A++ 12000 Btu R32 360° Inverter Klima (4m Bakır Borulama Ve Montaj Dahil) En İyi Fiyatı Nerede Bulabilirim

Didem

Bilgili
A++ 12000 Btu R32 360° Inverter Klima (4m Bakır Borulama Ve Montaj Dahil) Tavsiye Eder Misiniz?
A++ 12000 Btu R32 360° Inverter Klima (4m Bakır Borulama Ve Montaj Dahil) Mevcut Fiyatı 26499.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

A++ 12000 Btu R32 360° Inverter Klima (4m Bakır Borulama Ve Montaj Dahil) Alanlar Memnun Mu?

A++ 12000 Btu R32 360° Inverter Klima (4m Bakır Borulama Ve Montaj Dahil) Hakkında yaklaşık 6 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5 .

A++ 12000 Btu R32 360° Inverter Klima (4m Bakır Borulama Ve Montaj Dahil) Ürün Tanıtımı

Wİ-Fİ bağlantısı ile kontrol özelliği mevcuttur. ; Ön panelde gösterge ; Lcd panelli uzaktan kumanda ; Sökülebilir ve yıkanabilir panel ; Yıkanabilir pp filtre ; 24 saat zamanlayıcı ; 3 kademeli ve otomatik iç ünite fan kontrolü ; Yatayda otomatik salınım ; Uyku fonksiyonu ; Smart mod ; Otomatik yeniden başlama ; Gösterge parlaklık ayarı ; Her iki yönden drenaj bağlantı imkanı ; Ön Panelde Gösterge LCD Panelden uzaktan kumanda sökülebilir yıkanabilir panel yıkanabilir pp filitre 24 saat zamanlayıcı 3 kademeli otomatik iç ünite fan kontrolü yatayda otomatik salınım uyku fonksiyonu smart mod otomatik yeniden başlatma özellikleri mevcuttur. ; >_x000D_
_x000D_
12000 BTU klima kaç m2 alanı soğutur?_x000D_
Özellikle ofis ve işyerleri kullanımı için uygun olan 12000 BTU klima kaç metrekare ısıtır ya da soğutur diye bakıldığında bu kapasitedeki bir klimanın ortalama 18-25 metrekarelik bir alanda ideal performansını göstereceğini söylemek mümkündür_x000D_
_x000D_
_x000D_

A++ 12000 Btu R32 360° Inverter Klima (4m Bakır Borulama Ve Montaj Dahil) Ürününün Satıcısı, Hisense A++ 12000 Btu R32 360° Inverter Klima (4m Bakır Borulama Ve Montaj Dahil) ürününü 26499.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

A++ 12000 Btu R32 360° Inverter Klima (4m Bakır Borulama Ve Montaj Dahil) Kullanıcı Geri Bildirimleri
26499.0 Tl ye satışta olan A++ 12000 Btu R32 360° Inverter Klima (4m Bakır Borulama Ve Montaj Dahil) Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
6 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5

Yorum: Kesinlikle çok güzel takmaya gelen servis çok iyiydi 10 yıldır marmaristeyim bu kadar temiz işçilik görmedim Cebrail bey çok yardımcı oldu teşekkürler
İsim: Anıl E.
Tarih: 01 Mayıs 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: ONLİNE MEKANİK MARKETİM

Yorum: tavsiye ederim, bulursanız kaçırmayın
İsim: T** K**
Tarih: 13 Haziran 2024
Satıcı: ankastremnet

Yorum: Kesinlikle Tavsiye Ederim.Sesiz ve verimli.Ayrıca teknik serviste Ankara Pursaklardan Kilmaair Kadir Bey kesinlikle Tavsiye Ederim.
İsim: E** T**
Tarih: 13 Ocak 2024
Satıcı: GREENHOUSE

Yorum: Klimada sorun yok. Servis için Mersinde Güler iklimlendirmeden randevu aldım bayram öncesi. Ama gelmediler 2 defa gün verdiler. Sonrasında Efe tekniği aradım 26 Hazirana gün verdi ve o gün geç de olsa akşam 22.00 da geldi taktı sağolsun.
İsim: Mustafa S.
Tarih: 27 Haziran 2024
Satıcı: ankastremnet

Yorum: wifi özeliği yok yada biz çalıştırma dik
İsim: H** Y**
Tarih: 05 Haziran 2024
Satıcı: onlineMektes

A++ 12000 Btu R32 360° Inverter Klima (4m Bakır Borulama Ve Montaj Dahil) Merak Edilenler

Soru: hangi servis bakıyor
Cevap: Merhabalar,hisensenin kendisi yetkili servisleri ilinizde mevcuttur efendim randevu alıp kurulum yaptırıyorsunuz.

