriyor. Tek dezavantajı biraz ağır olması,
İsim: N** K**
Tarih: 20 Şubat 2022

Yorum: Çok kullanışlı🥰
İsim: Betül K.
Tarih: 18 Ekim 2021

Yorum: harika bir ürün teşekkürler
İsim: A** G**
Tarih: 16 Şubat 2022

Yorum: Ürün çok pratik ve kullanışlı. Altına koşu bandı matı koyunca çıkardığı ses de azaldı.
Tarih: 28 Şubat 2022

Yorum: İnanılmaz pratik çok sevdik
İsim: E** B**
Tarih: 02 Şubat 2023

Yorum: İyi ki almışım dediğim ve herkesin evinde olması gereken bir ürün. Tavsiye ediyorum
İsim: I** K**
Tarih: 05 Mart 2022

Yorum: Asırı memnunum, her evde olmalı bence
İsim: B** K**
Tarih: 24 Aralık 2021

Yorum: Çok iyiii büyük kolaylık evde
İsim: C** A**
Tarih: 28 Ağustos 2022

Yorum: Çokkk memnunum. Az yer kaplıyor katlanabilir olması mükemmel.
Tarih: 30 Ocak 2023

Yorum: Bir aydır kullanıyorum. Çok memnunum. Hızlı ve eksiksiz teslimat yapıldı. Gayet az ses yapıyor. Katlanması ise küçük evler için büyük avantaj.
İsim: N** K**
Beden: 28 Şubat 2022

Yorum: Çok kullanışlı
İsim: L** H**
Tarih: 20 Ocak 2023

Yorum: hızlı kargo çok guzel
İsim: Ö** S**
Tarih: 05 Mayıs 2023

Yorum: oldukça güzel ve kullanışlı bir ürün teşekkürler
İsim: mete ç.

Yorum: Çok memnunum
Tarih: 14 Ocak 2023

Yorum: Gayet güzel ,kaliteli ürün 👍
İsim: z** c**
Tarih: 29 Kasım 2021

A1 PRO Katlanabilir Yürüme Bandı (Resmi Distribütör Garantili) Sorulan Sorular Ve Cevaplar

Soru: merhabalar urunun agirligini ogrenebilir miyim
Cevap: Net ağırlık 28 kg dir

Soru: Merhaba ürün boyutu açıkken kaç cm kapanınca kaç cm
Cevap: Yükseklik: 12.90 cm (5.08 inches) Genişlik: 54.70 cm (21.54 inches) Boy: 143.20 cm (56.38 inches) Katlanmış Boyutları Yükseklik: 12.90 cm (5.08 inches) Genişlik: 54.70 cm (21.54 inches) Boy: 82.20 cm (28.19 inches)

Soru: cocuk kilidi sorunu var mi cihazda? cocuk kilidi ayarını duzeltil gönderim yapma şansınız var mı?
Cevap: Merhaba, cihazlarımızda çocuk kilidi sorunu yoktur. Cihazı paketinden çıkarıp kullanabilirsiniz. Max hız başlangıçta 3km/s dir. Ks fit uygulaması ile max hızı 6 ya çıkartmanız gerekir

Soru: Band kaç kg yük taşıyabiliyor?
Cevap: Merhaba, Maksimum taşıma kapasitesi 105 kg'dır.

Soru: Merhaba, ürünün el desteği yok sanırım. Bu ürüne uyumlu El desteğini ayrıca alabiliyor muyuz? Nereden alabiliriz? Tşk
Cevap: Merhaba, şuanda stoklarımızds tükendi el desteği. Mayıs ayı gibi stoklarımızds olacaktır.

Soru: yaa tamam çok teşekkür ederim 2 yıl dimi garantisi
Cevap: Rica ederiz, 2 yıldır garantisi.

Soru: mrhb hizi nekadar?
Cevap: Merhaba max hız 6km/s dir

Soru: Merhaba, ürün kesintisiz ne kadar süre kullanılabilir ? Mesela 1 saat aralıksız kullanımda sıkıntı olur mu ?
Cevap: Merhabalar A1 PRO'lar için fabrika kesintisiz kullanım süresini 45-60 dk olarak öneriyor. Sonrasında motorun dinlendirilmesi gerekiyor. 1 sabah 1 akşam bu şekilde kullanabilirisiniz.

Soru: merhaba fiyat doğru mu bindörtyüzseksenbeşmi
Cevap: Merhaba fiyat onbindörtyüzseksenbeştir.

Soru: Merhaba. Max taşıma kapasitesi nedir?
Cevap: Merhaba, Maksimum taşıma kapasitesi 105 Kg dir

Soru: Buda xiaomi ürünü mü acaba
Cevap: Merhaba, Ürünlerin markası Walkingpad tir. Xiaomi markanın yatırımcılarındandır, Walkingpad ilr şkili anlaşma yaparak sadece Çin'e özel Xiaomi Walkingpad ismi ile satışa sunulmuştur. Ama Xiaomi Walkingpad olanlar Çin versiyonudur, yani Çnce kılavuz ve Çin prizi yer alır. Bu ürün global versiyon Walkingpad tir, Türkçe kılavuz ve TR priz ile gönderilir. Dönüştürücü gerektirmez. Xiaomi Walkingpad olanlara ilave olarak Avrupa standartları gereği ilave olarak elekteik akım düzenleyicileri mevcuttur içerisind3e.

Soru: Merhaba, cihazı 1,5 aydır kullanıyorum. Son birkaç gündür çalıştırdıktan 1,5 dakika sonra yüksek sesli bir uğurlu çıkarmaya başladı (fan sesinden farklı) uğultu yine 1,5 dakika kadar sürüyor ve kendiliğinden geçiyor. Yağ eksilmiş olabilir mi diye düşünüp ekledik ama bunu yapmaya devam ediyor. Endişelenecek bir şey var mıdır normal midir bu?
Cevap: Merhaba, 30 saatlik kullanımda bir yağlama yapmanız gerekmtkedir.

Soru: 112kg yum alet iflas edermi?
Cevap: MerhaBa, Taşıma kapasitesi 105 kg dır. Uzun vadede motorda zorlamaya sebep olabilir.

Soru: Tutunacak yer yok mu üründe
Cevap: Merhaba harici olarak satılmaktadır.

Soru: Ürünü yağlama nasıl yapılıyor. Video ve açıklama yok
Cevap: Merhaba Lütfen sipariş numarası ile beraber soru veya sorununuzu aynı mesaj içerisinde yazınız.

Soru: Adım sayar varmıdır ?
Cevap: Merhaba evet mevcuttur

Soru: Merhabalar apartman da kullanılabilir mi yüksek ses yapıyor mı
Cevap: Merhaba sessiz bir üründür. Cihazı düz zeminde kullandığınız takdirde ses çıkmayacaktır

Soru: merhaba beyaz rengi var mı?
Cevap: Merhaba. Mevcut değildir.

Soru: Harici tutma aparatı stok adını yada kodunu söyler misiniz
Cevap: Walkingpad KatlanabilirÖzel Küpeşte olarak satılmaktadır

Soru: Ürünün ağırlığı kaç kilo? Hangi kargo ile çalışıyorsunuz ?
Cevap: Merhaba, Ürün ağırlığı 27kg dır. Koli ile brüt ağırlığı 30 kg'dır. Trendyol siparişlerini mecburen Yurtiçi kargo ile gönderiyoruz.

A1 PRO Katlanabilir Yürüme Bandı (Resmi Distribütör Garantili) Detaylı Fotoğraflar

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

A1 PRO Katlanabilir Yürüme Bandı (Resmi Distribütör Garantili) En Uygun Satış Linki