Soru: Merhabalar ürün teşir ürün mü sıfır kutusunda mı ona göre alım yapıcam
Cevap: Merhaba, teşhir ürünü satışımız yoktur ürünler sıfır hiç açılmamış kutusunda sevk edilmektedir

Soru: merhaba wi-fi özelliği in hangi uygulama kullanılıyor. telefonla dışarıdayken çalıştırmak mümkün değil mi?
Cevap: hisense sitesinden daha sağlıklı bilgi alabilirsiniz

Soru: Merhaba, ürün perla serisi midir ?
Cevap: Merhaba, ürün wifi özellikli perla serisi

Soru: iyi günler, Bursada servis var mı, hangi servis bakıyor?
Cevap: merhahab evet servis var hisense siteden bakabilirsiniz

Soru: Gaziantep de servis varmı
Cevap: merhaba hisense servisleri bakıyor

Soru: İyi günler Batmanda servisi varmıdır
Cevap: Merhaba, Batman Mir teknik yetkili servis olarak gözükmekte firmadan bilgi alabilirsiniz.

Soru: Merhaba tüm tesisatım hazır belki küçük bir uzatma gerekecek 4 m bakır boru standart geliyorum yanınd
Cevap: Standart bakır boru cihazla gelmez efendim. Servis 4 mt borulama yapar.

Soru: garanti süresi ne kadardır
Cevap: 2 yıl garanti süremiz mevcuttur.

Soru: Merhaba , iç ve dış ünite ses db leri ne kadardır?
Cevap: EFENDİM İÇ ÜNİTE SES DESİBELİ : 39/38/35/33/31/25 DIŞ ÜNİTE SES DESİBELİ : 52 OLARAKTIR. CİHAZDA WİFİ OPSİYONEL OLARAK SERVİSLERDEN SATIN ALINABİLİR.

Soru: merhaba kolay gelsin Batmanda servisiniz bulunuyor mu
Cevap: EVET 81 İLDE MEVCUT

Soru: Merhaba nasıl bir markadır bilgi verebilirmisiniz ayrıca üründe Wifi varmıdır, japon markası olarak biliyorum, birde Çorlu/TEKİRDAĞ Servis ve kurulumuz varmıdır.
Cevap: Hisense Çinli firmadır. Ürün İnverter A++ olup, wifi kontrolü mevcuttur. Türkiye'nin 81 şehrine montaj vardır. 4 mt bakır borulama ve montaj fiyata dahildir.

Soru: MERHABA ÇANAKKALE/ÇAN İLÇESİNDE SERVİS VARMİ HANGİ SERVİS BAKİYOR BİDE NORMALDE KLİMA ALDİGİMİZDA ZATEN BİZDEN ARTİ BAKİR BORU ÜCRETİ ALMIYORLARDI
Cevap: Merhaba, Hisense marka yetkili servis tarafından kurulum yapılmaktadır. Çan ilçesine servis var efendim 4m'ye kadar bakır borulama ve montaj ücretsizdir.

Soru: İç ünite dp ses nekadar göremedim kredi kartına vade farkı var mı
Cevap: Trendyol ile görüşüp daha detaylı bilgi alabilirsiniz efendim.

Soru: Denizli merkez e kurulum yapıyor musunuz
Cevap: Türkiye’nin her iline 4 metre bakır boru dahil kurulum hizmetimiz mevcuttur.

Soru: mrb bakir boru capi ve ozellikleri nedir acaba
Cevap: bakır boru çapı 3/8"-1/4". A++ inverter ve wifi kontrollüdür.

Soru: Özellikler bölümünde ısıtmada A++ var ?
Cevap: Yazılan veri en zor şartlar ve dereceler için geçerlidir, ürün bazı şartlarda A++ performans ile’ de çalışabilir.

Soru: Hem soğutmada hemde ısıtmada A++ var . Doğru mudur ?
Cevap: Merhaba, soğutma A++, ısıtma A+’dır.

Soru: Kurulumu hangi servis yapmıyor
Cevap: Kurulumu hisense yapıyor efendim.

Soru: Ürün gerçekten çok iyi teşekkürler.
Cevap: Bizi tercih ettiğiniz için biz teşekkür ederiz.Mutlu günlerde kullanmanız dileğiyle.

A++ 12000 Btu R32 360° Inverter Klima (4m Bakır Borulama Ve Montaj Dahil) Resim Galerisi

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

A++ 12000 Btu R32 360° Inverter Klima (4m Bakır Borulama Ve Montaj Dahil) En Uygun Satış Linki